"Ha erősebb varázslatod lenne, használhattad volna a sebgyógyítás szakértelmet."
vs
"Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 208 életpontot."
továbbra is amondó vagyok, hogy ha nem "és" az "és", akkor használjunk "vagy"-ot ("ha alacsonyabb szintű a fegyvered és varázslatod).
nekem persze semmibe nem telik csak azért betenni egy tiszta fényt vagy más, sokkal gagyibb, de magasabb szintű varázslatot betenni védekezéskor, mint a fényrobbanás, de ezzel éppen gyengítem magam, hogy gyógyíthassak, holott épp az ellenkezője lenne a cél.
így marad, hogy az ember váltogatja, hogy ha támad, akkor a "jó" varázslatot, míg ha védekezik, akkor adja fel az esélyét, hogy nyer a mínusz támadásoknak plusz a sebzésnek köszönhetően, csak azért, hogy gyógyíthasson. (támadni, hiszen a játék rendszerének köszönhetően fix a siker, inkább gyengébb varázslattal támadok, nem szivatom a kisebb karaktereket brutális sebzésekkel)
szóval szerintem azért még ráférne a dologra némi finomhangolás. ez a fegyver vagy varázslat szinthatár nem éri el a kellő célt.
Hozzászólások - winnie
Dátum: 2009.03.13. 08:53:13
Dátum: 2009.03.13. 02:48:14
Idézet: Csepigyozo - 2009.03.13. 01:03:35
attól, hogy rosszabb is van, még a tied is rossz - ilyenkor kell előbb gondolkodni, csak aztán kiakadni. azért egy mea cupla ilyenkor elkélne. (azért nem kapsz, mert biztos rosszul értékeltél)
Ez igaz, de attól még rengeteg ettől rosszabb kérdés van.
És mért nem kapok én is kérdéseket, amiket el kellene bírálni??
És mért nem kapok én is kérdéseket, amiket el kellene bírálni??
attól, hogy rosszabb is van, még a tied is rossz - ilyenkor kell előbb gondolkodni, csak aztán kiakadni. azért egy mea cupla ilyenkor elkélne. (azért nem kapsz, mert biztos rosszul értékeltél)
Dátum: 2009.03.13. 00:39:07
Idézet: bokorn - 2009.03.13. 00:22:05
100%-os volt? nem volt leverve, illetve senki nem támadta az elmúlt 3 órában?
a 30 tp-s kuldetesem aktiv, es egyszeruen nem ertem...
megtamad valaki (mikozben pihenek), legyozom, kapok erte 28 tp-t (4-es szingularissal)
megturbozom a szingularist (4+4), visszatamadom, legyozom, es kapok 19 (!!!) tp-t
probalkoztam mar regebben is, kaptam mar 24 tp-t is erte, de mindig lenyegesen kevesebbet mint amennyit akkor, amikor o tamadott
ez hogy lehet? a turbozott szingularissal elvileg meg tobbet kene kapnom, tehat siman meg kene hogy legyen a 30 tp-s kuldetes, nem hogy 30%-kal kevesebb legyen... vagy nagyon nem ertek valamit?
megtamad valaki (mikozben pihenek), legyozom, kapok erte 28 tp-t (4-es szingularissal)
megturbozom a szingularist (4+4), visszatamadom, legyozom, es kapok 19 (!!!) tp-t
probalkoztam mar regebben is, kaptam mar 24 tp-t is erte, de mindig lenyegesen kevesebbet mint amennyit akkor, amikor o tamadott
ez hogy lehet? a turbozott szingularissal elvileg meg tobbet kene kapnom, tehat siman meg kene hogy legyen a 30 tp-s kuldetes, nem hogy 30%-kal kevesebb legyen... vagy nagyon nem ertek valamit?
100%-os volt? nem volt leverve, illetve senki nem támadta az elmúlt 3 órában?
Dátum: 2009.03.12. 23:49:26
a kutat ki lehet számolni, nem hiszem, hogy ördöngösség, 5-6 óra, de a napi 15 portya...?
