Lebufe001
646 hozzászólás
Simán el tudnám azt ide képzelni, hogy az építési kút egy automatizált bánya, ami napi x téglát termel és kész, és a dolgozók meg egyszerűen beépítik. Kajára ugyanez. Mert így hogy egy csomó lakost le kell kötni azzal hogy termeljenek téglát meg élelmet, nem marad másra semmi.
Nekem napok óta éheznek a lakosaim és nincs téglám se, és igazából annyira belefáradtam meg ráuntam már hogy inkább szarok az egészbe mert frusztrál minthogy élvezném. Tudom hogy csak teszt, de így is viszi a karakterről az őksövet. És ha egyszer kiéheznek a lakosaid, akkor baszhatod, mert ha jól tudom az éhező dolgozók nem gyártanak élelmet sem, tehát onnantól ha nincs kaja, sakk-matt és muszáj a kavics.
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 8.59
Tosf
88 hozzászólás
Re: Városok
182. hozzászólás - 2025.08.04. 16:39:12
A sakk-matt helyzetre, lehetne opció, hogy beáldozol egy lakost pl. 2 élelemért.
Pontszám: 8.22
Lebufe001
646 hozzászólás
Megeszik a többiek? XDD azért az elég brutális.
Nem, egyszerűen ezt ki kell találni, hogy ilyen ne legyen. Részemről ennyi volt, nem foglalkozok vele többet.
V6 - Thilysius
Pontszám: 6.93
Husosfagyi
528 hozzászólás
184. hozzászólás - 2025.08.05. 06:06:49
Piac 5. Áru:
A Hatalom medálja
Minden tulajdonságodra (szerencsét kivéve) +1. Többször megvehető, ekkor a bónusz növekszik, +2, +3 stb, de az ár is mindig nő 20 unobtániummal.
Alapár:100 unobt.
Ez a cucc 100.000 tö környékén, ahol 15-20 milla 1 IQ, ott aranyat ér.
Szóval tényleg nem kötelező a városokat csinálni.............
A hozzászólást Husosfagyi módosította 2025.08.05. 08:52:45-kor
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.46
Ördög
Végzetúr tanonc

29 hozzászólás
185. hozzászólás - 2025.08.05. 07:20:41
A kaja az tényleg gond, rengeteg őskő elmegy rá. És a rablás is bagatel, hiszen egy 2. szintű éléskamra ugyan 100 kaja tárolására elegendő, de egy 1. szintű rejtekhely ebből 80-at elrejt. Akkor van esély rabolni, ha valakinél 80-nál több kaja van, vagy nincs rejtekhelye. Tehát a katonaság nem is tudja magát fenntartani. És minek kémkedek, mert ha találok is egy célpontot véletlenül, sem onnan, sem visszalépve nem listázza ki a gép. Tehát csak a véletlen műve ha pár frissítés múlva felbukkan a név újra.
Pontszám: 8.67
Lebufe001
646 hozzászólás
Nem arról volt szó hogy nem lesz benne táp?
@Miklós?
A TÖ az EGYETLEN táp a játékban, van a városokban templomi pálca is és mostmár ez a medál is... Ez biztos jó lesz így?
V6 - Thilysius
Pontszám: 7.89
Tosf
88 hozzászólás
187. hozzászólás - 2025.08.05. 20:19:14
viszont katonaság nélkül, fenntartható az egyensúly, úgy tűnik, csak akkor nem választható a táp, hanem kötelező. egy irány van csak. Katonákkal nincs unobtánium, anélkül nem fejlődsz
Pontszám: 8.22
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

41 hozzászólás
188. hozzászólás - 2025.08.05. 20:53:10
Én katonaság nélkül csinálom egyenlőre és így lehet haladni. Később viszont vagy nagyon magas szintű rejtekhely kell majd vagy katonaság.
Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos.
Pontszám: 6.22
Ördög
Végzetúr tanonc

29 hozzászólás
A rejtekhely nem zabál. És ha elég magas szintre felhúzod, talán el tudsz rejteni sok-sok unoptániumot ahhoz hogy mondjuk 20-40 stb.. áron vásárolj pálcát. És akkor jöhet a katonaság. Még fal sem kell, mert az sem rombolható, éppen úgy mint egy malom.. Mihez kell a katonaság. A jelen állás szerint csak kaja, tehát őskő elherdálás...
Én 600 őskő körül vagyok, ennek a java élelemre ment el. 30 katona nagyon éhes , ellenben nagyon semmire való
Pontszám: 8.67
Baraty
1102 hozzászólás
190. hozzászólás - 2025.08.07. 14:36:06
Bekerült pár változás:
- Kémkedés oldalról is lehet támadni
- Szűrő a támadás oldalra ahol lehet nálad gyengébb/azonos erejű városokat is keresni
- a harci erőt pontosítottam, és ha van sebesült, jelzi a program azt is, hogy mennyi az aktuális harci erő, és mennyi az elméleti max
- a toplistába és a támadás oldalra is kirakjuk a harci erőt (ennek kell egy kis idő, amíg befrissül)
- apróbb grafikai fixek a csata megjelenítésében (a mobilos válozat még hátravan, ott tudom h még rossz)
Pontszám: 8.98
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

