Hozzászólások - Kersai
Oldal: 1
Dátum: 2010.03.12. 09:24:36
Vodás akciók sem semmik.Volt anno aza 100ft-os telfonakciójuk,no mondom ezt megnézem.Begyaloglok(a szükséges papírokkal együtt),ürlap,kitölt stb.Várunk.Mondja a kiscsaj oké mehet de le kell tennem 40k huf foglalót.Mondom,minek?Hát mert a közpon...blah...blah.Oké mondom és mennyibe kerül alpbó ez a 100 ft-os telcsi.34650 ft mondja a csaj.Na itt akadtam ki és közöltem vele adja ide 35000-ért a telcsit az előfizetést meg dugja fel.
Dátum: 2010.03.12. 08:12:45
Melyik állatnak nincs szarva a 4 közül?
rénszarvas
gímszarvas
szarvasbogár
dámszarvas
Ezt a kérdést melyik barom tette fel?(Helyes válasz szarvasbogár)Ugyanis a szarvasbogár is állat(a bogarak azok)ráadásul a hímjének van szarva.Törölni.
rénszarvas
gímszarvas
szarvasbogár
dámszarvas
Ezt a kérdést melyik barom tette fel?(Helyes válasz szarvasbogár)Ugyanis a szarvasbogár is állat(a bogarak azok)ráadásul a hímjének van szarva.Törölni.
Dátum: 2010.03.10. 14:17:41
Megvárom mi lesz vele aztán vagy mást teszek fel vagy megvárom a kategóriákat.(sportba talán befér )
Dátum: 2010.03.10. 07:49:02
Kösz pont túl spec. besorolást kapott ami némiképp értelmetlen mert két témában kombózik a kérdés vagyis ha valaki nem is követi a pankráció eseményeit azért egy kultfilmet(Penge) csak látott.
Dátum: 2010.03.09. 08:49:56
Arról nem is beszélve hogy a 4 közül egyiknek sincs semmi köze a "kalasnyikovhoz".Mindegyik különböző fejlesztés.
Dátum: 2010.03.07. 22:15:51
Apró külömbség hogy Salvatore munkáit minden szerepjátékkal foglalkozó egyednek illik(-ne) ismerni és még ide is vág.A Kőszivú ember fiat tuti nem olvassa a mai fiatalság(nem mintha bármi mást igen)
Dátum: 2010.03.07. 21:23:56
Na akkor Én is kérek egy kis ellenőrzést
Ki az a híres WWE pankrátor,aki szerepel a Penge című film harmadik részében?
Terry Gene Bollea (Hulk Hogan)
John Felix Antony Cena (John Cena)
Dwayne Johnson (The Rock)
Paul Michael Levesque (Triple H)
Ki az a híres WWE pankrátor,aki szerepel a Penge című film harmadik részében?
Terry Gene Bollea (Hulk Hogan)
John Felix Antony Cena (John Cena)
Dwayne Johnson (The Rock)
Paul Michael Levesque (Triple H)
Dátum: 2010.03.07. 20:44:57
Nos tíz év TF tapasztalat után az észrevételeim a következőek:
+desing jó,hangulat szintén(szerintem kategóriájában a legjobb jelenleg)
+fejlődés megfelelő
+tárgyak szintén
-lehetne kicsit szinesíteni a csatákat(mint pl. a TF-ben)
-nicsenek boltok vagy városok
-a szörnyek szinte semmit sem dobnak LE-n kívül
-lehet hogy csak a TF miatt de Nekem hiányoznak a vallások és a feltalálható tárgyak
Jade Flamehood
+desing jó,hangulat szintén(szerintem kategóriájában a legjobb jelenleg)
+fejlődés megfelelő
+tárgyak szintén
-lehetne kicsit szinesíteni a csatákat(mint pl. a TF-ben)
-nicsenek boltok vagy városok
-a szörnyek szinte semmit sem dobnak LE-n kívül
-lehet hogy csak a TF miatt de Nekem hiányoznak a vallások és a feltalálható tárgyak
Jade Flamehood
Dátum: 2010.03.07. 12:18:43
Új Hatalom(V1) felvételt hírdet.Jelentkezés : Jade Flamehood
Dátum: 2010.03.06. 17:35:51
Könyvet olvasni a mai tücc-tücc,disco,marcsi korosztály tutira nem fog.(mondjuk ez az értelmi szinvonalukon meg is látszik)
Dátum: 2010.03.06. 10:46:30
Új Hatalom kezdő szövetség aktív tagokat keres,szint és tapasztalat nem számít.
Dátum: 2010.03.05. 08:39:16
Nem a hagyományos értelemben vett sorozat de ha egy adás alatt többször is hallani akarjátok hogy "épp Amerika leghosszabb ideje futó heti epizódikus sorozatát látják" akkor ajánlom a "Monday Night RAW"-t A Sarah Connor Krónikáit viszont kerüljétek mint vámpír a napfényt.
Dátum: 2010.03.05. 00:54:35
Anarchy Online a kategóriájában a legjobb és mellesleg csuklóból veri a WOW-t és nem lepik el a "raging nerd"-ek.
Dátum: 2010.03.05. 00:22:14
Addigra meg már nem lesz érdemes mert az Old Republic úgy rúgja a porosodó trónról mint hülyegyerek a bilit XD
Dátum: 2010.03.04. 23:58:09
Szőke vagánygyerek száguldozik a vadiúj verdájával a faluban.Menet közben veszi észre hogy nem fog a fék de nincs mit tenni nekimegy egy fának.Kiszáll mikozben látja hogy egy öregember elgondolkozva bámulja.Odaszól neki :
-Mi a faszt bámul papa?
-Semmit fiam csak azon gondolkoztam hogy állsz meg ott ahol nincs fa?
-Mi a faszt bámul papa?
-Semmit fiam csak azon gondolkoztam hogy állsz meg ott ahol nincs fa?
Dátum: 2010.03.04. 23:25:35
Hajaj,ez a mesekergetés ismerős (két kislányom van) At utóbbi időben több Disney torrentet láttam mint rendes filmet........
Dátum: 2010.03.04. 21:40:45
Érdekes.Anglia nem ország?Szerintem igen bár lehet hogy csak Én vagyok hülye(két év Newcastleben)Javaslom gyere velem,bemegyünk az első pubba és mond Nekik hogy nem ország de Én nem hozlak haza(legalábbis a földi maradványaidat)Más : Nagy Britannia=United Kingdom?Enyhe képzavar és tök értelmetlen,köszönőviszonyban sincs a kettő egymással ugyanis Nagy Britannia=Anglia és összes gyarmata míg az Egyesült Királyság a szigetország tagállamait jelöli.Egyébként a Wikipedia mióta számít megbízható hírforrásnak?Na pá.
Oldal: 1