Kellemes ünnepeket neked is!
Természetes V5-ön is van béke csarnoka,csak előbb bontsátok le a háború csarnokát.
Nem sérti a büszkeségünket a döntetlen,és nem is leszünk idegesek tőle.
Egyszerűen csak mindenkit megtámadunk akiket le tudunk győzni.
A klánprofilunkba van egy mondat: a 8 órán belül kapituláló szövikkel +1 hétig tartjuk a békét és ezt komolyan is gondoljuk!
Hozzászólások - Bartosgabi
Dátum: 2011.12.25. 08:51:52
Dátum: 2011.12.15. 20:43:00
Az ismétlődő küldiknél az ejts el 15 kisebb méretű szörnyet át kéne cserélni 15 nagyobb méretűre.Sokkal könyebb megcsinálni egy vadászós karinak.Kicsit javulna az arány a pókküldikkel szemben.
A saját fegyver kép feltöltés ötlete nekem tetszik,idővel a többi tárgyra is ki lehetne terjeszteni.
A saját fegyver kép feltöltés ötlete nekem tetszik,idővel a többi tárgyra is ki lehetne terjeszteni.
Dátum: 2011.12.14. 04:49:40
Végre egy jó intézkedés azok ellen,akik évekig csücsülnek egyhelybe,csak hogy legyen 20 bajnoki medáljuk.
Teljesen egyetértek.Bár nekem mindegy lenne,mert már nem szoktam a viadalokon indulni.
Ez van gyerekek,a Forma-1-ben is azok ellen hozzák a szabályokat,akik túlságosan elléptek a mezőnytől.
Teljesen egyetértek.Bár nekem mindegy lenne,mert már nem szoktam a viadalokon indulni.
Ez van gyerekek,a Forma-1-ben is azok ellen hozzák a szabályokat,akik túlságosan elléptek a mezőnytől.
Dátum: 2011.12.02. 21:42:42
Egyvalamit nem értek az ismétlődő küldiknél.Miért csak a pókoknak való küldetések a könnyüek?
Egy vadászós karinak 10*nehezebb teljesíteni egy küldit,akármilyen jó szakikkal is rendelkezik.
Ja igen és pp-ből miért nem lehet újrahasználati időtt nullázni?
Sokaknak 1csp többet ér,mint 10 pp.
Nem csak egy stilus kedvelői játszanak itt.
Egy vadászós karinak 10*nehezebb teljesíteni egy küldit,akármilyen jó szakikkal is rendelkezik.
Ja igen és pp-ből miért nem lehet újrahasználati időtt nullázni?
Sokaknak 1csp többet ér,mint 10 pp.
Nem csak egy stilus kedvelői játszanak itt.
Dátum: 2011.12.02. 21:33:54
Legyen kiírva szavazásra,többség dönt alapon.Elvégre demokrácia van,vagy mi a túró!
Én is előrébb járok entivel,mint a szövi epikkel.Mi ezzel a baj?Eddig is jó volt így.Egyszerűbb lenne megváltoztatni a bevezető,szinesítő szövegeket az érintett pontokon.
Természetesen ha a többség változtatást akar,akkor abba mindenkinek bele kell nyugodni.
Én is előrébb járok entivel,mint a szövi epikkel.Mi ezzel a baj?Eddig is jó volt így.Egyszerűbb lenne megváltoztatni a bevezető,szinesítő szövegeket az érintett pontokon.
Természetesen ha a többség változtatást akar,akkor abba mindenkinek bele kell nyugodni.
Dátum: 2011.11.28. 19:18:15
Vmelyik másik oldalon olvastam egy(számomra)érdekes ötletet.
Jelenleg a játék egyik holtvágánya a körönkénti ÉP regeneráció.De ha lenne hozzá kapcsolódó AF képesség és/vagy szövetségi épület akkor mindjárt figyelmet kapna.Lehet még az utolsó vérig bajnokit is meg lehetne vele kavarni egy kicsit.
Jelenleg a játék egyik holtvágánya a körönkénti ÉP regeneráció.De ha lenne hozzá kapcsolódó AF képesség és/vagy szövetségi épület akkor mindjárt figyelmet kapna.Lehet még az utolsó vérig bajnokit is meg lehetne vele kavarni egy kicsit.
