Mondjuk amíg a BKV meg a MÁV, meg a hasonlók nem annyiért adják szolgáltatásaikat, amennyiért megéri (van haszon, van keret fejlesztésekre, stb.), addig nem kell egyből korrupciót emlegetni. Attól függetlenül, hoyg Mo-on mindenhol van, meg lopás, meg ügyeskedés, de közben minden Bp-i elvárná, hogy ingyen járhasson a tömegközlekedéssel, és felmérések bizonyítják, hogy ha 1-200 méternél többet kell sétálnia a következő buszmegállóig, akkor fel van háborodva, és szerinte elégtelen a BKV szolgáltatása.
Meg amíg mindenki hülyének néz, hogy elsétálok a 10 percre lévő metrómegállóig, és nem villamossal megyek 1 megállót. :idea:
Hozzászólások - Shiako
Dátum: 2008.12.30. 16:44:10
Dátum: 2008.12.30. 16:35:46
Belső Kínába ma sem jutsz el, csak megfelelő engedélyekkel, mert ott nincs csillogás, csak nyomor, éhezés, és kizsákmányolás. Kérdés, kapsz-e engedélyt. :think:
Dátum: 2008.12.27. 19:14:01
Kié volt a lándzsa, amely megsebezte Jézust a kereszten?
Dátum: 2008.12.26. 19:27:22
Én nem a hitelek létében látom a hibát, hanem abban, hogy az emberek nem értenek a pénzhez és nem tudják felmérni, hogy mit tudnak kifizetni, bevállalni.
Dátum: 2008.12.24. 11:09:25
A mÁV bevételeinek jelentős része az árufuvarozásból van. A személyszállítás csúnyán veszteséges.
Dátum: 2008.12.18. 10:04:09
Elég 1 "azonnal törölni" és nem lesz megbüntetve, aki ilyeneket nyom. :S
Dátum: 2008.12.18. 10:03:35
Beleszámít a 25%on kiesett is. :S
Dátum: 2008.12.17. 08:54:41
Viszont ez utóbbit (jó kérdések feltétele) sem tudod rendesen ellenőrizni, mert nekem pl. 2 kérdésemet rakték azonnal törlendőre, ahol az egyik mondjuk túl specifikus tudást idényel (kortárs író könyveiről kérdeztem), a mostani pedig egy logikai kérdés volt, amire kb. fél perc alatt rá lehet jönni.
Ezen kívül van 9 olyanom, ami a 25% miatt esett ki, amikben ilyen van pl.: "Mit jelent a potens kifejezés?".
Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Akkor olyanok fognak értékelni, akik 1+1-3+25=? kérdéseket raknak fel? És a legszebb, hogy találtam ilyenben oylat, ahol abszolút rossz válaszok voltak megadva. :Đ
Ezen kívül van 9 olyanom, ami a 25% miatt esett ki, amikben ilyen van pl.: "Mit jelent a potens kifejezés?".
Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. Akkor olyanok fognak értékelni, akik 1+1-3+25=? kérdéseket raknak fel? És a legszebb, hogy találtam ilyenben oylat, ahol abszolút rossz válaszok voltak megadva. :Đ
Dátum: 2008.12.17. 07:12:45
Ugye ne már más döntse el, hogy mikor vadászom. Ha nem innen közelítem, akkor pedig 3 nap no vadászat, az némi fejlődés visszamaradást jelent. :idea:
Nem azzal van a gond, hogy van a játékban valami, amit nem tudnak ellenőrizni, mert szarul van kitalálva/megvalósítva, hanem hogy ellenőrzés és következmények nélkül lehet törlésre állítani kérdést ilyen büntetés mellett. Ha már annyira demagóg a hozzáállás, hogy dögöljön meg a játékos kiskutyája, akkor minek játsszon vele az ember és fizessen? Ha nem tudják ellenőrizni a játék egy részét, akkor tartsanak önvizsgálatot, hogy mit is csináltak, vagy szedjék ki a 3 napos büntetést, de szemlehúnyva azt mondogatni, hogy jól van ez így, jól van ez így, túl nagy meló lenne megváltoztatni, az gyenge kifogás, és általában állásvesztéshez vezet. :S
Nem azzal van a gond, hogy van a játékban valami, amit nem tudnak ellenőrizni, mert szarul van kitalálva/megvalósítva, hanem hogy ellenőrzés és következmények nélkül lehet törlésre állítani kérdést ilyen büntetés mellett. Ha már annyira demagóg a hozzáállás, hogy dögöljön meg a játékos kiskutyája, akkor minek játsszon vele az ember és fizessen? Ha nem tudják ellenőrizni a játék egy részét, akkor tartsanak önvizsgálatot, hogy mit is csináltak, vagy szedjék ki a 3 napos büntetést, de szemlehúnyva azt mondogatni, hogy jól van ez így, jól van ez így, túl nagy meló lenne megváltoztatni, az gyenge kifogás, és általában állásvesztéshez vezet. :S

