hány menüpöntot látsz bal oldalt?
23
21
24*
25
Attól függ, hányadik szintű vagy, van-e állatod, stb. Plusz a helyesírási hibák. Egyáltalán, ez egy idióta kérdés. Törölni kérem!
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.04.22. 16:46:36
Dátum: 2009.04.22. 14:08:05
Idézet: Ajgatsz - 2009.04.21. 10:41:16
4. Én XXX-ra nem az 4-5 szinttel alacsonyabbakat szoktam verni, igaz megesett de nem szokásom, hanem mint írtam a +/- 1-es környezetemben.
Igazat kell, hogy adjak Ajgatsz-nak! Dalen csak egy szinttel magasabb az én karakteremnél, és így ver sz***á naponta kétszer-háromszor!

4. Én XXX-ra nem az 4-5 szinttel alacsonyabbakat szoktam verni, igaz megesett de nem szokásom, hanem mint írtam a +/- 1-es környezetemben.
Igazat kell, hogy adjak Ajgatsz-nak! Dalen csak egy szinttel magasabb az én karakteremnél, és így ver sz***á naponta kétszer-háromszor!

Dátum: 2009.04.22. 13:49:46
Köszi, holnaptól utánaszámolok. Már azt hittem, hogy valami új fejlesztésről van szó...
Dátum: 2009.04.22. 13:40:49
Nekem csak 47 CSP-m van naponta, de mindenhol az 50-et emlegetitek maximumként! Mit csinálok rosszul?
Dátum: 2009.04.22. 13:35:37
Idézet: MacLier - 2009.04.22. 13:11:38
A csoda ló neve?
Kincsem*
Deres
Pejkó
Pegazus
Mi van? Milyen csodaló? Ha úgy vesszük, a pegazus is egy "csodaló", hiszen van egy szarva, aminek a legendák szerint gyógyító ereje van... És szerintem nem alapműveltség.
Amire te gondolsz, az az unikornis. A pegazusnak szárnya van. Ez viszont alapműveltség.
A csoda ló neve?
Kincsem*
Deres
Pejkó
Pegazus
Mi van? Milyen csodaló? Ha úgy vesszük, a pegazus is egy "csodaló", hiszen van egy szarva, aminek a legendák szerint gyógyító ereje van... És szerintem nem alapműveltség.
Amire te gondolsz, az az unikornis. A pegazusnak szárnya van. Ez viszont alapműveltség.
Dátum: 2009.04.22. 13:29:34
Az első világháborút megelőzően a magyar vasúthálózat 21200 km volt. Mekkora ma?
7960 km*
33400 km
2120 km
18300 km
Öt perc alatt nem tudtam kiguglizni. Túl speciális, törölni kérem!
7960 km*
33400 km
2120 km
18300 km
Öt perc alatt nem tudtam kiguglizni. Túl speciális, törölni kérem!
Dátum: 2009.04.22. 10:35:29
Ki találta fel a rádiumot?
Madame Julienne
Madame Olivia
Madame Curié*
Madame Jacqueline
Az elemeket nem feltalálják, hanem felfedezik. Ráadásul Curie, nem Curié. Javítást kérek!
Madame Julienne
Madame Olivia
Madame Curié*
Madame Jacqueline
Az elemeket nem feltalálják, hanem felfedezik. Ráadásul Curie, nem Curié. Javítást kérek!
Dátum: 2009.04.22. 09:51:21
Előbb-utóbb mindenképpen borulni fog az üzleti modell. Ki fog havi tízezret költeni egy böngészőben kattintgatós játékra? Egyre kevesebben. Azt, hogy fogyatkoznak a top játékosok, abból veszem észre, hogy -bár a szintemen az enyém a leggyengébb karakter- egy hónap alatt vagy 30 helyet léptem előre a toplistán. Persze jönnek újoncok, de a kemény mag nélkül halálra van ítélve a játék. Én pedig szeretnék még nagyon sokáig szórakozni vele!
Gondolom, mindenkinek ismerős az évenként megrendezett Moziünnep, mikor 300-500 forintba kerül egy mozijegy, és tömve vannak a mozik. Mikor 1290 Ft-ba kerül egy jegy, egyedül nézem a filmeket... Kéne találni valami normális alternatívát a két összeg között, hogy a kecske és a káposzta is jól járjon. Hangsúlyozom, nem az olcsójánoskodás hajt, hanem az aggodalom a játék jövője miatt. Persze nem látok bele a Beholder üzleti eredményeibe, lehet, hogy egyre jobban megy a Végzetúr szekere.
Gondolom, mindenkinek ismerős az évenként megrendezett Moziünnep, mikor 300-500 forintba kerül egy mozijegy, és tömve vannak a mozik. Mikor 1290 Ft-ba kerül egy jegy, egyedül nézem a filmeket... Kéne találni valami normális alternatívát a két összeg között, hogy a kecske és a káposzta is jól járjon. Hangsúlyozom, nem az olcsójánoskodás hajt, hanem az aggodalom a játék jövője miatt. Persze nem látok bele a Beholder üzleti eredményeibe, lehet, hogy egyre jobban megy a Végzetúr szekere.
Dátum: 2009.04.20. 23:29:17
Lehetne, de nem lesz. Akinek nem elég a vadászat+sajtolás, azt nagyon tudom sajnálni.
Dátum: 2009.04.19. 05:48:55
Egy kicsit részletesebben, ha kérhetném! Világ, szint, ilyesmik...
Dátum: 2009.04.18. 17:53:18
Ha van négy-öt állatod, akkor nem férne ki a fejlécbe...
Dátum: 2009.04.16. 16:45:06
Az még jobb! Persze te beállítanál egy gyorsklikkelő programot e célra... 

