Tehát:
Ha fejlesztenek, újítanak: Köcsög Behó, már megint felborítják a jól kifundált stratégiádat, már megint kezdheted elölről a gondolkodást...
Ha NEM fejlesztenek, nem újítanak: Köcsög Behó, még mindig semmi fejlesztés, unalmas ez az egész...
Itt szép lehetsz, de okos nem...
Hozzászólások - Shutruk Nahhunte
Dátum: 2010.11.16. 11:04:34
Dátum: 2010.11.16. 10:57:29
A kivit félbevágják, és kiskanállal kieszik a belsejét. Én nem szeretnék egy félbevágott Birkából csemegézni.
Dátum: 2010.11.14. 14:46:32
Töröltem. Biztos jó gyerek ez a Ricskosz, csak néha kicsit meggondolatlan.
Dátum: 2010.11.14. 12:11:53
Az ellen a 2-3 ember ellen, akik magas szinten veled egy szinten vannak. (Lehet hogy a 2-3 túl nagy szám?)
Dátum: 2010.11.14. 07:58:21
A "vok" szó(?) használata miatt nem látod. A játék beépített n00b-irtóval rendelkezik.
Dátum: 2010.11.12. 14:22:05
1. Jóreggelt.
2. Eltévedtél.
2. Eltévedtél.
Dátum: 2010.11.11. 13:54:21
Osztottam-szoroztam, és arra jutottam, hogy én kifejlesztem ezt az új szakit, mert engem a játékélmény motivál, és nem számok. Köszi Miklós, bár ha ezt egy nappal előbb mondod, akkor nem pazaroltam volna el 10 követ a pálcikádra....
Egyre szimpatikusabb döntések... A szint/3 követelmény miatt már nem érzem ablakon kidobott kőnek.
Egyre szimpatikusabb döntések... A szint/3 követelmény miatt már nem érzem ablakon kidobott kőnek.
Dátum: 2010.11.10. 15:25:39
Igen.
Dátum: 2010.11.09. 21:04:22
Én azt nem értem, hogy amikor KITALÁLTAD ezt a relikviát, miért nem gondolkodtál ELŐRE?
Úgy értem: Miért mindig mi szívjuk meg azt, hogy rosszul tervezel?
Úgy értem: Miért mindig mi szívjuk meg azt, hogy rosszul tervezel?
Dátum: 2010.11.09. 20:48:16
Idézet: Miklós - 2010.11.09. 20:42:09
Az én karimnak V3-on az Inspirátor az egyetlen lehetősége arra, hogy bajnokit nyerjen ebben az életben. Szerintem eséllyel indulok ezért a holmiért, és meglehetősen bosszantó, hogy egy olyan nerfet akarsz átverni a játékosokon, ami ezt a hangyaf@sznyi lehetőségemet is elfújja.
Birka: a logikád kicsavart és nem helytálló. A világokon van az élmezőny, utána jön a VF-es középmezőny. Valószínűtlennek tartom, hogy a VF-es középmezőny legalján levő embernek legyen a legtöbb dukátja, és elhappolja a többiek elől az inspirátort... Aki inspirátort vesz, inkább a VFes mezőny élén áll, és az inspirátornak köszönhetően ott is fog maradni - úgy, hogy kétszer erősebb lesz mindenkinél... Az sem helytálló, hogy attól, hogy valaki 2x sebességgel kapja a csp-t, nem fog javulni a LE/TP aránya. Dehogynem... Egyrészt életének volt egy szakasza, amikor még nem volt VF-je, és ekkor a LE/TP aránya gyengébb volt, az ezzel együttes átlag javulni fog. Másrészt, csökken a más forrásból kapott, nem felezett TPje aránya a vadászathoz viszonyítva, és ez is a hányadost javítja.
Az én karimnak V3-on az Inspirátor az egyetlen lehetősége arra, hogy bajnokit nyerjen ebben az életben. Szerintem eséllyel indulok ezért a holmiért, és meglehetősen bosszantó, hogy egy olyan nerfet akarsz átverni a játékosokon, ami ezt a hangyaf@sznyi lehetőségemet is elfújja.
