Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 123
Szerző
Topic neve: Mobiltelefonok és szolgáltatók
irritálóJim8Férfi
Végzetúr poronty
2 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
21. hozzászólás - 2009.02.17. 16:16:00
Had kezdjem úgy,hogy:
Nekem internet előfizum van,és csak csip-csup dolgokért megyek vele fel a net-re vele,mert rengeteget dolgozok (a melóhelyen vagyok )és ott nézem még a maileket is!
Egy hónapban a max forgalmam eddig (úgy hogy a nőm rá volt gyógyulva a hálóra) 800MB körüli!!! Most nem voltunk igazán otthon,de van egy ari program a mobil nethez ami HOZZÁVETŐLEGESEN számon tartja az adat forgalmat,most 672,66MB vot.Megkaptam a SZÁMLÁT!!!!!!!!aszerint a segg törlésére alkalmatlan fecnin az szerepelt,hogy 1124MB(!!!!!!!!)-tal túl léptem az 1G-t!Há' mondom ANYÁD is volt kislány,irány egy bót'."Türelmesen" várakozok,mert nekem más dolgom sincs,sorra kerülök egy 20 körüli izé,(gondoltam finom leszek nehogy sírva fakadjon)előadom a problémám, +3ember és 37(!!!)perc,közlik nem tudnak segíteni,hívjam fel ezt meg ezt,hát picit !!Felhívom ,kis gomb nyomkodás,várakozás azért hogy közöljék,a rendszer tökéletes,biztos én nem vettem észre hogy kicsit többet neteztem!Kérdem én esetleg kivzsgálni,ellenőrizni a TÖKÉLETES renszert esetleg ellenőrizi lehetne-e,mert hát ki tudja?A rendszerrel nem lehet baj-így ő,na itt már
Pontszám: 4.13
irritálóJim8Férfi
Végzetúr poronty
2 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
22. hozzászólás - 2009.02.17. 16:23:10
CSÚNYÁN beszéltem!A hozzávetőleges szXrjukat tehetnék valahova,met több,mint 1G nem hozzávetőleges,szerintem!Segítőkész GE... VODAFON!!!A felondás 37000 lenne,ari nem?!
Pontszám: 5.43
irritálóCvalytiusFérfi
Végzetúr poronty
5 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
23. hozzászólás - 2009.02.19. 09:35:36
A Vodafone mérő rendszereit nagyon komoly szervek ellenőrzik. A csalás lehetősége alig állhat fenn. Amit tudni érdemes: nem csak a le hanem a feltöltés is beleszámít a forgalomba. Tehát lehet a te programodban az külön szerepel. Nem lehetséges? Másfelől ha igy szólsz itt hozzá az nem oldja meg a problémád. Amúgy kérhetsz forgalom részletezőt. Abba benne van, hogy mikor csatlakoztál, mennyi ideig voltál és mennyi forgalmat generáltál. Hidd el mérvadó és szerintem a te programod a pontatlan vagy te nem nézted át alaposan a statisztikát. Óriási büntetést szabnának ki a VF-ra ha csalni próbálna. Másfelől a hűség összegéről eleve előre tájékoztattak szerintem és tudtad mit vállalsz. Ezektől függetlenül lehet igazad van. Én mintegy 400 internet előfizetést adtam már el. Egy kezemen meg tudom számolni mennyi panaszom volt belőlük.
A hozzászólást Cvalytius módosította 2009.02.19. 09:36:52-kor
Pontszám: 5
utáltCerberosNő
Végzetúr tanonc
32 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
24. hozzászólás - 2009.05.06. 12:57:58