én lennék az első, aki aláírja valóságformázás szaki maximumának kitolását:) a 25 portyával is nem egyszer előfordul, hogy várok a portyapontra. szerencsére, amióta van epikus, annak óránként neki lehet menni hobbiból, plus napi 5-10-15 attak, de amikor bejön 1-2 hetente az a 48 óra, amikor kincslicit van, akkor ínséges idők jönnek. (nem is csoda, hogy csak tátogok, amikor látom, hogy mennyien védelem italoznak. napi -10 PP?)
(a lényeg: mondhatni -10 szakértelem szintet jelentene a torony, a napi -2,5 portyaponttal. heti -16 portya, pedig az az érdekes a játékban:)
és ezért mondom, hogy jó a béke torony. vérzik a szívem, hogy nincs, de ennyit nem ér meg.
én lennék az első, aki aláírja valóságformázás szaki maximumának kitolását:) a 25 portyával is nem egyszer előfordul, hogy várok a portyapontra. szerencsére, amióta van epikus, annak óránként neki lehet menni hobbiból, plus napi 5-10-15 attak, de amikor bejön 1-2 hetente az a 48 óra, amikor kincslicit van, akkor ínséges idők jönnek. (nem is csoda, hogy csak tátogok, amikor látom, hogy mennyien védelem italoznak. napi -10 PP?)
(a lényeg: mondhatni -10 szakértelem szintet jelentene a torony, a napi -2,5 portyaponttal. heti -16 portya, pedig az az érdekes a játékban:)
és ezért mondom, hogy jó a béke torony. vérzik a szívem, hogy nincs, de ennyit nem ér meg.
Dátum: 2009.03.12. 21:40:58
Idézet: Enchanter - 2009.03.10. 11:19:03
már megint a topszövetségek:)
ha sírnék, azt mondanám erre, hogy nem elég, hogy a portyák viszik a portyapontot, de még építsek is, hogy még kevesebb legyen? jó ez a béke torony, de a negatívum is jó, hisz eszembe nem jutna építtetni.
mondjuk nem tudom, hogy az egy hét csak technikai dolog-e. mármint gondolom a folytonos lerablást megakadályozandó van jelen, nem? nem lehetne megcsinálni, hogy lehessen támadni egyénileg, csak hadat üzenni ne lehessen?
Itt vitáztok erről a kell-e személyes béke vagy nem, mikor a megoldás olyan pofon egyszerű...
Az alap 1 hét békét simán el lehet törölni. A béke tornya bagatel összegért felépíthető, ha egy szövetségnek szüksége van az 1 hét pihenőre (majd fejleszthető ha több kéne), a nagyok meg innentől nem modhatják azt hogy az 1 hét béke miatt nem éri meg nekik a háború.
Az alap 1 hét békét simán el lehet törölni. A béke tornya bagatel összegért felépíthető, ha egy szövetségnek szüksége van az 1 hét pihenőre (majd fejleszthető ha több kéne), a nagyok meg innentől nem modhatják azt hogy az 1 hét béke miatt nem éri meg nekik a háború.
már megint a topszövetségek:)
ha sírnék, azt mondanám erre, hogy nem elég, hogy a portyák viszik a portyapontot, de még építsek is, hogy még kevesebb legyen? jó ez a béke torony, de a negatívum is jó, hisz eszembe nem jutna építtetni.
mondjuk nem tudom, hogy az egy hét csak technikai dolog-e. mármint gondolom a folytonos lerablást megakadályozandó van jelen, nem? nem lehetne megcsinálni, hogy lehessen támadni egyénileg, csak hadat üzenni ne lehessen?
Dátum: 2009.03.12. 16:55:37
ha értelmezhető eredményt akartok, akkor ki kéne írni a főoldalra a szavazást, s mellé a szakértelem lényegét. mert sokan azt sem ismerik.-
Dátum: 2009.03.12. 16:44:28
Idézet: Miklós - 2009.03.12. 16:34:10
gyémánt sok van, de az első 75 helyezettból csak 17 gyémánt. szavazni meg csak a topkarakterek szavaznak, a kicsik még nem (pedig szavazhatnénak, de a számból ez látszik) - ők fórumoznak és akadémiájuk inkább nekik van.
