Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - NeonFlux

Oldal: 1234
Dátum: 2010.05.08. 11:01:15
Ha minden igaz,amit írni akarok ötlet az szorosan ehhez a témához kapcsolódik...

A gyógyító szentélyjel kapcsolatos fejlesztési ötlet...

Az LE rablás annyira nem hat meg, mert arra az ember oda kell,hogy figyeljen, ha egyszer már vadászik, és miután lement a vadászat figyelnie kell,hogy az idő lejárta előtt elköltse az LE-jét...
Ami engem zavar,az az,hogy a gyorsabb regeneráció vadászaton kívül végig érvényesül....ez egy olyan szinten, ahol akár 7 szinttel feljebb is leüthetnek, egyszerűen elfogadhatatlan.....éjfélkor leüttetem magam az epikussal és reggel 9-kor már egy 6-7 szinttel magasabb emberke leütött és elvitt a kínzókamrába...és ha a kínzókamrát belekeverik a kihívásokba, akkor ez még rosszabb is lesz...(nevetséges baráti portya néven fut,és az új fejlesztés révén majd ellehetne vinni kínzókamrába..mind1 ez offtopic)

A Gyógyító szentély alapjában véve egy pozitív fejlesztés kéne hogy legyen epikusra,entitásra,portyára....akkor miért ne lehetne egy olyan gomb, amivel egyáltalán nem érvényesül a hatása?
Mivel beszűkíteni nem tudják a támadási szinteket, ezért egy ilyen fejlesztés jó lenne...és akkor még maxolnák is a Gyógyító szentélyt,nem pedig vitatkoznának rajta,hogy kell e egyáltalán(mint a mi szövinkben..megakadt 21-es szinten, majdnem minden más épület maxon van,és nem tudjuk,hogy építsük e)....Háborúban iszonyatosan nagy hátrány, mert a nem annyira online képes tagokat nemhogy 3 és fél óránként ütik le,hanem sokkal többször...
Dátum: 2010.05.08. 10:29:46
Hát igen, abból a szempontból volt jobb,mint Zarknod, hogy tudtuk hogy miért küzdünk,és a nevezési díjon kívül semmi más LE-t nem igényelt..
Igaz picit monoton volt,mert csak vadásztunk kb.

Pro:Minimális LE befektetéssel,egy hasznos relikvia
Contra: Hiányzik belőle Zarknod izgalma,hogy valami mást, eltérőt csinálunk,ami nem megszokott=izgalmas
Dátum: 2010.03.14. 09:40:03
tegnap amikor beléptem, akkor eltűntek a gombok designjai..ma amikor belépek, fekete a háttér..a fejlécből csak az animált részek látszanak...(firefox-nál)

De internet expolrerrel tökéletesen működik.
Dátum: 2010.01.19. 18:39:47
Ez a tervezet jó, meg érdekes is, nagyon jó kis event lehetne belőle, de semmi több...

Nem lenne életképes....esetleg hasonló lehetne,mint a bajnoki vagy az olimpia...havont, 2 havonta ismétlődő...kategorizált verseny

Vagy event mint Zarknod...

Az ötlet maga zseniális, végre 1 szövetség összefoghat. Kiküszöböl nagyon sok mindent, de emellett ugyan olyan mértékű problémát is állít...

kétségkívül ez egy óriási reform, csak nem így kéne megreformálni....a háborúkkal 2 baj van 1.farmolnak 2. egy bizonyos idő után nem éri meg...

A háborúkat úgy kéne megreformálni,hogy megérje......most indítunk 1 háborút mondjuk..leütök 20 embert, kapok fejenként kb 25 Tp-t, ami több mint 1 vadászatnyi TP....mind a 20portya 0 LE volt, és kamrából is minimálisat kapok....vagyis egy jó 20 vadászatnyi TP-t kaptam minimális LE bevétellel ahelyett, hogy 20-at vadásztam volna és kaptam volna 25-28 k fölötti LE-t, így meg, ha fejenként 500LE is jön kamrából, az csak 7500 LE....