Dátum: 2011.11.25. 13:13:15
Hülyeségre van orvosság!!!
Dátum: 2011.11.23. 13:36:22
Ide játszani járnak az emberek,nincs szükségünk csalókra akik rombolják a morált és a játékélményt!
Sokan,sokat áldoztunk arra hogy toplistások legyünk,időt és őskövet is.
Ha lenne erről szavazás,én arra nyomnék,hogy tiltsák ki az IP címüket.
Sokan,sokat áldoztunk arra hogy toplistások legyünk,időt és őskövet is.
Ha lenne erről szavazás,én arra nyomnék,hogy tiltsák ki az IP címüket.
Dátum: 2011.11.22. 12:30:58
Akkor V1-en és V3-on csak töltelékek játszanak???
Dátum: 2011.11.22. 08:42:39
Ááá,az nem jó.
Az túl könnyű lenne,ha Ő mondaná el.
Akkor elveszne a dolog misztifikuma!
Ja,igen.Mi az a GL! az üzid végén?
Good Luck???
Az túl könnyű lenne,ha Ő mondaná el.
Akkor elveszne a dolog misztifikuma!
Ja,igen.Mi az a GL! az üzid végén?
Good Luck???
Dátum: 2011.11.21. 22:13:36
Ezt már mi nem fogjuk megtudni,honnan szedett elő ennyi pontot.
Ide Colombo kéne!
Ide Colombo kéne!
Dátum: 2011.11.21. 22:09:43
Ne várd,Miklós feljebb azt írta,hogy csak a következő Xenónál lesz választható.
Dátum: 2011.11.21. 13:49:01
Csak 95% esélyt adtak előtte arra,hogy lehet választani a másik kristályt is.Ugy látszik az 5% jött be.
Dátum: 2011.11.21. 13:28:34
Max pontokról indultam,800+200 csp,300 pp,gyorsan elnyomtam a pp-t és átálltam napi 40 pp-re.
Igy jutottam 3100 csatáig.V1-en a listavezető 4200 fölé jutott.Hogy lehet ennyi a különbség?
Igy jutottam 3100 csatáig.V1-en a listavezető 4200 fölé jutott.Hogy lehet ennyi a különbség?
Dátum: 2011.11.21. 10:44:40
Úgy tudtam ha vki a harc toplista első 10-be végez,jár érte egy Xeno harckristály(?),ami +5 %krit ütést ad.
Második lettem,de nem kaptam semmi ilyesmit.
Második lettem,de nem kaptam semmi ilyesmit.
Dátum: 2011.11.20. 19:42:52
Aha,köszi!
Megvilágosodtam.
Megvilágosodtam.
Dátum: 2011.11.20. 19:38:28
Ha 20 medált beszorozzuk tízzel,hogy lesz belőle 1400?
Dátum: 2011.11.19. 19:19:19
En is V5-ön vagyok és vadászok,minden eseményben résztveszek,nem csak minimumon,még ha a portyakarik szerint őrültség is.
Én viszont őket nem értem,napi 25 pp ellövése iszonyú unalmas lehet.
Azért lehet a vadászatra is pluszt szerezni.8 kvízmedál összeszedése gyerekjáték.Még hármat lehet venni az aukciósházban,és még V4-ről is lehet hozni medálokat.
Én viszont őket nem értem,napi 25 pp ellövése iszonyú unalmas lehet.
Azért lehet a vadászatra is pluszt szerezni.8 kvízmedál összeszedése gyerekjáték.Még hármat lehet venni az aukciósházban,és még V4-ről is lehet hozni medálokat.
Dátum: 2011.11.19. 17:32:29
Köszi fiúk!
Ha többször,akkor máris megveszem.
Ha többször,akkor máris megveszem.
Dátum: 2011.11.19. 13:23:41
Kiváló ötlet ez a regenhez kapcsolódó AF és épület kombináció.Nekem tetszene.
A stimulátor csak egyszer megvásárolható relikvia?
A stimulátor csak egyszer megvásárolható relikvia?