A megvehető relikviák közül, természetesen.
Örülök, ha tudod használni, de épelméjűbb megoldásnak tartanám, ha nem lehetne kapni 100 őskőért.
Hozzászólások - Maci
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.06. 11:58:24
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.06. 07:28:24
Hogy döntöttetek, ma vagy holnap veszitek ki a zálogot?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.08.01. 07:14:14
Inkább valami hivatalos választ várnánk, hogy lesz orvosolva a dolog.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.07.31. 08:03:39
Kb. 1500 at fizettem erte, bar fogalmam nincs mikor, meg iden talan... Ha nem ezt veszem meg, akkor a tallert, mi szinten hasonlo elonyt termelt volna. Ez az okfejtes nekem santit, hogy azota is termelte az elonyt. Persze, termelte ugyanugy mint barmi mas ertelmes targy.
Ha akkor a tallert veszem meg, most dukatkoltseg nelkul megvehetnem a zalogot, ami aktiv portyas jateknal ugyanaz az elony.
Az, meg hogy egy evre visszamenoleg kapjak vissza a jatekosok a dukatot nem tulzottan fair. Aki egy ev egy honapja vette, az miert is jarjon rosszul?
Szerintem vegyetek ki, az a legegyszerubb.
Ha akkor a tallert veszem meg, most dukatkoltseg nelkul megvehetnem a zalogot, ami aktiv portyas jateknal ugyanaz az elony.
Az, meg hogy egy evre visszamenoleg kapjak vissza a jatekosok a dukatot nem tulzottan fair. Aki egy ev egy honapja vette, az miert is jarjon rosszul?
Szerintem vegyetek ki, az a legegyszerubb.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.07.30. 16:39:41
Szerintem egyszerűbb lenne Miklós, ha opcionálisan választhatnánk valami mást helyette 100 őskőért.
v3-on nem különösebben nagy probléma egyébként a célpontválasztás, van elég játékos minden hordában, ide eléggé felesleges volt betenni.
szerk:
"Baraty most úgy látszik ezt bepatchelte minden világra"
Ezek szerint nem kellett volna . Nagyon egyszerű, legyen visszavonva, magyar szervereken nem probléma a célpontválasztás.
v3-on nem különösebben nagy probléma egyébként a célpontválasztás, van elég játékos minden hordában, ide eléggé felesleges volt betenni.
szerk:
"Baraty most úgy látszik ezt bepatchelte minden világra"
Ezek szerint nem kellett volna . Nagyon egyszerű, legyen visszavonva, magyar szervereken nem probléma a célpontválasztás.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2012.07.30. 14:30:55
100 őskő hűség zálogáért? Az nagyon drága, nekem ingyen volt, 1500 dukát körül, ami ugye nem került pénzbe, csak játékbeli erőforrásba.
Ennél jobban még nem sikerült a béka popója alá küldenetek aukciós tárgyat. Már az aukciós bérletnél is örültem, amikor jelentősen csökkent az értéke..
100 őskőért nem kis tápot kapott így a kis vu-s társadalmunk, esetleg a már zálog birtokosok alternatív megoldásként kaphatnának a relikvia megvásárlásakor valamit. Mondjuk dukátot.
szerk: természetesen nem kompenzációként, hiszen olyat el sem várnánk, egyszerűen csak ha a 100 őskőt erre a célra kifizető játékosok 99%-a kap valamit a pénzéért, mi is kaphassunk.
Ennél jobban még nem sikerült a béka popója alá küldenetek aukciós tárgyat. Már az aukciós bérletnél is örültem, amikor jelentősen csökkent az értéke..
100 őskőért nem kis tápot kapott így a kis vu-s társadalmunk, esetleg a már zálog birtokosok alternatív megoldásként kaphatnának a relikvia megvásárlásakor valamit. Mondjuk dukátot.
szerk: természetesen nem kompenzációként, hiszen olyat el sem várnánk, egyszerűen csak ha a 100 őskőt erre a célra kifizető játékosok 99%-a kap valamit a pénzéért, mi is kaphassunk.
Dátum: 2012.07.27. 17:08:35
Én irigyellek. Bezzeg neked mindened megvan, másoknak meg nem esik semmi.
Dátum: 2012.07.24. 09:35:47
Asdara miatt 1 csp-t buktál? Eléggé pofátlan a srác
Dátum: 2012.07.23. 09:08:03
üdv,
Elnyomtam egy állatom ép-je max. lesz italt, de nem lett az
27ezerből 17ezerre regenerálta.
találkoztatok ilyesmivel?
üdv
maci
Elnyomtam egy állatom ép-je max. lesz italt, de nem lett az
27ezerből 17ezerre regenerálta.
találkoztatok ilyesmivel?
üdv
maci
Dátum: 2012.07.19. 21:44:44
Én minden olyan fejlesztést támogatok, ami gyorsabbá teszi a programot.