Mikor indult a Voda akkor vettem meg első telefonom. Nagyon elégedett voltam velük, korrekt cég volt. Kb. 50 ügyfelet is szereztem a Vodának ezért. Amikor bementem a boltba ott kávéautomata, hideg üdítő, felkészült, kedves eladók vártak. Egyszer használtam ki az üdítő adta lehetőséget, de akkor nagyon jól jött. Amikor valami problémám volt, akkor azt megoldották, a hibás készüléket cserélték, az elrontott számlákért és kellemetlenségekért ajándékot is kaptam tőlük. Messze a legjobbak voltak az ajánlataik, percdíjaik halandó földi embernek. Most: Bemegyek a boltba, órákat kell várakozni, nincsenek az eladók a helyzet magaslatán (tisztelet a kivételnek), eltűntek az extra ajándékok. A leadott hibás telefont havonta visszakaptam, hogy nincs annak semmi baja. Engem néztek hülyének miatta. Kidobtam és vettem egy másikat, mert elegem lett belőle. A problémáimat nem oldották meg. A színvonal nagyon elkezdett visszafejlődni. Tudom ide lehet írni, hogy "magyarok" vagyunk és esetleg sokan azért mennek be az üzletbe mert valamihez ingyen hozzájutnak (kávé,üdítő...), de akkor is!
Arról nem is beszélek, hogy megnézve a külföldi oldalakat itt nagyon drágák a készülékek és tarifák. Külföldön az előfizu mellé szinte az összes telefont ingyen kapom és nem kell 2 évet sem aláírni (általában elég 1 év.). Gyorsabban fejlődik a mobil technika mint a hűségidő. pl. mire megvettem a telefont kijött a videotelefonálás (most arra ne térjünk ki, hogy elég lehangoló de van) - várhattam másfél évet, hogy vegyek egy olyan készüléket amivel tudom is használni a szolgáltatást. Most van már mobil internet, de megint várhatok másfél évet mire veszek egy telefont amivel esetleg használni is tudom. Mielőtt még valaki elkezd kötözködni - tudom, hogy ezek még gyerekcipőben járnak (itt még drágák és használhatatlanok), csak a 2 éves hűség miatt említettem meg pédaképpen!
Pontszám: 7
irritálóMazleeFérfi
Végzetúr mester
400 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
25. hozzászólás - 2009.05.06. 13:15:01 (Válasz Cerberos #24 hozzászólására.)
Mert tavaly évvégétől elzárták a csapokat és sokkal kevesebb pénz jön a magyarországi vodába.
Mazlee - Azúr Légió
Pontszám: 5
népszerűPietrusFérfi
Végzetúr mester
843 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
26. hozzászólás - 2009.05.06. 15:51:21
Nekem rózsaszín feltöltőkártyás telefonom van, és ott is előfordultak érdekes ügyfélszolgálatosok:
Nyáron lesz 4 éve, hogy vettem egy finn gyártmányú (nem reklám) telefont. Volt wap előfizetésből 2 fajta: 500 KB-os és 3MB-os. A kisebbet választottam, mondom az elég lesz. Pár hónap múlva le akartam mondani. Felhívom az ingyenes számot, előadom a problémám az ügyfélszolgálatos hölgynek:
-Szeretném lemondani a wap-előfizetésemet.
~Milyen típusú az előfizetés?
-500 KB-os.
~500 ???? (Meglepettség a nő hangjában)
-Igen,... a kisebb csomag.
Így megértette.
Valaki írta, hogy a telefonjai nem bírtak 1 évnél többet. Az enyémnek 4 év alatt soha semmilyen baja nem volt (Egy ismerősömnek is ugyanilyen volt, és csak azért cserélte le, mert a külseje karcos és kopott volt) Választani tudni kell


