Kicsit borongós a hangulat az új minivel kapcsolatban. Kár. Igaz, csak 1,5 éve játszom, törekvéseim is egy erős, "bajnokira" optimalizált karakterről szólnak, mely alapból kerül minden "extra" TP-t, ám, ha az ember tervez, átgondol, lehet haladni a húzd meg - erezd el elv alapján. A kapkodás még légyfogásra sem jó.
Konkrétan:
1. nap : vadászat - kiégett ---> ha vadászatot hall egy bajnokis karakter, lenyeli az ádámcsutkáját ( erezd el )... Nem is mentem, hiába hozzá a kellő szaki, myto a csatlósokon, nem megérős a LE/TP felvétel ( kivételt képezhet, ha kutatás azon szakaszában vagy, mikor kell a sárkányvirág. ) .
2. nap: talán csak az 5 tulajdonság nem lesz meg. Minden más, pipa.
3. nap: meglátjuk mit dob, fantázia, 2 kávé, átgondol, cselekszik.
Ahogy így 2ik napon nézem a feladatokat, egy kis változatosság a szokásos eventek sorában. Ne gondoljátok, hogy nem értem meg azon játékostársaim, akik CSP vagy PP hiányra panaszkodnak, SŐT, maximális tiszteletem azon LVL 100+ karaktert vivő játékostársaimnak, akik nélkül bizony csak hogy a mánál maradjunk, egy xeno soha nem teljesülne. Én az a low vagyok, aki 401 PP-s támadással és 1.600 építéssel már megvagyok ( építés nem igaz, kellett sokkal több szerencse miatt
).
Befizetés: magam korteskedtem, kunyeráltam a szeptemberi befizetés kitolását, mert úgy jött ki a szitu, most magam korteskedem a Beholder mellett, 350 es befizetés megtörtént. ( Utólag is köszi! )
Aki igazi "pay to win" játékot szeretne megismerni --> desert - operations bármely magyar szerver, ott, ha valaki akarsz lenni min 100 EUR / hét....
Én azt gondolom, így az eltelt 1,5 évemmel, mindenre látok megoldást ( eddig ) , szakértelemben, csatlós mytokban, esszenciákban, relikviákban, amik segítenek az eddig olvasott problémák megoldásában.
Természetesen nem egyedül vagyok ilyen okos, határozott és igen átgondolt személyek a mentoraim, nekik is kellett vagy 3 hónap, míg meggyőztek hogy itt legyek, itt játszak.
Mivel határozottan pozitív szemléletűnek tartom magam, most lehet sokaknál kivertem a biztosítékot, hát szedjetek szét nyugodtan, meló után próbálok mindenkinek válaszolni.
...és valóban: ez a tapasztalat ital nem a legátgondoltabb, az én szemszögemből, de legalább elmondhatom, van ilyenem is...
Szóval, csak pozitívan és nem elfeledni, kapkodás még légyfogásra sem jó.
Jók legyetek , jó játékot.