Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zantetsuken

Oldal: 123456789
Dátum: 2010.02.03. 12:38:01
akkor felvilágosítalak, hogy az építkezés a jövőbeni tervem közt szerepel. ugyanis bármilyen meglepő, de én is egy stratégia szerint haladok, ami szerint nem most fogok építeni, hanem később. és egyáltalán nem az abajom, hogy nincs még epikus cuccom, hanem, hogy olyanoknak van, akik még nálam is kevesebbet tettek érte, hogy legyen!

Blazek: én nem szólok bele senki játékába! de ez a "megdolgoztam érte" dolog még mindig bántja a fülemet kicsit... megkérdezhetem, hogy pontosan ez mit jelent? belesebeztél 300-at abba az epikusba, aki azt a cuccot kidobta? vagy építettél 100k LE-t egy szövetségben, ahol 4-5 emberke fejenként 5-6 millát?
Dátum: 2010.02.03. 09:43:03
ha szerinted egy probléma felvetése, és annak megoldására tett javaslat, vagy igény rinyálásnak meg sírásnak számít, akkor te sajnos nagyon nem vagy képes elvonatkoztatni...

és ugyan mivel rontanám már el a mások játékát? mert használom a fórumot? mert elmondom a véleményemet? mert vitatkozok másokkal?

te jó ég, tényleg!! hát ezek undorító dolgok!
Dátum: 2010.02.02. 23:30:53
atyaég!

nehogy már én legyek itt a közellenség, mert olyanokat támadok, akiket ti is!!???!!
vagy mert egyáltalán bárkit is támadok... vicces fiú vagy te Blazek! komolyan megnevettetsz!

egyébként örülj neki, hogy ők nem fórumoznak, mert ha megtudnák, hogy miket lehet itt a játékban csinálni, akkor vagy elkezdenének anyázni, vagy törölnének azonnal!

és dehogynem emlékszem Mephistóra! emlékeim szerint a manók miatt ment gallyra a hiperkaraktered, és döntöttél a törlés mellett... hozzáteszem a Vörös Bilincs és az Iyanden szövetséggel való "együttműködést" a mai napig kétkedve fogadom. ezt nem én intéztem, hogy így legyen... de hát ez van. a többség döntött...
Dátum: 2010.02.02. 18:33:29
ha ez vígasztal, akkor elmondanám, hogy fogalmam sincs, hogy ki az a Razz, Energiser, Blazek vagy akár te. eszembe se jutott megkeresni őket, hiszen én általánosságban beszéltem a problémáról!

a pontozásról meg annyit, hogy ember nem volt még, aki pozitíba értékelt volna itt a fórumon (talán Razz kivétel), annak ellenére, hogy én csak egy probléma megoldását próbálom szorgalmazni, teljesen normális hangvételben... és csöppet sem zavar, hogy lepontoznak (nem tudom nektek miért ilyen nagy trauma??), akkor is elmondom a véleményemet!
Dátum: 2010.02.02. 18:22:31
mi sem egyszerűbb, mint engem kivédeni!

2 napig nem tart magánál LE-t, és már el is felejtettem, hogy a világon van!

de amit ezek összehoztak maguknak, azt senki már ki nem küszöböli soha ebben az évezredben!
Dátum: 2010.02.02. 18:19:41
szóval ezek 20. szint alattiak miért attól erősek, amit az 50+ osok építettek nekik??

mert a bónuszok nélkül nem biztos, hogy megtudnátok verni, és hogy ilyen szintre jutottak volna el!!
Dátum: 2010.02.02. 18:13:34
hahahaha
megtaláltatok! bravó!

akkor ha már személyskedünk kicsit, álljon itt pár tény:

-Iyanden szövetség
-kb 11 tag, akik mind 20. szint alatt vannak
-az építésük mindegyiknek 16k alatt
-a bónuszaik +39 védekezés, +42 támadás, +8 IQ
-náluk útólag lépett be pár 50+ os építő, és rántottak fel több milla értékben épületeket
-38 epikus lényt öltek meg, és ezekhez valószínűleg ezek a 20. szint alattiak hozzá se szagoltak, mégis tele voltak aggatva a 30+ os cuccaikkal