Szerk.: Szeretnék gratulálni annak, aki lepontozta a véleményemet. Kezet fel ki volt az?
A hozzászólást Pietrus módosította 2009.07.14. 12:29:41-kor
http://vegzetur.wikidot.com/ Itt minden végzeturas kérdésre megtalálod a választ!

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Pontszám: 3.50
kedvelt tagMosquito665Férfi
Végzetúr poronty
8 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
27. hozzászólás - 2009.05.06. 18:05:50
UPC

előfizettem a UPC nél sok évvel ezelőtt. kifizettünk x.000 Ft letétet a modem miatt. pár évvel később érkezett a kábel igy ugy döntöttünk átállunk arra, ugyanis net és TV kb. fele annyi volt mint a UPC nél.

UPC nem fizettük egy hónapig, ezért kikapcsolták. mondtuk nem is kérjük mert van kábel. becsületes ember lévén viszont persze egy hónappal később kifizettük a tartozást. erre hivtak, hogy örömmel látják, hogy kiegyenlitettük az elmaradást ezért visszakapcsolják a szolgáltatást, de ki fognak számlázni majd 10.000 ft visszakapcsolási dijat. mondom: neeeem, nem akarom visszakapcsolják, mert már van kábel és nem kérem a szolgáltatást. azt mondták élő szerződésünk van igy ők bizony ha akarom ha nem visszakapcsolják és ki is számlázzák annak diját.

persze egyből irtam egy levelet és lefaxoltam nekik a felmondó nyilatkozatot (december).

hónapokig semmi reakció. majd márciusban jön egy levél, hogy mivel nem fizetem a havi dijat, április 1 el felmondják a szerződést és kérik az elmaradt havidijatak.

felhivtam őket és mondtam, hogy nem kell felmondani, mert én már 3 hónappal korábban megtettem. mondták sajnos nem találják, biztos elkeveredett, küldjem el újra. csak annyit válaszoltam, hogy nálam megvan a levél is meg a visszaigazoló szelvénye a faxnak, az pedig hidegen hagy, hogy ők hová tették.

májusban jön egy levél, hogy megtalálták a faxot és elfogadják a felmondást és fizessem ki a tartozásomat. mondtam nekem nincs tartozásom, ugyanis decemberben már irásban felbontottam a szerződést, az pedig nem érdekel, hogy onnantól kezdve miért szolgáltattak tovább a kérésem ellenére.

júniusban jött a behajtó. mondta vinné a beltéri egységet. mondtam semmi akadálya csak fizessék vissza a letéti pénzt. mondta elviszi a cuccot és majd valamikor megkapom a pénzt. elküldtem.

augusztusban bevittem a beltéri egységet egy márkaboltba és leadtam. kb. 2 héttel később jött egy papir, hogy sajnos nem vittem be a tavalyi beltéri kártyát, ami egyébként már használhatatlan volt, ezért megtartják az általam korábban befizetett letéti dijat és még igényt tartanak 5.000 ft-ra különben bírósági eljárás lesz. felhivtam őket és közöltem velük, hogy jöhet a birósági eljárás, mert nekem is lenne ott egy két mondanivalóm

ennek már 4 éve.
Pontszám: 9.00
kedvelt tagEnoliFérfi
Végzetúr tanonc
29 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
28. hozzászólás - 2009.05.07. 05:33:38
Én a Pannon nettel jártam SZINTE ugyanígy.
Mintegy két esztendeje bérbe vettem az 5Gb-s csomagot, szerződésben rögzítve, hogy amennyiben nem fizetném (és nem szüneteltetem időben) akkor szerződés bontással járó, megszüntetéssel büntetnek. Természetesen a ködbér kifizetése kötelező!
6 hónappal később, meg kívántam szüntetnia szerződést, kifizettem a ködbért, és nem voltam hajlandó ki fizetni a 10 ezer forintos VISSZA KAPCSOLÁSI DÍJAT, mert közölték, hogy csak azután tudom megszüntetni, újabb 25 ezer foritos befizetés után. Fityiszt!

2 hónapja érkezett a behajtó cégtől egy csekk és egy khm.. burkolt fenyegetés.

