Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2010.01.10. 20:37:47
Lassan a játék is egy nagy büntető lesz... Végeztem én is egy közvélemény kutatást az itten ismerőseim közt, sokan nem értenek egyet a dolgokkal és emiatt negatívan fogják szankcionálni a játékot...
Dátum: 2010.01.06. 13:15:03
Pontozzataok
kis érdekesség még, amióta itt reklamálok azóta rengetek apró és kisebb dögöt vadászom és nem találok őskövet sem
a kultikus előre 50 verzióban leprogramozott random szorzó pipáját vegyétek már ki a nevem mellől
P
kis érdekesség még, amióta itt reklamálok azóta rengetek apró és kisebb dögöt vadászom és nem találok őskövet sem
a kultikus előre 50 verzióban leprogramozott random szorzó pipáját vegyétek már ki a nevem mellől
P
Dátum: 2010.01.06. 13:03:01
Kár itt valamin is rágódni, ez egy béta verzió és abból is másod de lehet haramdosztályú, de tisztességes béta verzióért pénzt szedni????
Dátum: 2010.01.06. 09:08:23
Ezzel én is egyet értenék, nagyon sok feltörekvő kicsinek rontjátok el a játékát akik erről még ne mis tudnak, mert egyszercsak hopp eltünik a licitáló gombja és akkor fog felnézni a fórumra...
De ha még saját bevallásotok szerint is nevetséges sohamegnemtérülő alamizsnával szúrjátok ki a portyások szemét, akkor miért akarjátok elrontani az ő játékukat is? Azért mert feldobtátok ezt a nevetséges kérdőívet és sokan olvasatlanul végigkattintották hogy megkapják a LE-t, hááát többet néztem ki belőletek. Mivel az a játék látványosan a vadászatra fog épülni ezért a VF-et ekkora lamizsnáért elég nagy őrültség lenne elfelejteni, mert mi van akkor ha van pár nullás vagy keveset hozó, ez is a játék része gondolom és majd a nagy fogás kárpótol. De a térkapu és a vadászat már 50-es szinten sokkal jobban hoz mint a portya, pár 100 elinflálódott LE-ért ezt kár feladni....
Legalább megnyugszik a főnököm hogy a netet eztán munkára használom nem erre a nevetségesen elrontott és visszafejlesztett valamire, tényleg szép munka volt, mondjuk tavaly márciusig, de aztán beindultatok, tényleg sajnálom hogy ekkora szarrá vált a játék, és nem mellesleg a pénzt amit ráköltöttem és a jobban is eltölthető szabadidőmet - a munkaidőm annyira nem
Hajrá vadászok, nektek áll a zászló, főleg mert már lekémlelni sem lehet jóformán és így a portyásoknak marad a vak szerencse, vagy a katakomba...
De ha még saját bevallásotok szerint is nevetséges sohamegnemtérülő alamizsnával szúrjátok ki a portyások szemét, akkor miért akarjátok elrontani az ő játékukat is? Azért mert feldobtátok ezt a nevetséges kérdőívet és sokan olvasatlanul végigkattintották hogy megkapják a LE-t, hááát többet néztem ki belőletek. Mivel az a játék látványosan a vadászatra fog épülni ezért a VF-et ekkora lamizsnáért elég nagy őrültség lenne elfelejteni, mert mi van akkor ha van pár nullás vagy keveset hozó, ez is a játék része gondolom és majd a nagy fogás kárpótol. De a térkapu és a vadászat már 50-es szinten sokkal jobban hoz mint a portya, pár 100 elinflálódott LE-ért ezt kár feladni....
Legalább megnyugszik a főnököm hogy a netet eztán munkára használom nem erre a nevetségesen elrontott és visszafejlesztett valamire, tényleg szép munka volt, mondjuk tavaly márciusig, de aztán beindultatok, tényleg sajnálom hogy ekkora szarrá vált a játék, és nem mellesleg a pénzt amit ráköltöttem és a jobban is eltölthető szabadidőmet - a munkaidőm annyira nem
Hajrá vadászok, nektek áll a zászló, főleg mert már lekémlelni sem lehet jóformán és így a portyásoknak marad a vak szerencse, vagy a katakomba...
