Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2008.10.29. 16:58:23
Az nem lehet, hogy az állat Elnyelése az őellene kiosztott sebzésből vonódik le, és nem a gazdájáéból?
Dátum: 2008.10.29. 04:40:45
Szerintem bőven elég MMORPG van, ahol fajok és kasztok közül lehet válogatni, és nem csak a World of Warcraft-ra gondolok. Nézz körül, milliónyi hasonló ingyenes játék van, a Végzetúr csak egy ezek közül. "Neki" ez a stílusa-nem annyira változatos és mély, mint azok, de (bárhogy is próbálják egyesek bebizonyítani az ellenkezőjét) NEM kell egész nap a gép előtt ülnöd, és egy filléredbe sem kerül. A régi mondás szerint ajándék lónak ne nézd a fogát- ha fizetnél érte havi 4000 forintot, joggal reklamálnál az egysíkúság miatt. Sokan vannak, akiknek nem tetszett a játék, és kiléptek. Én már sok "komoly" MMORPG-vel játszottam, de ennek ellenére már egy hónapja nagyon jól szórakozom a Végzetúrral.
Dátum: 2008.10.29. 04:32:36
Idézet: Meszter94 - 2008.10.28. 19:33:27
hali
nekem lenne KÉT tanácsom / ötletem. kicsit macerás, de sokkal élvezhetőbb lenne a játék.
1. szerintem meg lehetne oldani, hogy a vadászás közben lehetnének találós kérdések, és logikai feladatok.
2. lehetne szimulálni a vadászatot. szóval, hogy lássuk mi van. mert így elég uncsi, hogy 5 percig arra várok hogy kidobjon egy képet és 5 sorban leírja mi történt. így sokkal élvezhetőbb lenne....

Ha ez megvalósulna, napi 190 percet kéne a gép előtt töltenem csak a vadászat miatt. Így elindítok 20-at, elkezdek dolgozni, aztán néha ránézek, ennyi.
Dátum: 2008.10.28. 20:24:47
Ha erre az lesz a válasz, hogy "Hol az a gyorskereső?", nagyon mérges leszek...
Dátum: 2008.10.28. 04:42:24
Szerintem arra célzott, hogy az LE nem valami speciális, nehezen megszerezhető dolog. Ha a vadászatot nézzük, az tulajdonképpen ingyen LE, mert még sebződni sem tudsz közben. A lélekkút meg egy nap alatt töltődik annyit, mint amennyit egy első napi kapitulációval vesztesz.
Dátum: 2008.10.27. 21:58:33
Hidd el, hogy frankón igaza van. Portyázz sokat, olvasd a fórumot, és rájössz.
Dátum: 2008.10.27. 21:55:53
Idézet: Mayn - 2008.10.27. 18:07:07
Hogyan kell ilyen varázs ütéseket csinálni???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????

Kérdés:Hogy lehet villámgyorsan "Közellenség" népszerűséget szerezni a Végzetúr fórumán?
Válasz: Ilyen kérdésekkel.
Dátum: 2008.10.27. 21:52:22
Három barátom játszik a Végzetúrral, egyikük sem vett soha Őskövet, de mindegyikük előrébb van az összes toplista-kategóriában, mint én. Nem kötelező prémiumnak lenni, anélkül is lehet valaki eredményes. Sőt, ha úgy vesszük, még valamiféle kihívás is, hogy mennyire mész a magad erejéből, egy forint befizetése nélkül...
Dátum: 2008.10.27. 19:14:07
Kissé offtopic, de ha valaki játszott hajdanán a Dark Age of Camelot nevű MMORPG-vel, az tanúsíthatja, hogy ott egyszerűen tökéletesen ki volt súlyozva a csapatos PvP harc. Ha egy erős klán sokkal gyengébbet támadott, az idő előrehaladtával egyre nagyobb büntetéseket kaptak, és ha a gyengébbek el tudták húzni a háborút taktikával, erőforrás-gazdálkodással stb. , akkor fordíthattak is, és esetleges győzelmük esetén óriási jutalmakat kaszálhattak. Persze ha az erős klán ügyes szervezéssel villámháborút nyert, ők arathatták le a megérdemelt jutalmat.
A Végzetúr háborúi még csak most kezdődtek. Érdemes összehasonlítani egy első és egy ötszázadik fordulós Túlélők Földje karakter csataleírásait. Lelki szemeim előtt óriási jövőbeli lélekúr-háborúk zajlanak le, ostromgépekkel, összeomló szövetségi épületekkel, csapdákkal, megidézhető szörnyekkel...
És ide a bökőt, ha nem tér vissza az Ellenség, hogy a szövetségeknek csak összefogva legyen esélyük a túlélésre...
Dátum: 2008.10.27. 17:41:24
Igen!Idézet: Eldaron - 2008.10.27. 15:29:06
Nem lehetne csinálni valamit a szövetségi háborúk támadási opciójánál?
Naponta kb 1/2 órám azzal megy el, hogy ide oda klikkelgetek, ám senki sem támadható, de az ikon ott van.
Kevés az életpont, stb..
Ha nem támadható, NE legyen ott a gomb.

