Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

A volt csajomat én is Csutkának becéztem (Alma volt az istenadta)...
Dátum: 2009.05.20. 10:46:08
Kicsit offtopic, de eszembe jutott, hogy megy az állandó rinya amiatt, hogy fogy a magyar. Könyörgöm, pár évtizede még egyik parasztcsaládban sem számított ritkaságnak öt vagy még több gyerek-manapság örül az ember, ha egyet-kettőt fel tud nevelni. Hát csoda, ha fogyunk? Persze arról ne is essék szó, hogy a parasztember milyen körülmények között nevelte fel a gyerekeit- hogy ne menjek messze, az én anyám hatéves korában evett először húst. Ki akarna nyomorban, nélkülözve felnevelni egy nagy családot? Nem designer ruhákról meg kaviárról beszélek, hanem az alapvető dolgokról.
Dátum: 2009.05.20. 10:30:47
Idézet: Drevan - 2009.05.14. 19:02:53
Megoldást igazából (szerintem) kizárólag egy erőskezű, jobboldali diktatúra jelentene.

Tudod te egyáltalán, mit jelent a diktatúra szó? Élnél csak pár hónapot egy erőskezű, jobboldali diktatúrában, és visszasírnád ezt a rohadt korrupt szoci rendszert! Először csak a más bőrszínű és más vallású emberek szenvednék meg, aztán szépen sorra kerülne mindenki. Hitler is a zsidókkal kezdte, aztán a végén már a "nem árja" németek és katolikusok is alsóbbrendű fajok/közellenségek lettek. Én magam ezerszer inkább élnék egy cigány többségű országban, mint egy olyanban, ahol olyan politikusok garázdálkodhatnak szabadon, mint Funar vagy Slota.
Dátum: 2009.05.20. 10:20:35
Idézet: Spiritmonger - 2009.05.06. 00:21:57

a niggerek és a cigányok között van egy óriási különbség, mégpedig az, hogy a fekák egy része tényleg be akart illeszkedni, és átvette a fehér ember normáit, és sikerült neki a jobb élet

ahol ez nincs, pl ma dél-afrikai köztársaság, ott a sok buta feka szétverte a déli félteke legjobban iparosodott és fejlett államát

Hallottál már az apartheidről, okostojás? Bolygónk egyetlen olyan kormányzati rendszere, ami még a 90-es évek elején is legalizálta a rabszolgatartást! Persze hivatalosan nem az volt-de hadd említsek csak egy példát! A gyémántbányákban robotoló feketék heti két szabadnapra voltak jogosultak, senki sem tartotta őket vissza abban, hogy hazautazzanak a családjukhoz. A gond csak annyi volt, hogy a buszjegy annyiba került, mint egyhavi bérük! Persze nem volt kötelező buszozni, bárki átvághatott gyalog is 200 kilométernyi sivatagon... Az a "legjobban iparosodott és fejlett állam" negyvenmillió fekete/ázsiai rabszolga (kényszermunkás) véréből és verejtékéből épült fel! És az a "sok buta feka" szétverte azt a csodálatos rendszert...
Dátum: 2009.05.20. 09:34:47
Csődbe megy a MÁV? A gárdonyi állomást éppen most építik át- minimum egy éves project, milliárdos beruházással. Erre futja, takarításra nem? A vonatok 30-60 percet fognak késni a Budapest-Balaton vonalon, nyári csúcsforgalomban! Egyetlen épelméjű ember sincs a MÁV vezetőségében?
Talán egyedi, extrém eset, de a volt főnökömnek több milliós betegbiztosítása volt, és mire a biztosító felmérte és jogosnak ítélte a gyógykezelés támogatását, őt elvitte a rák. Hiába fizetett évente több százezret, semmivel sem kapott többet a pénzéért, mint aki a TB-re van utalva.
Dátum: 2009.05.16. 09:57:17
Ha van egy hordonk 100 liter borral és kiöntünk egy litert és a helyére vizet öntünk hányszor kell megismételni hogy fele-fele legyen?
49
Hiányzik egy adat!
59
Nem számolható ki!*

Ezt csak azért írtam ide be, hogy ha valaki találkozik ezzel a hülye kérdéssel, akkor tudja rá a választ...

