Re: XXXIII. Végzetúr Találkozó - 2025. június 28. Szombat
21. hozzászólás - Ma, 02:39:47 (Válasz Miklós #19 hozzászólására.)
21. hozzászólás - Ma, 02:39:47 (Válasz Miklós #19 hozzászólására.)
Idézet: Miklós - 2025.07.07. 12:55:21
Ez egy nagyon jó példa arra, hogy ezt az új fejlesztést nyomni KELL (!), ha nem akar az ember lemaradni. Jelenleg a csatlósszintek húzása az egyik legerősebb és leghatékonyabb karakterfejlesztési mód a játékban. Iszonyat TÖ összegeket adnak a csatlósok. Én jelenleg 3910 TÖ-t kapok mindenre. Ízlelgessük ezt egy kicsit. Tehát nem egy tingli-tangli, jajj kapsz 5 CSP-t és jól van téma ez. Ha csak hajszálnyi esély van rá, hogy ez a fejlesztés bármikor is kilő ebbe az irányba (és ki fog), akkor ez egy kötelező játékelem. Ebből következik, hogy az aktív játékosok kifejezetten szeretnék, ha ez élvezetes, balanszos, hasznos fejlesztés lenne.
Még erősebb epikusok meg hasonlók
Ez már olyan régóta kért fejlesztés, hogy valaki már kétszer törölt és visszajött azóta
Felzárkóztatás nagyon sok van a játékban már most is, de ezt sem lehet túlzásba vinni, ha én 17 éve játszom egy játékot és valaki 3 év alatt ugyanoda el tud jutni, azt frusztrálónak érezném.
Én speciál nem, ha közben lenne játékoskooperációs fejlesztés és így még több emberrel tudnék együtt játszani
Ha nem tetszik, szerintem nyugodtan ignoráld. Így 17 évvel az indulás után amúgy is a korlátlan szabadságnak köszönhetően bármekkora különbség is lehet a játékosok között, nem ezen fog múlni, hogy ezzel behozd a lemaradásod, vagy még nagyobb előnyre tegyél szert.
Jobb új rendszereket berakni (ilyen volt a csatlós aréna is), ahol mindenki tiszta lappal kezd, de azért a jutalmak kihatnak a fő karakterre.
Ez egy nagyon jó példa arra, hogy ezt az új fejlesztést nyomni KELL (!), ha nem akar az ember lemaradni. Jelenleg a csatlósszintek húzása az egyik legerősebb és leghatékonyabb karakterfejlesztési mód a játékban. Iszonyat TÖ összegeket adnak a csatlósok. Én jelenleg 3910 TÖ-t kapok mindenre. Ízlelgessük ezt egy kicsit. Tehát nem egy tingli-tangli, jajj kapsz 5 CSP-t és jól van téma ez. Ha csak hajszálnyi esély van rá, hogy ez a fejlesztés bármikor is kilő ebbe az irányba (és ki fog), akkor ez egy kötelező játékelem. Ebből következik, hogy az aktív játékosok kifejezetten szeretnék, ha ez élvezetes, balanszos, hasznos fejlesztés lenne.
Még erősebb epikusok meg hasonlók
Ez már olyan régóta kért fejlesztés, hogy valaki már kétszer törölt és visszajött azóta

Felzárkóztatás nagyon sok van a játékban már most is, de ezt sem lehet túlzásba vinni, ha én 17 éve játszom egy játékot és valaki 3 év alatt ugyanoda el tud jutni, azt frusztrálónak érezném.
Én speciál nem, ha közben lenne játékoskooperációs fejlesztés és így még több emberrel tudnék együtt játszani

Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.94