Most 60 ezer forinttal csökkentették a tárcám tartalmát, és még nincs vége.
Sajnos.
Most már tuti: a pohár félig üres...
Pontszám: 7.83
kedvelt tagXodarFérfi
Végzetúr tanonc
30 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
29. hozzászólás - 2009.05.07. 19:47:10
Nekem is Voda netem van.
Bajom nincs az ügyintéző hölggyel, mindig segítőkész és ért is hozzá, de gondolom már a tapasztalat miatt is. Amikor arrébb költözött a bolt, mentem utána
Ez nem a Voda-márkabolt, hanem hivatalos partner, vagy mifene, egy nőci van bent, ő adja a cuccokat, de mindenben segít. Jó arc... Mellesleg Ő is szokta szidni a "bentieket"
Haverom meg telefonközpontos volt a Vodánál, de otthagyta. Aszonta sok a hülye, szegénykémnek meg néha kicsapja a biztosítékot mások hülyesége
A hozzászólást Xodar módosította 2009.05.09. 15:11:13-kor
Pontszám: 5
népszerűtlenAttila97Férfi
Végzetúr tanonc
18 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
30. hozzászólás - 2009.05.16. 20:07:48
nekem vodás telcsim van és az van vele hogy rosszul méri az időt és több pénzt vesz le pl 2 percet telefonálok és 360 valamennyi megy le ,meg a vodások tojnak az egészre pl amikor részletes ellenörzést kértem akkor az tele volt olyan számokkal amiket nemis én tárcsáztam meg egyik ismerősöm vett a vodánál egy kárgya független telefont és csak a vodás meg a pannonos kárgyát fogadja el a t-mobilost meg nem ezért tojik a vodafon mindebre bár azt szép vodás csajt meghüznám,jól berépáznám az bisztos
Pontszám: 2.18
népszerűDaffyFérfi
Végzetúr poronty
4 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
31. hozzászólás - 2009.05.23. 03:33:20
Vicc az egesz Magyar mobilszolgaltatas.Az arak az egekben,szolgaltatas hatereset,telefonok meg hat hmm...Voltam t-mobilos es Vodas is.T-mobil mellett szol az aranylag kulturalt ugyintezes,szamlazas.Vodafone meg,ne haragudjatok,de tele van muveletlen,tudatlan felkegyelmuvel.Helyszin Szekesfehervar.Bementem,mondom a problemat,tokmindegy mi volt,reakcio:Figyi kiscsillag,ha ide lepsz,oda hivsz,aztan megnyomod ezt meg azt,akkor ok a buli..Mindezt ragogumival a szajba eloadva..Hat ba..er,nem mondom hogy kedvesen koszontem el.Talaj hulyenek neztek ,plusz ezt meg ereztettek is Velem ezzel az idiota stilussal.Ja,es becsuljem meg,mert O,de csak O,a Vodafonnal dolgozik es nem holmi prosztok segitsegere van itt...Muterod..
USA-ban bemesz a boltba,mondod ki vagy.Telo,elofizetes,itt ird ala kesz.Problemad van?Bemesz segitenek.Elloptak a telefonod?Bemesz,mondod,ha van biztositasod 50 dollarert kapsz egy ugyanolyat.(a komolyabb telok 4-700 dollar kozott vannak.)Elofizetesem 65 dollar egy honapra.Ebbe korlatlan sms,korlatlan halozaton beluli beszelgetes es korlatlan internet van.Olyan aminel nem felora alatt jon be a kapu.hu...Ossze se lehet hasonlitani semmit.Se a szolgaltatot se az ugyfelszolgalatot.Es hozzateszem,itt ha bemesz,ertenek is a telefonodhoz.
A hozzászólást Daffy módosította 2009.05.23. 03:40:20-kor
Pontszám: 7.33
irritálóMartonw18Férfi
Végzetúr tanonc
31 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
32. hozzászólás - 2009.06.05. 18:02:18