Még szokatlan, de anno ez volt a skin cserénél is
Még szokatlan, de anno ez volt a skin cserénél is
Dátum: 2012.07.14. 08:13:18
üdv Awenhai,
A portyás végzet templom küldi teljesítése azért közel sem lehetetlen lebeszélés nélkül, maximum a játékosok egy részének.
Szerintem van nagyon jó csataarányú karakter neked is a közeledben (ha v3ról van szó), lebeszéled vele, hogy megtámadod háromszor, és már kész is a küldi
Előre megbeszélni valakivel, hogy mész támadni, segítsen ebben vagy abban a küldetésben, egyáltalán nem rabszolgázás, sőt ha jól tudom pont az ilyen kommunikációnak örülnek is a fejlesztők, lévén kapcsolatok alakulnak ki a játékban.
A portyás végzet templom küldi teljesítése azért közel sem lehetetlen lebeszélés nélkül, maximum a játékosok egy részének.
Szerintem van nagyon jó csataarányú karakter neked is a közeledben (ha v3ról van szó), lebeszéled vele, hogy megtámadod háromszor, és már kész is a küldi
Előre megbeszélni valakivel, hogy mész támadni, segítsen ebben vagy abban a küldetésben, egyáltalán nem rabszolgázás, sőt ha jól tudom pont az ilyen kommunikációnak örülnek is a fejlesztők, lévén kapcsolatok alakulnak ki a játékban.
Dátum: 2012.07.13. 19:55:33
megjavult, nem szóltam
Dátum: 2012.07.07. 19:03:06
v5-öt futólag néztem meg, csak 120-80 környékét, abszolút nem láttam a totál szétverik a bucinkat dolgot.
v2-őn vannak kemény karik, egyik nap néztem, kinek van sok bajnokija, azért vannak arcok
v2-őn vannak kemény karik, egyik nap néztem, kinek van sok bajnokija, azért vannak arcok
Dátum: 2012.07.07. 08:52:15
Amikor az ötleten agyaltunk, felmerült bennem hogy minden szerver legyen benne... soroltam a skacoknak, v1,v2,v3.. valaki rákérdezett, hogy v5-el mi van?
Ekkor tudtam meg, hogy az nem valami gyorsított akármi izé..
de biztos jó.
regisztrálok oda egy karit, megnézem.
szerk.: megnéztem a kedvedért Ronnie, v5-ös csapat az én szintem környékén teljesen esélytelen nyerni szerverek közti bajnokit. Feljebb is csak egy-két kiemelkedő kari van, talán az érdekesebb lehet.
Ekkor tudtam meg, hogy az nem valami gyorsított akármi izé..
de biztos jó.
regisztrálok oda egy karit, megnézem.
szerk.: megnéztem a kedvedért Ronnie, v5-ös csapat az én szintem környékén teljesen esélytelen nyerni szerverek közti bajnokit. Feljebb is csak egy-két kiemelkedő kari van, talán az érdekesebb lehet.
Dátum: 2012.07.06. 23:18:18
Azért magas szintű pókok ott se nagyon vannak, az meg lehet nem nagyon érdekel senkit, hogy 50. szintig ők nyerik a bajnokit
Dátum: 2012.07.06. 21:35:16
Ha megvalósul a szervereken keresztüli egymás csapkodása, akkor javaslom hogy legyen újabb bajnoki lehetőség..
Összes szerver (v1,2,3,5) karakterei egyszerre vesznek részt a hepajon. Lehetne akár kéthavonta.
Amolyan ultimate champion cím.
Oké, hogy pókok mindenkit ledurvulnak, de hátha..
Nem adna pluszt, sem mínuszt , egyszerűen csak van a karakterlapon.
Összes szerver (v1,2,3,5) karakterei egyszerre vesznek részt a hepajon. Lehetne akár kéthavonta.
Amolyan ultimate champion cím.
Oké, hogy pókok mindenkit ledurvulnak, de hátha..
Nem adna pluszt, sem mínuszt , egyszerűen csak van a karakterlapon.
Dátum: 2012.07.01. 09:28:06
Ha lehetetlen küldetésben az első háromban van, választhat xeno-s jutalmat. Abban nincs benne a fertőzés csökkentés?
Dátum: 2012.06.29. 11:22:58
Jesszus Úristen.
Dátum: 2012.06.28. 10:17:22
Idézet: Ezüstszél - 2012.06.28. 10:01:41
engem ez zavart meg, semmi ilyesmit nem tervezek, nem is ezt kérdeztem
Sztem a "fókuszkristály törlése" opcióval visszakapod a xenó kristályt, bár nem próbáltam.
Ezután berakod egy sima térkapus cuccba, és azt adod el.
Ezután berakod egy sima térkapus cuccba, és azt adod el.
engem ez zavart meg, semmi ilyesmit nem tervezek, nem is ezt kérdeztem
Dátum: 2012.06.28. 10:06:48
A kérdés arra vonatkozott, hogy egyszerre a kettőt lehet-e majd használni, most bekerül-e a fókusz úgy, hogy már van a másik..