Ma, 02:52 A feltett kvízkérdésed "Jó kérdés" értékelést kapott, ezen az oldalon átveheted a jutalmadat!
A kvízért járó jutalmat nem vehettem át.
Hozzászólások - krishy
Dátum: 2008.11.19. 02:58:36
Dátum: 2008.11.16. 17:54:27
10 points Satanka. Szép dolog ha valaki belátja, hogy hibázott. (azért a káromkodást lehetőleg továbbra is kerüld mind a játékban, mind az életben)(most újraolvastam amit Nadjának írtál, elég sok pontot tehettél a "káromkodás" szakira, hát ez most kárba ment
)
Pedig már pont írni akartam Miklóséknak, hogy büntiből ne zároljanak három napig, csak nevezzenek át "Jesus Christ Superstar"-ra.

Pedig már pont írni akartam Miklóséknak, hogy büntiből ne zároljanak három napig, csak nevezzenek át "Jesus Christ Superstar"-ra.

Dátum: 2008.11.10. 00:59:25
A kvízek értékelésének joga a karakterhez vagy a login-hez kapcsolódik? Vagyis, ha a világ 2-n lévő fun karakterrel nem nézek utána minden kérdésnek és elvesztem az értékelés jogát, akkor a világ 1-en lévő karakterem is elveszíti?
Dátum: 2008.11.09. 16:23:15
Idézet: Imbandi - 2008.11.09. 14:56:12
Örömmel jelenthetem, hogy nekem ma mindenféle előre egyeztetés nélkül is meglett a küldi. Sokat kell próbálkozni, meg kell hozzá nagy mák.(meg 5+5-ös másodlagos támadás) Sok sikert!
Idézet: Charma25 - 2008.11.09. 14:50:50
egy másik karakterrel összebeszélés nélkül szerintem rohadtul nincs esélyed...
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy lehet megcsinálni az állat leölős küldit?
Mert nyomatom én ezerrel a másodlagos támadást, sebzek sokat, de nem jön össze.:S
Charma25
Van valakinek ötlete, hogy lehet megcsinálni az állat leölős küldit?
Mert nyomatom én ezerrel a másodlagos támadást, sebzek sokat, de nem jön össze.:S
Charma25
egy másik karakterrel összebeszélés nélkül szerintem rohadtul nincs esélyed...
Örömmel jelenthetem, hogy nekem ma mindenféle előre egyeztetés nélkül is meglett a küldi. Sokat kell próbálkozni, meg kell hozzá nagy mák.(meg 5+5-ös másodlagos támadás) Sok sikert!
Dátum: 2008.11.05. 21:26:05
Szia!
Én voltam aki lepontoztam a hozzászólásod, rögtön el is mondom miért. Maximálisan egyetértek veled abban, hogy ha az ősköves cuccok árainak emelkedése tovább folytatódik, sokan abba fogják hagyni a játékot. Én is prémiumos vagyok, nekem sem tetszik, hogy a Trollagyar már 25 őskő vagy pl., hogy a Térkapuhoz előfeltétel az Energiakristályosító, ami szintén őskőbe kerül. Ami a hsz.-edben egyedül nem tetszett, az már ne is haragudj de a stílusa. Természetesen lehetnek elvárásaid a játékkal szemben(hiszen fizetsz érte), de nem te diktálsz, illetve lehet ezt kulturált formában is közölni, nem fenyegetőzve, hogy akkor te így meg úgy abbahagyod a játékot. Szíved joga. Ha a boltban emelkedik valaminek az ára, akkor is fenyegetőzöl az eladó néninek, hogy már pedig te jövő héten már nem vásárolsz. Ugye hogy nem....
Én voltam aki lepontoztam a hozzászólásod, rögtön el is mondom miért. Maximálisan egyetértek veled abban, hogy ha az ősköves cuccok árainak emelkedése tovább folytatódik, sokan abba fogják hagyni a játékot. Én is prémiumos vagyok, nekem sem tetszik, hogy a Trollagyar már 25 őskő vagy pl., hogy a Térkapuhoz előfeltétel az Energiakristályosító, ami szintén őskőbe kerül. Ami a hsz.-edben egyedül nem tetszett, az már ne is haragudj de a stílusa. Természetesen lehetnek elvárásaid a játékkal szemben(hiszen fizetsz érte), de nem te diktálsz, illetve lehet ezt kulturált formában is közölni, nem fenyegetőzve, hogy akkor te így meg úgy abbahagyod a játékot. Szíved joga. Ha a boltban emelkedik valaminek az ára, akkor is fenyegetőzöl az eladó néninek, hogy már pedig te jövő héten már nem vásárolsz. Ugye hogy nem....
Dátum: 2008.11.02. 22:50:01
Két javaslat:
1. Kiírható duplán a szavazás és mind a kettőt érvényesnek tekinti a rendszer. Pl. most két szavazás megy, egy és ugyanazon szövivel való béke felbontásáról (és így volt dupla békeszerződésünk Kubláékkal is)(mondjuk szeretjük őket, így ez nem baj
)
2. Ha szövetségen belül valaki kiír egy új szavazást, arról kapjunk értesítést az "Események" fül alatt. Így elkerülhető, ha valaki nem veszi észre, hogy új szavazás van.
thx
1. Kiírható duplán a szavazás és mind a kettőt érvényesnek tekinti a rendszer. Pl. most két szavazás megy, egy és ugyanazon szövivel való béke felbontásáról (és így volt dupla békeszerződésünk Kubláékkal is)(mondjuk szeretjük őket, így ez nem baj

