Sziasztok!
Én azt szeretném megtudni, hogy honnan lehet olyan brutális állatot szerezni, mint amilyen Escalusnak van V1-en? Én is szívesen beszereznék egy olyat, úgy látom, jó nagy sebzésfelfogása van neki... Az állat képe úgyszintén tetszik, ritkán látni olyan állatot vadászat közben, hogy egy plüssnyuszihoz kötéllel hozzá van kötözve egy konyhakés.
Hozzászólások - Darwin
Oldal: 12
Dátum: 2010.05.04. 08:21:27
Dátum: 2010.04.30. 19:48:12
Sziasztok!
Hibás az alábbi kérdés: "Mikor volt a Parl Harbor-i támadás?"
Jó válasznak fogadja el az 1942. december 7-i dátumot, pedig 1941. december 7-én történt.
Hibás az alábbi kérdés: "Mikor volt a Parl Harbor-i támadás?"
Jó válasznak fogadja el az 1942. december 7-i dátumot, pedig 1941. december 7-én történt.
Dátum: 2009.04.15. 23:24:06
Hm... a visszafogott fejlődés fejlesztése közben egy érdekes jelenség lépett fel, elég mókás a dolog
"Ma, 23:17:03
Vihar közeledik, ezért igyekezned kell, ha még előtte zsákmányra akarsz bukkanni! Az egyre erősebb szél portölcséreket kavar, el kell takarnod a szemed. A szél köveket sodor, fákat tép ki. Fedezéket kell keresned! Ekkor valami nagy döndüléssel eléd csapódik a porba. Egy haldokló óriási ragálymester! Megadod neki a kegyelemdöfést, és lélekenergiáját veszed (+2054). +21 TP A szerzett lélekenergiából 186 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 23:12:14
Lélekenergiára éhesen indulsz útnak. A Győzelem óta egyre több, és egyre veszedelmesebb szörny veszi birtokba a felszínt. Most is, a síkság közepén, a rejtőzködést meg se fontolva közeledik feléd egy titánpók, ki akar hívni. Mindjárt eldől, ki lesz a zsákmányállat! A lény nem adja olcsón életét, de végül győzedelmeskedsz, szerzeményed 631 lélekenergia. +20 TP A szerzett lélekenergiából 56 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 23:07:25
Döngő léptek remegtetik meg a földet: egy kisebb hegy méretű titán keres élelmet. Bátor, sőt vakmerő vagy: nem futamodsz meg, inkább elébe kerülsz a titán elől menekülő lényeknek, és elejtesz egyet. 819 lélekenergiát ad neked egy tollaskígyó, ami az utadba kerül. De közben a titán már tényleg nagyon közel került, futsz, ahogy a lábad bírja. Már alig várod a napot, amikor elintézheted ezt a szörnyet is! +21 TP"
Összegezve: vadászatonként váltogatja a kapott TP-t a program.
"Ma, 23:17:03
Vihar közeledik, ezért igyekezned kell, ha még előtte zsákmányra akarsz bukkanni! Az egyre erősebb szél portölcséreket kavar, el kell takarnod a szemed. A szél köveket sodor, fákat tép ki. Fedezéket kell keresned! Ekkor valami nagy döndüléssel eléd csapódik a porba. Egy haldokló óriási ragálymester! Megadod neki a kegyelemdöfést, és lélekenergiáját veszed (+2054). +21 TP A szerzett lélekenergiából 186 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 23:12:14
Lélekenergiára éhesen indulsz útnak. A Győzelem óta egyre több, és egyre veszedelmesebb szörny veszi birtokba a felszínt. Most is, a síkság közepén, a rejtőzködést meg se fontolva közeledik feléd egy titánpók, ki akar hívni. Mindjárt eldől, ki lesz a zsákmányállat! A lény nem adja olcsón életét, de végül győzedelmeskedsz, szerzeményed 631 lélekenergia. +20 TP A szerzett lélekenergiából 56 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 23:07:25
Döngő léptek remegtetik meg a földet: egy kisebb hegy méretű titán keres élelmet. Bátor, sőt vakmerő vagy: nem futamodsz meg, inkább elébe kerülsz a titán elől menekülő lényeknek, és elejtesz egyet. 819 lélekenergiát ad neked egy tollaskígyó, ami az utadba kerül. De közben a titán már tényleg nagyon közel került, futsz, ahogy a lábad bírja. Már alig várod a napot, amikor elintézheted ezt a szörnyet is! +21 TP"
Összegezve: vadászatonként váltogatja a kapott TP-t a program.
