Ma, 02:52 A feltett kvízkérdésed "Jó kérdés" értékelést kapott, ezen az oldalon átveheted a jutalmadat!
A kvízért járó jutalmat nem vehettem át.
Hozzászólások - krishy
Dátum: 2008.11.19. 02:58:36
Dátum: 2008.11.16. 17:54:27
10 points Satanka. Szép dolog ha valaki belátja, hogy hibázott. (azért a káromkodást lehetőleg továbbra is kerüld mind a játékban, mind az életben)(most újraolvastam amit Nadjának írtál, elég sok pontot tehettél a "káromkodás" szakira, hát ez most kárba ment )
Pedig már pont írni akartam Miklóséknak, hogy büntiből ne zároljanak három napig, csak nevezzenek át "Jesus Christ Superstar"-ra.
Pedig már pont írni akartam Miklóséknak, hogy büntiből ne zároljanak három napig, csak nevezzenek át "Jesus Christ Superstar"-ra.
Dátum: 2008.11.10. 00:59:25
A kvízek értékelésének joga a karakterhez vagy a login-hez kapcsolódik? Vagyis, ha a világ 2-n lévő fun karakterrel nem nézek utána minden kérdésnek és elvesztem az értékelés jogát, akkor a világ 1-en lévő karakterem is elveszíti?
Dátum: 2008.11.09. 16:23:15
Idézet: Imbandi - 2008.11.09. 14:56:12
Örömmel jelenthetem, hogy nekem ma mindenféle előre egyeztetés nélkül is meglett a küldi. Sokat kell próbálkozni, meg kell hozzá nagy mák.(meg 5+5-ös másodlagos támadás) Sok sikert!
Idézet: Charma25 - 2008.11.09. 14:50:50
egy másik karakterrel összebeszélés nélkül szerintem rohadtul nincs esélyed...
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy lehet megcsinálni az állat leölős küldit?
Mert nyomatom én ezerrel a másodlagos támadást, sebzek sokat, de nem jön össze.:S
Charma25
Van valakinek ötlete, hogy lehet megcsinálni az állat leölős küldit?
Mert nyomatom én ezerrel a másodlagos támadást, sebzek sokat, de nem jön össze.:S
Charma25
egy másik karakterrel összebeszélés nélkül szerintem rohadtul nincs esélyed...
Örömmel jelenthetem, hogy nekem ma mindenféle előre egyeztetés nélkül is meglett a küldi. Sokat kell próbálkozni, meg kell hozzá nagy mák.(meg 5+5-ös másodlagos támadás) Sok sikert!
Dátum: 2008.11.05. 21:26:05
Szia!
Én voltam aki lepontoztam a hozzászólásod, rögtön el is mondom miért. Maximálisan egyetértek veled abban, hogy ha az ősköves cuccok árainak emelkedése tovább folytatódik, sokan abba fogják hagyni a játékot. Én is prémiumos vagyok, nekem sem tetszik, hogy a Trollagyar már 25 őskő vagy pl., hogy a Térkapuhoz előfeltétel az Energiakristályosító, ami szintén őskőbe kerül. Ami a hsz.-edben egyedül nem tetszett, az már ne is haragudj de a stílusa. Természetesen lehetnek elvárásaid a játékkal szemben(hiszen fizetsz érte), de nem te diktálsz, illetve lehet ezt kulturált formában is közölni, nem fenyegetőzve, hogy akkor te így meg úgy abbahagyod a játékot. Szíved joga. Ha a boltban emelkedik valaminek az ára, akkor is fenyegetőzöl az eladó néninek, hogy már pedig te jövő héten már nem vásárolsz. Ugye hogy nem....
Én voltam aki lepontoztam a hozzászólásod, rögtön el is mondom miért. Maximálisan egyetértek veled abban, hogy ha az ősköves cuccok árainak emelkedése tovább folytatódik, sokan abba fogják hagyni a játékot. Én is prémiumos vagyok, nekem sem tetszik, hogy a Trollagyar már 25 őskő vagy pl., hogy a Térkapuhoz előfeltétel az Energiakristályosító, ami szintén őskőbe kerül. Ami a hsz.-edben egyedül nem tetszett, az már ne is haragudj de a stílusa. Természetesen lehetnek elvárásaid a játékkal szemben(hiszen fizetsz érte), de nem te diktálsz, illetve lehet ezt kulturált formában is közölni, nem fenyegetőzve, hogy akkor te így meg úgy abbahagyod a játékot. Szíved joga. Ha a boltban emelkedik valaminek az ára, akkor is fenyegetőzöl az eladó néninek, hogy már pedig te jövő héten már nem vásárolsz. Ugye hogy nem....
Dátum: 2008.11.02. 22:50:01
Két javaslat:
1. Kiírható duplán a szavazás és mind a kettőt érvényesnek tekinti a rendszer. Pl. most két szavazás megy, egy és ugyanazon szövivel való béke felbontásáról (és így volt dupla békeszerződésünk Kubláékkal is)(mondjuk szeretjük őket, így ez nem baj )
2. Ha szövetségen belül valaki kiír egy új szavazást, arról kapjunk értesítést az "Események" fül alatt. Így elkerülhető, ha valaki nem veszi észre, hogy új szavazás van.
thx
1. Kiírható duplán a szavazás és mind a kettőt érvényesnek tekinti a rendszer. Pl. most két szavazás megy, egy és ugyanazon szövivel való béke felbontásáról (és így volt dupla békeszerződésünk Kubláékkal is)(mondjuk szeretjük őket, így ez nem baj )
2. Ha szövetségen belül valaki kiír egy új szavazást, arról kapjunk értesítést az "Események" fül alatt. Így elkerülhető, ha valaki nem veszi észre, hogy új szavazás van.
thx
Dátum: 2008.10.31. 23:45:04
Intrika, háborús agitálás, cselszövés egy másik szövi ellen, ezek mind működnek egy szerepjátékban. A való világgal való keverés(pláne vallási témával), ebben a formában nem. Má bocs
Dátum: 2008.10.28. 09:38:35
Hát akkor erről már ne is beszéljünk.
Hány országgal határos Magyarország? 53.46%
Hány országgal határos Magyarország? 53.46%
Dátum: 2008.10.24. 11:00:32
1000
Dátum: 2008.10.23. 22:45:55
A 100 az nagyon soknak tűnik, inkább 50 fele ha lehet.
Dátum: 2008.10.23. 14:11:26
Idézet: Ricardo - 2008.10.23. 13:40:09
Klánfórumon belül mindenkinek egy szavazata van. Csak a szövetségi szavazásokban számít, kinél hány szavazat van.
Egy klánfórumon belüli szavazásban mindenki szava 1-nek számít, vagy annyinak ahány szavazata van?
Klánfórumon belül mindenkinek egy szavazata van. Csak a szövetségi szavazásokban számít, kinél hány szavazat van.
Dátum: 2008.10.22. 21:12:52
Eltelt az első hónap. Már ilyen kis idő alatt is annyi dolog történt, hogy csak kapkodom a fejem. Háborúk, intrikák, szövetségek, taktikázás, rengeteg öröm és harag. Nekem nagyon tetszik az egész, örülök, hogy a részese lehetek és megsúgom, hogy nem bánom, ha többet szánok rá napi fél óránál. Lesz ez még több is.
Happy 1 month!
Happy 1 month!
Dátum: 2008.10.21. 19:26:21
Az első kérdés elég fura, míg a második hamar aktualitását veszti. Kéretik törölni.
Hogy hívják a Forma 1-nek helyt adó magyar pályát?
Földszint
Második emelet
Harmadik emelet
Első emelet x
Melyik TV adon megy a Hal a tortán cimű műsor?
Duna TV
TV2 x
Viasat3
RTL Klub
Hogy hívják a Forma 1-nek helyt adó magyar pályát?
Földszint
Második emelet
Harmadik emelet
Első emelet x
Melyik TV adon megy a Hal a tortán cimű műsor?
Duna TV
TV2 x
Viasat3
RTL Klub
Dátum: 2008.10.13. 22:51:22
Hogy muszáj-e kitörölni az építő rabszolgát? Persze, hogy muszáj. "vannak nálunk nagyobb HALAK is" Tudod aki a kicsit nem becsüli....
Dátum: 2008.10.08. 21:05:31
Egyetértek az előttem szólóval, így már semmi értelme a %-os büntinek.
Dátum: 2008.10.01. 22:46:22
Kedves Miklós! (és persze sokan mások is)
Ha már helyesírási hibáknál tartunk. ;-)
http://helyesiras.blog.hu/2007/04/04/egyenlore_vs_egyenlore
Ha már helyesírási hibáknál tartunk. ;-)
http://helyesiras.blog.hu/2007/04/04/egyenlore_vs_egyenlore
Dátum: 2008.09.29. 11:49:13
Szerintem kifejezetten jó dolog, hogy egyelőre nincs minden információ a birtokunkban, sok a "fekete folt". Egy ilyen játékban én elsősorban a felfedezés izgalmát szeretem és csak másodlagos a karakterem tápoltsága(persze az is fontos ). Végre egy olyan játék, ahol ott vagyok az elején és nem hyper-ekből szedem össze az infókat, ez legutóbb az ŐV-nél tudtam elkapni. Élvezem, hogy vadászom az elejtett infokat a fórumokból, szövitársaktól. Szerepjátékban sem kérdezem meg előre a DM-et, hogy akkor hány óra hány percnél milyen szörny fog jönni és milyen tárgy lesz nála....
Dátum: 2008.09.25. 15:44:31
Több szövetségnél is láttam, hogy nem volt még kész Őrtornyuk, mégis többen vannak mint 5. Ez valamilyen hiba?
Dátum: 2008.09.24. 23:09:26
Idézet: Leanthil - 2008.09.24. 14:29:59
Sziasztok!
Én írtam a kérdést és így utólag tényleg kicsit érthetetlen, mivel 2008 szeptemberére gondoltam, viszont 2008-2009-re is érthető. Adtam neki még egy évet. Kéretik javítani.
Idézet: Qpica - 2008.09.24. 14:00:28
Ezt a hozzászólást nemigen érteni. Mármint, hogy hol, mit írnak, de elvileg minden felelős magyar állampolgár fejből nyomja, hogy Magyarország jelenlegi hadügyminisztere Szekeres Imre (születési nevén Stern Imre).
hibas kerdes: ki a 2008-09 honvédelmi miniszter jelenleg
http://old.honvedelem.hu/miniszterium
eszerint a honvedelmi miniszter jelenleg nem a kerdesnek megfelelo valasz, azaz nem Szekeres Imre hanem Juhasz Ferenc
http://old.honvedelem.hu/miniszterium
eszerint a honvedelmi miniszter jelenleg nem a kerdesnek megfelelo valasz, azaz nem Szekeres Imre hanem Juhasz Ferenc
Ezt a hozzászólást nemigen érteni. Mármint, hogy hol, mit írnak, de elvileg minden felelős magyar állampolgár fejből nyomja, hogy Magyarország jelenlegi hadügyminisztere Szekeres Imre (születési nevén Stern Imre).
Sziasztok!
Én írtam a kérdést és így utólag tényleg kicsit érthetetlen, mivel 2008 szeptemberére gondoltam, viszont 2008-2009-re is érthető. Adtam neki még egy évet. Kéretik javítani.