Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.07.19. 08:09:47
A játékosok 90%-a azt sem tudja, hogy ez a fórum létezik!
Nem volt benyomva a CAPS LOCK?
Bocs, de ezt ne ide írd, hanem az info@vegzetur.hu-ra!
Dátum: 2009.07.18. 00:56:58
Ugyan már, srácok, most az angol nyelvű szerver az első...
(Ha lehetne, ide egy ördögszarvú, teli pofával röhögő smiley-t raktam volna.)
Van ez a Dr. Lenkei nevű szcientológus kuruzsló, aki havi ötezerért árulja a vitamintablettáit. Azért egy jó mondása volt: az orvostudománynak nem érdeke, hogy a beteg meggyógyuljon. Az ő érdekük, hogy a beteg életben maradjon, de folyamatosan csengessen a kasszába. Szent-Györgyi Albert pedig azt mondta: "Orvosi tanulmányaim során több ezer oldalt olvastam a betegségről, de egyetlen szót sem az egészségről."
Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, de ezekben a meglátásokban van valami igazság.
Körülnéztél mostanában a piacon? Sword of the New World, Runes of Magic, Free Realms- igencsak közel járnak a WoW minőségéhez!
Dátum: 2009.07.17. 10:27:59
Hát igen, a gond ott van, hogy azoknak kell eltartani az ingyenélőket és csalókat, akik fiatalok, szeretnének saját lakást, gyereket, stb. Ördögi kör...
Dátum: 2009.07.15. 22:02:42
Nem volt jó a neve?
Idézet: Eliteninja - 2009.07.11. 13:02:04
Csak nálunk számít "drágának". Kinn Angliában, meg más országokban olyan kb, mintha egy csipszet vennél meg:)

Idézet: Szaki06
A havidíj ára nem egységes minden országban! Ha így lenne nem lenne ilyen gazdag a Blizz! Amelyik országban jóval magasabb az átlagkereset ott a havidíj is nagyobb!

Ez az info honnan származik? Mert a blizzard.com szerint a WoW havidíja mindenhol 14,99 dollár, 12,99 euro vagy 8,99 font, ill. ennek megfelelő deviza (kivéve Kínát, mert ott tilos a havidíj). A pre-paid kártyák ára változhat országonként, de nem sokkal- végigfutottam egy pár oldalt, és Angliában vagy Németországban még olcsóbb is, mint nálunk!
Ó, igen. Lemondanának havi 165 millió dollárról, hogy a játékosoknak jó legyen. Hát persze. Ha majd a technikai színvonal már tényleg tűrhetetlen lesz a sok pixelvadász, textúramániás, valósághűség-megszállott szilikongyerek szemében, kijönnek a World of Warcraft 2-vel, és kész.
Dátum: 2009.07.12. 22:22:28
Elég jól. Még magyarul is. Csak azt nem tudom, hogy ezt miért kérdezted tőlem.
Dátum: 2009.07.11. 18:58:59
A Hellboy c. filmben mi volt igazából hellboy?
tünde király
őrült álmokfutó
troll harcos
kiralyi örökös*

A "helyes" válasz marhaság, a helyesírás katasztrofális. Azonnali törlést kérek!
Dátum: 2009.07.11. 18:43:18
Erre ott a kvízolimpia. Miért sajnálod a Google-ozóktól azt a rongyos +10% LE-t? Én rengeteget tanultam a kvíznek köszönhetően- megkerestem a helyes választ, aztán ott ragadtam azon az oldalon olvasgatni...
Olyan jó lenne érteni, amit írtál...
Dátum: 2009.07.10. 08:57:54
Majd fél év múlva újra visszatérünk rá, jó? Meg fog változni a véleményed.
Dátum: 2009.07.09. 08:44:32
Az a baj, hogy mint már kifejtette: NEM OLVASSA a fórumokat. Csak beszól, és tovább áll. Ott van Dr. Faktor-a legtenyérbemászóbb figura volt itt a fórumon, most meg sorban löki az értelmes és konstruktív hozzászólásokat. Winnie-nél erre semmi esély.
Dátum: 2009.07.09. 00:08:31
Oszd meg velünk! Talán csak hasraütéses alapon, egy jó középértéknek tűnt? Vagy több hónapos tesztelés eredményeként a 35 tűnt a legoptimálisabbnak? Á, az utóbbi teljesen valószínűtlen...
Dátum: 2009.07.09. 00:03:34
Am...komolyan elgondolkoztam azon, hogy miért pont 35 fő egy szövetség maximális létszáma?
Miért nem 24 vagy 45?
Vajon miért pont 35?

Csak halkan megjegyzem: ha van egy 40 fős társaság aki együtt akar játszani hosszabban...akkor miért ne lehetnének egy csapatban? Csak azért mert koppan egy épület?

Vessetek a mókusok elé, ha ostobaságot írok!

Egy falkányi vérmókus rendel!
Dátum: 2009.07.08. 23:58:09
Az apróbb kincsek szörnyekből való zsákmányolása tényleg jó lenne, de sajna nagyon megterhelné a szervert a több ezer játékosnak szimultán történő loot-sorsolgatás. Emlékszem, a Diablo első részénél is volt egy kis rendszerkrach (a battle.net akkoriban még gyerekcipőben járt), mert nem számítottak a loot rendszerterhelő tulajdonságára...
Dátum: 2009.07.08. 23:51:14
Idézet: Aderrick - 2009.07.08. 23:48:00
Nem a méret számít.

Azt, hogy "A szépség nem minden", a csúnyák találták ki-akkor ezt a mondást...?
Dátum: 2009.07.08. 23:42:10
Erre szokták mondani, hogy irigylem a problémáidat...

A kis szövetségek egyesülését támogatni kéne, mert senki sem hagyja ott szívesen azokat az épületeket, amibe több millió pontot beleépített. Ha nem is az összes építést, de egy részét át lehetne vinni a másik szövetségbe. Tudom, húzzam ki a biliből a kezem...