Hozzászólások - El Diablo
Dátum: 2009.06.15. 15:46:45
az biztos!Mérgesek is vagyunk!Kapituláció nélkül eltüntek
Dátum: 2009.06.15. 15:34:01
hehe....a kristályt kifelejtetted
Dátum: 2009.06.15. 15:24:12
hehe.....ha majd mindenkinek jó, kéne egy hármas háborút vívnunk!
Dátum: 2009.06.15. 15:21:14
ezért nem kell lemenni
Dátum: 2009.06.15. 15:15:30
Hali!
Megvitattuk,de azért nehogy azt mondjátok,hogy miattunk kellet kombázni Amúgy szerintem is az év egyik meccse volt és nem állt szándékomban sértegetni titeket(sőt ha visszaolvasol pont mellettetek szóltam),de sajna meg lettünk szólítva!
Megvitattuk,de azért nehogy azt mondjátok,hogy miattunk kellet kombázni Amúgy szerintem is az év egyik meccse volt és nem állt szándékomban sértegetni titeket(sőt ha visszaolvasol pont mellettetek szóltam),de sajna meg lettünk szólítva!
Dátum: 2009.06.15. 15:06:16
Pedig nagyon úgy volt szerintem!Aki tőlünk lent volt az a háború eleje óta ott volt!Volt még egy tag aki kilépett nálatok!A végén pedig sokan lementetek!
Dátum: 2009.06.15. 14:50:43
Amugy katakombánk ha figyelted a Chaos ellen épült először, mert ott is ezt csinálták és elegünk lett. De lehet ez a jövő hadüzenet mindenki gombában azt 0-0 szép háborúk lesznek onnantól inkább törlök.
Ajjaj!Akkor én emlékszem rosszul arra,hogy nálatok mentek le előszőr a katakombába?Vagy,hogy nálatok lépett ki valaki a szöviből?
Volt is magyarázkodás amikor megemlítettük
Dátum: 2009.06.14. 08:06:43
.............
Bocsi kétszer ment el!
Bocsi kétszer ment el!
Dátum: 2009.06.14. 08:06:06
Úgy látom valamit rosszul fogalmaztam,mert nem sírtam(de ha te így látod legyen )!
Ha mi vagyunk a támadó fél természetesen semmi bajom a katakombával,de még a citadellával sem!Mindenki úgy védi meg magát ahogy tudja ezzel gond nincs!Viszont ha valaki úgy bújkál,hogy ő kezdeményezi a háborút azzal már szerintem jogosan lehet baja az embernek!
Ahogy nézem ebben úgy sem fogunk közös nevezőre jutni,úgyhogy szerintem kár vitatkozni!Az meg,hogy állandóan a katakombából figyeljem az eseményeket...............na erre mondtam,hogy ez nem tisztelni való dolog,inkább szánalmas!
Szánalmas mert azt sugallja,hogy a szövetségem terhére vagyok.Szánalmas mert nem tudok játszani közben.És főleg csak sajnálni tudom,ha ez rendszeres!
Ha mi vagyunk a támadó fél természetesen semmi bajom a katakombával,de még a citadellával sem!Mindenki úgy védi meg magát ahogy tudja ezzel gond nincs!Viszont ha valaki úgy bújkál,hogy ő kezdeményezi a háborút azzal már szerintem jogosan lehet baja az embernek!
Ahogy nézem ebben úgy sem fogunk közös nevezőre jutni,úgyhogy szerintem kár vitatkozni!Az meg,hogy állandóan a katakombából figyeljem az eseményeket...............na erre mondtam,hogy ez nem tisztelni való dolog,inkább szánalmas!
Szánalmas mert azt sugallja,hogy a szövetségem terhére vagyok.Szánalmas mert nem tudok játszani közben.És főleg csak sajnálni tudom,ha ez rendszeres!
Dátum: 2009.06.13. 19:14:48
hehe......ez jellemző a Dominire!Nekünk is ők üzentek hadat és amikor nyerésre álltunk mindenki lehúzott a pincébe!
A bajom csak annyi ezzel,hogy ők üzennek hadat!Szerintem ez unfair dolog!Vagy ne üzenjenek hadat,vagy cseréljék le a gyenge tagjaikat!
Mondjuk őket sem értem.........nekik ezek szerint abból áll a játék,hogy tétlenül kuksolnak?
Méghogy tisztelet azoknak akik nem tudnak játszani....pfff És úgylátszik ez náluk rendszeres
A bajom csak annyi ezzel,hogy ők üzennek hadat!Szerintem ez unfair dolog!Vagy ne üzenjenek hadat,vagy cseréljék le a gyenge tagjaikat!
Mondjuk őket sem értem.........nekik ezek szerint abból áll a játék,hogy tétlenül kuksolnak?
Méghogy tisztelet azoknak akik nem tudnak játszani....pfff És úgylátszik ez náluk rendszeres
Dátum: 2009.06.05. 06:49:04
Aréna lesz?hehe...élőben izgalmasabb lenne
Dátum: 2009.06.03. 11:55:32
Nem tudom,de számomra nem attól "top" valaki mert a lista elején áll,meg ősköves cuccai vannak!
Ráadásul te is úgy látod,hogy más utakat járnak mint a többség!Akkor lehet,hogy nem is ott felül van a "top"?
Megannyi remek játékos van alsóbb szinteken is(pár pl:Nephila,Crimson,Lanmaffia,Begginer stb ,stb)!Ráadásul nekem az egyik TOP Lanmaffia aki kidolgozott egy hatékony módszert is(az már más kérdés miért kellett megszívatni korlátozással)!
