Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Tiha

Ha már a veremnél tartunk, sokszor tartok ott, hogy hagyom a fenébe, mert hiába öltözök maxba, használok örjöngés italt, veszek prémiumos legjobb elérhető felszerelést, a szint végi főszörnyek, és a jobb kincseket örző, minden 2. szinten előforduló kisbossok szétkapnak, hiába megyek nekik 6-8 alkalommal is (mondjuk ennyi idő alatt az állatokat is szétütik, mert orbitális másodlagosaik vannak, hiába a vastag bürkés turbó).

Segítség lenne, ha az ősköves buffok és a támadás/örjöngés ital mellett még a robbantást is lehetne választani ezen csaták előtt.

Miklós: Be lehetne pakolni a robbantást aktiváló jelölő négyzetet a Kárhozat Verméhez is?
Dátum: 2011.07.28. 12:47:07
jutalmazás?
Nem olvastam el minden bejegyzést, de nem ártana, ha lehetne szerezni egyénileg LGY-t más módon is, mert a kalandok borzasztóan idegesítőek, és magas szinten el is vannak szállva.

De persze ez csak az én véleményem.
Na, mi van semmi HSZ? Azt hittem érdekesebb lesz az ötletem
Dátum: 2011.06.22. 15:58:03
Mióta KH-t ütöm, és az az előtti fejlődési időben, mikor már csak maréknyi ellenfelem maradt, azóta nem nagyon növexik a kiégett ősköveim száma...

de azért így is elég lesz ez a 4800 db jó ideig

(mielőtt még valaki lehurrogna, 45-ös lopásom van, igaz a játék eleje óta. Hosszú, és kitartó munkával jött ez össze, 4-5 kőnél sosem loptam többet senkitől. Szerintem elsők között voltam, akiknek elkezdték a kezdetek kezdetén használni a lopást)
Dátum: 2011.06.16. 12:47:39
Egy ötlet:
Mi lenne, ha olyan KH kerülne be az alacsonyabb szintekre, (vagy akár magasabbra is) akit CSAK az üthet meg, aki vele azonos, vagy alacsonyabb szintű?
Azaz, ezeket a célpontokat csak felfele ütve lehetne elérni, így TP-ben is többet adna, jobban meglódulna a mezőny.

(tudom, most azok lehurrognak, akik EH-val lefe ütnek, és iszonyat durva LE/TP arányt csinálnak), de nem biztos, hogy azoknak szükségük van még extra ellenfelekre, extra tápra...

Sőt, és ilyen ellenfeleknél akár lehetne valami extra LÉ, vagy valami, amiért megérné a kockázatot.
Dátum: 2011.06.15. 22:07:29
kb 100 CSP 10 PP, 0 térkép
De nem nagyon izgat, majd meglesz. Csak paráztam, hogy valamit nem jól csinálok, pedig még a kvízt is jól töltöttem ki.
Dátum: 2011.06.14. 23:46:26
javaslom ezen topic nyitó HSZ-emet újra elolvasni....
Mibe került volna?

Dátum: 2011.06.14. 19:39:40
A fent említett statisztakiához:
1,75 karakter jut egy szintre, ez alapban gyalázat, de ráadásul már ezek között is sokan vannak, akik abbhagyták, csak még itt kallódik a karakter, mert nem volt szívük törölni, de játszani már nem játszanak vele.

Én sajnálom a bele ölt pénzt és időt, azért nem törlök! És várom a csodát, de lassan már 3 éve várjuk, és nem jön...
Dátum: 2011.06.14. 10:49:39
Szerintem ez a platina díj egészen izgalmas. Most azon gondolkozok, hogy menjek-e rá a +1 %-ot adó platina bigyóra, ami a tul fejlesztést segíti, vagy esetleg szerezzek szaki csökkentőt (ilyenem egyáltalán nincs, de már szakit sem nagyon fejlesztek), vagy vegyem ki kereskedelmet?

