Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

És meg is érdemli a mafla, ha nem tanul a tapasztalatból...Az ilyet csak rabolják ki!
Dátum: 2008.11.11. 11:06:11
A koreai MMORPG-k már vagy tíz éve az ingyenes játék-fizetős extra modellt követik, nagyon sikeresen. Ott az a normális, hogy aki sok pénzt fektet a játékba, az sok erőforrást is kapjon érte. És arrafelé szinte csak PvP, azaz játékos-játékos ellen van. Tudom, ez itt Magyarország, ahol az emberek még a hobbijukra sem hajlandóak pénzt áldozni, de vannak olyan játékosok, akik igen-nehogy már ők legyenek a hibásak! Mit csináljunk? Indítsunk nekik külön szervert, ahol a drága forintért vásárolt fegyvereikkel üthetik a velük egyenrangú társaikat, és békén hagynak minket?
Dátum: 2008.11.11. 10:58:30
Ha van olyan szövetség, ami csak a Lélekkút építésére támaszkodik, azt nagyon tudom sajnálni. A szövetség nem csak előnyökből áll, hanem kötelezettségekből és önfeláldozásból is. Az építés nem jelent egyet a lemaradással- nézd meg a top-karaktereket, szinte mindegyiknek 50000 körüli építése van. Persze, portyázásból, de már az első hét után nyilvánvaló volt, hogy a vadászó-gyűjtögető karakterek (pl.én) nem ütőképesek. Na, majd a Viág3-on...
Dátum: 2008.11.11. 10:50:31
Muszáj szőkenőnyelven beszélned? Az agyamra megy ez a sok kari, vari, meg szövi. "Küldök egy üzit a telcsidre aztán a dizsiben talizunk-remélem sikerül egy jó pasival ismizni!" BÖÖÖEEEEEE!!!
Ha szőke nő vagy, akkor elnézést...
Dátum: 2008.11.11. 09:47:44
Hogy Hívták "Károly Róbert-et???
Kiss Béla
Károly Róbert
Nagy Árbád
III. Béla

Ez a kérdés átment a teszten, és "jó kérdés" osztályzatot kapott. Nem tudok többet mondani. Kérem, kapcsolja ki!
Dátum: 2008.11.11. 09:44:40
Vicces, hogy pár hete még mindenki nyüszített, hogy a gyémánt a legerősebb horda, a gyémántok egy hónap múlva már +300000 LE-t fognak szerezni, mostanra meg bebizonyosodott, hogy éppen az ellenkezője igaz...
Dátum: 2008.11.11. 09:36:37
Egyetértek. Hogy vannak, akik emiatt hagyják abba a játékot, az a legnagyobb butaság. "Óvónéni, elvették a játékomat!" "Mit sírsz? Két nap múlva visszakapod!"
Dátum: 2008.11.11. 00:10:33
Nagyon-nagyon támogatom a VILÁG 3 ötletét! Harcolni ugyanúgy lehetne, de az "alkalmi" játékosoknak több sikerélménye lehetne...Ideális kombináció!
Dátum: 2008.11.09. 05:46:43
Most verte rommá a szövetségünket egyetlen ember azzal az egyszerű módszerrel, hogy amíg mi aludtunk, ő virrasztott és felhalmozott 20 győzelmet. Valamit kéne csinálni, mert így a háborúk egy hülye paródiává változnak, ahol azok a szövik fognak győzni, ahol van egy éjjeliőr a tagok között.
Dátum: 2008.11.07. 22:28:44
Idézet: Vulkan11 - 2008.11.07. 16:14:58

Szerintem lehetne valahogy nagyobb értéke vagy valamije a kvízkérdéseknek mert nagyon sokan csak kattintgatnak hátha nyernek(sokszor én is) vagy be lehetne rakni hogy szeretnél a kérdésekre válaszolni?

