Nos tíz év TF tapasztalat után az észrevételeim a következőek:
+desing jó,hangulat szintén(szerintem kategóriájában a legjobb jelenleg)
+fejlődés megfelelő
+tárgyak szintén
-lehetne kicsit szinesíteni a csatákat(mint pl. a TF-ben)
-nicsenek boltok vagy városok
-a szörnyek szinte semmit sem dobnak LE-n kívül
-lehet hogy csak a TF miatt de Nekem hiányoznak a vallások és a feltalálható tárgyak
Nos igaz semmi köze semmihez , de most láttam, hogy az Időkereke sorozat 12. befejező része már meg jelent angolul. Tervezi a Beholder kiadó a megjelentetését magyar nyelven? És ha igen ez előfordulhat még ebben az évben?
Jómagam is főleg angolul olvasok.
Brandon Sanderson vette át a sorozat írását Robert Jordan halála után és az író előzetes terveivel ellentétben 3 részre bontotta az utolsó kötetet.
1. The Gathering Storm
2. Towers of Midnight
3. A Memory of Light
2010 és 2011 Novembere a következő két kötet várható időpontja.
Nagyon jó volt a Végzetúr találkozó. Ez volt a 3. találkozóm, és mindig volt benne valami új. Nekem a tombola tetszett a legjobban!!! Az a Drakula Dühe társasjáték nagyon jó ötlet volt. Kiváncsi vagyok a következő végzetúr találkozóra. Mikor lesz a következő végzetúr találkozó??
Lesz még valaha "Zarknod ébredése" , csak mert én az esemény után regiztem és nagyon jól hangzot és nem vagyok ezzel egyedül... Na meg acuccok is érdekelnének amit adot a zarnod ébredése... Remélem vmi infót tudtod nyujtani. Köszönöm!
Hali...
Nem tudom, h ez a bejegyzés hova való, de...
Rendeltem kétszer 9 őskövet, (SMS) de mindig azt az SMS-t kaptam, h sikeres volt a rendelés, de nem tudták jelezni az eladónak!
És a pénzt levette, én viszont nem katpam semmit!