Hozzászólások - Ricardo
Dátum: 2009.07.29. 14:25:13
Azért mondom, hogy meggyengült, nem azt, hogy immár sz@rt sem ér. Én most +6 tulajdonságot adó fókuszkristályt használok benne, és magas szinten már van olyan tárgy ami +3 tulajdonságot ad. Akárhogy is nézem buktam olyan 60k körül.
Dátum: 2009.07.29. 14:18:21
Sajnos a Nirdatar gyémántgyűrű ezzel a fejlesztéssel meggyengült, mert elvesztette különlegességét. Kár érte.
Dátum: 2009.07.28. 16:34:15
Én a Fair-play díjat csak úgy tudom elképzelni, hogy az adott hónapban a legkevesebb portyát megnyerő végzetúr, vagy a legtöbbet bukó (nem tudom melyik lenne a jobb) kapna egy érmet minden szinten esetleg minden bajnoki kategóriában, ami +1 vagy +2 tulajdonságot adna neki mindenre (akár szerencsére is). Ez természetesen a bajnoki viadalon is használható lenne.
Amit Birka mondott azért nem jó, mert én pl magas szinten (59. szintű vagyok) könnyebben verek egy 60-as szintűt, mint egy 58-ast. A VF miatt ugyanannyi Lé van szétosztva kb mindkét fajta karakternél, de az egyiket nem tudom kevés ép-n megtalálni.
Amit Birka mondott azért nem jó, mert én pl magas szinten (59. szintű vagyok) könnyebben verek egy 60-as szintűt, mint egy 58-ast. A VF miatt ugyanannyi Lé van szétosztva kb mindkét fajta karakternél, de az egyiket nem tudom kevés ép-n megtalálni.
Dátum: 2009.07.28. 11:32:38
Idézet: winnie - 2009.07.28. 11:17:18
Válasz:
Winnie, ebben a játékban Te vagy a legképmutatóbb. Gyakorolj már egy kis önkritikát, mielőtt máskor megszólalsz.
(költői kérdés: miért van az, hogy ha egy esetleges bug pozitív hozadékkal rendelkezik, akkor a játékosok nem sietnek jelenteni azt? nem erre gondolok, hanem sok másikra... képmutatás ezerrel?)
Válasz:
de köszönjük, emese, konstruktív volt. (megint tipikus: totális negativitás, szélsőséges megfogalmazás, erős csúsztatás.
Winnie, ebben a játékban Te vagy a legképmutatóbb. Gyakorolj már egy kis önkritikát, mielőtt máskor megszólalsz.
Dátum: 2009.07.28. 10:13:36
Ehh .. felnézek a játékra és azt látom, hogy leállás közben csúnyán kamárznak minket. EZ így elég abszurd.
Dátum: 2009.07.27. 20:39:43
... Szerk. Talán kicsit túl korán sírtam.
Dátum: 2009.07.27. 20:05:10
Ejj-ejj. Azért ez képmutatás. Te panaszkodhatsz, ha a Te problémád orvosolva lesz, az faja, de másnak már kuss, mert mekkora parasztság már panaszkodni.
Dátum: 2009.07.27. 10:49:59
Valószínűleg minden tökéletesen helyre fog állni, nem kell izgulni.
Minden bizonnyal emiatt zavarodott meg a rendszer, mégsem működik olyan tökéletesen, mint azt előre várták.
Júl. 27-én, hétfőn, egésznapos áramszünet lesz az irodánkban, nem működik az ügyfélszolgálatunk, és az utalással érkező ősköveket is csak kedden fogjuk tudni beírni. Maga a szerver és a játék természetesen zavartalanul működik.
Minden bizonnyal emiatt zavarodott meg a rendszer, mégsem működik olyan tökéletesen, mint azt előre várták.
Dátum: 2009.07.27. 00:55:07
Ha mex 15 fős szövetségek lehetnének sokkal tovább kibírták volna a klánépületek is. És sokkal több hasonló erősségű maxos taglétszámú klán lenne, ami jót tett volna a háborús rendszernek.
Dátum: 2009.07.26. 22:21:46
Mire átöltözöl már másnál van a medál, gondolom percenként lemegy 5 portya a játékban. Aztán koppansz egy nagyot Barrique-on.
Dátum: 2009.07.26. 22:11:35
Áh, én már értem. Gondolom nekem (is) volt címezve. Így viszont mi értelme van? Ha minden portyánál ugrál, akkor tulajdonképpen nem ad semmit senkinek. Így viszont felesleges lenne rá pazarolni a drága fejlesztési időt.
Dátum: 2009.07.25. 01:07:46
Nem igazán tudom hogy tudnánk elvenni tőle.
