Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Ricskosz

Dátum: 2023.06.13. 14:06:21
A HKK-s kincsészlelés relikvia nem lehetne, hogy simán csak mutassa a kincseket?
Szerintem senki nem fog erre PP-t pazarolni jelen formájában.
Dátum: 2022.09.23. 08:57:13
1,3 millió a max manám, lehet hogy ez 400-on kevés
De amúgy brutális a szórás ebben, megnéztem most amikor gyengébb klónok támadnak, akkor 1-et tudnak sebezni a varázslattal, és nem égetnek semmit, amikor viszont a brutál játékosok klónja támad, akkor akár fél milliót is égetnek egyetlen varázslattal.
Dátum: 2022.09.22. 13:25:05
Javaslat: AF képesség/relikvia/kódos relikvia/bármi mütyür, ami kioltja a kristály horda manaégetős képességét.
Nem tudom másnak ez probléma-e, de én gyakran tapasztalom, hogy annyit támadnak a kristályok, hogy hiába vagyok max körüli ÉP-n, VP-m szinte semmi.
Dátum: 2021.11.10. 00:05:44
Hát ez az event a legnagyobb jóindulattal is "meh" lett.
Dátum: 2021.10.27. 00:03:31
Lélekkút kisütést nem számolja őskőnek a feladat, pedig az rögtön 10
Dátum: 2021.10.20. 22:16:22
Jól értem, hogy az "elit éptész" címet nem lehet eventen belül megszerezni csak befizetéssel?
Mert akkor ez nagyon masszív pay to win, ennyit egy átlag 5ks befizetés messze nem szokott adni.
Tali összefoglaló:
- Úgy néz ki Miklósék vissza tudják keresni a sajtolásból származó LE-t(szóval nem lesz összemosva az egyéb tevékenységekkel), ennyit lehet majd szerezni az eddigi képlettel sajtolásból, utána drasztikusan vissza lesz vágva. Született rá ígéret, hogy a karakterlapon követhető lesz, hogy hol tartasz a limit kimaxolásával.
-400. szint felett úgy lesz a bajnoki, mint a csatlós viadalon, fel lesz osztva az alapján, hogy ki hány bajnokit nyert 400 felett, mivel egy 400/50 szinte mindig rommá fog verni egy 400/1-est. Elképzelhető, hogy erre új medál is születik majd.
-Több helyről is fog potyogni Isteni kocka a jövőben.
-Felmerült AF-ből/relikviából még több letiltható szerencsekerék tárgy, ez egyelőre elutasítva.
-Templom végi jutalmak elképzelhető hogy kicsit felül lesznek vizsgálva, az 1-2 mytokronit csomag teljesen gitt a napi 1000+-os hűségbónuszhoz képest.
-Tervben van egy event, amin egy 13x13-as mátrixban vannak feladatok, és minden sorra és oszlopra külön toplista lesz.
-Bemutatták az elsősorban mobilra készülő, grafikus felületű VÚ-t, ami majdnem ugyanazokkal a szabályokkal megy, de alapvetően külön játékként lesz kezelve a böngészős VÚ-tól.
-Felmerült, hogy 400 fölé nem növelhetők a csatlósok képességei, mert a kék a szintedhez van kötve, de kérdés hogy ez egyáltalán probléma-e.
Egyelőre ezek jutottak eszembe, ha valaki tudja, egészítse ki.
Régen is a Szívósság öve volt az egyik legkelendőbb tétel élő aukción, pedig elérhető volt a játékban is. Egyszerűen a játékon belüli darabszám messze kevés az igények kielégítéséhez. Nekem a 3 verempálcán kívül haszontalan minden a listáról.
Igen, az mindenképp legyen, nem is gondoltam volna hogy kimarad.
Dátum: 2021.01.11. 19:38:29
Nem téged kell nerfelni, te jól pörgetted, csak az elég demotiváló ha más ezeket nem csinálhatja meg ezután.