Szerintem a helyzet nem annyira egyértelmű, hogy 3 horda leszavazza a negyediket. Ha kb. annyi gyémánt van, mint a másik 3 horda együtt, akkor az esélyek kiegyenlitettek. De továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem egy gyémánt vs others kérdés, erről a témáról mindenkinek egyéni véleménye van. Hacsak nem az élmezőnyt nézzük, bármely horda képviselője talál épp elég ellenfelet bármely egyéb hordából. Simán elképzelhető egy olyan logika is, hogy valaki azt mondja, a gyémánt ellen nem fejleszt gyűlöletet, hiszen nekik úgysincs harci bónuszuk - inkább mondjuk a zafír ellen fejleszt, mert azoktól szokott kikapni. Vagy egy rubin karit folyamatosan ugyanaz az 5 smaragdos farmol 2-3-mal magasabb szintől, akkor az bizony a smaragdok ellen fog fejleszteni.
gyémánt sok van, de az első 75 helyezettból csak 17 gyémánt. szavazni meg csak a topkarakterek szavaznak, a kicsik még nem (pedig szavazhatnénak, de a számból ez látszik) - ők fórumoznak és akadémiájuk inkább nekik van.
Dátum: 2009.03.12. 16:41:41
Idézet: Almási Viktor - 2009.03.12. 16:40:16
ha talál. sokáig még az epikusok sem tudják átütni a magas védekezést.
Amugy nem értem hogy tudnak 40-50-es egészséggel karakterek létezni 40-es szinten mikor egy térkapus monszta már 500-700 között sebez... Esetleg ha senki nem ütné meg őket felülről el tudnák használni a térkapupontjaikat
ha talál. sokáig még az epikusok sem tudják átütni a magas védekezést.
Dátum: 2009.03.12. 16:40:43
Idézet: Miklós - 2009.03.12. 16:20:28
és 48-as fegyver + 29-es varázslatnál 42. szinten? mindkettőnek alacsonynak kell lenni vagy elég, ha az egyik bekattan.
a támadásra azért kérdeztem, mert szerintem a 3* különbséget könnyebb védekezéscsökkentéssel elérni. hiába van nagy fegyver a kezemben, ha nem találom el az ellenfelet (vagyis nem fegyverfüggő a dolog), hiába van nagy varázslatom, ha félreugrik (na nem mintha olyan sokat számítana, hogy 21. szintű 50-et vagy 41. szintű 80-at sebez a varázslat - ergó a fegyverekkel ellentétben nem akkora tényező a szintkülönbség, HA nem jön be a varázslat.)
viszont, ha valaki csupaszra vetkőzik, lecsatolja az állatát, máris megvan a 3* difi - nem biztos, hogy a 10-300-as csatákra fér rá a finomhangolás, hanem inkább a 350-2500-asokra.
Végül nem 5, hanem 8 szintkülönbség lett a fegyverre / varázslatra. Tehát 36. szinten 28-as fegyver+varázslatnál még gyógyítasz. Azért fegyver+varázslat, mert ezektől függ a sebzésed elsősorban.
1-es sebgyógyítástól ne várj csodákat
1-es sebgyógyítástól ne várj csodákat
és 48-as fegyver + 29-es varázslatnál 42. szinten? mindkettőnek alacsonynak kell lenni vagy elég, ha az egyik bekattan.
a támadásra azért kérdeztem, mert szerintem a 3* különbséget könnyebb védekezéscsökkentéssel elérni. hiába van nagy fegyver a kezemben, ha nem találom el az ellenfelet (vagyis nem fegyverfüggő a dolog), hiába van nagy varázslatom, ha félreugrik (na nem mintha olyan sokat számítana, hogy 21. szintű 50-et vagy 41. szintű 80-at sebez a varázslat - ergó a fegyverekkel ellentétben nem akkora tényező a szintkülönbség, HA nem jön be a varázslat.)
viszont, ha valaki csupaszra vetkőzik, lecsatolja az állatát, máris megvan a 3* difi - nem biztos, hogy a 10-300-as csatákra fér rá a finomhangolás, hanem inkább a 350-2500-asokra.