tehát végre van mit mérlegelni. És persze egyáltalán nem biztos, hogy összejön a legnagyobb fokozatú nyeremény, így megint más a helyzet. (ha jól értem platinára csak akkor vált a díj, ha maxosan teljesít az ember, és a csapat, ha nem jön össze, akkor nincs jutalom, lehet átmenni másik csapatba egy ezüst cuccért esetleg)
Dátum: 2011.06.14. 10:41:50
Volt arról szó, hogy egy bizonyos szint felett lesz mindenkinek KH, a kufárháborús event talán ennek lett volna az előfutára (legalábbis ezt rebesgették), de azóta is mély csönd van ezügyben...
Dátum: 2011.06.13. 23:09:56
Én pont ebben a helyzetben voltam. Kimaxoltam a szingularitást, átálltam 30 PP-re, és maxos EH-val elkezdtem nyomni a portyát. Pár hónap alatt elértem a célomat a KH középmezőnyével vagyok egy szintben, most már szinte csak akkor ütök játékost, ha nincs KH. (vagy próbálok tenni a kínzókamrába valakit)

Az én helyzetem megoldódott, bár kétségtelen, hogy itt nehezebb az élet, mint ha azt választom, hogy a gyorsulás helyett inkább lemaradok.

(a környezetemhez képest - akik maradtak VF-en - 15-20 szintet távolodtam, ami nem kevés)

Viszont ha meg mindenki ezt az utat választja, ugyanott leszünk, ahonnan indultunk
Dátum: 2011.06.09. 15:49:10
Na, így már korrekt, és egyből visszajött a taktikázási lehetőség, köszi!
Dátum: 2011.06.09. 00:19:26
Nem értek egyet!
Illetve ebben a formában, amit a Behó művel, az siralmas!

Legyenek akkor szintekhez kötött eventek, vagy jutalmak!
Nehogy már megint azok szívjanak, akik a kezdetek óta tejelnek a Behónak, és lassan 3 éve játszanak!

ÉS AZÉRT TEGYÜK HOZZÁ, HOGY A JÁTÉK MAGASABB SZINTEN EGY IDŐ UTÁN JÁTSZHATATLANUL UNALMAS, MONOTON! EZT CSAK AZ EVENTEK SZINESÍTIK! HA MÁR EZEK IS ILYEN UNALMASAK, AKKOR KÁR ITT VERGŐDNI!
(bocs a CAPS miatt, de írom át)
Dátum: 2011.06.09. 00:10:58
Nem értem miért nem lehet 4 teljesen új relikviát betenni ide, ahol pont az az egyetelen taktikázási lehetőség, hogy melyik kufárhoz állsz be, természetesen a jutalom függvényében.

Nem kell mindenkinek meglegyen minden jutalom! Ha az előzőből nem szedtél ki arany fokozatút, így jártál. (és így is akkor 4ből csak 1 lehetne, a többit "örökre buktad", de ugye mivel mindenki csak 1-et választhat, így mindenki bukja a másik 3 reliket, tehát van izgalom)
DE ÍGY???? ezért kár volt az külső e-mail fiókora szemetelni, hogy jön az event!!!!
Dátum: 2011.06.09. 00:01:53
"Az esemény közben lehet csapatot váltani. Az első váltás költsége a térképdarabjaid 10%-a (de legalább 1) a másodiké 20%, stb (de naponta csak egyszer lehet váltani). Az utolsó napon nem lehet váltani! A váltáskor azonban nem az történik, hogy az elhagyott csapat pontszámából átkerülnek a gyűjtött térképdarabjaid az új szövetséghez, hanem pont fordítva! Ha átmész A csapatból B-be, és 10 térképdarabod van, akkor a B csapat pontszáma 10-zel csökken, az A-é 10-zel nő. Ez érdekes taktikázási lehetőségeket kínál mind egyéni, mind csapatszinten."


Marha nagy taktikázási lehetőség, ha a játékosok 80% 1 vagy max 2 kufárhoz csatlakozhat, hiszen már megvan neki onnét a maxos jutalom!

GRATULÁLOK! Ezt a szar eventet még szarabbá sikerült varázsolni!
Ezzel kapcsolatban volt egy ilyen ötletem: (már nem tudom melyik topikba írtam, de bemásolom)

"Némi gondolat, mivel is tehető vonzóbbá a TP. Illetve azok a tevékenységek, amivel TP jár, így sokan nem is csinálják.

Az egyik legkritikusabb kérdés a vadászat. Sokan vagy csak vadásznak, sokan meg abszolúte nem vadásznak. A javaslatom az lenne, hogy tegyük vonzóvá a vadászatot, méghozzá alternatív módon.
Mi lenne, ha minden vadászat alkalmával lenne egy „esély”, hogy a legyőzött állatnál (vagy a barlangjában) találsz valamit. Ez az esély RANDOM lenne, azaz sokban függene a véletlentől.
Maga az esély a találatra viszonylag gyakori lenne (kb 10-20 vadászatonként esne valami)

De itt a lényeg az, hogy a ami esik az is RANDOM lenne. Lenne gyakori nem, gyakori, ritka, ultra ritka, és lennének event jellegű tápok.

