mennyi 2x2?
1/4
Amelia Mary Earhart
5
4
így megfelel?
Hozzászólások - Tosf
Dátum: 2024.10.20. 15:54:52
Dátum: 2024.10.10. 17:19:35
Nem tudom, de szerintem a lépj 2 szintet nem lehetetlen, kb. mindenki megcsinálta
Dátum: 2024.07.15. 18:23:11
rendben is van ez, csak sajnos azok a szövik kiestek ebből a "játékból", akik váltott munkarendben dolgoznak, nem multiznak!!!, vagy nem lépkednek be össze-vissza egymás karaktereibe!
ezzel most az van elérve, hogy amelyik szövetségbe minden acc mögött egy-egy ember van, azok megszívták! nyilván nem fogja senki vállalni, hogy naponta 12:01-kor belép, átnézi a helyzetet, és reagál, és ugyanúgy nem várható el senkitől, hogy akinek van napi x perce, a játékra, és szereti, majd olvasgatja a fórumot, hogy mi a napi helyzet.
ilyen apróságokon(havi 1 szint a fára), biztos nem fogok senkit megkövezni, de még csak rossz szavam se lehet, ha nem foglalkozik a taktikával.
most adtunk a xarnak egy pofont, ugyanúgy meglesz mindenkinek a napi jutalom, csak pont kb. 70-80%-al kevesebb embert fog érdekelni az szb.
ezzel most az van elérve, hogy amelyik szövetségbe minden acc mögött egy-egy ember van, azok megszívták! nyilván nem fogja senki vállalni, hogy naponta 12:01-kor belép, átnézi a helyzetet, és reagál, és ugyanúgy nem várható el senkitől, hogy akinek van napi x perce, a játékra, és szereti, majd olvasgatja a fórumot, hogy mi a napi helyzet.
ilyen apróságokon(havi 1 szint a fára), biztos nem fogok senkit megkövezni, de még csak rossz szavam se lehet, ha nem foglalkozik a taktikával.
most adtunk a xarnak egy pofont, ugyanúgy meglesz mindenkinek a napi jutalom, csak pont kb. 70-80%-al kevesebb embert fog érdekelni az szb.
Dátum: 2024.06.15. 23:16:25
A SZB reform megoldható, hogy ne legyen szívatva a nagyobb szövi, x éles támadásért +jutalom.
Lehet hogy a 3-4 aktív tagú szövi lehozza a győzelmet heti 2-300 támadásból, de ha mondjuk 500 éles ütés felett járna akármi extra, plusz tóken, vagy akármi, akkor megint izgalmasabb lenne.
Jelen formában roppant egyszerű megnyerni az szb-t, vagy a top3-ba lenni, nincs benne kihívás.
Extrém ötlet: x(mondjuk 500) éles támadás után, megnyílik egy második szint, ahol a mezők nem pontokat hoznak, hanem extrákat(ital, pálca, akármi), na akkor már lenne benne kihívás!
Mondjuk most magunk ellen beszélek, de jelenleg az szb a játék motorja! Itt és a veremben lehet csak aktívan játszani!!!
Lehet hogy a 3-4 aktív tagú szövi lehozza a győzelmet heti 2-300 támadásból, de ha mondjuk 500 éles ütés felett járna akármi extra, plusz tóken, vagy akármi, akkor megint izgalmasabb lenne.
Jelen formában roppant egyszerű megnyerni az szb-t, vagy a top3-ba lenni, nincs benne kihívás.
Extrém ötlet: x(mondjuk 500) éles támadás után, megnyílik egy második szint, ahol a mezők nem pontokat hoznak, hanem extrákat(ital, pálca, akármi), na akkor már lenne benne kihívás!
Mondjuk most magunk ellen beszélek, de jelenleg az szb a játék motorja! Itt és a veremben lehet csak aktívan játszani!!!
Dátum: 2024.05.23. 18:26:58
Azért tegyük a szívünkre a kezünket, a legtöbben együtt "fejlődtünk" a játékkal, tizenév alatt változnak az igények, a célok, a szabadidő, stb...
Nem feltétlenül csak a játék változott, bizony mi is! Ami kezdetben sikerélményt okozott, az már napi rutin, így valóban nehéz célt találni, de azért ez egy közös gyerek, és tartozunk egy közösséghez.
Sajnos részemről is inkább a kötelességtudat ültet le a gép elé, az életem részévé vált, melyik kezemet harapjam?
Részemről átlépek az árnyoldal felett, és inkább küzdök, mint feladjam.
mert bizony sajnos inkább küzdelem a napi időt ráfordítani, mint élmény
az elkölthetetlen erőforrások csak gyűlnek-gyűlnek, de nem tudod hasznosítani. ez kb. olyan, mintha milliomos lennél, de tilos lenne pénzt költened.
Nem feltétlenül csak a játék változott, bizony mi is! Ami kezdetben sikerélményt okozott, az már napi rutin, így valóban nehéz célt találni, de azért ez egy közös gyerek, és tartozunk egy közösséghez.
Sajnos részemről is inkább a kötelességtudat ültet le a gép elé, az életem részévé vált, melyik kezemet harapjam?
Részemről átlépek az árnyoldal felett, és inkább küzdök, mint feladjam.
mert bizony sajnos inkább küzdelem a napi időt ráfordítani, mint élmény
az elkölthetetlen erőforrások csak gyűlnek-gyűlnek, de nem tudod hasznosítani. ez kb. olyan, mintha milliomos lennél, de tilos lenne pénzt költened.