Dátum: 2021.01.11. 17:48:27
Nagyon jó lesz ez a tudás(és nem élet) fája nerf, azt fogja elérni, hogy például konzerválja egy 425. szintű karakter előnyét velem szemben ~300 templomi pálcában, meg ki tudja mikben, pedig egy szöviben vagyunk, azonos a fa . Nem tudom kinek lesz jó, ha lenerfelitek, mindenkinek nagyjából ugyanannyit ad a fa a top környékén. Csak arra lesz jó, hogy bebetonozza azoknak az előnyét, akik elfüstöltek mindent, aminek az az üzenete, hogy nem igazán van értelme tervezni, tartalékolni. Minden el volt nálam szépen tervezve, mikor sajtolom ki az állatokat, mikor tolom el a csaknem 40 000 tartalék PP-m ami van, remélem mire odaérek, ki lesz találva hogy az EH esszencia is túl erős, és le lesz felezve a hatékonysága Nem tudom ezek után mi motiváljon még arra hogy folytassam.
mod: ezt a képletet is úgy lenne korrekt megávltoztatni, hogy a jelenlegi legmagasabb szintet elért játékos után.
Tehát például ha a jelenlegi legmagasabb szintű játékos 400/50, akkor az AF képesség leírásába bekerülhetne, hogy 400/50. szint után csak +20%-t ad egy szint. Itt nem lehet arra hivatkozni, hogy nem tároljátok, hisz ez a legegyszerűbben megnézhető dolog, és nem generál feszültséget sem.
Dátum: 2021.01.08. 19:10:16
Tudás fája képesség nerf nagyon nem tetszik, nem támogatom. A legdurvább amit adott az a relikviaforgácsból kapott pechpont volt. De legalább volt miért várni a szintlépést .
mod:
Ez egyike volt a nagyon erős, nagyon drága, magas szinthez kötött AF képességeknek. Akik már annyira magas szintűek, hogy ezt fejleszthetik, azok úgyis a topszövetségek valamelyikében vannak, akik között nincsenek hatalmas szakadékok a Tudás fájában. Arról meg nem beszélve, hogy a nerf megint azoknak kedvezne akik már eldarálták az erőforrásokat és megszedték magukat.
Dátum: 2021.01.06. 14:33:40
Jó, nyilván nem látjuk a képletet, nem tudom mekkora lineáris taggal kompenzáltad ezt. Azt tudom csak, hogy tegnap Unr34l már a 32k-s állatért kevesebbet kapott, mint előtte a 23k-sért. Ebbe belejátszhatott a brutális szórás ami van a sajtolás képletében, nem tudom hogy erről lehetett-e szó. Bár továbbra sem érzem meggyőzve magam, hogy aki a régi képlet szerint sajtolhatott annak nem betonozódik be az előnye, de ha egyebet nem terveztek ezzel csinálni akkor mást ne tudunk csinálni mint próbálkozni.
Dátum: 2021.01.06. 13:42:13
Miért ne keletkezne senkinek behozhatatlan hátránya? Valaki 20k+s állatokat sajtolt le a régi képlet szerint. A négyzetes növekmény nyilván sokkal-sokkal durvább mint a lineáris, ez több milliárd különbséget generált. Az persze szép elképzelés, hogy ha felrántok 15 állatot akkor esetleg jobban járhatok, mint aki csak 6-ot csinált meg a régi képlet szerint, de ez hogy jön ide? Akik erre álltunk rá az összes állathelyet erre áldoztuk, valaki megvette a +helyeket biztosító reliket is kétszer, nyilván maxon pörgött mindenkinél, úgyhogy ez nem érv. A tudás fája bónusz idekeverését pedig nem is igazán értem, a két V1-es topszövetség fái között nincs hatalmas különbség, a miénk valamelyest nagyobb, de messze nem generálnak több milliárdnyi különbséget ezek a cuccok(és főleg nem ilyen gyorsan). Akiknek meg jelentősen kisebb a fájuk, azok ezekkel a karakterekkel nem nagyon találkoznak, szóval ne bagatellizáljuk ezt most a tf bónusz említésével. A "havi 1 gigatemplom" meg aranyos
Dátum: 2021.01.06. 12:42:56
Egyébként valamilyen számláló megoldás lehet arra, amit az előző oldalon írtam: amíg x LE-t nem sajtolsz legalább 5000. szintű állatokból, addig a régi képlet szerint sajtolsz, afelett pedig az új képlet szerint. X-et pedig egyszerűen annyinak kell választani, amennyit a régi képletből legtöbbet kinyerő játékos szerzett. Ezzel senkitől nem kellene levonni semmit, és mindenkinek adva lenne a lehetőség, hogy egy bizonyos keretig kihasználja ezt, utána pedig mindenkitől szépen eltűnne az exploit.