Dátum: 2009.03.12. 15:14:05
Idézet: Mortimer - 2009.03.12. 14:41:28
ne mondd, hogy ezen csodálkozol:) sokaknak tökéletesen megéri...
Bah, a hozzászólások számából ítélve csak engem zavar, hogy bevezetésre került a "Kapjak 10 000 LE-t" gomb a játékba, melynek költsége 10 őskő.
ne mondd, hogy ezen csodálkozol:) sokaknak tökéletesen megéri...
Dátum: 2009.03.12. 13:17:58
A sebzéskompenzáció csak akkor működik, ha a megtámadott játékos fegyverének és varázslatának szintje nem jelentősen alacsonyabb, mint a játékos szint
miért a fegyver és a varázslat? miért nem a páncél és a pajzs? és az "és" az "és" vagy "vagy"?
a 42-43. szinten biztos akadnak játékosok 36-os fegyverrel vagy 29-es varázslattal. aki vakító fényezik, mert sok mínusz támadást ad, vagy fényrobbant, mert inkább azt akarja, mint a kinetikus detonációt, annak be sem kapcsol a dolog? pedig semmi suskus nincs.
szóval, mennyi a jelentős? (5? 10? 22?) az "és" az "és"-e? és miért pont a varázslat?
Dátum: 2009.03.11. 13:34:31
Idézet: Kocos - 2009.03.11. 13:28:16
ezt még sokszor le kéne írni..., akár másnak is. így semmi értelme az érveknek, ha az érvelők zöme csak 100 karakteres játékkal játszik.
Idézet: Simon - 2009.03.10. 21:44:10
Itt is jelzem, hogy a jatekegyensuly CSAK a topon borult. Lejebb ahol olcsobb a tulfejlesztes, ahol van boven celpont, nem borul a bili!
Ettol fuggetlenul igy felboritani a jatekegyensulyt egyik naprol a masikra nem tunik jonak. Ennyi.
Itt is jelzem, hogy a jatekegyensuly CSAK a topon borult. Lejebb ahol olcsobb a tulfejlesztes, ahol van boven celpont, nem borul a bili!
ezt még sokszor le kéne írni..., akár másnak is. így semmi értelme az érveknek, ha az érvelők zöme csak 100 karakteres játékkal játszik.
Dátum: 2009.03.11. 10:39:55
Idézet: Czakk - 2009.03.11. 08:35:17
ja, töröltessék. okos.
(ha töröltetni akarsz valakit (azzal előrébb jutnál. dögöljön meg a szonszéd tehene?), akkor te is megteheted, de nem hiszem, hogy az ittenieknek köze lenne az ottaniak döntlseihez.)
Az itteni adminoknak remélem eszébe jutott hogy felkeréssék a másik játékban az adminokat és töröltessék a karakterét.
ja, töröltessék. okos.
(ha töröltetni akarsz valakit (azzal előrébb jutnál. dögöljön meg a szonszéd tehene?), akkor te is megteheted, de nem hiszem, hogy az ittenieknek köze lenne az ottaniak döntlseihez.)
Dátum: 2009.03.11. 10:36:42
nem szív senki. mindenkit érint a döntés, s így van lehetőséged, hogy dönts, hogy állatozol.
melyik a jobb? az 57. szintűből lett
Mocsári dabaq
39. Szint
Alapszint: 8
Elnyelés: 43
vagy az
Obszidiánsörényű pegazus
6. Szint
Alapszint: 38
Elnyelés: 25
nekem nem tűnik olyan hó, de nagy szívásnak.
melyik a jobb? az 57. szintűből lett
Mocsári dabaq
39. Szint
Alapszint: 8
Elnyelés: 43
vagy az
Obszidiánsörényű pegazus
6. Szint
Alapszint: 38
Elnyelés: 25
nekem nem tűnik olyan hó, de nagy szívásnak.
