Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.07.08. 23:38:43
Azt ugye te is látod, hogy egy pár naponként (józanabbaknak pár szintlépésenként) használható passzív szakértelmet (kereskedelem) értelmetlen felhúzni 170-ig, mikor pár száz VP-ért ugyanakkorára felnövelheted, megveszed a cuccokat, aztán (maxos kronokompenzáció esetén) tíz perc múlva visszapakolod a hasznosabb, aktív szakértelmekre.
Dátum: 2009.07.07. 19:20:47
Eléggé új...Végzetúr Friss Hírek topic:

Ma, 15:34:43
Ha valakinek legalább 30-as a sebgyógyítás szakértelme, az mostantól több állatot is gyógyíthat egyszerre.

Néha érdemes benézni, hasznos tud lenni.
Dátum: 2009.07.07. 19:16:30
Elhiszed nekem, hogy rajtatok kívül mindenki magasról sz**ik rá, hogy ki, kit, mikor, hogyan és miért sértett meg?
Dátum: 2009.07.07. 16:21:33
Ha utánaolvasnál, már megvalósult. Tessék a 30-as Sebgyógyítást kifejleszteni, és: Voilá!
Dátum: 2009.07.07. 16:16:10
A fikázókra én sem válaszolnék. Mit írjak arra, hogy "Csati, te egy hüje vagy!" ? Ha azt írja, hogy pl. "Csati, szerintem nincs igazad, mert nem vetted figyelembe a gyémánt bónuszodat", arra lehet reagálni.
Dátum: 2009.07.07. 16:02:40
Szálljatok már le szegény WinnieBot 1.0-ról! Nem ő a hibás, hanem a programozója!

Teljesen egyértelmű, hogy nem élő személy. Ilyen cinikus, savanyú nő nem létezik. Hacsak nem középiskolás irodalomtanár...
Dátum: 2009.07.06. 09:30:15
Kérdésedben benne van a válasz is... Úgy február környékén felvetette valaki, hogy jó lenne berakni a több állat egyidejű gyógyítását. Most július van, és semmi változás.
Dátum: 2009.07.05. 16:31:13
BIZTOS, hogy hülyeség! Egy szerencsés fickó megkapja pl. Dalen karakterét, és ugyanannyi előnyhöz jut, mint aki hónapok óta mindennap több órát melózik a játékkal, és beleölt több tízezer forintot? Nem vagyok egy karaktertörlős fajta, de én abban a pillanatban abbahagynám a játékot!
Tudtommal Lenin (utódaival ellentétben) nem volt elmebeteg tömeggyilkos. Ízléstelennek ízléstelen a karakter, de inkább ide nem illő.
Dátum: 2009.07.05. 14:33:47
LeszBosz is.
Dátum: 2009.07.05. 14:25:54
Milyen egy igazi Ferrari?
Kék
Sárga
Zöld
Piros*

Idióta kérdés. Mi az, hogy "igazi"? Nem matchbox? A Ferrari autók gyárilag három színben készülnek/készültek: vörös, fekete és sárga. A többi színt kérésre a vásárló igényei szerint hordják fel. Törölni kérem!
Dátum: 2009.07.04. 15:51:50
Melyik nem szerepjáték?
Harcosnevelde
Kutyanevelde
Hősember
forma-1es nevelde*

Egyedül a Hősemberképzőről hallottam, de az minden, csak nem szerepjáték. Gyanítom, a másik kettő sem.