már a díjazással is bajok vannak "pozitív buff pár napra portyára"...ha VF-es vagyok, ez nem ér semmit....ha VF-es is vagyok és meg is kapom, mondjuk 5 szintről felfele betámadnak és győzök, kapom a 2 vadászatnyi TP-t, 0 LE-vel, és még csak kamra kompenzáció sincs hozzá...ma is nyertem 1, 4 szinttel magasabb emberrel szemben, 35 TP-t 0 LE-t, 1 vadászat 17 TP és átlagosan olyan 1,4k LE

szóval az ötlet maga jó, csak más kivitelezéssel,más díjazással....vagy ahogy írtam,eventnek vagy havi eseménynek...
Dátum: 2009.11.20. 23:06:40
Hát, akkor nem olvastad el elég jól a topicot...Miklós írta is, hogy a visszafogott fejlődés nemhogy csökkenti, hanem növeli a bevételüket...mivel így nincs az,hogy gyorsan lépik a szintet és netán átsiklanak pár prémiumos cucc felett....

Amúgy ittvannak kalandok,térkapu,epikus,entitás (még a kristály horda is)...mi kell még?? milyen kihívás?? nincs elég portyacélpont , na bumm....ez jelenti azt, hogy az élmezőnyben top játékos vagy...nehezedik a játék,kevesebb a célpont (főleg azért, mert sokan abbahagyják, és így a magas szinteken már nem marad üthető ember)....csak v2-es tapasztalatot tudok mondani, miszerint Martalócvól kiváltak páran(még anno) átmentek zafír szövibe, és már egyáltalán nem játszanak ..(ezt mondjuk csak hallottam, pedig jó játékosok voltak, de már nem játszanak)

VF-re mindenképpen szükség van.... ittvan az én példám... 48-as szinten vagyok, és 80k az LE difffem.... jobb vagyok mint egy 1 millió LE diffes, és csak 30 szaki összeggel vagyok lemaradva egy 3 millió diffes emberkétől(ugyan azon a szinten vagyunk) úgy,hogy ma léptem szintet.... ez főleg VF időben való kifejlesztésének köszönhető....(meg persze sok másnak is, de nem adom ki a titkaimat )

A lényeg,hogy kell és nem kell megbuherálni...a szavazáson már most is látszik, hogy ennek mi lesz a vége ...több mint 100 szavazat 28 meg 16 ellen..
ezek az ötletek mind szépek és jók, a háborús rendszer tényleg kiakasztó, és az alap istenek visszaállítása is egy remek ötlet(én is valami hasonlón törtem a fejem...Leah 4ever )

viszont nem is picit bonyolítja a játékot.....

most egy karaktert kb úgy tudunk besorolni, hogy hordák alapján......mivel 2 karakter között max a horda tesz különbséget....

ezzel a rendszerrel pedig:
Horda
Vallás
Speciális szakértelem
stb.

(de ezt még lehetne bonyolítani ha mondjuk pl a leah vehet leah fegyvereket stb....vagy netán valláson belül lennének titulusok tudom is én Sheran papnő, nekromanta nagyúr stb...)

Ismétlem az ötletek zseniálisak.....csak a játékot nagyon bebonyolítják....1 egyszerű támadásnál össze kéne írni 6-7 bónuszt meg minuszt, hogy tudd mire számíthatsz...

Ui.:Azt viszont tudom ajánlani,hogy csinálhatnál egy honlapot az ötleteidnek (már láttam ilyet) és oda leírni, fejlesztegetni rajtuk, esetleg fórummal hozzácsatolva,hogy mások is kommentelhessenek rá és hozzáadhassanak...
Dátum: 2009.11.20. 12:07:41
Most még is miért kell buherálni a VF-t?

ha mindenkinek megvan, akkor nem csökkenhet az üthető célpontok száma,ha meg nincs meg, akkor meg így jártál...időben kellett volna VF-t fejleszteni....sok karakter ezért gyengült le, mert nem tudta időben kifejleszteni...

Az eléggé ismert tény, hogy felfele haladva csökken a játékosok száma.....ha VF-et buherálják, akkor meg még drasztikusabban csökkenni fog....(VF-ből élő karakter vagyok,nem pedig PP-ből....a feleslegs TP irritál, és ha nincs VF ,akkor nem tom van e értelme folytatni a játékot)

Ez is olyan, ha van valami kis probléma 1 szabállyal, akkor máris hisztizni kell, és azért is átalakítani, de nincs vele semmi probléma...

most is hallom, hogy valaki TP-vel tömi tele az embereket....milyen szörnyű!...elrontják a játékunkat kérünk TP OFF gombot.....a PP az egy erőforrás, és azt te úgy használod ,ahogy akarod....azt sem kell buherálni

Ha felfele haladva kevesebb az üthető célpont, akkor nehezedik a játék....ennyi...