Dátum: 2009.03.11. 10:28:07
állat életpont.
372 / 344 ÉP
hiba a mátrixban:)
372 / 344 ÉP
hiba a mátrixban:)
Dátum: 2009.03.10. 22:32:55
Idézet: Dibi - 2009.03.10. 22:25:10
várj. este van. nem dolgoznak:)
Hello!
Nem tudja valaki véletlenül h mit csináljak akkor ha őskövet akartam vásárolni (Sms) és elírtam az adatokat ...
Küldtem e-mailt az alul megadott címre , de még semmit nem tettek.
Pls ha tud valaki írjon!
Nem tudja valaki véletlenül h mit csináljak akkor ha őskövet akartam vásárolni (Sms) és elírtam az adatokat ...
Küldtem e-mailt az alul megadott címre , de még semmit nem tettek.
Pls ha tud valaki írjon!
várj. este van. nem dolgoznak:)
Dátum: 2009.03.10. 20:57:45
a lényeg, a szabály az szabály, ahhoz kell alkalmazkodni (mindenki át tud kerülni a szívós oldalról az erős oldalra, ha akar), hisz a szabályt általában nem lehet úgy alkalmazni a játékosokhoz, hogy ne legyen belőle sírás.
Dátum: 2009.03.10. 20:55:21
valahogy parttalannak tűnik a vita (a szakértelem erős, ez tény, mint ahogy az ellene való védekezés is, ha lesz, elfogadható, de nem tesz tönkre semmit, nem teszi értelmetlenné a kifejlesztését, mint páran írják)
az pedig, hogy olyat is olvasni hogy a "gyémántosok többségét zavarja a szakértelem" (suck it up - annak ellenére, hogy én is szívok emiatt), holott a játékosok többsége még csak nem is tud arról, hogy van ilyen.
megint elmozdulunk arra, hogy mindenki a saját érdekeit nézi, nem a globális "jót" (az meg mi?). a toplista első 3-4 oldala, vagyis az elit, úgy beszél a problémákról, mintha azok általánosak lennének, mintha mindenkit érintenének, holott egyelőre nagyon marginális az egész, apró csoportot érint, pár top játékost. (és tudom, hogy az elöl lévők kvázi tesztelik a szakértelmet és épp ezért ők láthatják, hogy borít-e az egyensúlyon vagy sem)
szóval megint előveszem a mantrámat, hogy odaáig fog fajulni az egész, hogy játék helyett pár síró (vagy a kisírt ellenképesség ellen ágáló) besérül és abbahagyja a játékot. a játékvezetés megint a legjobbaknak fog fejleszteni (hogy aztán a kis csoportra elfogadható dolgok akkor boruljanak fel, amikor a tömegek elérnek ilyen szintre) és már középtávon jósolható, hogy az egész eredménye exodus lesz, hiszen, ha fél év alatt lesz 5-6 nagyobb fejlesztés, mint az állatok vagy a szakértelemek vagy az épületek, akkor az egyik az egyik csoportnak, a másik a másiknak nem fog tetszeni.
aki most szív, lehet, hogy később épp úgy előnybe fog kerülni, csak ki kell várni. (prédikálás OFF, de a sorokat olvasva tényleg olyan az egész, mintha csak pár karakter játszana a játékkal és nem több ezer. rájuk senki sem gondol?
az pedig, hogy olyat is olvasni hogy a "gyémántosok többségét zavarja a szakértelem" (suck it up - annak ellenére, hogy én is szívok emiatt), holott a játékosok többsége még csak nem is tud arról, hogy van ilyen.