Dátum: 2009.04.15. 23:30:20
Az egyik karakteremmel 48 helyes válaszom lett (lehetett volna 50 is, ha figyelmesebb vagyok), a másikkal 31! "Hány liter vodka esik Oroszországban egy főre évente?" "Hányszoros magyar bajnok a DVSC vízilabdacsapata?" Az ötödik ilyen után káromkodtam, a tizedik után ordítottam, a tizenötödik után már csak röhögtem...
Hatalmas szórás van az olimpiás kérdések nehézsége között. Tényleg nem lehetne valami olyan szűrőt belerakni, hogy csak a 80% felett helyesen megválaszolt kérdések kerülhessenek bele?

Dátum: 2009.04.15. 22:13:58
Lehetne, de nem lehet. Gondold végig, és rájössz! Tulajdonságfejlesztő épület is jó lenne, meg szakértelemfejlesztő is, meg... 

Dátum: 2009.04.15. 21:48:53
Ha a több százezres negatív LE diffre gondolsz, arra már rég rájöttem, de még amikor az ő szintjükön voltam, akkor sem tudtam megütni őket soha, mert állandóan le voltak verve. Alighanem ki kell figyelni/számolni, mikor kerülnek üthető helyzetbe-aki képes ezt számon tartani, az megérdemli az LE-t. Ha más a titok, akkor maradjon is az...
Dátum: 2009.04.15. 18:09:33
Utánakérdeztem. Vasúti jegyvizsgáló bruttó bére 120 ezer forinttól 157 ezer forintig terjed. Jegypénztáros bruttó bére 133 ezertől 190 ezerig. Mindkettőhöz elég 8 általános. És keveslik. Én a 120 bruttónak is örülnék...
A taxissztrájkra jól emlékszem. Nem volt bejelentve, aznap műtötték a lábamat, se taxi nem volt, se busz, gyalog kellett 8 kilométert bicegnem, tocsogott a vér a cipőmben...Nem tudtam együtt érezni szegény taxisokkal. Mint ahogy egyetlen ilyen demonstrációval sem, ahol nem a vezetőséggel ****nak ki, hanem azokkal a szerencsétlenekkel, akik rájuk vannak szorulva.
Április 30-án a vasutasok sztrájkolnak a megszorító intézkedések ellen. Erre már nem tudok mit mondani. Illetve tudnék, csak nem akarok.

A taxissztrájkra jól emlékszem. Nem volt bejelentve, aznap műtötték a lábamat, se taxi nem volt, se busz, gyalog kellett 8 kilométert bicegnem, tocsogott a vér a cipőmben...Nem tudtam együtt érezni szegény taxisokkal. Mint ahogy egyetlen ilyen demonstrációval sem, ahol nem a vezetőséggel ****nak ki, hanem azokkal a szerencsétlenekkel, akik rájuk vannak szorulva.
Április 30-án a vasutasok sztrájkolnak a megszorító intézkedések ellen. Erre már nem tudok mit mondani. Illetve tudnék, csak nem akarok.
Dátum: 2009.04.15. 17:57:27
A normális játékos ránéz a felszerelésre meg az állatokra, és máris tudja, hogy érdemes-e támadni. A tulajdonságok nem riasztanak el senkit.
A "tuti nem támadnak"-ról érdemes lenne megkérdezni egy TrueBlood nevű személyt.
Mire odáig jutsz, hogy ilyen tulajdonságaid legyenek, már másoknak is meglesznek.
Miért sz**ná össze magát valaki a 100-as spektrális manipulációtól meg az 57-es elementáris fúziótól?
A "tuti nem támadnak"-ról érdemes lenne megkérdezni egy TrueBlood nevű személyt.
Mire odáig jutsz, hogy ilyen tulajdonságaid legyenek, már másoknak is meglesznek.
Miért sz**ná össze magát valaki a 100-as spektrális manipulációtól meg az 57-es elementáris fúziótól?

Dátum: 2009.04.15. 17:51:09
Ez már vagy a harmadik ilyen hozzászólás, és már a második sem volt vicces. 

Dátum: 2009.04.15. 17:47:44
Én senkit sem vádolok csalással, elfogadom, hogy vannak nálam sokkal jobb, okosabb játékosok. Csak abban reménykedem, hogy miután a Végzetúr véget ért és az utolsó szervert is leállították, valaki elárulja, hogy lehetséges mindig olyan ellenfeleket találni, akiknél állandóan több tízezer LE van. Mert úgy tűnik, lehetséges. A játék szabályait betartva, legálisan. Ahogy a titkot ismerők mondják: "Meg kell tanulni játszani", és "Jól kell ellenfelet választani". Egyszer talán mi is megtudjuk, hogy ezek mit jelentenek a köznép nyelvére lefordítva... 

Dátum: 2009.04.14. 04:48:10
SZALONTÜDŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a hozzászólásom pontosan annyi információtartalommal és fontossággal bírt, mint a tiéd. Ne terheljük ilyesmivel a szervert, gyerekek!
Ez a hozzászólásom pontosan annyi információtartalommal és fontossággal bírt, mint a tiéd. Ne terheljük ilyesmivel a szervert, gyerekek!