Minden maradjon úgy, ahogy van....

Játék közepén szabályokat változtatni nagyon nem fair....ami a játék elején, vagy a bekerüléskor szabály, az maradjon is úgy....
Dátum: 2009.08.28. 14:15:49
Hát hogyha már így meg lesz reformálva, vagy kiegészítve a Harcrendszer, akkor a háborús rendszerrel is kéne kezdeni valamit... Szerintem az sürgetöbb kérdés picit

Röhely, hogy 500k-val nagyobb szövi is 30%-ot visz, mert a szintösszeg közel megegyező... (500k!!! 5-el nagyobb a Gyaktér/védőfal szintjük, hogy vegyük fel velük a versenyt?..1 ideig még ment a dolog, de unom, hogy 1 valaki nyeri meg a háborúkat..1 nevet látok 10-szer a támadások listában...nem hinném, hogy a szintösszeg bármit is megmutatna abból, hogy milyen erős 1 szövi...)

Békecsarnok nem építhető, mert akkor fele szövi kilép, mert nekik az nem fekszik(portya kariknak meg nagy portyásoknak szívás a BCS),és béke csarnok már bónuszt is felezi így háború csarnoka még jobban elértéktelenedik......patthelyzet.... PC ellen eddig a bónusszal lehetett kompenzálni, mostmár ez sincs... mert nem elég a bónusz hogy kioltsa PC-t...

Egyre több a karaktertörlés, és nem hiszem, hogy azért, mert elrontották a karakterüket....

Ez a varázslat redukálós épület/fejlesztés sem tetszik annyira, mivel a mágusokat korlátozzák vele....de igaz, hogy néha csöppet sok a vari amit bedob valaki (láttam már 1200-as sebzést rubintól is varival )

Elvileg a leírásban az van, hogy nem tudják ellehetetleníteni a játékot,mert az nem lehetséges....Az akkor mi amikor a TOP1 szövi akinek 500k-val több a kútja hetente 2 hetente jön látogatóba a 140k LE-ért???(nem a Top szövinek szól, csak a rendszer béna)
Dátum: 2009.08.27. 19:08:30
Idézet: Hlegba - 2009.08.27. 18:39:59
Üdv!
Ha most csökkentitek a varázslat szerepét és növelitek a közelharcét akkor mi lesz azokkal akik a varázslatra mentek rá? Eléggé lefognak butulni nem?
A gyémántosokat eddig sem kellet félteni, durvákat sebeztek, most akkor ezek szerint mégtöbbet?
Sajnálom azokat akik több millió lét beleöltek az IQ-ba és a Tau-ba(ők most tuti pezsgőt bontottak).

Nah most kezdjük azzal, hogy a mágusok már rájöttek, hogy IQ-t felesleges feltolni magas szintre és feccölni bele, mert akár egy 100 IQ-val kisebb ember is megdobhatja a 10%-os vari mentőt(naaagyon sokszor sikerül nekik) és ők meg teljes varázslat sebzéssel támadnak....így hagyják 150-200 körül és tau-t meg tolják az egekig...

Lebutulni? nemhiszem....egyensúlyba hozzák a közelharcot a mágiával....de az is igaz,hogy ez szerintem nem jó dolog...1 kissebb karakter(kisebb=gyengébb mivel 60-től lenne a fejlesztés,de ez ugyan úgy igaz 60-as szintekre...ha betámad egy 65-66-os sok esélyed nincs csak a variban bízhatsz) (smaragd vagy zafír) ha betámadja egy brutál gyémánt vagy rubin, akkor beledob egy jó 600-800-as varit és megütik párszor, de varival nyerte a kört mert nem ütöttek bele annyit, viszont ő nem talált be 1-szer sem...

Amúgy meg a varázslat sebzés csökkentő épület jó ötlet,de szintén a közelharcosoknak kedvez..illetve aukciósházban volt egy kis cuccos ami a szinttel együtt növeli a vari elnyelést....akinek kell elnyelés vegye meg azt..60-as szint körül már ad 100-at...