Summa summárum nekem nem attól TOP valaki mert a lista elején van
Ráadásul te is úgy látod,hogy más utakat járnak mint a többség!Akkor lehet,hogy nem is ott felül van a "top"?
Megannyi remek játékos van alsóbb szinteken is(pár pl:Nephila,Crimson,Lanmaffia,Begginer stb ,stb)!Ráadásul nekem az egyik TOP Lanmaffia aki kidolgozott egy hatékony módszert is(az már más kérdés miért kellett megszívatni korlátozással)!
Summa summárum nekem nem attól TOP valaki mert a lista elején van
Dátum: 2009.06.02. 21:33:26
Mitől top a top??Azért mert előbb kezdték?Jobban csinálják??Akárhogy is definiáljuk ők a játékosok kisebb hányadát teszik ki!Én megértem,hogy nekik unalmasabb a játék,de hát azért mégis a többség eleget szív így is szerintem!Egyébként a "top" mégsem annyira "top",ha nem látták előre,hogy elhúznak szintben és nem lesz kit ütni!
Én nagyon úgy látom,hogy akármilyen fejlesztés lesz is itt az valakinek nem fog tetszeni!Kezd az egész fórum síratófallá változni!
Az elől lévők azért sírnak,hogy unalmas akik utánnuk jönnek azért mert az előllévők ütik őket és így tovább.Így nehéz lesz olyan fejlesztést véghezvinni ami mindenkinek tetszik!Ez egyenesen oda vezetett,hogy Miklósék kicsit talán kapkodva próbáltak új dolgot becsempészni a játékba!
Nekik is el kellene gondolkodni,hogy a"top" miatt nem kéne a többséget szívatni.
u.i.:remélem nem sértődött meg senki!
Én nagyon úgy látom,hogy akármilyen fejlesztés lesz is itt az valakinek nem fog tetszeni!Kezd az egész fórum síratófallá változni!
Az elől lévők azért sírnak,hogy unalmas akik utánnuk jönnek azért mert az előllévők ütik őket és így tovább.Így nehéz lesz olyan fejlesztést véghezvinni ami mindenkinek tetszik!Ez egyenesen oda vezetett,hogy Miklósék kicsit talán kapkodva próbáltak új dolgot becsempészni a játékba!
Nekik is el kellene gondolkodni,hogy a"top" miatt nem kéne a többséget szívatni.
u.i.:remélem nem sértődött meg senki!
Dátum: 2009.06.01. 08:54:29
Ja bocsi!Elfelejtettem sírni!
Dátum: 2009.06.01. 08:24:56
Hali!
Nem fogytak el a citadellák!Tegnap délben megkaptuk a mannát mi is! Úgy okoskodott a szövetség,hogy ha meg van az ötödik vereségük automatikusan kapitulálnak és akkor potya Le jön Nos aztán a fagyi visszanyalt! hehe....ezért nem kell taktikázni!
Meg aztán szintlépés előtt van aki szerette volna kipróbálni magát!
Hááát így sikerült!Nem baj a rosszban is összetartunk
Nem fogytak el a citadellák!Tegnap délben megkaptuk a mannát mi is! Úgy okoskodott a szövetség,hogy ha meg van az ötödik vereségük automatikusan kapitulálnak és akkor potya Le jön Nos aztán a fagyi visszanyalt! hehe....ezért nem kell taktikázni!
Meg aztán szintlépés előtt van aki szerette volna kipróbálni magát!
Hááát így sikerült!Nem baj a rosszban is összetartunk
Dátum: 2009.05.31. 20:05:54
hehe...akkor még mi állunk a legjobban!
Kristály Szövetség 0 / 0
Kristály Szövetség 0 / 0
Dátum: 2009.05.31. 11:59:08
Gondolom 2perc alatt nem veszítenek,hogy meglegyen az 5.?Akkor délben miis megkapjuk az "égi áldást"!
Dátum: 2009.05.24. 07:12:57
Én megdöbbenve olvasgatom itt a HSZ-eket!EMBEREK EZ NEM VÉRRE MEGY!!!!!!!!
Amúgy elcsépelt dolog,de az harcos és háborús játék!Mostanában nekünk is volt egynéhány nagy háborúnk és volt ahol vesztettünk!De minden esetben gratulálunk az ellenfélnek!!!Nem sértegetjük ,nem mocskoljuk őket!Ha nyerünk jó,ha nem megpróbálunk erősödni taktikázni és legközelebb megverni!Ez szerintem erről kéne,hogy szóljon!Ha ez ennyire elmegy rossz irányba nem is tudom érdemes-e játszani(mert ez játék)!Nem egy ellenféllel a háborunk óta jó viszonnyal vagyok!
Amúgy elcsépelt dolog,de az harcos és háborús játék!Mostanában nekünk is volt egynéhány nagy háborúnk és volt ahol vesztettünk!De minden esetben gratulálunk az ellenfélnek!!!Nem sértegetjük ,nem mocskoljuk őket!Ha nyerünk jó,ha nem megpróbálunk erősödni taktikázni és legközelebb megverni!Ez szerintem erről kéne,hogy szóljon!Ha ez ennyire elmegy rossz irányba nem is tudom érdemes-e játszani(mert ez játék)!Nem egy ellenféllel a háborunk óta jó viszonnyal vagyok!
Dátum: 2009.05.22. 21:11:02
hehe...ütős szavak,de egyetértek mondjuk azzal nem,hogy senki nem állhat az utatokba
Dátum: 2009.05.22. 19:30:12
hehe...valamelyikötők adja oda a másiknak a fillért,hogy egész legyen
egyébként hasonló volt nekem is az arénában:
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0.5 lélekenergiát.
egyébként hasonló volt nekem is az arénában:
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0.5 lélekenergiát.