Kösz

Igen! És a Windowsban se legyen Kék Halál!
Dátum: 2008.10.26. 08:52:05
Többször emlegettek már a fórumon préselést (az állatodból nyerhetsz ki LE-t) és rombolást (az ellenséges épületeket, remélem ez csak valami rossz vicc), csak valószínűleg még nincsenek leprogramozva. Annyi előnye lehet csak, ha most növeled 20 fölé a Tanulást, hogy később sokkal többe kerülne...
Dátum: 2008.10.23. 20:56:18
A kérdés feltevője szerint a "magyar" kártya tök alsó lapja a Stüszi Vadász. Felderengtek előttem a katonaságnál átultizott hónapok: biztos így van? Nem voltam rest, és feltúrtam a házat: az összes pakliban (még a németben is) a tök alsó Reding Itell, és a felső a Stüszi Vadász.
Dátum: 2008.10.23. 20:00:05
Addigra meg már olyan erős támadó varázslatok lesznek, hogy azért nem lesz értelme...
Dátum: 2008.10.19. 21:42:14
Szerintem meg aki áldoz a saját pénzéből a játékra, az igenis megérdemli a tápot. Nem tudnak veled semmi olyat tenni, ami tartós kárt okozna-nem ölnek meg, nem lopják el a tárgyaidat,stb. Az ÉP regenerálódik, LE-t vadászattal mindenki tud szerezni. Legfeljebb lassabban fejlődsz, és buktál pár tucat egérkattintást-na bumm!
Dátum: 2008.10.19. 08:24:08
Az egyetlen bajom a háborúsdival, hogy kötelező. Annak idején olvastam a játékleírást, és az szerepelt benne: "háborúzHATSZ más szövetségekkel", nem pedig az, hogy "háborúznod KELL más szövetségekkel". Mi most harcban állunk az Elit Hordával, és természetesen veszíteni fogunk. Elveszik egy csomó LÉ-nket, aztán egy hétig (!) nyugtunk van, hacsak nem üzen hadat nekünk egy másik szövetség, aki ugyanezt fogja csinálni. Mostantól tényleg így kell élnünk az életünket? Már látom is az ajánlatokat: "ha nem tetszik, játssz mást"-de nekem TETSZIK ez a játék! "Támadjatok meg ti is kisebbb, gyengébb szövetségeket"-de én ovis koromban úgy tanultam apámtól, hogy gyengébbeket bántani gyáva, szemét dolog!
Nagyon remélem, hogy a hamarosan induló újabb világoknál választható opció lesz a háború (mint ahogy sok MMORPG-ben is), mert így több benne a frusztráció, mint az élvezet. Nem bánom, ha puhap***nek tartanak, én jobban szeretnék vadászgatni, gyűjtögetni, építgetni... Az életben úgyse tehetem, legalább virtuálisan hadd éljem ki magam!
Nem akarunk játékleírást. Amíg csak LE-t veszítek itt-ott, és nem a pénzemet, addig nem. Most úgy vagyunk, mint a Túlélők Földje kezdetén, mikor még nem volt teljes térkép, meg webhyper, meg ilyesmik. Próbálkozások, kísérletezések, sok sikerélmény és még több bosszankodás. Az, hogy a 17. Tanulás szakértelem szintért nem kapsz semmit, az apróbb bosszúság. Akkor lennék IGAZÁN bosszús, ha pl. valamibe beleölnék egy csomó őskövet, ami elsőre tápnak tűnt, aztán meg kiderül, hogy egy nevetséges, használhatatlan valami. Ilyenkor mocskosul idegesítő az információhiány.
Dátum: 2008.10.15. 18:24:38
Idézet: Khetty - 2008.10.14. 21:52:28
Nekem is lenne egy kérdésem ezzel az egész portyázással kapcsolatban:
Miért úgy van kitalálva, hogy mindenképpen portyázni KELL?