Dátum: 2009.03.26. 11:08:23
Van valakinek valami tippje arra, hogy mit lehet az ellen kezdeni, ha 5 szinttel magasabbak támadgatnak, 30-40 százalékos másodlagos varázslat sebzéssel? Ma reggel 6:00 és 6:30 között az állatom csak 633 sebzést kapott 5 támadásból... a vastag bőrt had ne vigyem fel 100-asra...
Dátum: 2009.03.23. 15:28:13
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Kreatív affinitás nevű szaki hatással van a Térkapuból szerzett LE mennyiségére is?
Kösz a választ előre is!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Kreatív affinitás nevű szaki hatással van a Térkapuból szerzett LE mennyiségére is?
Kösz a választ előre is!
Dátum: 2009.03.21. 18:39:31
Nincs ezzel a szakival semmi probléma, egy nem top-karakter, hanem közepes pl. remekül tudja védekezésre használni az őt legjobban farmoló szövi ellen. Tovább színesíti a játékot, hogy ha portyázol, elég lutri, hogy most épp ellened van-e kifejlesztve ez a szakértelem vagy sem. Izgalmasabb lesz, ami szvsz remek dolog.
Dátum: 2009.03.21. 18:35:06
Az új csatatárolás után sokkal áttekinthetőbbé vált a csatáim átnézése, egy helyen van minden típus, így már el lehet rajtuk igazodni, nem kell mindig más menüpontot nézni. Köszönet érte!
Dátum: 2009.03.21. 18:32:32
Ne változtassunk rajta, tökéletes így, ahogy van. Újabb taktikázási lehetőség, sima portyában és háborúban egyaránt.
Dátum: 2009.03.21. 18:14:01
Idézet: Miklós - 2009.03.20. 11:49:51
V. A győzelmi feltételek megkönnyítése. 1 hét után nem 100, hanem 100-10xszint győzelem is elég lenne.
Nekem ez utóbbi tetszik a legjobban a felsoroltak közül A plusz LE-szerzéssel az a probléma - ahogy már említetted -, hogy a nagyobb szövik majd "egymással kenődnek", ahogy ez V3-ban is nagy divat. Hasonló mechanizmussal, mint ami a sebzéskompenzációnál van, sztem megoldható a dolog: ha lényegesen különbözik a fegyverzetük, akkor nem jár plusz LE.
V. A győzelmi feltételek megkönnyítése. 1 hét után nem 100, hanem 100-10xszint győzelem is elég lenne.
Nekem ez utóbbi tetszik a legjobban a felsoroltak közül A plusz LE-szerzéssel az a probléma - ahogy már említetted -, hogy a nagyobb szövik majd "egymással kenődnek", ahogy ez V3-ban is nagy divat. Hasonló mechanizmussal, mint ami a sebzéskompenzációnál van, sztem megoldható a dolog: ha lényegesen különbözik a fegyverzetük, akkor nem jár plusz LE.
Dátum: 2009.03.21. 14:29:33
Sőt, szerintem bőven elég 10-es csapda, 20 vadászatból így is befogsz 2-4 között; ellenben ha azt a 20 szakértelempontot a sajtolásra költöd, akkor már mindjárt előrébb vagy.
Dátum: 2009.03.21. 14:20:01
Olvastam a hírt az új indoklásról a kvízértékelés rendszerében. Bizonyos szempontból hasznos, de sajnos a túl könnyű kérdésekre van igény. Olyan kérdéseim mentek 25% alá, amiről álmodni sem mertem volna... Ez esetben is kellene valami mentőöv, hogy a 25% alá eső kérdéseket átnézze valaki, mert nagyon sok olyat szórnak ki, ami általános műveltséghez tartozik.
Dátum: 2009.03.20. 13:07:44
Gondom van a csaták listázásával az új adatbázisban. Amikor az "Eddigi csatáid" menüpontban meg szeretnék nézni egy csatát, rákattintva azt az üzenetet kapom, hogy "Nincs ilyen csata".