Melyik nem Jules Verne könyv ?
80 Nap Alatt a Föld körül
Grand Kapitány Gyermekei
Winetou*
A Nautílusz

Atyaúristen! Ezek közül 3 sem! Verne-nek ilyen című könyvei vannak:
GRANT kapitány gyermekei
Nemo kapitány (ami már magában is rossz, mert az eredeti cím 20000 mérföld a tenger alatt)

Karl May pedig a WINNETOU című könyvet írta.
Azonnali törlést kérek, ilyen bűnök nem nyerhetnek megbocsájtást egy szimpla javítással!
Dátum: 2009.05.15. 10:48:24
Ki volt a 7 vezér egyike?
Attila
Árpád*
Géza
Botond

Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm... A fenti négy közül EGYIK SEM!!! Javítani kéne pl. Álmosra!

Milyen kulcsfajta van?
Élesedett
Elezett
Elzett*
Élezett

Inkább zárfajta, nem?
Dátum: 2009.05.15. 10:16:47
Milyen ujitás került be a játékba ma(2009.02.27)???
Akadémia
Szakértelmek
Védelem itala*
Nyers Lélekenergia

Ugye nem kell indokolnom, miért kérem a törlését?
Dátum: 2009.05.15. 10:13:24
Csak egy példa:

Ha ilyen kérdést írsz, győződj meg arról, hogy vajon nem létezik-e mégis olyan termék? Vagy írd be valami édesipari termék gyártóját (bár nem mernék megesküdni, hogy nincs Milka óra)...
Dátum: 2009.05.15. 00:10:24
Mit csinál Bob Marley????
focista
énekes*
táncos
szinés

Szegény már semmit. Az angyalokkal énekel odafent. Talán egy múlt idő nem ártana, ahogy egy "Í" és egy "z" betű sem a "szinés"-ből.
Dátum: 2009.05.14. 22:59:00
Mennyit adnak a dobokocka szembelévő oldalai?
9
7*
8
55

Ennél hülyébben és hibásabban tényleg nem lehetett volna megfogalmazni! Díjat neki, mondjuk egy törlés képében! Vagy egy képen törlést...
Dátum: 2009.05.14. 08:26:46
Ki nem "zsákos" az alábbiak közül?
A zsákosember,aki elvisz, ha rossz gyerek vagy?
A télapó
Mr. Muscle, a kigyúrt tisztítóember?*
Frodó a "Gyűrűk ura"-ból?

Közveszélyes hülyeség miatt kérem törölni!
A szövetség egyetlen tagjának neve Szánalmas Fatty. Nomen est omen...
Dátum: 2009.05.11. 21:39:51
Na, ezt nevezem én igaz barátnak!
Dátum: 2009.05.11. 16:43:35
Értsd meg, hogy ez nem egy kis kozmetikai átalakítás lenne, hanem a játék alapoktól való felforgatása! Nem is lehetne átírni a programot, hanem újrakezdeni az egészet!
Dátum: 2009.05.11. 15:04:37
Én mostanáig úgy értelmeztem a leírásokat, hogy a Végzetúr világa egy istentelen, kihalt pusztaság, ahol mindenki mindenkinek farkasa. Mint a Mad Max. Vagy az Earthdawn a Csapás után. Jó ez így, ahogy van, nagyon sok böngészőből játszható, real-time, térképen barangolós MMO létezik, ide nem kéne belepasszírozni a kincskeresést, városokat, stb. Az más kérdés, hogy ha TÉNYLEG nem lesz távolabbi célja a játéknak, csak a végtelen PvP, nem jósolok neki hosszú jövőt. Elég megnézni, hogy mit művelt az egyetlen küldetés, amihez a riválisok összefogása kellett (döntetlenezés)- mi lenne, ha egy közös ellenség ellen kellene összefognia a játékos társadalomnak?
Dátum: 2009.05.11. 14:14:30
Mit jelent a "pedigré"?
Nem tudom
Hmmm
Kutyám ezt esszi
Tisztavérűség*

Idióta válaszok, helyesírás-és BAROMIRA nem azt jelenti! Törölni!
Dátum: 2009.05.09. 22:40:19
Szerinted lesz itt még valaki fél év múlva?
Dátum: 2009.05.09. 12:13:41
Melyik nem horror-film az alábbiak közül?
A dög*
Kör
Átok
Silent Hill

Úgy emlékszem, "A Dög"-ben is voltak szörnyek-akkor miért nem horrorfilm?