Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sir Ny

Dátum: 2008.11.04. 15:49:35
A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz/tehet...
1. A pénz nem tesz boldoggá. Való igaz, a pénz önmagában nem tesz boldoggá, de a rajta vehető dolgok igen. Ha nekem annyi pénzem lenne mint Steve Jobsnak (az aplleben a főmufti) akkor biztos boldog lennék, mert tudom, hogy bármi az enyém lehet, amit csak meg lehet venni pénzért. tehát itt a pénz közvetve boldogít, nem önmagában, hanem a rajta vehető cuccokon keresztül.

2. A pénz hiánya boldogtalanná tesz. Itt is ugyanaz van, ha nekem nincs pénzem, de vannak cuccosaim, (saját helikopter, saját anyahajó, stb.) akkor is boldog lennék.

3. A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz.
Akiben van két csepp logika, az rájöhet hogy ez egy ellentmondás.
Ha a pénz hiánya boldogtalanná tesz, akkor, és csak akkor lehetünk boldogok, ha van pénzünk, tehát a pénz a feltétele a boldogságnak, tehát a pénz tesz boldoggá.

----

Azért használtam a

A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz/tehet

helyett a

A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz.

alakot, mert az előbbi az gyakorlatilag semmit nem mond, olyan mint az, hogy pl.: okos vagyok vagy nem.
Dátum: 2008.11.03. 20:03:38
Idézet: csernusgabi - 2008.11.03. 19:21:30
Sir Ny!

Mi van?Hát én ezt bevallom nem értem...vagy lehet, hogy Te nem érted...

Mi az, hogy nem tudod, hogy nincs elég pénzed?Hát ezeket szerintem nem olyan nehéz elképzelni, hogy milyen, amikor nem tudod megadni, azt amit szeretnél a gyerekednek...a pénz miatt nem tudsz dolgokat megtenni, stresszelni kell, hogy elviszik felőled a házat, mert jön a világváláság és neked adósságod van, félsz, hogy nem jössz ki a hónapban, szerinted ez nem okoz/okozhat boldogtalanságot?...

Hát és akkor még jössz a felháborító kijelentéseiddel:"miért mondjátok ezt? csak azért, mert mindenhonnan ez halljátok?"...Annyira szeretem az ilyet...
arra nincs elég pénzetek, hogy kijelenthessétek hogy a pénz nem boldogít.
Dátum: 2008.11.03. 17:00:54
A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz/tehet...

miért mondjátok ezt? csak azért, mert mindenhonnan ez halljátok? kétlem hogy itt bárkinek is lenne elég pénze, hogy az már elég legyen. ha meg nincs elég pénzetek, ne mondjátok, amíg nem tudjátok hogy igaz-e.
Dátum: 2008.11.02. 18:53:24
Idézet: Zolcsimus - 2008.11.02. 18:44:10
Miert nem vehetem le a cuccaimat?
Csinaljatok meg kerlek a jatekban, hogy le s lehessen venni a cuccokat, mert igy nem engeditek eladni!!!!!
Milyen megfontolasbol nem lehet levenni?

Ez iszonyat idegesito, 5350LE osszegyujtottem, 6000kell az enyeszmestrre, es nem adhatom el az yssuf toret mert rajtam van.

Megtamadtak ido kozben es elraboltak 777LE

Kernem e hiba mielobbi orvoslasat.
ez nem hiba. egyszerűen csak nem lehetsz fegyver nélkül.
Dátum: 2008.11.02. 18:49:46
mért drágább SMS - ben az őskő?
Dátum: 2008.11.02. 16:43:55
Idézet: Morzan - 2008.10.29. 17:52:30
De a rankokon kívül még van valami. Nemtudom hogyan nevezik, de szerintem vélemény a forumozókról. Megnézed a saját profilodat és a neved mellett ott lesz. Pl.: népszerű, népszerűtlen, közellenség, utált, kedvenc, mindenki kedvence
és a többi.....
az a neved előtt is ott van, a felhő.
Dátum: 2008.11.01. 21:57:57
nem lehet, hogy az az ember önirónikusan mosolyog?
Dátum: 2008.11.01. 07:59:48
ez hogy ment át?

Mi vagy ki a fél-elf az alábbiak közül?

Afrikában használják a kis elefánt röviditésére
Ember férfi és elf nő utóda
Németnyelvben elf=12, ezért a fél-elf=6
Kettévágott elf egyik fele

és az ember nő és az elf férfi utódja akkor mi?
különben is, Németnyelvben az elf az 11
Dátum: 2008.10.31. 21:31:46
Idézet: David999 - 2008.10.31. 17:54:50
Idézet: Stoky - 2008.10.21. 16:12:37
Üdv Néked Dicső Úr!!

Van mindenhez hozzá szólás és kérdés, de mi van akkor amikor úgy döntesz hogy fáradt vagy és elég volt mindenből !?
Jó tudom mindig mindenhez pozitívan , de olvasom a dolgokat és egy rész azt írja hogy "sokat látott ember vagy" de kérdem miben vagy leginkább tapasztalt a technikán kívül?

