Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2011.12.04. 15:52:39
Tök vicces hogy a Légiót hozzátok elő mindig, ha más szövetség lenne az első epikben akkor meg azt szidnátok. Birkák.
Dátum: 2011.12.03. 19:00:08
jól van Prisma te hül*e vagy és kész. Fosod magadból kifelé ezeket a szavakat, mi meg hülyék vagyunk, mert játsszunk veled.
Dátum: 2011.12.03. 16:42:37
Ez a győztes bajnokik után járó óriási büntetés nagyon nem tetszik nekem.
Ez pontosan azzal az egyértelmű nézettel áll szemben, hogy a bajnok a csoport legerősebb karaktere legyen. Szerintem legyen így, akár egy ember nyerje meg 18 milliószor is, mert ő a legerősebb és pont. Azért bajnoki. Az utolsó vérigben meg lehet külön megint módosítókat tenni, az mondjuk olyan, hogy ott a szerencsétlen is nyerhet valami extrém taktikával.
Mert most pont az van, amit mondtam nem régen. 8. szintesek bajnokijára nevezett 12 ember. Ebből 8 kb. sehol sincsen, van 1 újdonsült bajnok, vagyok én Joeyval, meg két ember, akik inkább közepesek, de soha nem nyerhetnének bajnokit. Itt fél múlva az volt bajnokit nyerni, aki sehol sincsen Ennyi. JóskaPista a 20-20-20-20-20-20-as tulajdonságával óriási esélyt kap bajnokit nyerni belátható időn belül. Vicc.
Ez pontosan azzal az egyértelmű nézettel áll szemben, hogy a bajnok a csoport legerősebb karaktere legyen. Szerintem legyen így, akár egy ember nyerje meg 18 milliószor is, mert ő a legerősebb és pont. Azért bajnoki. Az utolsó vérigben meg lehet külön megint módosítókat tenni, az mondjuk olyan, hogy ott a szerencsétlen is nyerhet valami extrém taktikával.
Mert most pont az van, amit mondtam nem régen. 8. szintesek bajnokijára nevezett 12 ember. Ebből 8 kb. sehol sincsen, van 1 újdonsült bajnok, vagyok én Joeyval, meg két ember, akik inkább közepesek, de soha nem nyerhetnének bajnokit. Itt fél múlva az volt bajnokit nyerni, aki sehol sincsen Ennyi. JóskaPista a 20-20-20-20-20-20-as tulajdonságával óriási esélyt kap bajnokit nyerni belátható időn belül. Vicc.
Dátum: 2011.12.03. 16:35:19
Elolvastam egy oldalt, az alábbi dolgokat tudtam meg:
- Prisma ott volt minden egyes végzetúr találkozó fórumán, ahogy kétséges kizáróan egyszer sem hallotta azt Miklóstól, hogy idegen a játéktól, hogy ugyanazt a lényt egyedül könnyebben/hamarabb le tudod verni, mint a szövetségi társaiddal karöltve. Én mintha hallottam volna, de lehet hogy tévedek persze.
- Prisma kívülről belülről vágja a programkódot, pontosan tudja mi van benne és mi nincs. Meg kell hogy súgjam, hogy nagyon sok dolog még most is manuálisan kerül bele, ergo a kódot alig kell piszkálni, az adatbázist annál inkább. De ha ennyire vágod a kódot, segíthetnél Baratynak kideríteni miért kapnak az állatok kevesebb TP-t, mint kéne, nagyon sok embernek segítenél ezzel
Szerintem az baromság, hogy nagyon entitást üthessen valaki, mint amit a szövetsége elbír. Ha le tudja ütni az entitást, akkor üsse le az epiket is. Ez jogos. Főleg úgy, hogy ha ez egyik szövetségnél így van, akkor miért ne lehetne így a többivel is? Illetve ha az egyik szövetség emiatt büntetve van kvázi, akkor kapjon valami kárpótlást.
Morzkod érvelése az egy szinten lévő tulajdonságnövelés drágítással kapcsolatban pedig teljesen helytálló erre a helyzetre vetítve. Ha behoznák ezt a dolgot te (Prisma) vernéd először az asztalt
- Prisma ott volt minden egyes végzetúr találkozó fórumán, ahogy kétséges kizáróan egyszer sem hallotta azt Miklóstól, hogy idegen a játéktól, hogy ugyanazt a lényt egyedül könnyebben/hamarabb le tudod verni, mint a szövetségi társaiddal karöltve. Én mintha hallottam volna, de lehet hogy tévedek persze.
- Prisma kívülről belülről vágja a programkódot, pontosan tudja mi van benne és mi nincs. Meg kell hogy súgjam, hogy nagyon sok dolog még most is manuálisan kerül bele, ergo a kódot alig kell piszkálni, az adatbázist annál inkább. De ha ennyire vágod a kódot, segíthetnél Baratynak kideríteni miért kapnak az állatok kevesebb TP-t, mint kéne, nagyon sok embernek segítenél ezzel
Szerintem az baromság, hogy nagyon entitást üthessen valaki, mint amit a szövetsége elbír. Ha le tudja ütni az entitást, akkor üsse le az epiket is. Ez jogos. Főleg úgy, hogy ha ez egyik szövetségnél így van, akkor miért ne lehetne így a többivel is? Illetve ha az egyik szövetség emiatt büntetve van kvázi, akkor kapjon valami kárpótlást.