Bocs, egy kisit elkéstem vele, de én mindenkinek ajánkanám az "ÉLVONALT" Elég sok ideje használom, és eddig semmi ilyesmi hülye dolog nem történt, és a készülékek sem drágák. Kb ennyi, hello
Pontszám: 5
kedvelt tagJayRootFérfi
Végzetúr poronty
5 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
33. hozzászólás - 2009.06.09. 12:09:35
én annyi bajba vagyok a vodafonnal, hogy tavaly vettem egy modem sticket, internet szabadonnal, 1 baj: Esztergomban Suzuki gyárnál is elég jó volt a sebesség, mindig felkapcsolódott, de rengeteg helyen nincs kiépítve a 3G.. ez az egyik bajom, a másik baj, amit nem tudok megérteni az, hogy: Egomból eljöttem a válság miatt, és nincs szükségem rá, fel akarom bontani a szerződést, de mi a francér kérnek azért pénzt, hogy nem használom többet? ez lenne 37-38E ftmi a francér kell nekik ennyit fizetni ha nem akarom többet használni? sajnos a vodafone sz*r, kezdek róla véglegesen lemondani.
A hozzászólást JayRoot módosította 2009.06.09. 12:12:45-kor
Pontszám: 3.50
fórumozóSIDI MurderFérfi
Végzetúr poronty
1 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
34. hozzászólás - 2009.06.27. 20:11:58
Érdekes Én a Vodáról tudtam, hogy fura egy cég, de hogy ennyire? És 1000%-osan igazad van A-Z-ig Minden részletre figyelnek, csak arra nem, amire kéne.... Tipikus... A legnyilvánvalóbb dolgokra nem adnak... Késsz
Pontszám: 5.50
népszerűBkittenNő
Végzetúr
54 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
35. hozzászólás - 2009.06.28. 11:45:33
Sziasztok,
csak szólok, aki Vodás és még nem járt úgy, ahogy én.
Tegnap megkaptam a horribilis számlát,melyben az ismert előfizetési díjam mellett, a telefonos Wap-ozást kiszámlázták..Áfával: több,mint 8 ezer ! Ft volt..Kérdeztem, mi a faxom ez?!!! MErt hogy max. 1-2 percet használtam wapozásra..asszondja ügyintézőcske, h időközben megemelték a 10kilobájtonkénti díjat...de mondtam,ennyivel?!! Ja, h ők tájékoztattak a módosításról vmi kötelezően kirakott általános szerződési feltételekben,stb.Mondom,nem lehetett volna sms-ben? merthogy kapom a reklámokat a Vodától amúgy...nem, mást nem tudott mondani,h emelkedtek a díjak a kilobájtokban...mondtam.bmeg, akkor tiltsák le...ennyi. Ahogy fogom tudni,lemondom az előfizetésemet..
Végzeturas házasságot támogatom...
Pontszám: 6.50
kedvelt tagcsati777Férfi
Végzetúr mester
830 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
36. hozzászólás - 2009.06.28. 21:04:18
Épp most olvastam, hogy az Európai Unió tagállamai közül 22-ben törvényellenes a hűségnyilatkozat, mivelhogy az ügyfél nem kötelezhető arra, hogy egy cégnél maradjon, ha a konkurencia kedvezőbb ajánlattal áll elő. Persze ez EURÓPÁBAN van, mi onnan még messze vagyunk...
Pontszám: 8
kedvencSunny1016Nő
Végzetúr tanonc
20 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
37. hozzászólás - 2009.07.11. 00:26:52
Anno az első mobilomat a Vodánál vettem, akkor még gyerekcipőben járt itthon a mobil dolog, és akinek 3210-ese vagy 3310-ese volt, az volt a menő. Akkoriban nagyot csalódtam bennük, aztán áttértem a Pannonra, de ott sem találtam meg a számításaimat.