Dátum: 2021.01.05. 18:09:53
Idézet: Miklós - 2021.01.05. 16:45:15


A másik kérdés a sajtoláskor kinyert lélekenergia. Alapvetően nincs gond azzal, hogy a sajtolás során a templomkristályokat LE-re váltjuk. A sajtoláskor kapott LE-nél van egy elég nagy random (gyakorlatilag X és 2*X között bármi lehet), Emellett a LE-t egy exponenciális függvény számolja, ami annyit jelent, hogyha egy 5000. szintű állatot sajtolok ki, 100x annyi LE jár érte, mintha egy 500. szintűt sajtolnál ki. Ezt a szintet már nagyon sokan elérték állattal, és sajtoltak is, tehát ez nem fog megváltozni, ahogy a kiképzés sem. 5000. szint fölött azonban a négyzetes függvényt lineárisra finomítottuk, ami azt jelenti, hogy a 25000. szintű szörnyért kb. 5x annyi LE jár sajtoláskor, mint az 5000. szintűért. Tehát ha az 5000. szintet elérte az állatod, utána már mindegy, hogy mikor sajtolod ki - de nyilván minél magasabb szintű, annál több elnyelést ad, annál kevésbé akar tőle az ember megválni
.


Ez a "finomítás" most történt meg, miután Unr34l írt nektek? Csak mert ha igen, akkor néhány ember előnyét ezzel konzerváltátok több milliárd LE-ben behozhatatlanul. Nekem jelenleg 5000. szint körül vannak az erre a célra szánt állataim+60k templomkristály+107 templomi pálca+23 verempálca.
Nyilván ebből még bőven mehetnének és én is tudnék 20-30 ezres állatokat sajtolni, de akkor ezek szerint már nem lesz értelme.
Ha azokkal akik elfüstöltek minden erőforrást nem történik semmi, akkor pár emberen kívül az egész v1 top törölhet, mert több tízmilliárd LE hátrányt az életben nem fogunk behozni. Persze nem igazán lenne tőlük korrekt levonni bármit is, hiszen ők csak jól játszottak, és kihasználták a lehetőséget, viszont az sem igazán korrekt, hogy mindenki más aki még nevelgette az állatait vagy csak simán nem darálta le az erőforrásait az már nem részesülhet az exploitból, mert ez egy hatalmas ollót betonoz be örökre a játékba a top szintek környékén.
Amúgy apróság, de a négyzetes függvények azok nem exponenciálisak. Úgy tűnik mintha ezt a két fogalmat szinonimaként használnád, ez kicsit megtévesztő lehet.
Idézet: Mogorvachei - 2020.09.17. 08:16:23
Nekem tetszett
attól ugyanúgy lehet diplomázni az első kör után


Melyik szakon lehet egy kör után diplomázni?
Dátum: 2020.06.07. 10:46:04
Elvileg lenne maximuma a Kárhozat Vermek szintjének, de az előzetesen belengetett maximumot már rég meghaladtuk csomóan(azt hiszem 15 lett volna az alap medálokkal,erre jönnének rá relikviákból +1 szintek).
Dátum: 2020.05.24. 11:10:53
Az eddigi javaslatok többsége tetszik, de könyörgöm, ne legyen plusz egy harcoló csatlós slot. Ennyire önteni akarjátok az őskövet még egy csatlós felszereléseibe?
Dátum: 2020.05.14. 11:00:50
Jó az a templomi pálca, így is van 22 verempálcám amire nem tudom mikor lesz CSP/idő