Legyen valami kis fejlesztés a mágusoknak is nem járja,hogy a közelharcosoknak jár minden fejlesztés
Dátum: 2009.08.06. 19:27:32
De ez minden miatt így van:Háború, Béke csarnok, Háború csarnok, portya felfelé/lefelé..... Mind törlő ok...

Mind olyan ok amiért akármikor akárki törölheti magát...

De legyen már vége az OFFnak.... jah és ezt a balhét amit levágtok rendezzétek máshol...mondjuk játékon belül..ott kezdődött ott is legyen vége...

Zarknoddal kapcsolatban:

A zafírokkal igaz, hogy kevesen vannak és nem fair, de túl sok a szorzó így is...és amúgy is nem valami motiváló, hogy amíg én töltök, addig valaki más 3-szor 4-szer annyit tölt ugyan annyi LE-ből

Az meg főleg nem, hogy valaki azért is meg akarja mutatni ki a jani a gáton és 30-40k-kal megy be, aztán meg átvariálják a toplistát...Morál megy le a padlóra vagy az alá...
Dátum: 2009.08.06. 19:17:36
Ki mondta, hogy a top 10-is kap jutalmat? mert kezdek kételkedni benne

Úgy variálják a toplistát mintha semmit nem számítana, hogy győzelem szerint vagy LE szerint rendezik....ezek után eléggé kételkedek...
Dátum: 2009.08.06. 18:53:08
Szerintem azért csinálták, mert már unták a sok zafírt a toplistán vittek bele egy kis színt...
Dátum: 2009.08.06. 18:40:35
Mi értelme a háborús rendszernek?, hogy 600k-val nagyobb kutú szövi is 30%-ot visz, mi értelme van a 10%-os mentőövnek varázslatnál? ami inkább 30 vagy 40%-nak tűnik, mi értelme van felfele portyázni? mert a portya Tp-t nem csökkenti VF és felfele portya = 2 csp-vel kb és 0 Le-t hozol általában...

Sokmindennek nincs értelme ,de ez van ....
Dátum: 2009.08.06. 18:10:41
meglehet, hogy béna a bónusz, de mégis a legtöbb gyémánt és rubin elég sokszor bedobja a mentőt varázslatnál ami meg röhely, na erre mit lépsz

Nyamvadt 10% az esélye a mentőnek és a legtöbbször sikerül nekik...

Modosítás:A szerencsének semmi köze hozzá...lehet akármennyi az IQ-d az ellenfélnek van 10% esélye,hogy kivédi..még Miklós vagy valaki más írta valahol...na ennyit erről , és az a 10% elég sokszor bejön...
Dátum: 2009.08.06. 15:37:17
Jó eddig okés, de legalább a szorzódat áruld el...csak kiváncsiságból...ha jól emlékszem a 41 vagy 42-es szint tetején vagy úgymond, megosztanád velünk légyszi?
Dátum: 2009.08.06. 15:02:38
Igaz, de mivel prémesek 25%-al több csp-t kapnak ezért van miből költeni
Dátum: 2009.08.06. 14:54:33
V2-őn még van remény csak 10k-val húztak el smaragdtól....GO SMARAGD

Smaragd szív,Smaragd lélek,Smaragd leszek amíg élek.

Amúgy csak a szórzó van egy kicsit elkalkulálva.....ez inkább egy bétateszt eventnek tűnik, amit később átkalkulálnak (mind a 3 szerón elvileg Zafír vezet, de 2-őn biztos....nem lehet véletlen..nem lehet zafír a menő minden világon!!!! ilyen egyszerűen nem létezhet ...)
Dátum: 2009.08.06. 14:42:52
ez igaz..V2-őn ha megfigyelte bárki is a pontok növekedését a zafír horda pontjai 30 percenként 2k-val nőnek míg a többi hordának 1k-vál..így állt össze az 5k 30 percenként felállás...
Dátum: 2009.08.06. 14:37:21
ennyivel csökken a felébresztéshez kellő LE vagyis az az 1.2 milla (v3 esetében 800k) ennyivel csökken, és ennyit ad hozzá a hordád beépített LE-jéhez... 61 LE-t...
Dátum: 2009.08.06. 14:29:53
nem az a baja, hanem, hogy van kb 10 csp-je és abból nem igazán tud bemenni eventre..ha tegnap vagy 2-3 napja szóltak volna, akkor tartalékolt volna csp-t rá...

Nincs bug meg semmi ilyen...
Oldal: 1234