Alapvetően hibának tartanék behozni egy PvP játékba egy álcsatát. Szimulációra ott van az ősköves verzió, csatában pedig igenis történjenek események, legyen kihatással a karakter életpontjára, varázspontjára, állatára, az egész fejlődésére.
Ilyen erővel rakjunk be a játékba egy gombot, amit ha megnyomok, 1-el csökken a portyapontjaim száma, kapok 20 TP-t, az állataim morálja pedig nő eggyel. Nyomogathatná a top napestig, mert kb. ugyanakkora kihívás, mint "nem valódiból" leverni egy hat szinttel alattad lévőt. Ez aztán játék
Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.04.27. 19:12:48
Dátum: 2009.04.27. 15:15:46
Ez tényleg kompromisszumost megoldás, tökéletes.
Az egész évre előre nem lehetne a többit is ehhez hasonlóan meghirdetni?
Az egész évre előre nem lehetne a többit is ehhez hasonlóan meghirdetni?
Dátum: 2009.04.27. 15:08:07
15ös felejtés, rá turbó, és fejlesztesz mást.
Dátum: 2009.04.27. 14:00:54
"A hatósugarat meg lehetne úgy határozni, hogy legyen legalább 50 karakter, akit elérsz."
Aha, persze, meg ahogy Móricka elképzeli. Ha nincs ellenfél, tessék visszamaradni, ezért lett berakva a játékba. Ez arra lenne tökéletes, hogy az 58. szintű nyugodtan ütögethesse akár a 49. szintűt, de a 49. szintű csak 47. szintűre lásson le, és csinálja meg az 50 nyertes csatát egymás után küldetést ahogy tudja.
"ha magasabb szintű (TÖ-jű, stb.) támad alacsonyabbra és legyőzi, akkor a másiknak a harc után begyógyulnak a sebei TELJESEN"
És így egy háborúban óránként megütheti, vagy az egész szövetsége elhurcolhatja reggelenként kínzókamrába, nem csak egy ember. Tényleg tök jó
Aha, persze, meg ahogy Móricka elképzeli. Ha nincs ellenfél, tessék visszamaradni, ezért lett berakva a játékba. Ez arra lenne tökéletes, hogy az 58. szintű nyugodtan ütögethesse akár a 49. szintűt, de a 49. szintű csak 47. szintűre lásson le, és csinálja meg az 50 nyertes csatát egymás után küldetést ahogy tudja.
"ha magasabb szintű (TÖ-jű, stb.) támad alacsonyabbra és legyőzi, akkor a másiknak a harc után begyógyulnak a sebei TELJESEN"
És így egy háborúban óránként megütheti, vagy az egész szövetsége elhurcolhatja reggelenként kínzókamrába, nem csak egy ember. Tényleg tök jó
Dátum: 2009.04.27. 12:59:46
Vegyétek észre, hogy szinte teljesen lényegtelen a bajnoki időpontja, csak a nevezés időpontja számít. Ha ez ki van tolva egy-másfél hétre, akkor mindenki a lehető legoptimálisabban felkészülve tud nevezni.
Szóval mindegy, hogy hétfő vagy péntek, ha holnap déltől van a nevezés.
Szóval mindegy, hogy hétfő vagy péntek, ha holnap déltől van a nevezés.
Dátum: 2009.04.27. 00:22:37
A detonáció sebzése nőtt, nem csökkent.
Dátum: 2009.04.26. 19:27:13
Ezt azért gondold át. Mint Kocos számolása is mutatja, havonta több száz őskő a játék ára. Ez alatt kb. 5 szintet lehet lépni, azaz max. 30-35 őskövet jelent ez a tárgy. Még egy fegyverre sem elég.
Dátum: 2009.04.26. 18:55:54
9-es szakértelem. Olvasd el az aláírásom.
Dátum: 2009.04.26. 12:52:34
Kivégzés szakértelem. Lásd aláírásom, konkrét tanácsot is találsz.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.26. 12:08:46
Hatalmas. Néha gondolkozz, mielőtt kérdezel.
Dátum: 2009.04.25. 10:34:48
A törléseket talán az mutatja a legjobban, hogy nincs 35 tagú szövetség a játékban.
Dátum: 2009.04.25. 09:56:52
.
