Olvasd végig.
Mintha írva lenne, hogy az 1. szintről fentebb kell lépni.
Ha mondatrészeket ragadsz ki akkor a következő lépés a szavak majd betűk lesznek abból meg aztán tényleg azt raksz ki amit csak akarsz.
Hozzászólások - Romantikus erőszak
Oldal: 1
Dátum: 2012.11.29. 19:50:01
Dátum: 2012.11.06. 15:28:31
Nagy parasztvakítás volt a segítség opció is.
Van olyan feltett kérdés amit a landi event elejétől nem válaszoltok meg, másikat meg több mint egy hete.
De így legalább van mire mutogatnia minden piros nevűnek, miért nem foglalkozik velünk: írd meg a segítségre.
Van olyan feltett kérdés amit a landi event elejétől nem válaszoltok meg, másikat meg több mint egy hete.
De így legalább van mire mutogatnia minden piros nevűnek, miért nem foglalkozik velünk: írd meg a segítségre.
Dátum: 2012.08.29. 09:49:14
Jó lenne egy sokkal több elemű lista is alacsonyabb szintűek számra is
Dátum: 2012.07.20. 11:21:16
Ez nem csak a mi kényelmünket szolgáló fejlesztés, hanem gépigény csökkentést is jelentő.
a régi felület használat opció szerintem elég irreleváns felvetés.
viszont az jó lenne, ha a tárgylistán öltözködés közben nem pakolna át minden tárgyfelvételnél a karakterlapra
a régi felület használat opció szerintem elég irreleváns felvetés.
viszont az jó lenne, ha a tárgylistán öltözködés közben nem pakolna át minden tárgyfelvételnél a karakterlapra
Dátum: 2012.05.10. 22:40:13
5*5ös templom kikérve 4 kizárólag őskővel megoldható.
Mintha visszaléptem volna 3 hetet a játékba.
előzőben 8 ősköves volt. néhány dologra költök kavicsot, de ez így nem kóser.
Mintha visszaléptem volna 3 hetet a játékba.
előzőben 8 ősköves volt. néhány dologra költök kavicsot, de ez így nem kóser.
Dátum: 2012.05.03. 11:15:03
Pontosítok: István szerint a hibát az én szolgáltatómnál kell keresni.
holott a Beholder szolgáltatója volt hibás.
holott a Beholder szolgáltatója volt hibás.
Dátum: 2012.05.03. 10:13:32
Bejelenteném a Diko István hibát.
Jó amikor a Jv-k ennyire képben vannak. Dikó "játékvezető" szerint nem volt semmi elérhetési gond a Beho szervernél vasárnap este-hétfő reggel.
Gondolom ő nem akart belépni.
Jó, hogy ennyire tájékozott játékvezetőnk van. Igaz már máskor is megmondta, lejár a munkaideje nem foglalkozik a játékkal. Ez akkor ezt jelenti, hogy a hétvégi eseményeket is derogál neki követni?
Ezért nem szeretnek arra a címre írni amin várhatóan ő fog válaszolni. A lehetőleg csak 2 sor levelet kelljen írnom és semmi más munkám ne legyen vele ember. mindent elutasít, sajnos nem megoldható.
egyébként milyen gyakran is látni itt a fórumon? lehet tényleg ennyire nincs képben mi zajlik a végzetúron?
Jó amikor a Jv-k ennyire képben vannak. Dikó "játékvezető" szerint nem volt semmi elérhetési gond a Beho szervernél vasárnap este-hétfő reggel.
Gondolom ő nem akart belépni.
Jó, hogy ennyire tájékozott játékvezetőnk van. Igaz már máskor is megmondta, lejár a munkaideje nem foglalkozik a játékkal. Ez akkor ezt jelenti, hogy a hétvégi eseményeket is derogál neki követni?
Ezért nem szeretnek arra a címre írni amin várhatóan ő fog válaszolni. A lehetőleg csak 2 sor levelet kelljen írnom és semmi más munkám ne legyen vele ember. mindent elutasít, sajnos nem megoldható.
egyébként milyen gyakran is látni itt a fórumon? lehet tényleg ennyire nincs képben mi zajlik a végzetúron?
Dátum: 2012.04.19. 14:22:35
Kíváncsiságból beregeltem kiskarival v5re.
A jutalmai között ilyesmik szerepelnek, mint ilyen kristály ital olyan kristály ital alig 40 szint és használható lesz.
A jutalmai között ilyesmik szerepelnek, mint ilyen kristály ital olyan kristály ital alig 40 szint és használható lesz.
Dátum: 2012.04.17. 11:51:28
A léből történő dekrétum 80 000 és 160 000.
Amikor egy tulajdonság növelése 30-35K körüli a tulajdonság jutalom ki is van ütve hacsak nem őskövevel váltja ki.
Egyébként is van 5 ősköves küldi
Amikor egy tulajdonság növelése 30-35K körüli a tulajdonság jutalom ki is van ütve hacsak nem őskövevel váltja ki.
Egyébként is van 5 ősköves küldi
Dátum: 2012.03.13. 10:07:48
elnézést elírás
Dátum: 2010.06.20. 12:15:06
Manakonstit használtam és lementem -8000 Vpbe.
Fél napom rámegy mire ennyit összeszedek, vagy Lét kell költenem italra.
Hogy vehet fel az Ép, vp minusz értéket?
ez elég nagy szívás
Fél napom rámegy mire ennyit összeszedek, vagy Lét kell költenem italra.
Hogy vehet fel az Ép, vp minusz értéket?
ez elég nagy szívás
Nem tudom jól értelmezem-e a dolgot.
Azok nyernek, akiknek az aktív tagjai a legnagyobb mennyiségű pp-cspt költenek el magas mászás mellett.
Azaz az energiahasznosítók ha tényleg arra használják, ami némileg hátrányban vannak: ők elvileg csak pp-használnak.
Továbbá akkor semmit nem érnek a kis karik amiket beregelnek. Sőt, inkább szívás. 10-20 kis kari, aki rendszeresen lelépi a csp-jét, nem portyázik és nincs mászása aktívnak számít, viszont jócskán rontja a csapatának a győzelmi esélyeit- hiszen napi 30* 2% esélyért kapnak majd 1 aktív játékost.
ÉS természetesen a multi fogalma amit Miklósék írnak: akkor multizol, hogyha ellenséges portyázást végzel, egyébként be lehet lépni máshoz. Azaz az aranyhalaim karjait teljesen szabályosan vihetem jól lehúzva a rivális csapatot.
Jól értem?
Azok nyernek, akiknek az aktív tagjai a legnagyobb mennyiségű pp-cspt költenek el magas mászás mellett.
Azaz az energiahasznosítók ha tényleg arra használják, ami némileg hátrányban vannak: ők elvileg csak pp-használnak.
Továbbá akkor semmit nem érnek a kis karik amiket beregelnek. Sőt, inkább szívás. 10-20 kis kari, aki rendszeresen lelépi a csp-jét, nem portyázik és nincs mászása aktívnak számít, viszont jócskán rontja a csapatának a győzelmi esélyeit- hiszen napi 30* 2% esélyért kapnak majd 1 aktív játékost.
ÉS természetesen a multi fogalma amit Miklósék írnak: akkor multizol, hogyha ellenséges portyázást végzel, egyébként be lehet lépni máshoz. Azaz az aranyhalaim karjait teljesen szabályosan vihetem jól lehúzva a rivális csapatot.
Jól értem?
Dátum: 2009.10.11. 19:51:07
Elnézést elcsúszik 

Dátum: 2009.10.11. 19:49:52
.
Oldal: 1