Hozzászólások - dzsusz
Oldal: 12
Dátum: 2009.10.27. 00:22:29
Konkrétan nekem sem megy a konstrukció éjfél után 10 perccel... az óraátállítás miatt majd csak hajnali 1-től???? Az nem annyira vicces.
Dátum: 2009.09.30. 21:23:13
Egy részt felmerül bennem, hogy ha tele van a kalandlistám, akkor nem szeretném-e szüneteltetni a vadászatot? Mint az állat befogásnál, jól jöhetne egy választó gomb...
Másrészt ha egy kaland szabadon eldobható -"hátrány nélkül" -, akkor talán egy-egy nehezebb próba is szóba jöhetne (olyan szakértelem, ami a többségnek nincs: az egyik nem fogja vissza a fejlődését, a másik meg nem végez ki, a harmadik meg elvből nem lop stb...). SZóval teljesen ne zárjuk ki az ilyeneket a kalandokból -szerintem-, csak korlátozzuk (egy kalandban 1-2 lehet), vagy ha mégis jól összekombinálhatók egy kalandban, akkor - mondjuk- könnyebb legyen a szint.
Másrészt ha egy kaland szabadon eldobható -"hátrány nélkül" -, akkor talán egy-egy nehezebb próba is szóba jöhetne (olyan szakértelem, ami a többségnek nincs: az egyik nem fogja vissza a fejlődését, a másik meg nem végez ki, a harmadik meg elvből nem lop stb...). SZóval teljesen ne zárjuk ki az ilyeneket a kalandokból -szerintem-, csak korlátozzuk (egy kalandban 1-2 lehet), vagy ha mégis jól összekombinálhatók egy kalandban, akkor - mondjuk- könnyebb legyen a szint.
Dátum: 2009.06.27. 13:04:00
Ki írta a Szeptember végén című verset?
William Shakespeare
Babits Mihály
Móra Ferenc
Ady Endre
enyhén fogalmam sincs, hogy Petőfin kívül ki írt még ilyen verset...
William Shakespeare
Babits Mihály
Móra Ferenc
Ady Endre
enyhén fogalmam sincs, hogy Petőfin kívül ki írt még ilyen verset...
Dátum: 2009.03.25. 17:24:09
Bizonyos adatok esetében - csp biztosan - mintha nem lenne aktuális az infó a fejlécben, csak miután körbenéztem a megfelelő menüpont alatt... vagy ez csak az első alkalommal működik így???? (nem mindegy, hogy 56, vagy 75 csp-ért mehetek vadászni.. vagy éppen túl csordul vagy van még pár órám)
Dátum: 2009.03.15. 21:27:02
Nem nézel wiki-t?
Dátum: 2009.03.15. 14:13:34
Idézet: Miklós - 2009.03.10. 12:01:44
Az én tapasztalataim szerint a sebgyógyítás 2%-a szerepel a képletben, és az egészség nincs sehol:
1280 sebződés után 5-ös sebgyógyítás és 36 (+5) egészség mellett: "Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 128 életpontot."
A A kapott sebzés annyi %-kát gyógyulod vissza, ahányas a sebgyógyítás szakértelmed, plusz gyógyulsz még egészség-20 ÉP-t.
Az én tapasztalataim szerint a sebgyógyítás 2%-a szerepel a képletben, és az egészség nincs sehol:
1280 sebződés után 5-ös sebgyógyítás és 36 (+5) egészség mellett: "Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 128 életpontot."
Dátum: 2009.03.14. 19:48:33
A valós felejtés, ahogy igény lett volna rá, az csak egy gomb lenne a szakik mellett, amitől az adott szaki megszüntethető.... (életünkben kétszer-háromszor használva maximum) Persze így bizonyos küldetések nem jelentének akkora szívást.
Jelen formájában felejtős.
Jelen formájában felejtős.
Dátum: 2009.02.28. 15:39:04
Bocsi, de rosszul emlékszel.. azok a küldik melyek az általad említett kategóriába tartoznak, nem lesznek ismételhetőek... ez tök alap
Dátum: 2009.02.21. 01:06:10
Nekem van egy aranyos kis excel táblázatom a sajtolásaimról, csak a képletből kimaradt random miatt még nem nagyon volt hangulatom elemezni a számokat...
Dátum: 2008.12.28. 17:28:21
Idézet: Meszy86 - 2008.12.28. 15:19:27
Azért a világ3-at nem kellene átvezetni a többire is...
Én inkább erre olyan megoldást képzelnék el, hogy ne kevesebbet raboljon a portyázó hanem kevesebbet bukjon el a védekező fél.
Azért a világ3-at nem kellene átvezetni a többire is...
Dátum: 2008.12.24. 00:17:26
Idézet: winnie - 2008.12.23. 22:21:39
Szerintem regisztrációs sorrendben...
a szövetségi taglistában milyen elv szerint vannak a tagok nevei sorrendbe rakva?
Szerintem regisztrációs sorrendben...
Dátum: 2008.12.06. 19:25:21
Érdekelne, honnan veszed, hogy 9-es szintűekkel harcoltál? Az, hogy a viadal futtatásakor már kilencesek voltak, az nem jelenti azt, hogy a jelentkezés pillanatában is - márpedig ez az, ami számít.
Dátum: 2008.12.05. 18:15:13
Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 15:13:14
Csak úgy megjegyzem, erre már bent van a kennel - csak gondolom még senkinek nincsen... (a felvetett funkcióra gondolok, az hoghy mitől függ a mennyi, az más kérdés, majd beszámolnak róla az első felfedezők..)
