Re: Közbiztonság, bűnözés
101. hozzászólás - 2009.05.20. 20:19:09 (Válasz csati777 #100 hozzászólására.)
101. hozzászólás - 2009.05.20. 20:19:09 (Válasz csati777 #100 hozzászólására.)
Idézet: csati777 - 2009.05.20. 10:30:47
Éjl. A te dolgod. Viszont Magyarország ne legyen cigány többségű ország...
A két rendszer között az is különbség szerintem, hogy ott egyből tudod, hogy ha valami nem stimm... Itt az emberek nagyjának fogalma sincs, hogy ha valami gond van. Szerintem pedig jobb félni, mint megijedni.
Edit: Slota elveivel természetesen nem értek egyet (hogy mást ne mondjak...) de a szlovákok legalább megoldották a cigánykérdést. De ez megint más téma.
Idézet: Drevan - 2009.05.14. 19:02:53
Én magam ezerszer inkább élnék egy cigány többségű országban, mint egy olyanban, ahol olyan politikusok garázdálkodhatnak szabadon, mint Funar vagy Slota.
Megoldást igazából (szerintem) kizárólag egy erőskezű, jobboldali diktatúra jelentene.
Én magam ezerszer inkább élnék egy cigány többségű országban, mint egy olyanban, ahol olyan politikusok garázdálkodhatnak szabadon, mint Funar vagy Slota.
Éjl. A te dolgod. Viszont Magyarország ne legyen cigány többségű ország...
A két rendszer között az is különbség szerintem, hogy ott egyből tudod, hogy ha valami nem stimm... Itt az emberek nagyjának fogalma sincs, hogy ha valami gond van. Szerintem pedig jobb félni, mint megijedni.
Edit: Slota elveivel természetesen nem értek egyet (hogy mást ne mondjak...) de a szlovákok legalább megoldották a cigánykérdést. De ez megint más téma.
A hozzászólást Drevan módosította 2009.05.20. 20:27:23-kor
Attól, hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos, hogy a víz a hülye...
Pontszám: 9.17