Ha egyszer hozzá kerülne mind az öt, utána majd 24k ép-je lenne (ha most 73. szinten történne mindez, jelen karakter statokkal) amit 3 óránként 5 támadással senki nem tud leverni, lévén, hogy minden értéke 350-500 között mozogna. Neki nem kellene ép határ alá mennie vadászni, onnantól nem lenne bukott meccse.
Ha egyszer hozzá kerülne mind az öt, utána majd 24k ép-je lenne (ha most 73. szinten történne mindez, jelen karakter statokkal) amit 3 óránként 5 támadással senki nem tud leverni, lévén, hogy minden értéke 350-500 között mozogna. Neki nem kellene ép határ alá mennie vadászni, onnantól nem lenne bukott meccse.
Dátum: 2009.07.24. 19:47:40
A káosz medál nem jó. Előbb-utóbb a legerősebbekhez kerülne, aztán ha már mind az 5 Barrique-nál van az isten se veszi el tőle. +200 tulajdonság mindenre elég erős lenne.
A trófea az nagyon korrekt, egy stratégiai játékban úgy is mindenki az ilyen elért eredmények miatt játszik. Pl szívesen látnám kiírva valaki karlapján, hogy a LEGERŐSEBB végzetúr, a LEGINTELLIGENSEBB végzetúr, stb. Akinek olyan magas a statja, az már úgy sem szégyenli/titkolja.
A trófea az nagyon korrekt, egy stratégiai játékban úgy is mindenki az ilyen elért eredmények miatt játszik. Pl szívesen látnám kiírva valaki karlapján, hogy a LEGERŐSEBB végzetúr, a LEGINTELLIGENSEBB végzetúr, stb. Akinek olyan magas a statja, az már úgy sem szégyenli/titkolja.
Dátum: 2009.07.24. 15:49:38
Wávávává!!!
Megint jönnek, megint táposabbak, megint az első két oldal játszik velük ... Fejlesszünk már másnak is bakker ..
Megint jönnek, megint táposabbak, megint az első két oldal játszik velük ... Fejlesszünk már másnak is bakker ..
Dátum: 2009.07.23. 07:23:43
Az első világ 2008. szeptember 22-én indult és a fertőzés 2009. június 25-én lett legyőzve (azt hiszem). Összesen több, mint 9 hónap telt el, ennyi ideje volt a JV-nek kitalálni és kitesztelni a játék "legfelelősségteljesebb" és legnagyobb volumenű döntésének jutalmát. Ez ahogy Miklós szavait olvasom nem igazán sikerült, most itt is jöhet az utólagos módosítgatás, ami elég büdös. Miért fizetnek a fizetős játékosok, azért hogy még mindig tesztelhessenek?
Ez nekem már kezd kicsit sok(k) lenni. (Bocsánat az offért.)
Ez nekem már kezd kicsit sok(k) lenni. (Bocsánat az offért.)
Dátum: 2009.07.21. 23:39:42
Csak nekem nem működik a V4 már vagy 20 perce?
Dátum: 2009.07.21. 23:15:23
30-as sebgyógyítással már igen szépeket regenerálok vissza a nagy bukókból (minden reggel kapok kb 20k sebet, ha éjszaka pihenni mentem), mivel sokat regenerálok többen verhetnek el, maximum 2 óra alatt megvan az 5 vereség. Utána van egy órám ami alatt nem tudnak támadni. Ha szerencsém van van még egy kis ép-m, ha nincs az se gond, mert a mágikus regeneráció maxra tol, és azt az ép-t én gazdálkodom el a következő egy órában, amibe akár 15-20 portya is belefér.
Dátum: 2009.07.21. 22:43:18
Idézet: bonca - 2009.07.21. 22:26:38
Uhh, Ti tényleg nem a végzeturat, hanem a végzetturat játszátok. El sem tudom azt képzelni milyen.
abban az időszakban nem egy ellenfelem volt, aki felülről támadott (pontosan három).
Uhh, Ti tényleg nem a végzeturat, hanem a végzetturat játszátok. El sem tudom azt képzelni milyen.
Dátum: 2009.07.21. 21:44:01
Azért az elég erős, hogy a legerősebb játékosok is azt állítják, hogy az egyetlen kitörési pont a játékban a rubin triász megszerzése.
Dátum: 2009.07.21. 19:10:25
Még két-három hónap és a játék úgy fog kinézni, hogy elől lesznek akik nem használnak VF-et. Aztán lesz pár szint szünet ( a leggyengébb 70. szintű után 66. szintű karakter jön majd), a VF-esek legaljába pedig az tud majd becsatlakozni aki a játék elején pókoskodik. Az újonnan indulók közül 25. szintre 10-ből 9 karakter töröl majd, 1 pók meg mehet tovább, mert elég erős lesz beilleszkedni. Szerintem ez a jövő.