megint elmozdulunk arra, hogy mindenki a saját érdekeit nézi, nem a globális "jót" (az meg mi?). a toplista első 3-4 oldala, vagyis az elit, úgy beszél a problémákról, mintha azok általánosak lennének, mintha mindenkit érintenének, holott egyelőre nagyon marginális az egész, apró csoportot érint, pár top játékost. (és tudom, hogy az elöl lévők kvázi tesztelik a szakértelmet és épp ezért ők láthatják, hogy borít-e az egyensúlyon vagy sem)
szóval megint előveszem a mantrámat, hogy odaáig fog fajulni az egész, hogy játék helyett pár síró (vagy a kisírt ellenképesség ellen ágáló) besérül és abbahagyja a játékot. a játékvezetés megint a legjobbaknak fog fejleszteni (hogy aztán a kis csoportra elfogadható dolgok akkor boruljanak fel, amikor a tömegek elérnek ilyen szintre) és már középtávon jósolható, hogy az egész eredménye exodus lesz, hiszen, ha fél év alatt lesz 5-6 nagyobb fejlesztés, mint az állatok vagy a szakértelemek vagy az épületek, akkor az egyik az egyik csoportnak, a másik a másiknak nem fog tetszeni.
aki most szív, lehet, hogy később épp úgy előnybe fog kerülni, csak ki kell várni. (prédikálás OFF, de a sorokat olvasva tényleg olyan az egész, mintha csak pár karakter játszana a játékkal és nem több ezer. rájuk senki sem gondol?
Dátum: 2009.03.10. 20:31:22
Idézet: Enchanter - 2009.03.10. 20:06:06
aha. szóval van jó és rossz szakértelem:) erre mit mondjak?
de mintha csak én írtam volna. éppen erre utalok. most nincs uniformizáció, hisz az optimalizátoroknál is akadnak kisebb-nagyobb eltérések, ami igaz csak abból fakad, hogy a 3-4 hónap múlva bekövetkező totális uniformizációt milyen sorrendben kifejlesztett szakikkal érik el. a folyamat különbözik, a végeredmény sejthetően ugyanaz lesz. de felejtetlen szakértelmekkel legalább lennének apró zavarok a mátrixban.
van aki ezt, van, aki azt a szakértelmet növelte meg. viszont te a "bizonyítottan bevált" útra akarod terelni nyájat. hogy, ha valaki hibázik, akkor legyen lehetősége kvázi a hiba "büntetése" nélkül visszatérni az útra. van lehetősége, de akkor maradjon a büntetés. (nem halok bele, ha ott marad pár szakértelmemen az értelmetlen szinte. más igen?)
Pont azért van uniformizálódás mert nincs lehetőség a szakértelmekkel "játszani", mivel ha rossz szakértelmet fejlesztesz akkor szívsz mint a torkosborz. Tehát logikusan azt az utat érdemes követned ami már bizonyítottan bevált
aha. szóval van jó és rossz szakértelem:) erre mit mondjak?
de mintha csak én írtam volna. éppen erre utalok. most nincs uniformizáció, hisz az optimalizátoroknál is akadnak kisebb-nagyobb eltérések, ami igaz csak abból fakad, hogy a 3-4 hónap múlva bekövetkező totális uniformizációt milyen sorrendben kifejlesztett szakikkal érik el. a folyamat különbözik, a végeredmény sejthetően ugyanaz lesz. de felejtetlen szakértelmekkel legalább lennének apró zavarok a mátrixban.
van aki ezt, van, aki azt a szakértelmet növelte meg. viszont te a "bizonyítottan bevált" útra akarod terelni nyájat. hogy, ha valaki hibázik, akkor legyen lehetősége kvázi a hiba "büntetése" nélkül visszatérni az útra. van lehetősége, de akkor maradjon a büntetés. (nem halok bele, ha ott marad pár szakértelmemen az értelmetlen szinte. más igen?)
