Én akkor szoktam fejemet a falba verni amikor dobálóznak a választásokkal meg népszavazással.
Kis statisztika:
"A magyar választás nem olcsó dolog, ezt minden alkalommal megállapítják a szakértők. A legutóbbi országgyűlési választás két fordulója 6,6 milliárd forintba került; a szintén tízmilliós Portugáliában mindezt 2,5 milliárd forintnak megfelelő euróból sikerült megoldani. A statisztikai adatok szerint a 2005-ös európai parlamenti választás valamint a 2006-os önkormányzati választás egyaránt 4,3 milliárdba került, míg egy országos népszavazás 2,9 milliárd forintot szippantott fel."
Van neked erre ennyi pénzed ?
Hozzászólások - Varaszlo
Dátum: 2009.03.30. 15:16:48
Dátum: 2009.03.30. 10:15:01
Én azért bízok benne h változni fog. Lásd döntetlen. Az is egy lehetetlen küldetés volt, most meg megvalósítható lett. És azt is megcsinálták azért páran addigra
Dátum: 2009.03.30. 09:26:33
Igen, van már ilyen. Úgy hívják ősköves gyógyital. ÉS még pp-t sem kell rá áldoznod.
Amúgy a védelem italának pont az lenne a szerepe ami most, hogy aki áldoz érte PP ÉS őskövet, azt a 6 szinttel magasabb emberke ne verje teljesen agyon.
Amúgy a védelem italának pont az lenne a szerepe ami most, hogy aki áldoz érte PP ÉS őskövet, azt a 6 szinttel magasabb emberke ne verje teljesen agyon.
Dátum: 2009.03.30. 08:51:41
Miklós, ezzel kapcsolatban kaphatunk egy állásfoglalást, hogy változni fog-e /LE visszanyerése/, vagy marad a jelenlegi állapotában a felejtés?
(Küldetés miatt is érdekes)
Köszi.
(Küldetés miatt is érdekes)
Köszi.
Dátum: 2009.03.29. 11:22:47
Én sem érzem elszálltnak az állatok hpját. A harci dákó szopósabb végén épp elég gyógyítással a dolog hogy szintépésig életben maradjanak.
Dátum: 2009.03.27. 14:11:19
Egyetértek. Illetve mi az hogy minden tárgy ? Ismeri az adatbázist ?
Amúgy meg kis türelem és elköltheti mindet az aukciósházban
Amúgy meg kis türelem és elköltheti mindet az aukciósházban
Dátum: 2009.03.27. 11:14:51
Bocsáss meg, de 1x az életben had süssem már el ezt a szlogent amit állandóan a fejünkhöz vágtok ti "nagyok".
Pedig igazán, fejlesszétek ti is ki a visszafogott fejlődést, egészséget, sebgyógyítást stb. Főleg az elsőt, az sok probémátokat megoldaná, és nem kellene rinyálni hogy nincs üthető célpont.
Pedig igazán, fejlesszétek ti is ki a visszafogott fejlődést, egészséget, sebgyógyítást stb. Főleg az elsőt, az sok probémátokat megoldaná, és nem kellene rinyálni hogy nincs üthető célpont.
Dátum: 2009.03.27. 10:22:32
Köszönöm a választ Jerikó. *bow*
Dátum: 2009.03.27. 08:25:39
Semmi baj
Viszont én konkrétan erre a mondatra kaptam fel a fejem Jerikó szövegében:
"Ezekkel a szakértelmekkel nagyon komoly eredményeket lehet felmutatni. Pl. manaregenerációval naponta kétszer szinte maximumba tudok gyógyulni - ennek köszönhető, hogy bár naponta 10.000 ÉP felett veszítek, bőven tudok portyázni."
Nomost ehhez mekkora manaregen kell hogy szinte maxba gyógyuljon ? Mert eddig 2-3ason van nekem, és igen vékonkát rergenerál.
Viszont én konkrétan erre a mondatra kaptam fel a fejem Jerikó szövegében:
"Ezekkel a szakértelmekkel nagyon komoly eredményeket lehet felmutatni. Pl. manaregenerációval naponta kétszer szinte maximumba tudok gyógyulni - ennek köszönhető, hogy bár naponta 10.000 ÉP felett veszítek, bőven tudok portyázni."