Van választási lehetőséged.
Az egyik: megnyitsz egy új ablakot a böngésződben, a www.google.com oldal keresőjébe (jobb browsereknél már beépített lehetőség) bemásolod a kérdést, és az esetek 90%-ában megkapod a helyes választ (a maradék 10-ben akár egy egész percet is el kell töltened olvasgatással), és így a +10% bónuszt.
A másik: összevissza kattintgatsz, így is van 25% esélyed a jó válaszra, egy másodperc alatt végzel, és még az általános műveltséged sem kell, hogy fejlődjön. Hát nem nagyszerű?
Dátum: 2008.11.07. 18:56:47
Már többször le lett szögezve, hogy soha nem lesz tárgy, ill. erőforrás átadás másik karakternek. Nem lesz piac, nem lesz licit, nem lesz LE gyűjtő rabszolga.
Dátum: 2008.11.06. 10:37:54
Vannak olyan emberek, akik majd' megszakadnak másokért, köszönetet nem várva, csak azért, mert jó érzéssel tölti el őket. A való világban édesanyának hívják őket, a Végzetúrban rabszolgának, vagy mazochista idiótának.
Én sem tudom, mi a jó abban, ha valaki csak vadászik és épít, de ha neki jó, csinálja (az egyetlen hátrány, hogy háborúban minden épelméjű ellenfél az építőt üti...)! Én azt sem tudom megérteni, mi a jó abban, ha valaki csak portyázik.
Dátum: 2008.11.06. 09:25:57
Annak idején a Túlélők Földjén volt egy csomó küldetés, amit egyszerűen lehetetlen volt megcsinálni. Pl. "Ölj meg egy szutykos remákot!".
A szutykos remák egy olyan szörny volt, amit NEM LEHETETT megölni. És aztán csodák csodája, valakinek sikerült. Aztán egy másiknak is. És végül mindenkinek.
Igaz, az olyan küldetéseket, mint az "Öld meg az ellenfeled egy lényét", szinte képtelenség úgy megcsinálni, ha nem beszélek össze az ellenféllel. Lehet, hogy éveken keresztül rohangászok ezzel a küldetéssel, amíg olyan ellenfelet találok, akinek súlyosan sebesült állata van.
Dátum: 2008.11.06. 09:13:22
Nincs, és Miklós nem is akarja közzétenni. Pár száz harc alatt úgy vettem észre, leginkább az állat szintje számít a támadás/sebzés szempontjából. Volt olyan Manaszonda, aki 12 ÉP-t sebzett belém, ami már nem elhanyagolható. De ha állatnevelésre adod a fejed, rengeteget kell portyáznod, és mindig nyerned, különben csak pátyolgatni fogod a szerencsétlent mindenféle haszon nélkül.
Dátum: 2008.11.06. 09:03:38
Vicces, hogy Mordraneth önfeláldozó magányos hős, aki a saját fejlődésének kárára segíti a barátait - aki meg a saját fejlődése kárára építi a szövetségi épületeket (hogy segítse a barátait), az egy utolsó mocsok építőrabszolga, akit ki kéne tiltani a játékból...
Dátum: 2008.11.06. 00:05:13
Röviden és sorrendben:

Igen.
Igen.
Nem.

Dátum: 2008.11.05. 10:24:00
Elég durva dolog lecsalózni valakit, aki okosabb az átlagnál, megérti a játékmechanizmust, elemzi az eredményeket, ki tudja szúrni és ki tudja használni a kiskapukat, és ezzel nagyobb előnyre tesz szert, mint azok, akik összevissza kattintgatnak. Ha valaki multizik, vagy hasonló, az alapszabályok elleni vétséget követ el, azt elítélem. De amíg nem nyilvánítják ki, hogy pl. az XY által használt portyázási stratégia tisztességtelen, addig az bizony szabályos (bár lehet, hogy nem etikus).
Dátum: 2008.11.05. 09:49:06
Hogy megmutassa, neki hosszabb a farka az összes 10. szintűnél. Figyelem! Érdekel bárkit is az, hogy Szörnynek milyen tulajdonságai vannak?
És mit keres ez itt a Stratégiák topicban? Ha az stratégia, hogy szerzel egy csomó LE-t és azt a tulajdonságaidra pakolod, rendben van.
Dátum: 2008.11.05. 09:45:42
Srácok, ha ennyire unatkoztok, ott van a jobb kezetek (ínyencek csinálhatják ballal is)!
Talán azért, mert a Lélekkút mérete szerint van listázva, nem a tagok ereje szerint. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy ez alapján, vagy a szint alapján ítélnek meg egy szövetséget vagy karaktert, aztán (mint most is) jön a koppanás.