Dátum: 2024.04.26. 16:29:51
megoldás lehet még, hogy mint a prémium, ez is előfizethető legyen x időre, x őskőért(vagy egyébért), és akkor nem azt kell nézni, mennyit költ az az ember egy-egy küldivel, hanem teljesen más szájízzel pörgetnénk a küldiket.
Dátum: 2024.04.25. 20:50:30
ezt nem tudom máshogy nevezni (őskő szempontjából), mint luxus funkció, nem kényelmi.
a kavics miatt nem lesz ilyen formában jövője, legalábbis szerintem.
sok kavicsot költök, erre tuti nem fogok.
a kavics miatt nem lesz ilyen formában jövője, legalábbis szerintem.
sok kavicsot költök, erre tuti nem fogok.
Dátum: 2024.02.15. 19:03:48
ötlet új relikviá(k)hoz:
x tp szerzésével kapsz egy vadászat italt, portya italt, térkapu stimulátort, dirániumot, stb.., bármit.
lehet fejleszthető, csak aukciós, event jutalom, bármilyen, végtelen a jutalom típusától függően, ez nagyon sok új relikvia, rengeteg új választható fejlődési irány.
biztos felpezsdülne a megszerzésükhöz az aktivitás.
x tp szerzésével kapsz egy vadászat italt, portya italt, térkapu stimulátort, dirániumot, stb.., bármit.
lehet fejleszthető, csak aukciós, event jutalom, bármilyen, végtelen a jutalom típusától függően, ez nagyon sok új relikvia, rengeteg új választható fejlődési irány.
biztos felpezsdülne a megszerzésükhöz az aktivitás.
Dátum: 2024.02.04. 16:59:41
kristályhorda?
Dátum: 2024.02.01. 19:55:00
Még a kristályhorda inaktív, de kb. minden szuper lett! Gratula!
Dátum: 2024.01.18. 20:20:41
amúgy meg a prémeseknek nem mindent szabad, csak több a lehetőségük. ezzel van valami gond?
Dátum: 2023.12.26. 15:49:53
aki megcsinálta-meg tudta csinálni, az kocka, magánélet nélkül, aki meg nem csinálta meg, az az igazi családfő. nekem ez jön le a hsz-ből...
persze nem jó választás ilyenkor ezt a feladatot betenni, de ne looser-ezzen le bárki, bárkit is aki megcsinálta! (öregem megszólítással főleg ne!)
persze nem jó választás ilyenkor ezt a feladatot betenni, de ne looser-ezzen le bárki, bárkit is aki megcsinálta! (öregem megszólítással főleg ne!)
Dátum: 2023.12.16. 19:22:17
Totálisan igazad van, végre leírta valaki komplexen!
Annyit hozzáfűznék, hogy van az a tábor aki mindig elégedetlen lesz mindennel, és van aki az adott helyzetből a legtöbbet hozza ki, mennyit és hogyan áldoz a hobbijára, de trollkodni nem etikus!
Véleményt sokféle képen ki lehet fejezni, játszani nem kötelező, inkább támogatni kellene jobban ötletekkel, nem leoltani a fejlesztéseket, változásokat!
Annyit hozzáfűznék, hogy van az a tábor aki mindig elégedetlen lesz mindennel, és van aki az adott helyzetből a legtöbbet hozza ki, mennyit és hogyan áldoz a hobbijára, de trollkodni nem etikus!
Véleményt sokféle képen ki lehet fejezni, játszani nem kötelező, inkább támogatni kellene jobban ötletekkel, nem leoltani a fejlesztéseket, változásokat!
Dátum: 2023.12.10. 18:36:25
5022 db Karácsonyi süti
Dátum: 2023.10.12. 22:01:32
Ha nem tudod "uralni" az szb-t, ne is vedd komolyan! Ezzel az erővel azt is tüntessük el a játékból, hogy néha vereség is van egy-egy mezőn?
Szörnyű, hogy végre van olyan elem a játékban, amin matekolni is kell nem csak a randomra bízni? Sztem így tökéletes ahogy van, fejleszthető, de nem az első kör "problémájával".
Rengeteg plusz lehetőséget lehet az SZB-be betenni, és hamarosan kell is, mivel lassan minden világ békés világ lesz.
Szörnyű, hogy végre van olyan elem a játékban, amin matekolni is kell nem csak a randomra bízni? Sztem így tökéletes ahogy van, fejleszthető, de nem az első kör "problémájával".
Rengeteg plusz lehetőséget lehet az SZB-be betenni, és hamarosan kell is, mivel lassan minden világ békés világ lesz.
Dátum: 2023.07.22. 16:11:43
Új szörny idézése
Költség: 9999999 ektoplazma
Költség: 9999999 ektoplazma
Dátum: 2023.07.08. 10:08:15
Abszolút nem éri meg! nem mindegy hogy 3 csp egy küldetés(40 kábítás), vagy 30!
Dátum: 2023.06.12. 17:57:15
Két új relikvia ötlet:
-a végzet, kárhozat vermében, az energiamező több energiát adjon (akár fejleszthető is lehet)
-a szerencsekeréken a fekete mező +1 pechpontot adhatna
-a végzet, kárhozat vermében, az energiamező több energiát adjon (akár fejleszthető is lehet)
-a szerencsekeréken a fekete mező +1 pechpontot adhatna
Dátum: 2023.01.29. 19:49:18
uhhh... köszi
Dátum: 2023.01.29. 18:42:56
Sziasztok!
Van az írj új bemutatkozást a beállítások alatt feladat a templomban, de sehol nem találom a beállítások menüt. hol tudom még keresni?
Van az írj új bemutatkozást a beállítások alatt feladat a templomban, de sehol nem találom a beállítások menüt. hol tudom még keresni?