Nomost ehhez mekkora manaregen kell hogy szinte maxba gyógyuljon ? Mert eddig 2-3ason van nekem, és igen vékonkát rergenerál.
Dátum: 2009.03.27. 08:17:45
Sanyimanó, én a manaregenerációra céloztam ahogy azt a hozzászólásomban is olvashattad Lehet hogy nem matematikaverseny, de olvasni tudni azért nem árt
Dátum: 2009.03.27. 08:13:13
Idézet: Birka - 2009.03.26. 22:08:35
ÉS IGEN, valaki megelőzőtt, pedig én akartam ezt beidézni
Fejlessz egészséget, sebgyógyítást, és máris "nyílik" az olló, és még bucibbra verhetnek majd
ÉS IGEN, valaki megelőzőtt, pedig én akartam ezt beidézni
Dátum: 2009.03.27. 07:59:32
Ha már itt ecseteled a manaregeneráció gyönyöreit, kérlek támaszd már alá számokkal hogy mennyit regenerál milyen szakértelemnél. Köszi.
Dátum: 2009.03.26. 16:08:36
Bocs a birkázásért, már kicsit kába vagyok, jöhetne a hétvége.
De a visszafogott fejlődést komolyan gondoltam hogy az éllovasoknak ki lehetne fejleszteni. AKkor nem lehetne panasz arra hogy nincs kit ütni , mert a többiek lassan felzárkóznának hozzájuk.
De a visszafogott fejlődést komolyan gondoltam hogy az éllovasoknak ki lehetne fejleszteni. AKkor nem lehetne panasz arra hogy nincs kit ütni , mert a többiek lassan felzárkóznának hozzájuk.
Dátum: 2009.03.26. 15:51:05
Tagfelvételt hirdetünk a Káosz és Vér szövetségbe 2 fő részére.
Ha 29+os karakter vagy jelentkezz bátran. Térkapu minden 7 órában, epikus szörnyek, 10es akadémia, kínzókamrák !!!
Hordaváltókat is szívesen látunk.
Ha úgy érzed a klánod megrekedt, nem halad semerre de te fejlődnél még, gyere hozzánk.
Vegyél részt epikus csatákban, most !
Ha 29+os karakter vagy jelentkezz bátran. Térkapu minden 7 órában, epikus szörnyek, 10es akadémia, kínzókamrák !!!
Ha úgy érzed a klánod megrekedt, nem halad semerre de te fejlődnél még, gyere hozzánk.
Dátum: 2009.03.26. 15:50:57
Dátum: 2009.03.26. 15:50:30
Dátum: 2009.03.26. 15:49:57
Dátum: 2009.03.26. 15:48:12
Ez Arieléknek írtam, Pityu. Akit zavar hogy előrerohant, és nincs kit üssön, fejlessze ki a visszafogott fejlődést.
Nem értem miért a lent lévőkenek "kell" kifejlesztenie több hpt, sok egyébb szakértelmet, fejlesszenek a toppon lévők is kicsit ilyen szakértelmeken, és ne rohanjanak el
Nem értem miért a lent lévőkenek "kell" kifejlesztenie több hpt, sok egyébb szakértelmet, fejlesszenek a toppon lévők is kicsit ilyen szakértelmeken, és ne rohanjanak el
Dátum: 2009.03.26. 15:37:26
Elkészült a visszafogott fejlődés szakértelem
Dátum: 2009.03.26. 15:08:16
Most eltekintve attól hogy bebizonyítom vagy sem az igazat - a hangnemedből ítélve fölösleges lenne megtenni - akkor azt mond meg ha semmi de semmit nem ért a horda bónusz. Mi a tökömnek választották ennyien ?
Elhallgattatni meg nem akarok én senkit, ez egy nyitott fórumfelület. Csak annyit KÉRTEM hogy menjetek egy új topicba, ne olyant boncolgassatok amit hivatalosan is lezártunk.
De részemről nem folytatom veled a parttalan vitát, okos enged...
Elhallgattatni meg nem akarok én senkit, ez egy nyitott fórumfelület. Csak annyit KÉRTEM hogy menjetek egy új topicba, ne olyant boncolgassatok amit hivatalosan is lezártunk.
De részemről nem folytatom veled a parttalan vitát, okos enged...