Dátum: 2008.12.16. 22:27:49
Ezzel az a gond, hoyg nagyon jó a lélelknek, meg stb. és annyira jó hogy szeretet, meg világbéke, de most 3 napig hiába válaszolok meg kvízkérdéseket, nem számít bele, hogy újat tudjak felrakni és elvettek sok száz LEt, amit kapni kellett volna a kérdésért.
Aki csinálta, meg este merevedéssel gondolhat vissza, hogy milyen jól megszivattam, tehát duplán jól esett neki a köcsögség. :S
Aki csinálta, meg este merevedéssel gondolhat vissza, hogy milyen jól megszivattam, tehát duplán jól esett neki a köcsögség. :S
Dátum: 2008.12.16. 19:28:59
A legutóbbi kérdésed az "Azonnal töröljétek" értékelést kapta, ezért még 71:52:23 ideig nem írhatsz új kérdést. (ilyenkor a kérdés pontok sem nőnek)

Dátum: 2008.12.16. 15:13:04
Ha annyiból állna a mozdonyvezető dolga, akkor összetennék a két kezüket szvsz. :think:
Egyébként elviekben csütörtökön csak a villamos, HÉV közlekedik a BKVtól.
Egyébként elviekben csütörtökön csak a villamos, HÉV közlekedik a BKVtól.
Dátum: 2008.12.14. 09:00:22
Hetekkel ezelőtt jeleztem, hogy ... (sokféle jelző, hoyg miylen eljárás), amiért következmények nélkül lehet igen keméyn büntetéseket mérni másokra, mert senki sem ellenőrzi, hogy mit jelölsz törlésre. :idea:
Vajon változott valami? :think:
Vajon változott valami? :think:
Dátum: 2008.12.09. 18:28:18
Lehetne esetleg egy opció, amellyel az ember eldobja za adott küldetést, de többet fel sem jön neki. Így kihagyhatóak lennének, amiket az ember nem akar/tud megcsinálni, de át kellene gondolni, mert nem kapja később vissza.
Dátum: 2008.12.09. 18:24:25
Az államcsőd nem jött létre, mert Európának nem érte volna meg, hogy tönkremenjünk. Ezért kaptuk a kölcsönöket olyan feltételek mellett, amilyen.
Elég sokan kerestünk már eddig is azon, hoyg 2.500ért vettünk OTP. És azért ennél várhatóan megy még feljebb is.
Elég sokan kerestünk már eddig is azon, hoyg 2.500ért vettünk OTP. És azért ennél várhatóan megy még feljebb is.
Dátum: 2008.12.08. 19:38:53
Igen, mert az ilyenek miatt nem kerülsz előbb-utóbb kvízen kívülre. 

Dátum: 2008.12.08. 19:30:57
Ez azért erős volt, mégha a sok hülyeség mellett más már nem fért bele. :S
Dátum: 2008.12.02. 22:40:27
Az "üldözendő kommunizmust"? Elég sok helyen, a fejlett nyugati államok, USA részéről. 
A Bibliában sok minden van. Meg annak az ellentettje.

A Bibliában sok minden van. Meg annak az ellentettje.

Dátum: 2008.12.02. 16:02:55
Ha fenntről ütök, akkor ugye magasabb tulösszeg, jobb fegyver és még bónusz is, hogy a kisebbet bántom? 
Értem a dolog logikáját, csak azt nem értem, hogy akkor miért olvasom egyfolytában, hogy nem cél a kicsik farmolása, meg védeni kell őket, stb. :think:

Értem a dolog logikáját, csak azt nem értem, hogy akkor miért olvasom egyfolytában, hogy nem cél a kicsik farmolása, meg védeni kell őket, stb. :think:
Dátum: 2008.11.30. 21:30:13
Idézet: Miklós - 2008.11.30. 20:16:48
Ok. Ennek mi értelme van? :think:
Igen, jól emlékszel Ariel, a harcban a magasabb szintű kap a szintkülönbségnek megfelelő +támadást. Ami egyébként nem számít sokat, de valamekkora előny.
Ok. Ennek mi értelme van? :think: