Sziasztok!
Jó kis topic, csak most vettem észre
Az én kedvenc sorozataim a Heroes, Prison Break, Atlantis SG! Elég különböző mindegyik. A legjobb a StarGate, imádom, a régit is imádtam, minden szereplő igazi karakter volt. Valószínűleg Richard Dean Anderson miatt kedtem nézni(McGyver), nagyon jó poénjai volta, és a stílusa is hihetetlen volt:) Amanda Tapping, a mi Carter Századosunk a csini géniusz, őt is szerettem, Tilk az izomagy, aki kedvenc beszólása....halljam kórusba....INDEED:)
Már aki feliratosan nézte...ami ugye azt jelenti valóban:) És a sorozat közepére a kedvenc karakterem Michael Shank lett, alias Deniel Jackson, aki az elején kis szemüveges, "nyomi" régész volt, és a végére kiizmosodott, lekerült a szemüveg, és egy igazán jó és poénos karakter lett. Szerettem az egészet, jó vége is lett a sorozatnak, amúgy elég rossz volt látni a végén McGyvert ősz hajjal, szegény, megöregedett....méga sorozat elején barna volt a haja....
Aztán jött az Atlantis.....nagggyon jó, az átvezetés fenomenális volt ahogy megtalálták atlantist, és felfedezték az ősöket...amúgy az egész sorozatba a király, hogy mindig beszélnek mindenféle hipertérugrás, stb szövegről, de mindeközben nem tűnik baromságnak, totál úgy adják elő, hogy el is hiszi az ember, hogy tényleg megvalósítható....vagy deniel elmélete hogy a piramisok leszálló"pályák+ voltak.....tök jó...én is felfedeztem valamit....a csillagszemű juhász is goaud volt?!
Vissza Atlantisra....kedvencem Mckay, a kis nyomi, béna, mindenre érzékeny géniusz, szinten szupi beszólásokkal....teyla is jó kari, Ronon az erő....jó volt az a rész, amikor összecsapott Tilkkel:)...és hát Joe Flanigen, Shepperd ezredes, aki itt a legjobb kari. És a sok mellékszereplő zelenka, Dr.Vier, aki már nem él.....remélem nem lövök le poént valakinek....úgyh jó az egész....és várom az SG universe-t is, remélem az is jó lesz.
A többi soroztaról máskor írok, most egyelőre elég ennyi, ugyse olvassátok el, amit írtam:D
Ja, a TV-ben a DR.House-t nézem, az is egy rendhagyó sorozat, briliáns alakítással, egetrengető stílusa van a dokinak....
Na, jó éjt, majd még jövök:D