Erkel Ferenc hányban zenésítette meg a Himnuszt?
1944
1823
1844*
1923

Jobban tetszene úgy, hogy "melyik évben"!
Dátum: 2009.07.02. 15:55:44
Idézet: winnie - 2009.07.02. 15:35:58

ezt el kell fogadni, a játékosok zömének a játék a "kinek nagyobb a ...-a" elvről szól, afféle kompenzálás lehet bizonyos IRL dolgokért vagy nem tudom. ettől még én nem változtatok

Ezt ti, nők nem érthetitek...
Ebben a játékban nincs olyan szakértelem vagy épület, amivel ne lehetne visszaélni. Legfeljebb csak pár hónap múlva derül ki a dolog. Mint mikor kijön egy új HKK lap, aminek semmi haszna, de egy ősrégi lappal együtt gyilkos kombót alkotnak. Lehet, hogy fél év múlva azon fog itt mindenki rinyálni, hogy korlátozzák le a kennelt...
Dátum: 2009.07.02. 00:02:39
OFF:
Bocs, most jöttem haza a munkából...Arra céloztam, ha bizonyos körökben arra mersz célozni, hogy ez a rinyáló, lusta, élhetetlen, bunkó, rasszista, intoleráns, szűk látókörű, maradi, nemtörődöm, agresszív, hazug, múltban élő, korlátolt, állatkínzó, szemetelő, alkoholista, családverő, tolvaj, adócsaló, sumák, elbutult, stb. kis nemzet esetleg MÉGSEM Isten kiválasztott népe, akkor igencsak pórul járhatsz. Alighanem én vagyok az egyetlen, akinek nem a tróger politikusainkkal van a legnagyobb baja, hanem a derék polgártársaival. Félreértés ne essék, büszke vagyok a magyarságomra, és nincs az a pénz, amiért itt hagynám ezt a szép országot. Legfeljebb ha a jövő abba a zsákutcába fog vezetni, aminek a téglafala felé egyre gyorsuló iramban száguld az ország szekere...
OFF vége, tényleg ne rontsuk itt politikával a levegőt!
Dátum: 2009.07.01. 10:38:12
Óvatos légy az ilyen vélemény hangoztatásával, mert ha visszajönnek a Viktorék, téged meglincselnek!
Dátum: 2009.06.29. 08:49:39
Hogyan folytatodik" Még azt mondják hogy Szegeden nincs..."?
Pláza
Mozi
Boszorkány*
Korház

Ezmiez? Soha az életben nem hallottam ilyen marhaságról. Gondoltam, biztos valami reklámszöveg, rákerestem Google-ban, erre kiderül, hogy magyar nóta! Tegye fel a kezét, aki közületek hallgat magyar nótát! Köszönöm, tartsátok így, amíg odaérek a láncfűrésszel! Jó, a Tankcsapdás vagy Kárpátiás kérdésekért sem vagyok oda, de kicsit nagyobb az esélye, hogy a kvíz közönsége hallgatja őket. Összefoglalva: túl speciális, helyesírási hibák, törlést kérek!
(Ráadásul a nóta címe valójában: "Még azt mondják nincs boszorkány Szegeden"...)
Épp most olvastam, hogy az Európai Unió tagállamai közül 22-ben törvényellenes a hűségnyilatkozat, mivelhogy az ügyfél nem kötelezhető arra, hogy egy cégnél maradjon, ha a konkurencia kedvezőbb ajánlattal áll elő. Persze ez EURÓPÁBAN van, mi onnan még messze vagyunk...
Dátum: 2009.06.28. 20:55:00
Egyedi karakter fejlesztése szakértelmek útján? Érdekes elképzelés... Miklós azt mondta, senki sem fogja túl magasra felfejleszteni a Kivégzését, LanMaffia felnyomta 200-ra, eredményes lett vele, de a kreatív-botránnyal kinyírták a taktikáját. Ugyanez történne az összes többi szakértelemmel is.
Kamasuke nevűt nem találtam az említett szövetségben, de a szövetség bemutatkozása is beszédes:
" Mint nevünk is jelzi nincs kegyelem"
Csakúgy, mint a Dagi nevű tagjuké:
"Mint a nevem jelzi nem vagyok az a kölyű fajsúlyú és meg vérmes is vagyok"

Helion1988, én a helyedben hordát váltanék, és belépnék a Wolfba...