Dátum: 2010.01.05. 22:08:44
Esetleg annyit epikusban lehet-e módosítani, hogy ne +20 hanem +30-as szintű tárgyat lehessen licitálni?
Dátum: 2010.01.05. 21:03:40
Majd látjuk mivé lesz a játék, egyenlőre nem hívom az ügyvédemet
De adjatok azért némi esélyt a portyásoknak is, ne csak annak a nagy többségnek aki azt sem tudja van fórum és 3-4 naponta játszik és belőlük élünk
Jó éjt mindenkinek
P
De adjatok azért némi esélyt a portyásoknak is, ne csak annak a nagy többségnek aki azt sem tudja van fórum és 3-4 naponta játszik és belőlük élünk
Jó éjt mindenkinek
P
Dátum: 2010.01.05. 20:09:13
Beletalálhattam a közepébe mert törölték a hozzászólásom
Dátum: 2010.01.05. 20:02:39
Hát itt nem is arról van szó, hanem te forintért vettél duktát nevű fizetőeszközt, olyan mintha kimész az usenkába és veszel dollárt, meguntad magad és hazajöttél, itt mit is kezdenél a dollároddal visszaváltod forintra ami maradt. Én csak annyit kérek vissza ami maradt, a többit elköltöttem olyan dologra ami tetszett és élveztem, de ez már nem az lesz... szóval mint a valutaváltónál visszaváltom a dukátot.
Pénzzel fizetsz valamiért akkor lehetnek igényeid, itt sima fizetőeszközről van szó, szóval nem lehet olyan gond mint az előfizetésnél amin kénytelen vagy valami sz.rt nézni a tévében, de ha azt is unod akkor nem fizeted elő tovább. De itt aktív fizetőeszközről van szó...
Pénzzel fizetsz valamiért akkor lehetnek igényeid, itt sima fizetőeszközről van szó, szóval nem lehet olyan gond mint az előfizetésnél amin kénytelen vagy valami sz.rt nézni a tévében, de ha azt is unod akkor nem fizeted elő tovább. De itt aktív fizetőeszközről van szó...
Dátum: 2010.01.05. 19:49:05
de mivel megváltoztak az elköltésének körülményei...
Dátum: 2010.01.05. 19:45:45
Nos végszónak részemről, legalábbis a mai napon:
Az EU-ban ezáltal kis hazánkban is ha nem vagyok elégedett a megvásárolt termékkel, szolgáltatással akkor valamilyen módon kárpótolnak. Mivel nem az van amit én szeretnék, mert nekem jó volt minden ahogy volt, akkor visszakapom a pénzemet amit költöttem? Mivel engem ez már nem szórakoztat... És ezt most véresen komolyan kérdeztem... utána törlöm magam, vagy töröljetek le, bár még kikérem a gyerek véleményét, de nem tudom hogy magyarázzam el, hogy már megint ki akarnak b.szni velem és vele is....
ennyi
Az EU-ban ezáltal kis hazánkban is ha nem vagyok elégedett a megvásárolt termékkel, szolgáltatással akkor valamilyen módon kárpótolnak. Mivel nem az van amit én szeretnék, mert nekem jó volt minden ahogy volt, akkor visszakapom a pénzemet amit költöttem? Mivel engem ez már nem szórakoztat... És ezt most véresen komolyan kérdeztem... utána törlöm magam, vagy töröljetek le, bár még kikérem a gyerek véleményét, de nem tudom hogy magyarázzam el, hogy már megint ki akarnak b.szni velem és vele is....