"Az erősebb megint csak erősebb lesz" ebben a helyzetben meg különösen retardált "ütőkártya", mivel pont hogy az erősebb karakterek azok akiknek helyesen van elosztva a szakijuk[/quote author=Enchanter date=1236711966]
félreértesz. az erősség nem karaktererősségre utal, hanem jó szövetségbe való beülésre (ami hiába adott mindenki előtt, a helyek száma véges). ugyebár jelenleg a karakterek túlnyomó többségének elérhetetlen még az akadémia. így, ha a felejtés 34. szintű marad, akkor csakis azok korrigálhatják hibáikat kvázi jutalom mellett, akik amúgy is elöl vannak.
ez az érvem akkor nem hangozna el, ha bekerülne 29. tanulási szintre a felejtés, mert akkor mindekni korrigálhatna LE-visszanyeréssel. de, ha már vissza fogják adni a LE-t, akkor sajnálnám, ha csak topok előtt nyílna meg a lehetőség, hiszen valljuk meg, azért a felejtés nem olyan tápos képesség, mint a többi 30+ tanulás feletti, ami természetes, hogy a legjobbaknak jár.
félreértesz. az erősség nem karaktererősségre utal, hanem jó szövetségbe való beülésre (ami hiába adott mindenki előtt, a helyek száma véges). ugyebár jelenleg a karakterek túlnyomó többségének elérhetetlen még az akadémia. így, ha a felejtés 34. szintű marad, akkor csakis azok korrigálhatják hibáikat kvázi jutalom mellett, akik amúgy is elöl vannak.
ez az érvem akkor nem hangozna el, ha bekerülne 29. tanulási szintre a felejtés, mert akkor mindekni korrigálhatna LE-visszanyeréssel. de, ha már vissza fogják adni a LE-t, akkor sajnálnám, ha csak topok előtt nyílna meg a lehetőség, hiszen valljuk meg, azért a felejtés nem olyan tápos képesség, mint a többi 30+ tanulás feletti, ami természetes, hogy a legjobbaknak jár.
Dátum: 2009.03.10. 18:58:18
Idézet: Kocos - 2009.03.10. 16:34:43
támogatom. kár lenne erősíteni az uniformizációt, azt, hogy mindenki az éppen évszak és trend szerinti szakértelmekben pompázzon. a tulajdonságok uniformizáltak nagy részt, de a szakértelmek különbözősége legalább kicsit másabbá teszi a karaktereket. (és, hadd ne vegyem elő az ütőkártyát, hogy ismét csak erősorrendben részesülne a nép a felejtés okozta pozitívumokból, vagyis az erős még erősebbé válna, míg a kicsi el nem éri az akadémiát. vagyis, ha lesz ilyen felejtés, akkor az ne legyen akadémiához kötve.)
Szerintem a felejtes csak ne adjon vissza semmit. A szakertelmek nem eldobhatoak, nem arra vannak, hogy amig optimalis hasznaljuk, aztan atpakoljuk mashova. Az a tudatturbo.
Mindannyian tudjuk, hogy vannak szakertelmek, amik idovel elavulnak, ertekuket vesztik, nem hiszem, hogy azok akik kinyertek ezekbol a szakikbol a kraftot, azoknak meg a szaki koltseget is vissza kene utalni.
Mindannyian tudjuk, hogy vannak szakertelmek, amik idovel elavulnak, ertekuket vesztik, nem hiszem, hogy azok akik kinyertek ezekbol a szakikbol a kraftot, azoknak meg a szaki koltseget is vissza kene utalni.
támogatom. kár lenne erősíteni az uniformizációt, azt, hogy mindenki az éppen évszak és trend szerinti szakértelmekben pompázzon. a tulajdonságok uniformizáltak nagy részt, de a szakértelmek különbözősége legalább kicsit másabbá teszi a karaktereket. (és, hadd ne vegyem elő az ütőkártyát, hogy ismét csak erősorrendben részesülne a nép a felejtés okozta pozitívumokból, vagyis az erős még erősebbé válna, míg a kicsi el nem éri az akadémiát. vagyis, ha lesz ilyen felejtés, akkor az ne legyen akadémiához kötve.)