41 hozzászólás
191. hozzászólás - 2025.08.08. 17:47:41
A mágikus védőpajzsot nem lehetne majd több napra előre megvenni ha majd élesben megy az egész?
Minden harcos érzett már félelmet egy-egy csatától. Minden harcos csalt és hazudott már életében. Minden harcos indult már el olyan úton, melyet nem neki szánt a sors. Minden harcos szenvedett már jelenléktelen dolgok miatt. Minden harcos érezte már, hogy nem igazi harcos.
barbarabee
306 hozzászólás
Meglehet venni, átírod a napok számát.
V6 - Brutális Vadállat (Árral Szemben)
Pontszám: 9.20
Kerzsakov
Végzetúr tanonc

41 hozzászólás
193. hozzászólás - 2025.08.08. 20:36:58
És tényleg. Figyelmetlen voltam. Azért köszi a segítséget.
Baraty
1102 hozzászólás
194. hozzászólás - Ma, 15:16:26
Sziasztok!
Lassan végéhez közeledik a tesztidőszak, mindenkinek köszönjük az eddigi visszajelzéseket.
Az eddig felmerült, dolgokról egy összegzés:
- kevés kaja/kevés tégla/kevés lakos: Ezen most ebben a pillanatban nem tervezünk változtatni, de később rakni fogunk be relikviákat amik ezekre adnak bónuszt
- drága a tégla: valamelyik nagy eventbe rakjunk be relikviakuponból fejleszthető relikviát, ami a tégla LE költségét csökkenti
- vallási épület kikapcsolhatósága: ezt meg fogjuk csinálni
- túl sok katona (élelemfogyasztás miatt): ötlet: vissza lehessen konvertálni őket sima lakossá, de nem egy az egyben, hanem pl 2 katonát 1-re
- harci animáció telefonon: ez javítva lesz
Ezeken kívül is várjuk az ötleteket, észrevételeket, de a terv az, hogy a hónapban lezáruljon a tesztidőszak.
Pontszám: 8.47
Razor
679 hozzászólás
195. hozzászólás - Ma, 20:36:14
Szerintem hianyzik egy tamadhatosagi korlat is.
Ugye ami a karakternel a LE az a varosnal az unobtanium.
A ketto kozott az a nagy kulonbseg hogy a karakterek kozt PVP van szintkotlat ameddig lehet utni az ide is kene.
A masik hogy a LE-t meg lehet vedeni igen jo esellyel. A kisebbek is tudnak fejlodni, van ertelme csinalniuk. Ha osszegyulik annyi ami kell egy szakinoveleshez tulnoveleshez vagy akarmihez azt eleg keves ido alatt meg lehet oldani. A LE-t elkolteni. Lehet menni 15% ala is.
Szoval vannak lehetosegek.
A varosnal csak a rejtekhely.
A legjobb dolgok sok unnobtaniumba kerulnek. Mar az elso palca is 50. Nem realisan elvarhato hogy valaki 10ig fejlessze azert hogy kiszedjen 1 palcat. Es utana minden ujabbert emeljen majd egy szintet.
Ez oda fog vezetni hogy a kisebbeket akik esetleg nem koltenek majd annyi kovet ergo keves katonajuk lesz allandoan leraboljak majd. Egy ido utan meg megunjak emiatt aztan abbahagyjak. Nem hiszem hogy ez a cel es ez jo ut.
Ide tarozik meg a kesobb kezdok kerdese.
Ha valaki nem az elejerol kezdi hanem mondjuk fel ev egy evvel kesobb (mert mondjuk uj jatekos) azt halalra itelitek itt. Nincs is ertelme elkezdenie. Hiaba tol be akarmennyi oskovet mindig lesz olyan aki korabban kezdte sokkal tobb a katonaja es lerabolja siman. Es ez egy fizeto sok oskovet kolto jatekos aki majd nem tudja hasznalni a varosokat.
Emiatt is kene egy szintkorlat ameddig lehet lefele tamadni.
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 7.35
Husosfagyi
528 hozzászólás
A tégla árára nem relilvia kell, hanem harmadolás/negyedelés.
256-os szintén eddig 134 millió költésnél vagyok. A napi másfél milla egy átlag karinak lehetetlen küldetés. És ahogy nő majd a város egyre nagyobb erőfeszítés kell majd a növekedésre, ami a karaktertől veszi el a Le-t.
Ezt kérlek gondoljátok át még 1x.
A hozzászólást Husosfagyi módosította Ma, 20:50:04-kor
V5- Zafír Démonok
Pontszám: 7.46