Dátum: 2010.11.09. 20:41:31
Teljesen igazad van, ment a vastag +10.
Dátum: 2010.11.09. 19:49:52
Viszont ez csak korlátozott számú emberre igaz, hisz' nem mindenkinek sikerült 30+ italt kiütnie, illetve akik ki is ütöttek ennyit, azok nem biztos hogy Inspirátort akarnak szerezni az élő aukción, ahova lehet hogy el sem mennek.
LGY-ért vásárolgatni meg elég lassú, tekintve hogy párosával kell megvenni, és az azért nem két fillér.
Aki meg kiütött 30+ italt, elmegy a talira, és el is viszi a cókmókot, az is csak korlátozott ideig élvezheti az Inspirátor régi előnyét, amivel egy másik aspektusból viszont megsérti a játékszabályokat, mert Miklós nerfje egy "bug"-ot hivatott kijavítani, és a felettébb hiányos játékszabályok értelmében bűncselekmény egy buggal élni/visszaélni.
LGY-ért vásárolgatni meg elég lassú, tekintve hogy párosával kell megvenni, és az azért nem két fillér.
Aki meg kiütött 30+ italt, elmegy a talira, és el is viszi a cókmókot, az is csak korlátozott ideig élvezheti az Inspirátor régi előnyét, amivel egy másik aspektusból viszont megsérti a játékszabályokat, mert Miklós nerfje egy "bug"-ot hivatott kijavítani, és a felettébb hiányos játékszabályok értelmében bűncselekmény egy buggal élni/visszaélni.
Dátum: 2010.11.09. 19:40:18
Hú, ez nekem nagyon tetszik. Legyen így.
Az inspirátor kiherélését meg szerintem mindenképp gondold át mégegyszer, végezz szokásos számításokat, és figyeld a közhangulatot. Ha folyton a játékosok kedve ellen teszel, akkor előbb-utóbb elmennek az "értelmes" játékosok, és mivel szvsz ők jelentős hányadát adják a Végzeturas bevételeteknek, nem kéne egy saját válságot csinálni.
Az inspirátor kiherélését meg szerintem mindenképp gondold át mégegyszer, végezz szokásos számításokat, és figyeld a közhangulatot. Ha folyton a játékosok kedve ellen teszel, akkor előbb-utóbb elmennek az "értelmes" játékosok, és mivel szvsz ők jelentős hányadát adják a Végzeturas bevételeteknek, nem kéne egy saját válságot csinálni.
Dátum: 2010.11.07. 21:18:53
Ott sem a régi már.
Dátum: 2010.11.07. 17:28:36
A sorrendet nem figyelembe véve:
1. Ágygömb és seprűnyél
2. Alice Csodaországban
3. Mary Poppins
4. Vissza a jövőbe III.
5. Amerikai Psycho
6. Nyomás utána
7. 300
8. Császárok klubja
9. Ollókezű Edward
10. Beatle Juice
1. Ágygömb és seprűnyél
2. Alice Csodaországban
3. Mary Poppins
4. Vissza a jövőbe III.
5. Amerikai Psycho
6. Nyomás utána
7. 300
8. Császárok klubja
9. Ollókezű Edward
10. Beatle Juice
Dátum: 2010.11.07. 17:22:18
Néhány helyen a TP átlag sem stimmel.
Viszont aki nagyon akarja, pár perc alatt a saját karakterére szabhatja.
Köszi Offsboy a táblát, nekem elég sokat segített az eljövendő időszakra vetített stratégia kialakításában.
Idézet: Szinv - 2010.11.07. 17:11:52
2. Ugyanitt a vadászatért kapott AF 0.019. Nekem magasabbra jött ki, átlag 0.021. A prémium tagságért járó 1.1-es szorzó is benne van?
A prémiumszorzó benne van.
Viszont aki nagyon akarja, pár perc alatt a saját karakterére szabhatja.