Esetleg az is megoldas lehet, hogy nem csak az elejen lehetne idomitani a lenyt, hanem a kesobbi szinteken az idomitastol fuggoen +TP-t lehetne adni a lenynek (100LE idomitas adhatna idomitas szakertelem/3 TP-t a lenynek) ezzel is mersekelhetoek lennenek talan a kulonbsegek.
Csak úgy megjegyzem, erre már bent van a kennel - csak gondolom még senkinek nincsen... (a felvetett funkcióra gondolok, az hoghy mitől függ a mennyi, az más kérdés, majd beszámolnak róla az első felfedezők..)
Dátum: 2008.12.05. 00:08:51
Idézet: Ricardo - 2008.12.04. 20:23:05
Csak példa, a következtetés legyen másé:
kettes alapszintű állatkámat (kőevő, 600 LE idomítás) 10. fejlődési szintjén - majdnem 11, de gondolom az nem számított - széjjel lapítottam (sajt.), ennek eredményeképpen 900 LE-hez jutottam 1-es szakival.
Esetleg a sajtolás adhatna több LE-t az állat által megszerzett tp-k után.
Csak példa, a következtetés legyen másé:
kettes alapszintű állatkámat (kőevő, 600 LE idomítás) 10. fejlődési szintjén - majdnem 11, de gondolom az nem számított - széjjel lapítottam (sajt.), ennek eredményeképpen 900 LE-hez jutottam 1-es szakival.
Dátum: 2008.11.30. 20:58:46
Idézet: Miklós - 2008.11.30. 11:30:21
Khm.. azért ha engem megtámadnak, hadd legyen békésként is esélyem arra, hogy helytálljak!
Ha portyázol valaki ellen, és nyersz, van 10% esély, hogy vesztesz még egy portyapontot.
Khm.. azért ha engem megtámadnak, hadd legyen békésként is esélyem arra, hogy helytálljak!
Dátum: 2008.11.30. 20:10:50
A bankszámla európai/globális rendszerbe való beillesztése már megtörtént pár éve. Ennek eredményeképpen a bankszámlaszámok 3*8 számjegyűek lettek. Ott a hol a belső rendszerek nem használják, csak a régi számlaszámokat, ott a 2*8 maradt, de külső viszonylatban 8 db 0-val kell kiegészíteni. Tehát ezt kell mögé biggyeszteni! Sok sikert!
Dátum: 2008.11.30. 12:33:43
Nem, mert 10 kell az aktiválásához... utána az az egy maradhat, ami után a LE-t kapod.. szvsz.
Dátum: 2008.11.30. 01:27:28
Mert valószínűleg nem vittél tétet a harcba, avagy nem volt nálad LE - ez szerepel a portya oldalon. Ha nálad mégis volt, akkor az ellenfeleknél nem... a 100% nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nyersz is valamit... hanem amennyit vihetsz azt 100%-osan viszed.
Dátum: 2008.11.22. 16:29:24
Idézet: Mortimer - 2008.11.22. 15:18:27
A kérdés jogos a tapasztalt érdekességek miatt felmerült ötletek/találgatások okán (lehet nem ebben a topicban volt..). Példának: egy 13-as alapszintű szörnyért 418LE-t kaptam, a 15-ösért meg 190-et - felmerül hogy miért is... Jelenleg nekem még nincs rá válaszom.
Az tuti, hogy kvíz bónusz nem jár hozzá, mivel ha sikerül a befogás, akkor a következő vadászathoz nem tesz fel kérdést - tehát eggyel tolódik.
Tökéletesen érthető amit írsz, de bocsáss meg, akkor is értelmezhetetlen.
"ha vadászaton elejtem, rájön a spektrális manipuláció és a kvízkérdés bónusza."
Ha befogod az állatot, semmi ilyesmi nem jön rá. Az állatnak van egy szintje, kész passz. Sajtolásnál az állat szintje +20%-nyi lélekerőt kapsz. Semmi egyéb bónusz nincs.
"ha vadászaton elejtem, rájön a spektrális manipuláció és a kvízkérdés bónusza."
Ha befogod az állatot, semmi ilyesmi nem jön rá. Az állatnak van egy szintje, kész passz. Sajtolásnál az állat szintje +20%-nyi lélekerőt kapsz. Semmi egyéb bónusz nincs.
A kérdés jogos a tapasztalt érdekességek miatt felmerült ötletek/találgatások okán (lehet nem ebben a topicban volt..). Példának: egy 13-as alapszintű szörnyért 418LE-t kaptam, a 15-ösért meg 190-et - felmerül hogy miért is... Jelenleg nekem még nincs rá válaszom.
Az tuti, hogy kvíz bónusz nem jár hozzá, mivel ha sikerül a befogás, akkor a következő vadászathoz nem tesz fel kérdést - tehát eggyel tolódik.
Dátum: 2008.11.20. 21:08:52
Idézet: G0df4th3r - 2008.11.20. 20:21:01
Nem csinálsz LE-ből őskövet: az a színesítő szöveg, mert valójában épületszintszer 1 db kiégett őskövet kapsz karakter szintlépéskor... szvsz
Hogyha a kristályosítóval csinálok LE-ből őskövet akkor is alakul majd át kiégett őskő? Vagy csak pénzes vásárlásnál?
Nem csinálsz LE-ből őskövet: az a színesítő szöveg, mert valójában épületszintszer 1 db kiégett őskövet kapsz karakter szintlépéskor... szvsz
Oldal: 12