Dátum: 2009.03.11. 09:20:14
Be kellene vezetni egy olyan rendszert is, hogy aki teljesen alap kérdéseket rossznak jelöl meg, annak is vegyék el egy idő után az értékeléshez való jogát. Bődületes, hogy az emberek miket nem tudnak, és ennek az a réteg látja a kárát, aki szívesen tesz fel kérdést. Alább bemásoltam a kérdésem, amit nem fogadtak el. Általános iskolában tanítják, plusz a Bonduelle zöldségreklám zenéje is volt. Kisöcsém óvodában hallotta már, pedig nem egy hú de elit oviba jár a gyerek, minden szempontból általános. Ő is meg tudja ezt mondani.
Kinek az operája a Tell Vilmos (franciául Guilaumme Tell)?
Robert Schumann
Wolfgang Amadeus Mozart
Gioacchino Rossini*
Johann Strauss
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Kinek az operája a Tell Vilmos (franciául Guilaumme Tell)?
Robert Schumann
Wolfgang Amadeus Mozart
Gioacchino Rossini*
Johann Strauss
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Dátum: 2009.03.09. 22:12:02
Visszavonom a kettővel ezelőttit, most kaptam meg rá az LE-t.
Dátum: 2009.03.09. 21:40:49
Valószínűleg valami félresikerülhetett a kvíznél az ingyen jutalom bevezetésekor, mert a következő probléma lépett fel: épp kiértékelés alatt volt egy kérdésem, mikor az újítás be lett vezetve, azóta a következő kiírással találkozom a kvíz menüpontban: "Legutóbbi kérdésed kiértékelés alatt van, addig nem tudsz újabb kérdést feltenni!", valamint a legutoljára feltett kérdésre: "A kérdésre eddig 13 jó és 0 rossz válasz érkezett."
Nem is tudok újabban feltenni, valamint az az ominózus gomb sincs meg.
Help me please!
Nem is tudok újabban feltenni, valamint az az ominózus gomb sincs meg.
Help me please!
Dátum: 2009.01.18. 17:36:44
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy milyen képesség az a visszacsatolás? A wikin látom, hogy egy varázslat képes ilyenre, de nem találok infót róla, hogy mi is ez valójában.
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Dátum: 2009.01.17. 18:48:29
Valami gond van az Átokpiramissal... egy ismerősömmel kipróbáltuk, és nem befolyásol semmit sem az elvitt LE tekintetében... ugyanúgy 10% körülit vitt el tőlem, mint akkor, amikor nem voltam megátkozva... nála bőven volt annyi, hogy többet vihessen el. A két szituáció ugyanaz volt: nem támadtak előtte szinte egész nap sem engem, sem őt, nem építettünk pajzsokat azóta, semmi ilyesmi nem történt. Nem is állunk háborúban. Egyszerűen csak nem működik. A szintünk is ugyanaz.
Dátum: 2009.01.17. 16:37:20
Sziasztok!
Lehet már tudni valamit arról, hogy a fertőzéscsökkenésért milyen bónuszok járnak, és hány százalékos fertőzésnél kapjuk az első bónuszt?
Lehet már tudni valamit arról, hogy a fertőzéscsökkenésért milyen bónuszok járnak, és hány százalékos fertőzésnél kapjuk az első bónuszt?
Dátum: 2009.01.09. 15:40:53
A könyvtárat én is támogatom, elkell a Smaragdoknak is valami bónusz, bár én nem vagyok Smaragdos, de izgalmasabbá tenné a játékot
Dátum: 2009.01.07. 02:18:10
Nagyon igaz az, amit Dragon HUNter mond! Én is úgy jártam 22-23. szinten, mint sokan mások, hogy a feljebb levők ütöttek sokat, és mozdulni sem tudtam. Elvégeztem 3 küldetést, azokat mind a Spektrális manipulációra raktam rá, és láss csodát! Az előbb 7 vadászatból 4.386 LE-t szedtem össze... Ebből igenis futja növelni a Védekezést, meg személy szerint még nagyon ajánlom mellette az IQ-t, ha nem akarod azt látni a csataleírás elején, hogy "-11 támadás". Néhány nap eltelt ilyen brutális vadászatokkal (nem volt mindig ekkora szerencsém, de sokkal több jött), és azóta bizony jó sok 3-4 szinttel magasabbról támadónak belém törött a bicskája... és ezekre a vadászatokra még nem raktam rá Tudatturbót... Meg építs sokat a szövetségedbe, akkor jönnek majd a hatalmas meg nagyobb szörnyek, és majd hízhat a májad, mikor ránézel a vadászatokra... Nem holnap lesz ez, de rövid távon, 2-3 hét alatt megoldható!
Oldal: 12