Gyakori:
Szintnek megfelelő gyógyital, varázslat ital, támadás itala, kis kristály ital, stb

Nem gyakori:
Kis PP-s ital, Kis CSP-s ital, kis lélekgyémánt ital, kis kristály ital stb

Ritka:
(ezek mellett: nagy CSP-s ital, Nagy PP ital, stb)

Ultra ritka:
- Olyan 1x használatos valami, amit ha elhasználsz: minden beidomított állatod alapszintje egyel megemelkedik. (mint a csonterősítés AF)
- 1x használatos valami 02: nagyobb adag LÉ-t ad
- 1x használatos valami 03: AFP ital (2 AFP-t ad)

itt sok izgalmas dolog lehet, ha jól ki vannak találva az alternatív tápok, akkor izgalmas lehet a vadászat, és az se lesz baj, hogy nem olyan jó a LE/TP aránya

Event jellegű:
Minden hónapban lenne egy intervallum (pl: júni 15 és 25 között) a szerveren az adott időintervallumban vadászó játékosok között kisorsolja a játék ezeket a tárgyakat. Ezt szinttől függetlenül bárki megkaphatja. Miklós kitalálná, hogy az adott hónapra mit és mennyit dob fel, és menne az izgalom, kinek esik!
Pl: 1 kvízmedál (ebből mondjuk 5 tételt tenne fel.)
3x annyi LÉ, mintha kisütötted volna a lélekkutat
időhöz kötött relikviák (volt eddig az ideiglenes aukciós bérlet, a lélekkút katalizátor, AF növelő stb)
Itt megint lehetne érdekes dolgokat betenni."
Dátum: 2011.05.31. 17:29:10
Eddig ez volt a leggyengébb event, fel kéne turbózni, az biztos!

VISZONT:

LEHESSEN tartalékolni CSP-t PP-t, mert amúgy marha unalmas lesz, ha mindenki 0-ról indul, ráadásul a tulcsordulás miatt (a végén) biztos, hogy lesz sírás!
Dátum: 2011.05.28. 16:44:41
Amúgy, hogy építőleg is hozzászóljak.
Végül is AF már 60. szinttől van, szóval ez eleve egy szinthez kötés. Szerintem semmi baj nem lenne belőle, ha már ekkortól elérhető lenne ez a szaki.
Dátum: 2011.05.28. 16:41:01
Gratulálok, ismét megmutatkozik az, hogy dögöljön meg mindenki lova!

Én Miklós helyében minden fejlesztést az elejétől fogva szinthez kötöttem volna, ahogy indult is a játék (3. szinttől varászlat, 4-5 szinttől állat befogás stb...)

Jelenleg az alacsonyszintűeknek minden kell, ami meg nekik még nem elérhető az be se kerüljön!


Engem nem hoz lázba olyan nagyon a kivégzés szakértelem, de maga a fejlesztés nagyon tetszik! Biztos vagyok benne, hogy pár "őrült" ki tudna belőle hozni meghökkentő dolgokat. És pont ez kell a játékba, nem az egyen karakterek!

Birka: (és Miklós)
Remélem nem csak a szavazás végeredményét nézitek, hanem a HSZ-eket is. Mert úgy néz ki, hogy a sok "kis szemét" nyomja a nemet, a "csakazértsem" alapon, de egyértelmű véleményt HSZ-ban nem foglalnak.
Ha majd tele lesz itt értelmes indokkal, hogy miért is a NEM legyen, akkor lehet elgondolkozni a szakértelem fontosságán, de amíg a többség azt jelzi itt hozzászólásban, hogy tetszik nekik, addig szerintem nem mérvadó a szavazás. SAJNOS
Mondjuk az érdekes ötlet, hogy lennének tevékenységek, amiknél lehetne jutalmat választani!
Lélekenerga, AF, vagy Lélekgyémánt! Ha jól van belőve, és egyenlő erős a jutalom, akkor ez szinesíthetné a játékot.

(itt egy térkapuszerű valami napi korlátozott jelleggel működő dologra gondolnék)