Köszi Offsboy a táblát, nekem elég sokat segített az eljövendő időszakra vetített stratégia kialakításában.
Idézet: Szinv - 2010.11.07. 17:11:52
2. Ugyanitt a vadászatért kapott AF 0.019. Nekem magasabbra jött ki, átlag 0.021. A prémium tagságért járó 1.1-es szorzó is benne van?
A prémiumszorzó benne van.
Dátum: 2010.11.07. 12:42:11
Az effektív feszültség bizony ~230V. Nem gáz beismerni a tévedést egyébként...
Dátum: 2010.11.07. 11:53:20
Mikor játszottam én a "bogyómat", hogy mekkora magyar vagyok?
Már megbocsáss, de neked nem teljesen mindegy, hogy utóirattal látom el a hozzászólásomat, vagy post scriptummal? Tehát felétek aki nem csak magyarul képes kommunikálni, az már nem is magyar?
Én nem érveltem ezzel, hanem a felháborodásomnak adtam hangot egy olyan értelmi szinten, amit ő is biztos megért. Érvelésnél az ember reakciót vár, én nem várok reakciót.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Egyébként köszönöm a véleményedet, felcímkéztem és beraktam a Leszarom feliratú dobozba.
Már megbocsáss, de neked nem teljesen mindegy, hogy utóirattal látom el a hozzászólásomat, vagy post scriptummal? Tehát felétek aki nem csak magyarul képes kommunikálni, az már nem is magyar?
Én nem érveltem ezzel, hanem a felháborodásomnak adtam hangot egy olyan értelmi szinten, amit ő is biztos megért. Érvelésnél az ember reakciót vár, én nem várok reakciót.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Egyébként köszönöm a véleményedet, felcímkéztem és beraktam a Leszarom feliratú dobozba.
Dátum: 2010.11.07. 08:52:53
Idézet: Spion9 - 2010.11.06. 18:32:34
magyarország viszont tőlem soha a büdös életben nem fogja megkapni a nagybetűt, mivel 0%-ban tisztelem ezt az országot.
Ha akarsz legyél rá büszke, hogy magyar vagy én inkább szégyenlem.
Ostoba birka nép vagyunk, minden sz@rt lenyelünk.
További sok sikert ehez a gyökér játékhoz, az adminok meg bő nyállal bekaphatják.
Egyetlen kérdés merült fel bennem:
Az az orvos, aki segített anyádnak kipottyantania, még szabadlábon van, vagy ott helyben letartóztatták emberiség elleni bűncselekmény vádjával?
A legmélyebb tisztelettel: a kurv@ anyádat azért, amiért ezeket a mondatokat magyar nyelven merted leírni.
Egyébként egy vicc az összes hozzászólásod, annyi közöd van a villamosságtanhoz, mint egy POK-nak a vadászathoz.
P.s.: A gyengébb idegzetű fórumozóktól elnézést kérek, de ez a pattanás felbosszantott.
magyarország viszont tőlem soha a büdös életben nem fogja megkapni a nagybetűt, mivel 0%-ban tisztelem ezt az országot.
Ha akarsz legyél rá büszke, hogy magyar vagy én inkább szégyenlem.
Ostoba birka nép vagyunk, minden sz@rt lenyelünk.
További sok sikert ehez a gyökér játékhoz, az adminok meg bő nyállal bekaphatják.
Egyetlen kérdés merült fel bennem:
Az az orvos, aki segített anyádnak kipottyantania, még szabadlábon van, vagy ott helyben letartóztatták emberiség elleni bűncselekmény vádjával?
A legmélyebb tisztelettel: a kurv@ anyádat azért, amiért ezeket a mondatokat magyar nyelven merted leírni.
Egyébként egy vicc az összes hozzászólásod, annyi közöd van a villamosságtanhoz, mint egy POK-nak a vadászathoz.
P.s.: A gyengébb idegzetű fórumozóktól elnézést kérek, de ez a pattanás felbosszantott.
Dátum: 2010.11.06. 19:46:06
Ez hol van?