2. Ha szövetségen belül valaki kiír egy új szavazást, arról kapjunk értesítést az "Események" fül alatt. Így elkerülhető, ha valaki nem veszi észre, hogy új szavazás van.
thx
Dátum: 2008.10.31. 23:45:04
Intrika, háborús agitálás, cselszövés egy másik szövi ellen, ezek mind működnek egy szerepjátékban. A való világgal való keverés(pláne vallási témával), ebben a formában nem. Má bocs
Dátum: 2008.10.28. 09:38:35
Hát akkor erről már ne is beszéljünk.
Hány országgal határos Magyarország? 53.46%
Hány országgal határos Magyarország? 53.46%
Dátum: 2008.10.24. 11:00:32
1000
Dátum: 2008.10.23. 22:45:55
A 100 az nagyon soknak tűnik, inkább 50 fele ha lehet.
Dátum: 2008.10.23. 14:11:26
Idézet: Ricardo - 2008.10.23. 13:40:09
Klánfórumon belül mindenkinek egy szavazata van. Csak a szövetségi szavazásokban számít, kinél hány szavazat van.
Egy klánfórumon belüli szavazásban mindenki szava 1-nek számít, vagy annyinak ahány szavazata van?
Klánfórumon belül mindenkinek egy szavazata van. Csak a szövetségi szavazásokban számít, kinél hány szavazat van.
Dátum: 2008.10.22. 21:12:52
Eltelt az első hónap. Már ilyen kis idő alatt is annyi dolog történt, hogy csak kapkodom a fejem. Háborúk, intrikák, szövetségek, taktikázás, rengeteg öröm és harag. Nekem nagyon tetszik az egész, örülök, hogy a részese lehetek és megsúgom, hogy nem bánom, ha többet szánok rá napi fél óránál. Lesz ez még több is.
Happy 1 month!

Happy 1 month!

Dátum: 2008.10.21. 19:26:21
Az első kérdés elég fura, míg a második hamar aktualitását veszti. Kéretik törölni.
Hogy hívják a Forma 1-nek helyt adó magyar pályát?
Földszint
Második emelet
Harmadik emelet
Első emelet x
Melyik TV adon megy a Hal a tortán cimű műsor?
Duna TV
TV2 x
Viasat3
RTL Klub
Hogy hívják a Forma 1-nek helyt adó magyar pályát?
Földszint
Második emelet
Harmadik emelet
Első emelet x
Melyik TV adon megy a Hal a tortán cimű műsor?
Duna TV
TV2 x
Viasat3
RTL Klub
Dátum: 2008.10.13. 22:51:22
Hogy muszáj-e kitörölni az építő rabszolgát? Persze, hogy muszáj. "vannak nálunk nagyobb HALAK is" Tudod aki a kicsit nem becsüli....
Dátum: 2008.10.08. 21:05:31
Egyetértek az előttem szólóval, így már semmi értelme a %-os büntinek.
Dátum: 2008.10.01. 22:46:22
Kedves Miklós! (és persze sokan mások is)
Ha már helyesírási hibáknál tartunk. ;-)
http://helyesiras.blog.hu/2007/04/04/egyenlore_vs_egyenlore
Ha már helyesírási hibáknál tartunk. ;-)
http://helyesiras.blog.hu/2007/04/04/egyenlore_vs_egyenlore
Dátum: 2008.09.29. 11:49:13
Szerintem kifejezetten jó dolog, hogy egyelőre nincs minden információ a birtokunkban, sok a "fekete folt". Egy ilyen játékban én elsősorban a felfedezés izgalmát szeretem és csak másodlagos a karakterem tápoltsága(persze az is fontos
). Végre egy olyan játék, ahol ott vagyok az elején és nem hyper-ekből szedem össze az infókat, ez legutóbb az ŐV-nél tudtam elkapni. Élvezem, hogy vadászom az elejtett infokat a fórumokból, szövitársaktól. Szerepjátékban sem kérdezem meg előre a DM-et, hogy akkor hány óra hány percnél milyen szörny fog jönni és milyen tárgy lesz nála....

Dátum: 2008.09.25. 15:44:31
Több szövetségnél is láttam, hogy nem volt még kész Őrtornyuk, mégis többen vannak mint 5. Ez valamilyen hiba?
Dátum: 2008.09.24. 23:09:26
Idézet: Leanthil - 2008.09.24. 14:29:59
Sziasztok!
Én írtam a kérdést és így utólag tényleg kicsit érthetetlen, mivel 2008 szeptemberére gondoltam, viszont 2008-2009-re is érthető. Adtam neki még egy évet.
Kéretik javítani.
Idézet: Qpica - 2008.09.24. 14:00:28
Ezt a hozzászólást nemigen érteni. Mármint, hogy hol, mit írnak, de elvileg minden felelős magyar állampolgár fejből nyomja, hogy Magyarország jelenlegi hadügyminisztere Szekeres Imre (születési nevén Stern Imre).
hibas kerdes: ki a 2008-09 honvédelmi miniszter jelenleg
http://old.honvedelem.hu/miniszterium
eszerint a honvedelmi miniszter jelenleg nem a kerdesnek megfelelo valasz, azaz nem Szekeres Imre hanem Juhasz Ferenc
http://old.honvedelem.hu/miniszterium
eszerint a honvedelmi miniszter jelenleg nem a kerdesnek megfelelo valasz, azaz nem Szekeres Imre hanem Juhasz Ferenc
Ezt a hozzászólást nemigen érteni. Mármint, hogy hol, mit írnak, de elvileg minden felelős magyar állampolgár fejből nyomja, hogy Magyarország jelenlegi hadügyminisztere Szekeres Imre (születési nevén Stern Imre).
Sziasztok!
Én írtam a kérdést és így utólag tényleg kicsit érthetetlen, mivel 2008 szeptemberére gondoltam, viszont 2008-2009-re is érthető. Adtam neki még egy évet.