Re: Sztrájk
61. hozzászólás - 2009.10.29. 10:22:03 (Válasz Zoltanszon #60 hozzászólására.)
61. hozzászólás - 2009.10.29. 10:22:03 (Válasz Zoltanszon #60 hozzászólására.)
Nagyjából ilyesmire gondoltam.
Köszönöm a hozzászólást.
Amire figyeljetek majd oda szerintem, ha lesz rá lehetőségetek, az az, hogy ha lesz javulás a válságban, akkor az nagy valószínűséggel elhúzódó módon megy végbe. Ilyen esetben a munkáltató részéről szinte ösztönösen az várható, hogy a munkások továbbra is 80 % munkaidőben és 80 % bérért dolgoznak, de már nem 80 %-t termelnek, hanem egyre többet, ahogy nő a megrendelésállomány. És végletes esetben előfordulhat, hogy néhány év múlva annyit termeltek, mint a válság előtt, de csak 80 %-os bérért.
Elnézést kérek mindenkitől, ha a vita közben megsértettem; nem volt szándékomban, remélem, hogy nem is történt ilyen. Sajnos elég vehemens vagyok, de amilyen gyorsan jön az indulat, olyan gyorsan megy is.
Köszönöm a hozzászólást.Amire figyeljetek majd oda szerintem, ha lesz rá lehetőségetek, az az, hogy ha lesz javulás a válságban, akkor az nagy valószínűséggel elhúzódó módon megy végbe. Ilyen esetben a munkáltató részéről szinte ösztönösen az várható, hogy a munkások továbbra is 80 % munkaidőben és 80 % bérért dolgoznak, de már nem 80 %-t termelnek, hanem egyre többet, ahogy nő a megrendelésállomány. És végletes esetben előfordulhat, hogy néhány év múlva annyit termeltek, mint a válság előtt, de csak 80 %-os bérért.
Elnézést kérek mindenkitől, ha a vita közben megsértettem; nem volt szándékomban, remélem, hogy nem is történt ilyen. Sajnos elég vehemens vagyok, de amilyen gyorsan jön az indulat, olyan gyorsan megy is.

Világ Proletárjai, Egyesüljetek!
v4: Galócza
v4: Galócza
Pontszám: 7.66

) nem alkudozna velem, hogy nahde Petra gyere, dolgozz, adok több pénzt. Hogyne.