Immáron 5. éve vagyok T-mobilos, 4 éve van előfizetésem, és minden problémámat megoldják...de csak mobilügyileg. A T-mobilos mobilnet marha jó, ha csak emailt akarsz nézi, nekünk van egy 2 gigás, akkoriban csak csetelni és mailezni akartunk. Aztán jött a nagyobb igény. Gondoltam átváltom akkor korlátlanra az előfizetést, de nem jött össze, mert nincs a T-mobilnál korlátlan előfizetés, asszem 15 giga a legnagyobb valami 10 rongyért havonta. No, erre én azt mondtam köszönöm, akkor nem kérem, majd nézek máshol.

És itt lépett képbe a Voda ismét. Átsétáltam a naaagy piros logós üzletbe ami pont szemben volt a rózsaszínnel.
Bementem, elmondtam mit szeretnék. Igen ám, de akkor nem volt bejelentett munkahelyem (ezért is próbálkoztam a T-mobilnál, mert ott már érvényes szerződésem volt, csak módosítani kellett volna).
Sőt egy a lakcímem anyukáméval és neki rendszeres kb 2 hetes számlafizetési csúszásai voltak, mert a fizetési határidő mindig 2 héttel előbb van, mint megérkezne a pénze. (Ebből kifolyólag valami többezer forintos előleget kellett volna letennem ott helyben, hogy elvihessem a modemet.)
Én ezt nyíltan közöltem az ügyintéző HÖLGGYEL, aki elkérte a papírjaimat és bevitte a rendszerbe, a fent leírtak ellenére. Kicsit beszélgettünk aztán mondta, úgy 10 perc és készen vannak a papírok.

Kimentem, és elszívtam egy cigit. Mire visszamentem a papírok kitöltve, biztonsági kódnak megadta a születési évemet (zseni a nő, én is azt szerettem volna megadni), minden papír csak az aláírásomra várt. A szerződéskötésnél kapásból vagy 3-4 ponton megfoghatott volna, hogy nem felelek meg. De simán "eltusolta" a hiányosságokat (pl: anyja neve: nem kívánta megadni, egyértelműen az csúszások miatt), meg ilyenek.
A poén: azt sem tudtam, hogy jár ajándékcsomag a modemhez, ami konkrétan egy webcamera + mikrofon, egy vezeték nélküli egér, valamint egy vitamaxos kártya együttese volt.
Mindenről tökéletes felvilágosítást kaptam, a garanciától egészen a különböző funkciókig, a lefedettségen át, még azt is elmondta, ami nem érdekelt.

Soha semmilyen problémám nem volt azóta a mobilnetemmel, sem pedig a szolgáltatóval.
Pontszám: 5
kedvelt tagCsabettaFérfi
Végzetúr tanonc
35 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
38. hozzászólás - 2009.08.06. 12:18:24 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Én _voltam_ vodás. A titok, hogy ne legyen dolgod az ügyfélszolgálattal. Kis hazánkban majd' mindenre igaz ez, de rájuk különösen.
Én két hétig intéztem egy számhordozást. (elfele)
Az inkompetens nőnemű kikent-kifent sötét egyedek egyenesen irritálóak.
Pontszám: 5
kedvelt tagCsabettaFérfi
Végzetúr tanonc
35 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
39. hozzászólás - 2009.08.06. 12:24:13 (Válasz Mazlee #25 hozzászólására.)
Szerintem valamit félreértesz. Ide nem hordják a pénzt, hanem viszik. Nem a két szép szemünkért csinálják és soha nem is állították, hogy így lett volna. Ez üzlet. Milliárdos.
Pontszám: 5
fórumozóValmontFérfi
Végzetúr
67 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Mobiltelefonok és szolgáltatók
40. hozzászólás - 2009.08.06. 23:46:50 (Válasz Cvalytius #13 hozzászólására.)
100-ból 10 panasz!Ez szerinted jó????
Ember az elég szar PPM( !
Nálunk az autóiparban 1000 000-ból 10 panasz is elég gáz !-pedig az autóipar is megéri a pénzát:jó nagy maffia!
Pontszám: 5
Oldal: 123
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: KödrelikviákAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!