Morzkod érvelése az egy szinten lévő tulajdonságnövelés drágítással kapcsolatban pedig teljesen helytálló erre a helyzetre vetítve. Ha behoznák ezt a dolgot te (Prisma) vernéd először az asztalt
Dátum: 2011.12.02. 17:24:46
Bizony. Ha nem kaptad meg írj Baratynak, valami probléma volt a mostani Xenó event jutalmazásával
Dátum: 2011.12.02. 17:23:06
Dátum: 2011.12.02. 13:53:16
like
Dátum: 2011.12.02. 11:47:24
Eddig mindig délután 2-kor volt, szerintem relax
Dátum: 2011.12.02. 00:07:30
Arra gondolok itt hogy nekem már van 3 arany fokozatú tárgyam, ami erősen csökkenti a találati esélyt pl.
Ha lesz toplista, akkor egyenlő feltételeket szeretnék Pl. találhassak én is negatív módosító nélkül, de zárójelben írja hogy mennyi az érvényes.
Dátum: 2011.12.01. 23:46:34
Prisma te egy roppant idegesítő ember vagy, csak azt magyarázod hogy minek mennek annyira előre. Ez megoldás? Lol.
Dátum: 2011.12.01. 23:45:23
Idézet: McMad - 2011.12.01. 22:51:31
Más: A Térképevent Mikós szerint sima hétköznapi hozzáállásra lett kitalálva. No sima hétköznapból van épp ölég. Igazán feldobhatnák a Térképezést valamiféle Toplistával (p. legtöbb térképdarab) és érte járó jelképes díjazással. Igencsak izgalmasak lehetnének az utolsó napok, ha random időpontban zárulna a kufárváltási lehetőség (teszem azt DIREKT szoros állásnál :-P).
Ezt nem támogatom. Tök random, semmit nem tudsz tenni annak érdekében hogy toplistára kerülj
Más: A Térképevent Mikós szerint sima hétköznapi hozzáállásra lett kitalálva. No sima hétköznapból van épp ölég. Igazán feldobhatnák a Térképezést valamiféle Toplistával (p. legtöbb térképdarab) és érte járó jelképes díjazással. Igencsak izgalmasak lehetnének az utolsó napok, ha random időpontban zárulna a kufárváltási lehetőség (teszem azt DIREKT szoros állásnál :-P).
Ezt nem támogatom. Tök random, semmit nem tudsz tenni annak érdekében hogy toplistára kerülj
Dátum: 2011.12.01. 23:36:18
Nekem a jogar pont 0%-ot adott, de még az is lehet hogy elvett
Most kapok 53 TP-t, Xenó alatt 53-54
Most kapok 53 TP-t, Xenó alatt 53-54
Dátum: 2011.12.01. 12:44:36
Én igen
És így szereztem 4 medált Xenóból
És így szereztem 4 medált Xenóból
Dátum: 2011.12.01. 12:15:39
Új célok:
12 kvízmedál (jelenleg 9)
dicsőség medál szerzése
Landragór medál szerzése
Alvariel bronz medál szerzése
(ezekkel meg is lenne mindenféle medál)
Ultra hosszú távú cél: bajnoki medál
12 kvízmedál (jelenleg 9)
dicsőség medál szerzése
Landragór medál szerzése
Alvariel bronz medál szerzése
(ezekkel meg is lenne mindenféle medál)
Ultra hosszú távú cél: bajnoki medál
Dátum: 2011.12.01. 12:09:11
Építési toplista jutalma az volt
Dátum: 2011.11.30. 22:56:47
Jut eszembe a halhatatlanságról is volt valami Van rá mód hogy legyen újra?
mod: helyesírás
mod: helyesírás
Dátum: 2011.11.30. 21:45:09
Nekem nincs familiárisom
Dátum: 2011.11.30. 20:12:39
Probléma ott van még mindig, hogy a Tulok sárkánykígyója dekával se kap több TP-t, mint az én állatkám, pedig neki még tapasztalatköve is van, és ennyi.
Hovatovább most már lehet ő kap többet, mert mióta megvan a jogar rosszabbul élünk mint 4 éve
Hovatovább most már lehet ő kap többet, mert mióta megvan a jogar rosszabbul élünk mint 4 éve
Dátum: 2011.11.30. 19:06:16
Én megkaptam, írj Baratynak ha véletlen elmaradt
Dátum: 2011.11.30. 15:35:40
Figyelmetlen voltam, igaz
De egész pontosan 36-ot húztam az alapszintjén
De egész pontosan 36-ot húztam az alapszintjén