Most látom csak,hogy kaptam választ a múltkori kirohanásomra. No akkor rekontra:
Ha a matematika speciális,akkor a kémiai egyenletek/törvények nem azok? Bármennyire is fontosnak tartod a gázokkal kapcsolatos kémiai mókákat, hidd el, angyal, hogy 10 emberből 10 piszkosul nem emlékszik rá, így csaknem 20 évvel a középiskola után, akármennyire is szeretnéd! Erre mondhatnád persze, hogy utána lehet nézni, de képzeld megtettem. Amit találtam: Gay-Lussac törvény VAGY az általad helyesen megjelölt egyenlet. Válasszunk tehát. Aki nem úgy gondolkodik, mint te, az mehet a levesbe. Köszönjük. A kérdésed százalékában megtekintheted,hogy mennyire speciális a kérdés. Továbbra is fenntartom,hogy nem való ide a kérdés, nehézsége és komplikáltsága okán.Azokat nem is említem,akik alatta vannak az ismeret megszerzéséhez alapból szükséges iskolai végzettségnek.Pedig ők is sokan vannak.
De hogy igazat is adjak neked: szülőzni valóban nem kellett volna,azt a hirtelen felindulás tette.Ne haragudj, hogy ilyen rettentően belegázoltam lelked rózsaszín virágmezejébe.
És végül: mi volt a baj a gyors - és helyesírásommal?