ööö. igen bőbeszédű vagy.
Dátum: 2008.10.31. 21:30:38
Idézet: Archibald Cunningham - 2008.10.31. 15:34:59
A pénz nem tesz boldoggá, de a hiánya boldogtalanná tesz!
.

nem.

először is, a pénz az nem egyenlő az anyagi javakkal. a pénz csak egy eszköz, amivel megszerezhetjük azokat.
másodszor, az embereket nem az anyagi javak teszik boldoggá, és a hiányuk sem teszi őket boldogtalanná.

más
("körülményekkel való elégedettség")
az ember akkor elégedett a körülményekkel, ha nem látja, hogy másnak jobb körülményei vannak.
Dátum: 2008.10.30. 18:45:52
Idézet: tramenes - 2008.10.30. 10:25:52
Idézet: Tomcsesz - 2008.10.30. 10:23:50
a gyémánt a legjobb

De majd 15. szinttől már az olyan rubin aki addig gyémánt volt
kérdőjel
Dátum: 2008.10.30. 18:39:25
ööö. a pendrájvon lévő kkönyveket hogy olvasod?
Dátum: 2008.10.30. 18:37:48
Idézet: Sultankalifa - 2008.10.22. 09:55:42
A játék jó, de ez a rózsaszín felhő amit itt festettek azért nem valóság....(szerintem a beholder multjával ez a szint elvárható, én azért kezdtem mert játszottam a többivel és számítottam egy minimumra)
túlzottan pvp-re van kihegyezve, illetve 3 hét alatt hatalmas szakdékok alakultak ki, amik gyakrlatilag behozhatatlanok, (sőt tovább fognak méllyülni) ezenkívül nagyon kéne pár alternatív lehetőség
SZerényVéleményemSZerint

én nem ismerek más beholderes játékokat.
ez a játék egyszerűen jó.
Dátum: 2008.10.30. 18:34:23
Idézet: Bandikusz - 2008.10.26. 15:35:04
És mire jó a kiégett őskő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Morrrrr!

Arra hogy a készítőknek legyen egy kis pénze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Morrrrr! Hmmmm. Morrrrr-morrrr
Dátum: 2008.10.30. 18:31:42
ez szerintem túl példamutató. szerintem boldogság nincs, csak boldogtalanság hiánya. amikor épp nem fáj a fogad, megjavították a hűtőt, és a gyermeked ötöst kapott a suliban, akkor nem boldog vagy, hanem egyszerűen nincs semmi bajod, nem vagy rosszkedvű.
Dátum: 2008.10.30. 18:23:36
Idézet: Miklós - 2008.10.29. 22:49:28
eszembe sem jutott politikát hozni a fórumra, szerintem az EU, az abba való belépés, és annak az ország számára való haszna inkább gazdasági kérdés. Amikor az EU-ról kellett szavazni, akárki is lehetett volna politikai hatalmon, mindenképpen az EUhoz való csatlakozás mellett kellett voksolnia. Sőt, attól függetlenül, hogy (szerintem) a dolog elég nagy pofáraesés gazdaságilag, valószinüsithető, hogyha akkor nem szavazzuk meg az EU-ba lépést, akkor
1.) az EU tudatosan nehezitette volna az életünket,
2.) nem feltétlenül lett volna jobb a helyzet, és lehetne szidni, hogy miért nem léptünk be

az én postom inkább arra irányult, hogy a szentnek tűnő EU cél valójában korántsem annyira szent, és bár valószínűleg az eredeti koncepció jó volt, valójában minket, és a többi kelet-európai országot elsősorban jól megfontolt anyagi érdekből vettek be: gyakorlatilag modern kori gyarmatositásról, kizsákmányolásról van szó.

az eredeti koncepcióval van a baj. csak úgy tudnak minket segíteni, ha más (gazdagabb) országtól veszik el a pénzt. és ezt a gazdag országok is tudják, ezért nem is fognak csatlakozni.
Dátum: 2008.10.30. 18:20:25
alapvető műveltség mi? hehh.
aki tanult a suliban szavazhat, aki nem tanult meg egy büdös görény, és fosszák meg a magát érintő döntés jogától...
Dátum: 2008.10.29. 18:00:39
az interneten tényleg nem jó olvasni. én mindig letöltöm őket
én nem nézek semmilyen sorozatot. néha egy egy film, aztán elég.
Dátum: 2008.10.29. 17:54:30
Idézet: Jeriko - 2008.10.27. 15:52:57
Idézet: Syck - 2008.10.23. 21:19:47
Idézet: Miklós - 2008.10.23. 20:06:53
nem értem, hogy az adócsökkentésről miért nem írnak ki egy hasonló szavazást, hadd döntsön róla a nép...

erre nagyon egyszeru a valasz. eleg csak vegigolvasni a konyvkiadas es penzugyi valsag (ami amugy hitel valsag de mind1) temaban irt postodra erkezett velemenyeket, es maris kiderul, mennyi buta es korlatolt, jobb esetben tanulatlan, meg jobb esetben csak megfelelo mennyisegu es minosegu informacioval nem rendelkezo emberre lenne bizva a dontes.

Szerinted ez melyik politikust érdekli?
Válaszolok is rá: amelyiknek éppen érdeke fűződik ahhoz, hogy könnyen befolyásolja a tömegeket.

Szerintem minden szavazólapnak valahogy így kellene kezdődnie:

1) Oldja meg az egyenletet! ...
2) Mikor volt a ... (évszám)
3) Mi XY ország fővárosa

1. oldja meg a hóhér
2. Mikor volt a ... (évszám)? amikor az xy csata történt
3. ki a fenét érdekel?

hogy jön a matek, a töri és a fődrajz a politikához?