ennyi
Dátum: 2010.01.05. 19:33:47
a szintfüggőség valóban durva, a kincspont mennyisége már jobb ötlet lenne, de a legjobb ahogy most van. Ha már elvan szúrva az eladhatósága, akkor miért kell még ezt is
Lehet Miklósék politikusok mert mindenáron tönkre akarják tenni a játékot, mint a politikusok a saját hazájukat
Lehet Miklósék politikusok mert mindenáron tönkre akarják tenni a játékot, mint a politikusok a saját hazájukat
Dátum: 2010.01.05. 19:21:35
Nincs is ezzel baj, megint azt büntetik aki gondolkozik, használja azt ami a fejében van... Ez a játék az írástudatlanoknak készül tuti, mert mindenki csak szidja a visszafejlesztéseket, senki nem fogja a pártját.. pedig értük van... vagy mi...
Én szavatartó vagyok, pénzt biztos nem költök többet a játékra egész addig amíg esetleg nem ba.znak ki a portyásokkal teljesen és a kicsikkel
Én szavatartó vagyok, pénzt biztos nem költök többet a játékra egész addig amíg esetleg nem ba.znak ki a portyásokkal teljesen és a kicsikkel
Dátum: 2010.01.05. 18:56:44
Eltörlő, itt pont arról van szó amit írtál, nem a portya számít, hanem hogy fizess és vadássz
Dátum: 2010.01.05. 18:54:59
Tedd fel a kérdést egymás után legalább 20x Engem is érdekelne a dolog, de mi fekete bárányok vagyunk
Dátum: 2010.01.05. 18:54:02
És hogy tanítómesteremet idézzem, remélem nem haragszik meg érte:
"Valóban nyílt végű a játék, akkor fejezed be, amikor akarod. Én most fejeztem be.
Lehet Te leszel a következő!"
"Valóban nyílt végű a játék, akkor fejezed be, amikor akarod. Én most fejeztem be.
Lehet Te leszel a következő!"
Dátum: 2010.01.05. 18:52:09
Írok is a fogyasztóvédelemnek gyorsan
Dátum: 2010.01.05. 18:51:13
Ezzel egyet értek én is, csak az a gond, hogy nem erre a játékra regisztráltam bő 1 éve és nem ezért fizettem.... inkább nem is számolom össze mennyit
Ezt hívhatjuk a vásárlók megtévesztésének, amiért akár börtönt is adnak...
Ezt hívhatjuk a vásárlók megtévesztésének, amiért akár börtönt is adnak...
Dátum: 2010.01.05. 18:49:11
Az nekem sem tetszik hogy sokba kerül a sok lötyi miatt, már lassan arra keresek a vadászatokból, meg ki tudja melyik kell neki, még szerencse hogy nem ősköves cuccot követel... de legalább kicsit feldobta ezt az unalmassá tett játékot, a legyünk egyenlőek varázsában
Dátum: 2010.01.05. 18:44:02
Szívemből beszéltek De főleg Szabinho
akkor felteszem én is a kérdést:
A kérdőív azon részével mi van, hogy alacsonyabb szinteken legyen-e kristályhorda? Lesznek? Ez volt az egyetlen értelmes kérdés szerintem
akkor felteszem én is a kérdést:
A kérdőív azon részével mi van, hogy alacsonyabb szinteken legyen-e kristályhorda? Lesznek? Ez volt az egyetlen értelmes kérdés szerintem
Dátum: 2010.01.05. 18:18:02
Akkor is magatok alatt vágjátok a fát....
Miért nem tudjátok belátni, hogy ezek a fejlesztések teljesen elrontják a játék maradék élvezhetőségét is, bő féléve elkezdtétek elrontani és Zandagortot és a kalandokat leszámítva csak visszafelé fejlődik a játék, töröljétek a v1 és v2 világokat és legyen csak v3 ami halál unalmas
Miért nem tudjátok belátni, hogy ezek a fejlesztések teljesen elrontják a játék maradék élvezhetőségét is, bő féléve elkezdtétek elrontani és Zandagortot és a kalandokat leszámítva csak visszafelé fejlődik a játék, töröljétek a v1 és v2 világokat és legyen csak v3 ami halál unalmas