Hozzászólások - csati777
Dátum: 2008.12.15. 09:56:27
Tényleg, illetékesek! VAN EGYÁLTALÁN 85 küldetés leprogramozva? Ha nincs, akkor zárolni kell az illetőt. A tulajdonságösszege extrém magas a szintjéhez képest, a győzelmi aránya alacsony, a szerzett LE differencia kevés, az építése magas. Szerintem talált egy rést a küldetések végrehajtásánál, aminek köszönhetően nem csinálta meg a küldetést, de a program teljesítettnek vette. Ha a srác észrevette, és nem szólt, akkor bűnös. Hajdanában, mikor a WOW elindult, rájöttem egy apró trükkre, amivel a döglött állatok megnyúzása révén gyakorlatilag végtelen mennyiségű pénzhez lehetett jutni. Írtam a Blizzardnak, ők megköszönték, és kijavították. Persze kaptam némi jutalmat érte (eltörpül amellett, hogy mennyit szedhettem volna össze csalással), de a lényeg az volt, hogy mások se szedhessenek össze igazságtalan előnyt. Remélem, itt is kiderül az igazság.
Dátum: 2008.12.15. 09:26:08
Szóval tudjuk, hogy csalt, de bebizonyítani nem tudjuk, mehet minden tovább? Tocsik Márta neve mond valamit?
Dátum: 2008.12.14. 14:10:53
Most buktam el a Kvízolimpiát, mert az egyik kérdés feltevője szerint a kis bőrpajzs semmilyen védelmet nem nyújt. Ezúton üzenném a kérdést feltevő kedves játékostársamnak, hogy egyrészt igenis nyújt (+1 Védekezés), másrészt meg rohadjon el a lelke a Pokol legmélyebb bugyraiban!
Dátum: 2008.12.14. 13:58:29
A harakiri szó szerint a test fő energiaközpontjának megszakítását jelenti. A hara a köldök alatt 5 cm-el helyezkedik el, tehát e furcsa gondolkodás szerint ha felvágod a hasad, nem azért halsz meg, mert elvérzel és kiomlik a belsőséged, hanem mert átmetszetted a harát...
Dátum: 2008.12.14. 13:49:44
Szerintem a kockák inkább óránként támadnak, és nem a katakombákban rejtőzködnek...
Dátum: 2008.12.14. 11:28:56
És szerinted ki hajlandó ezt választani, mikor le is vámolhatja őket? Én inkább vállalnám a vereség lehetőségét, minthogy eltékozoljak egy csomó időt és fáradságot a nagy semmiért.
Dátum: 2008.12.13. 22:45:46
Valaki jól szórakozik. Mai "azonnal töröljétek" kérdésem:
Az alábbi mértékegységek közül melyik nem ugyanazt a hosszúságot jelöli?
Zoll
Inch
Hüvelyk
Bakarasz *
Baromi nehéz, mi? Abba már beletörődtem, hogy a játékosok 50-80%-a nem tudja, hogy ki volt George Sand vagy mi az a malária, de hogy valaki heccből rosszat nyomogat, azt már nem veszi be a gyomrom. No meg ott vannak azok, akik "ki nem sz*rja le a 10%-ot, benyomok valamit, oszt hátha jó" alapon klikkelgetnek, és ennek én iszom meg a levét. Sajnos ezért kaptam meg a 9. rossz értékelésemet, és ezért nem tudok majd hamarosan kérdést feltenni. Pedig a kvízt ezerszer jobban élveztem, mint pl. a háborúskodást.
Az alábbi mértékegységek közül melyik nem ugyanazt a hosszúságot jelöli?
Zoll
Inch
Hüvelyk
Bakarasz *
Baromi nehéz, mi? Abba már beletörődtem, hogy a játékosok 50-80%-a nem tudja, hogy ki volt George Sand vagy mi az a malária, de hogy valaki heccből rosszat nyomogat, azt már nem veszi be a gyomrom. No meg ott vannak azok, akik "ki nem sz*rja le a 10%-ot, benyomok valamit, oszt hátha jó" alapon klikkelgetnek, és ennek én iszom meg a levét. Sajnos ezért kaptam meg a 9. rossz értékelésemet, és ezért nem tudok majd hamarosan kérdést feltenni. Pedig a kvízt ezerszer jobban élveztem, mint pl. a háborúskodást.
Dátum: 2008.12.11. 00:56:42
Hány évadból áll a Jóbarátok c. sorozat?
5
1
12
10*
ezt már írtuk sokan: Hol és mikor?
amerikai sorozat, amerikában 12 évad létezik, ebből 10et fordítottak le és adtak le Magyarországon...
Nem tudom, ki terjesztette el ezt a marhaságot, de ehhez véletlenül értek (bár nem én tettem fel a kérdést). 10 évad, 236 rész, valamennyit bemutatták Magyarországon is (szinkronizálva) és DVD-n is ugyanennyi jelent meg (az USA-ban is és nálunk is). Nincs egyetlen fel nem használt vagy adásba nem erült epizód sem. Tudom, ettől a Föld még foroghatna tovább, de már vagy századszor olvasom ezt a 12 évados tévhitet.
Dátum: 2008.12.11. 00:41:24
Melyik orsszág nyerte a 2008-as Eb-t?
Francia
Német
Olasz
Spanyol
1. orsszág: Hellösirássy Huba
2. Melyik EB-t? Foci, laufméta, zsákban futás?
Melyik mű főhőse Ocskay László?
Szeretve, mint a vérpadig
Az aranyember
A névtelen vár
Egy magyar nábob
Talán Szeretve MIND a vérpadig...
Francia
Német
Olasz
Spanyol
1. orsszág: Hellösirássy Huba
2. Melyik EB-t? Foci, laufméta, zsákban futás?
Melyik mű főhőse Ocskay László?
Szeretve, mint a vérpadig
Az aranyember
A névtelen vár
Egy magyar nábob
Talán Szeretve MIND a vérpadig...
Dátum: 2008.12.10. 09:05:22
Tévedés. Nem KELL pótolnotok. SENKI sincs rákényszerítve a háborúra. Egyszerűen egy potya LE szerzési metódus. Mindenki azzal takarózik, hogy "De hát rá vagyunk kényszerítve...". Hát persze, én is rá vagyok kényszerítve, hogy mindennap másik étteremben vacsorázzak ingyen, mikor kemény munkával is előteremthetném rá a pénzt. Ha egy drabális óriás megver, és elveszi a fizetésem, rá vagyok kényszerítve, hogy gyerekeket verjek meg, és elszedjem az ebédpénzüket, mert hát valahonnan pótolnom kell a veszteséget...
Dátum: 2008.12.10. 08:52:46
Nem fogom ötödször is leírni, hogy miért nem lesz soha piac, tárgyátadás, LE átadás, stb. Olvass vissza egy kicsit, ezt a kérdést már öten feltették, és még mindig nem tudják megérteni, hogy miért lenne rossz ez.
Dátum: 2008.12.10. 08:48:40
Ha szövetségben vagy, már az első napon is ki tudod sütni a Lélekkutat az "Egyéb" menüben. Ha 15. szinten nem tudsz hozzá szerezni 10 db őskövet, akkor ott gond van.
Dátum: 2008.12.10. 08:45:43
Mert az antialkoholisták nem tudhatják...
Szerintem a "túl speciális kérdés" rovatba esik. Neked talán magától értetődő, nekem nem. Én sem teszek fel olyanokat, hogy mi Cloud 3. Limitje a Final Fantasy VII-ben, pedig szerintem tök egyértelmű...
Szerintem a "túl speciális kérdés" rovatba esik. Neked talán magától értetődő, nekem nem. Én sem teszek fel olyanokat, hogy mi Cloud 3. Limitje a Final Fantasy VII-ben, pedig szerintem tök egyértelmű...
Dátum: 2008.12.10. 08:43:21
"Mit mondanak, milyen gyakran szabad étkezmi a McDonald'sban?
Naponta
Kétnaponta
Hetente
Soha"
A helyes válasz a "Soha"! Mégis, kik mondják ezt? A Burger King PR-osai? Vagy Náncsi néni Dabasról?
Naponta
Kétnaponta
Hetente
Soha"
A helyes válasz a "Soha"! Mégis, kik mondják ezt? A Burger King PR-osai? Vagy Náncsi néni Dabasról?
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.12.08. 21:13:07
Az elhasználódó varázstárgyak ötlete nagyon jó, támogatom!
Dátum: 2008.12.08. 20:47:12
Tessék, ide vezet, ha egy szövetség egy hasonló erejűt támad! Hát csoda, ha mindenki a gyengébbeket támadja?
Dátum: 2008.12.08. 20:42:24
"Hány éves a norvég király?"
Ezt már a T-home reklámban ("A magenta színű gomb mindenre választ ad!") is utáltam, de a kérdés feltevője komolyan gondolta. És szerinte a helyes válasz: Norvégia nem királyság. Erről értesíteni kéne a norvégokat is, mert bizony emberemlékezet óta királyság az államformájuk!
Ezt már a T-home reklámban ("A magenta színű gomb mindenre választ ad!") is utáltam, de a kérdés feltevője komolyan gondolta. És szerinte a helyes válasz: Norvégia nem királyság. Erről értesíteni kéne a norvégokat is, mert bizony emberemlékezet óta királyság az államformájuk!
Dátum: 2008.12.08. 11:14:34
Nem bírok az állatommal. Reggel elmegyek dolgozni (internetmentes munkahely), este hazaérek, már megint a pincében van a morálja. Akkor is, ha tudatturbózom a meggyőzőkészséget, akkor is, ha senki nem támadott meg. De mi a fenét csináljak, ha nem tudok néhány óránként ránézni a játékra? Azt már megszoktam, hogy minden háborút elvesztünk, mert amíg mi napközben fizikai melót végzünk, addig a számítógéppel dolgozók belénk vernek vagy ötvenet, de most még ez is...Tényleg nem lehet leprogramozni, hogy a pihenő állatok morálja ha lassan is, de regenerálódjon (velem legalábbis így van a való életben)? Naponta legfeljebb 6-8-at tudok portyázni, ezzel nem lehet szinten tartani a morált!
Dátum: 2008.12.08. 11:04:39
Elképzelem, ahogy egy rubin hordás és egy gyémántos találkozik a pusztában, kerülgetik, méregetik egymást, majd az egyik megszólal:
"Te figyelj, a hordaparancsnokod tőled is azt kérte, hogy vívjál meg tíz döntetlen csatát?"
"Hmmm...igen!"
"Akkor mi lenne, ha kisegítenénk egymást? Csak mi ketten vagyunk, sosem tudja meg senki!"
"Benne vagyok!"
"Akkor várj egy kicsit, felveszek egy jobb páncélt és előkeresem a buzogányomat..."
Nekem nem a küldetések nehézségével van bajom, sokkal inkább a komolytalanságukkal.
"Te figyelj, a hordaparancsnokod tőled is azt kérte, hogy vívjál meg tíz döntetlen csatát?"
"Hmmm...igen!"
"Akkor mi lenne, ha kisegítenénk egymást? Csak mi ketten vagyunk, sosem tudja meg senki!"
"Benne vagyok!"
"Akkor várj egy kicsit, felveszek egy jobb páncélt és előkeresem a buzogányomat..."
Nekem nem a küldetések nehézségével van bajom, sokkal inkább a komolytalanságukkal.
Dátum: 2008.12.08. 00:16:10
Azaz, ha valakinek nincsen szerencséje, hónapokig szívhat ezzel az egy küldetéssel...
Persze ha a másik kettő teljesíthetetlen lesz, akkor érdemes bevállalni...
Persze ha a másik kettő teljesíthetetlen lesz, akkor érdemes bevállalni...