A vadászatok során olyan minimális a LE, amit ki lehet nyerni az állatokból (21-es szerencsével is a mai legnagyobb fogásom eddig 67LE -azóta jött 1 db 115LE-s állat!- volt, ami azért több, mint megmosolyogtató). Értem én, hogy izgalmasabb és veszélyesebb portyázni... én is csinálom, bár nem tudom kimeríteni a pontyaimat sosem, de úgy látom minél magasabb szintre lépek, annál elérhetetlenebb lesz egy-egy fegyver/páncél, ha csak vadászatból akarom ezeket megvenni...
És én egyáltalán nem kezdek bele portyába 2500LE-vel a nyakamon, mert még hiányzik 500 és hátha szerencsém lesz, mert sosincs!... mellesleg eddig a legtöbb, amit egy portyában nyertem 70LE volt... szóval nem hiszem, hogy én ebből tudnám fejleszteni magam (szerintem más sem)...
És megint előjön a kérdés, hogy akinek van LE jó felszerelésre, az gyakorlatilag 85%-os eséllyel nyeri a csatákat, node akkor nem gond újabb és újabb felszerelést venni, míg a kevésbé szerencséseknek marad a tápoltatás??

Mi határozza meg, hogy egy vadászatnál mekkora állatokat lehet elejteni? Mert a szerencsepontok vajmi keveset számítanak, így viszont csak a portyázás marad, amiben pedig az a szerencsés, akinek kezdetektől meg van a jó felszerelése...

Ezzel nem kötekedni akarok, csak muszáj volt leírnom

Én szinte kizárólag a küldetések miatt portyázom (ezért támadtalak meg ma téged is,bocsi), a lenézett vadászó/építő játékosok közé tartozom. Gyémánt vagyok, 25-ös szerencsével, és 150-200 LE-s szörnyeket találok, talán csak minden ötödik egy apró méretű lény. Cserébe dagadtra vernek a portyázásokon (mint ahogy te is a mai támadásomnál). Amit nyerek a réven, elveszítem a vámon. A gáz csak az lehet, ha valakinek se a portyázással, se a vadászattal nincs szerencséje...
Dátum: 2008.10.15. 18:11:49
Idézet: Omari - 2008.10.14. 12:02:38
A felvett küldetést szerintem már teljesítettem, mégsem írták jóvá. Már egyszer ugyanezért eldobtam, most kitartok még, kérdés meddig?

NAGYON remélem, hogy nem a "Kutasd fel Drakint"! Ha mégis, kattints már rá a Legendában a Drakin szócskára!
Úgy látom, hogy alapvetően mindenki szereti az állatkáját, a legfőbb baj az, hogy nem éri meg tartani/nevelgetni őket. Az egyik játékvezető elmondta, hogy azért kellett legyengíteni őket, mert a bétatesztben túl táposnak bizonyultak. Jelentem, ez sikerült: több ezer LE-t elköltök szakértelmekre és idomításra, cserébe kapok egy lényt, akinek állandóan figyelni kell a lelki problémáit, és ha portyázok, állandóan nyernem kell, különben lelki válságba esik, és nem hajlandó kiosztani csatánként azt a 2-3 sebzést. Már alig várom, hogy mikor jönnek a tápos szörnyek, amik napi egy őskövet esznek...
A Túlélők Földjén volt értelme az idomított állatoknak- terhet hordtak, vadásztak, építkeztek, tábort őriztek, de itt jelenleg kb. egy elkényeztetett tamagotchi szintjén állnak. Hangsúlyozom: JELENLEG. Lehet, hogy később nagyon meg fog térülni az a rengeteg energia, amit fordíthattunk volna tulajdonságnövelésre vagy építésre is.
Dátum: 2008.10.07. 11:10:42
1. Még nem tudjuk, valószínűleg a szövetségek által legyőzhető extra-erős szörnyek lesznek, lásd a toplistán!
2. A smaragdot csak példának írtam,ezért volt ott a "mondjuk".