-ezzel szemben nálunk van EGY építő, aki velünk együtt kezdte a játékot, és most hajtunk a Térkapu felépítésére... A bónuszaink +12 védekezés, +18 támadás

valaki látja a különbséget, vagy csak üldözési mániám van??
Dátum: 2010.02.02. 10:05:54
jól van. látom nem vágod miről beszélek...

leírom sokadszor is akkor:

nem az az etikátlan, hogy epikus cucc van rajtad, hanem ahogy rádkerült!
nem az az etikátlan, hogy manából építenek a szövetségedben, hanem, hogy 50 szint különbség van közted és köztük!

és az nem ADOTT LEHETŐSÉG MINDENKINEK, hogy találjon pár ilyen "meguntam a játékot magas szinten, és inkább felépítek egy komplett szövetséget pár alacsony szintű havernak"!

naná! megdolgoztál... ez alatt azt érted, hogy aktívan részt vettél annak az epikusnak a legyőzésében, aki kidobta az 50-es szintű epikus cuccot? mert mondjuk 20-25. szint környékén erősen kétlem...
Dátum: 2010.02.01. 22:47:24
Razz rávilágít a dolog lényegére.
nem az a gáz, hogy rajtad vannak 30. szinten a 60. szintű epikus cuccok, hanem hogy 10. szinttől kezdve voltak rajtad!
nem az a baj, hogy +75 támadó/védőd van 30. szinten, hanem hogy ezt a bónuszt 10. szinttől kezdve élvezheted!
és ugyanez vonatkozik a kincseskamrára, kémgömbre, kennelre, nekrofunra, stb...
ez mind mind olyan előnyt biztosít hosszú távon, amit képtelenség behozni és utólag kompenzálni!

és amiket még Fericske és Solaris említ, tovább fokozza bennem azt az érzést, miszerint tenni kéne itt valamit, hogy ilyeneket ne lehessen megcsinálni!
Dátum: 2010.02.01. 15:17:58
nem tudom, hogy neked milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban, de én igyekszem olyan emberekkel körülvenni magam, akikkel a tisztességes versenyszellem megvalósítható! legyen szó akár egy társasjátékról, akár egy internetes stratégiai/szerep-játékról. és tudod engem nem a többi játékos mentalitása határoz meg, hanem az amit én magam jónak és tisztességesnek látok!

lehet, hogy most hülyének vagy naívnak tartanak, de én ilyen neveltetést kaptam! és én egy csöppet sem bánom!
Dátum: 2010.02.01. 09:54:05
Kedves winnie!

én tényekről beszélek. hogy ilyen problémák márpedig léteznek. az igazam pedig attól függ, hogy ez mennyi embert zavar még rajtam kívül. mert vannak, akik "csak" fellépnek, nyomogatják a gombokat, és nem nagyon érdekli őket, hogy mi is történik itt. ők nyilván nem is jönnek ide fórumozni, mert annyira azért nem érdekli őket a játék. szerintem az aktív játékosok közt ők vannak többségben. tudatában vannak ők is a problémának, de nem foglalkoznak vele, mert ők 1-2 naponta, ha felnéznek a játékra, és csak játszogatnak.

akkor vannak azok, akiknek majdhogynem életcélja ez a játék, ők nyilván a másik véglet. szinte nonstop itt lógnak fent, fórumoznak, figyelnek, számolnak, taktikáznak, stb... No és egy kisebb-nagyobb részük, pedig "optimalizáció" céljából megvalósít pár dolgot, ami ugyan szabályszerű, ám véleményem szerint egy csöppet sem etikus.

és vagyunk mi, akik egy jó játék reményében lépünk fel nap, mint nap. csinálunk egy jó kis végzeturat, majd elképedve tapasztaljuk, hogy amit eddig csináltunk az semmit nem ér az előbb említett emberkékhez képest. akkor mégis milyen cél vezessen minket? mi értelme van itt versenyeznünk, ha itt olyan dolgok döntenek egy karakter erősségéről, mint pl "hogy van-e 50. szint fölötti haverja(i), aki helyette is épít a szövetségben pár millát, és kitermeli neki az epikus cuccokat 8. szintre"

lehet, hogy ez csak engem zavar, de én csak egy egészséges versenyszellem reményében érvelek már mióta először írtam a fórumra... olyan nehezen megérthető ez?

és nem sértődtem meg, nem vagyok alpári sem (pedig akár lenne rá okom is, amilyen reakciókat kaptam anno), nem sírok, és főleg nem vagyok Írigy!! egyetlen célom, hogy legalább egyszer, egy ilyen karaktert megverjek a Bajnoki Viadal döntőjében, ha nagy mákkal is, mert különben a TOP1 karakterem sajnos teljesen esélytelen az ilyenek ellen...
Dátum: 2010.02.01. 07:55:43
pár hónapja már volt egy velősebb vitám erről hasonló "remek" játékosokkal a fórumon. majd megkeresem hogy hol, mert nem emlékszem pontosan. ott végigolvashatod, hogy hogyan küldtek el a jó francba (ismét) az ilyen emberkék, csak mert egy igazságosabb játék mellett érveltem pár példával...

bár sok értelmes reagálást ott sem írtak a névennemnevezettek, de azért különböző alpári stílusokban elmondtak engem mindennek... mert hogy mit képzelek én, kis kezdő végzetúr...
az persze nem számít, hogy igazam volt/van-e vagy nem...
talán egyszer valakinek tényleg eljut a tudatáig, hogy miről beszélek, aki tud is tenni ennek érdekében...
Dátum: 2010.01.31. 12:32:00
komolyan mondon Blazek, hogy neked tényleg fogalmad sincs, hogy én miről beszélek!
én egy szóval sem mondtam, hogy szabályellens dolgot csináltok, hanem hogy etikátlant!

de ha kívánod nagyon szívesen kifejtem neked konkrét példákon, hogy mire gondolok, ha már ennyire nem vagy képes felfogni!
Dátum: 2010.01.31. 00:14:49
HoGo: az oviban legalább becsülettel játszanak a kis lurkók! ha valaki elrontja a másik játékat, akkor arra rászólnak az ovónénik!

Blazek: írigykedés, sírás, stb... nem tudtok már valami másképpen reagálni?? kezdem unni.
megmondom őszintén már sokadjára itt a fórumon, hogy az ilyen játékosokra épelméjű ember még véletlenül sem írigykedik! én sem teszem. ebből következik, hogy a sírás is kizárva. amit érzek, az a szánalom, és a felháborodottság, ha már ennyire személyeskedni akartok. és olvasván a reakciódat, arra tudnék következtetni, hogy egy dekányit sem gondoltál bele abba, amiről beszélünk. az utóbbi hozzászólásodnak úgy ahogy van semmi értelme! na mindegy... ovis meg én vagyok...

és hogy a fórum témájától se térjek el, mint azt az előttem szólók tették, érdeklődnék, hogy mikor lépnek már érvénybe ezek a szövetségen belüli korlátozások? illetve az építésarányos részesülés a bónuszokból. mert ugye korlátozni csak azokat lehet, akik ezektől szignifikánsan eltérnek...

Energiser: nem te vagy nekem a közellenség, hanem a játékstílus amit képviselsz a többi hasonló emberkével együtt. csak te váltottad ki ismét belőlem a (jogos) felháborodást.
Dátum: 2010.01.30. 11:45:12
Kedves igazságosztó, mindenkitlepontozó HoGo!

szerinted miről folyik itt a vita, ha nem bizonyos szabályok jövőbeni módosításának javaslatáról?

mert az, hogy érvelünk is mellé, már nem erre a fórumra tartozik?
Dátum: 2010.01.30. 10:46:54
Az elvégzett munkáért??? Mármint a mások elvégzett munkájára gondolsz, aminek te vagy a kedvezményezettje?

Elmondanám neked, hogy az egyik legjobb végzetúr a szintemen (plusz-mínusz 2-3 szint) én lennék, ha nem lenne ott az 4-5 "hihetetlenül ügyesen és okosan" játszó emberke, akik kenterbeverik a karakteremet... Gondolom kitalálod, hogy miért!

Nem a manakonstrukt az oka, segítek! nem is az, hogy vannak olyanok, akik csak vadásznak és vadásznak és elfelejtik elkölteni az LE-t, mert őket bárki megtalálhatja. No persze a tény, hogy ők szerinted 10 karaktert is irányítanak, már a vezetőség dolga, hogy intézkedjen.

szóval jó lenne, ha az ilyen irreális szabályok, amik engedik ezeket az eltorzulásokat, mielőbb ki lennének javítva! mert ez így nem egy egészséges versenyszellem, hanem egy etikátlansági!

más játékokban az ilyen dolgokat küszöbölik ki elsőként! mert döntsön a jó taktika, stratégia, ügyesség, logika, stb... ne az ismerettség!
Dátum: 2010.01.30. 09:42:29
Tisztelt Blazek!

Az, amit ti sírásnak hívtok, csupán egy segélykiáltás egy tisztességesebb és etikusabb versenyhelyzet elérése érdekében!
Mert ugye nem minden új végzetúrnak vannak itt 50-es szitnű haverjai; nem minden, már játszó végzetúrnak vannak olyan magas szintű haverjai, akik megunták a játékot közel a tophoz, és unalmukban inkább gusztustalan előnnyel ruházzák fel a kis szintű kis barátaik szövetségét!

és nem az a hungarikum, amit te mondasz, hanem az, hogy a rendszer hibáját vannak, akik gátlástalanul ki is használják, természetesen mások kárára, és játékélményének rovására!

számtalan példát tudnék mondani az 1-es, 2-es világon, akik 8-12. szinten 50-es epikus cuccokkal rohangálnak, egy szinte kimaxolt szövetségben. Sok sikert ellenük! Ha gondolnak egyet és rádszállnak, akkor ennyit a játékodról... Most ragozhatnám a végtelenségig, amit Razz kolega is említett, de felesleges, mert ti csak röhögtök rajtunk!

Mondadómat a te szavaiddal zárnám Energiser:

"...mert én addig le nem veszem az epikus cuccomat, míg máson rajta van..."

azt hiszem ez mindent elmond a hozzáállásodról...
kicsit szánalmas..

és örüljetek, hogy "csak" lekerül rólatok! én simán el is venném azt tőletek!
Dátum: 2010.01.29. 13:49:21
Kedves Energiser!

Borzasztóan sajnállak, hogy ilyen problémáid vannak:

...Levegyem-e a 40-el nagyobb szintű haverjaim által (egy körém épített és gyakorlatilag kimaxolt szövetségben) levert Epikusnak a cuccait, amiket nem győztem felcsipegetni a földről, és pofátlan módon magamra aggatni...

Szóval azt tanácsolnám, hogy Le ne vedd! Még véletlenül se!

Hiszen már akkor meg lettél bélyegezve, mint csaló, mikor először felvetted!

Respect az új szabálynak...!
Dátum: 2010.01.08. 17:09:30
Üdv!

Érdeklődnék, hogy marad-e a 4. világban a prémiumosok csp-bónusza?

Mert ha igen, akkor ez egy "ki fizet többet" verseny lesz megint...
Dátum: 2010.01.07. 12:54:25
Üdv Mindenkinek!

A 2-es világon keresünk olyan smaragdokat, akik 1-20. szint között vannak; elsősorban portyakarakterek (vagy azok lesznek); Szerzett LE diff-juk szignifikánsan pozitívban van (vagy lesz), és hosszú távra terveznek.
Szövetségünk egy baráti társaságon alapul, de a nagyobb hatékonyság miatt keresünk új tagokat. A Lélekkutat relatíve alacsonyan tartjuk, hogy az újaknak ne kelljen sokat a beépítésre áldozniuk.

Akit érdekel a dolog, keressen meg:

Lidércmedve, a Mana Van D'állók szövetségből!
Oldal: 123456789