Dátum: 2009.04.25. 09:01:34
én péntek hajnal 1-kor léptem szintet, támadás nélkül. Szombat azért necces ilyen szempontból szerintem, mert csomoszor megyek kocsmába hétvégén, és utána, lefekvés előtt szoktam ütni kettőt, hogy a hajnali szekció ne vigyen el kamrába - biztos más is van így. (Se tegnap, se ma nem vitt el senki.)
Dátum: 2009.04.24. 23:51:04
Ha bejön egy NPC horda, akkor rengeteg TP-t szereztek rajta, és még jobban elhúztok a mezőnytől, egy idő után gyakorlatilag csak a gépet ütitek. Az sem PvP.
Ha pedig elkezdenétek egymást ütni az EH-val, ugyanígy rengeteg TP-t bírnátok szerezni, persze rajtatok ezáltal a TGY ugyanígy felkapaszkodna, és a végén szintenként egy ember lenne kb. a mostani 3-4 helyett.
Ha pedig elkezdenétek egymást ütni az EH-val, ugyanígy rengeteg TP-t bírnátok szerezni, persze rajtatok ezáltal a TGY ugyanígy felkapaszkodna, és a végén szintenként egy ember lenne kb. a mostani 3-4 helyett.
Dátum: 2009.04.24. 23:36:20
Ott van erre a transzcendális projekció szakértelem, lásd aláírásom.
Dátum: 2009.04.24. 22:56:42
"Javasolom egy kényelmi-prémium csomag bevezetését, ami pl egy hónapra szólhatna."
Maximálisan egyetértek. A prémiumnak nem tápolásról, hanem időmegtakarításról kell szólnia. (Mondom ezt úgy, hogy majdnem a játék eleje óta prémiumos vagyok.) Simán hajlandó vagyok azért fizetni, hogy kevesebb időt kelljen előtte töltenem, és egy vadászat közben ne kelljen 10 percenként ránéznem, hogy nem fogtam e be három állatot egymás után. A valósidejű stratégiákban is ez a mikromenedzsment rész a legunalmasabb, és a fejlesztők egyre inkább kiszedik ezt teljesen (parasztok gyártása, bányák építése, abból hadsereg létrehozása stb.). Ez egyszerű bibelődés, kattverseny. Nem ez a lényeg!
Maximálisan egyetértek. A prémiumnak nem tápolásról, hanem időmegtakarításról kell szólnia. (Mondom ezt úgy, hogy majdnem a játék eleje óta prémiumos vagyok.) Simán hajlandó vagyok azért fizetni, hogy kevesebb időt kelljen előtte töltenem, és egy vadászat közben ne kelljen 10 percenként ránéznem, hogy nem fogtam e be három állatot egymás után. A valósidejű stratégiákban is ez a mikromenedzsment rész a legunalmasabb, és a fejlesztők egyre inkább kiszedik ezt teljesen (parasztok gyártása, bányák építése, abból hadsereg létrehozása stb.). Ez egyszerű bibelődés, kattverseny. Nem ez a lényeg!
Dátum: 2009.04.24. 18:32:06
Ezt miért nem a 4. szintű tagotoktól kérdezed? Ha ő fellát hatodikra, akkor viszont is igaz.
Dátum: 2009.04.24. 17:24:46
A baj az, hogy szerintem 50-ért is elég sokan használnák, ahogy a hordaváltás sem ritka.
Dátum: 2009.04.24. 14:11:17
Ó, ezt korántsem rosszallásként írtam, csak mint ténymegállapítást. (Én napi max. 1 támadásnál többet szinte soha nem kapok tőletek, szóval nem személyes okból írtam.)
A TGY-katakomba igaz, persze, de a védelem itala ennyi nap és ember után már biztosan ezer felett tart, szóval mégiscsak nyertek.
A TGY-katakomba igaz, persze, de a védelem itala ennyi nap és ember után már biztosan ezer felett tart, szóval mégiscsak nyertek.
Dátum: 2009.04.24. 13:58:13
"ennek a háborúnak az egyetlen győztese Freezer"
Meg a sok tucatnyi alattatok lévő, akik helyett a TGY csapkodtátok, és nem rajtuk költöttétek el az eddig a védelem italára költött bőven ezer feletti portyapontot.
Meg a sok tucatnyi alattatok lévő, akik helyett a TGY csapkodtátok, és nem rajtuk költöttétek el az eddig a védelem italára költött bőven ezer feletti portyapontot.