Ki az "Az utolsó szamuráj" c. film főszereplője?
Chuck Norris
Tom Cruise
Csányi Sándor
Ben Affleck
Gondolom, teljesen véletlen, hogy épp most megy az RTL-en az Utolsó Szamuráj...
Ki nyerte a Megasztárt?
Bartók Krisztián
Király Viktor*
Fekete Dávid
Tóth Lüszi
1.Melyiket?
2.Kit érdekel?
Mit okoz a parvo virust?
Agykárosodást
Torokgyulladást
Bélgyulladást*
Májgyulladást
1.Parvo VÍRUS.
2.Melyik? Mert a macska parvo-ja teljesen más, mint a többi állaté.
Ki volt Sándor Károly?
Ennyi erővel azt is kérdezhetné, ki volt Kovács István. Ha már focista, akkor inkább Sándor Csikar, az nem olyan gyakori név.
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.01.11. 21:43:46
Dátum: 2009.01.10. 21:58:58
Azok a 9000-es portyák Meszy lapján engem is érdekelnének-nem létezik, hogy épeszű emberek több tízezer LE-vel táborozzanak. Ha rabszolgázna, azt már biztos kiszúrták volna. Én nem vádaskodom, csak kíváncsi vagyok.
Dátum: 2009.01.10. 21:36:11
Idézet: Hóföldi Drako - 2009.01.10. 19:54:47
"Főnök, adjon már két húszkilós csápot, meg egy szép darab tűzleheletet!"
Nem tudom, hol olvastad azt, hogy galetkik vagyunk, mert én pl. sehol. VÉGZETURAK vagyunk, akiknek az elődei pár ezer évvel és evolúciós lépcsőfokkal korábban galetkinek nevezték magukat. Igaz, a Hegy belsejében és a pusztában még élnek elkorcsosult egyedeik, de a törzsfejlődés világosan megmutatta, melyikünk az életképesebb a mai kegyetlen világban.
a fegyverek helyett testrészeket árulhatna a lélekkufár
"Főnök, adjon már két húszkilós csápot, meg egy szép darab tűzleheletet!"
Nem tudom, hol olvastad azt, hogy galetkik vagyunk, mert én pl. sehol. VÉGZETURAK vagyunk, akiknek az elődei pár ezer évvel és evolúciós lépcsőfokkal korábban galetkinek nevezték magukat. Igaz, a Hegy belsejében és a pusztában még élnek elkorcsosult egyedeik, de a törzsfejlődés világosan megmutatta, melyikünk az életképesebb a mai kegyetlen világban.
Dátum: 2009.01.09. 20:56:40
Na és minek bonyolítsuk a rendszert? Ez a legjobb része, hogy te döntöd el, a LE-t mibe akarod beforgatni!
Dátum: 2009.01.09. 09:45:03
Sokan nem szeretik a "NEM" szót tartalmazó kérdéseket, és egyből nyomják a "rossz kérdés"-t. Egyesek szerint ezek a kakukktojásos kérdések átcsomagolva, pedig csak a megfogalmazáson múlik:
Pl: "Melyik focista NEM illik a többiek közé?"- Kakukktojás.
"Melyik filmben NEM szerepelt Sandra Bullock?" - Nem kakukktojás.
Pl: "Melyik focista NEM illik a többiek közé?"- Kakukktojás.
"Melyik filmben NEM szerepelt Sandra Bullock?" - Nem kakukktojás.
Dátum: 2009.01.09. 09:40:44
ÁÁÁÁÁ! Szóval te írogatod azokat a tetű focis kérdéseket, amiket annyira gyűlölök? Még jó, hogy álnéven nyomulsz, különben felkerülnél a portyázáslistámra (egy-két matematikus már van rajta)!
Dátum: 2009.01.09. 09:28:37
Idézet: Joshi - 2009.01.08. 22:42:11
Szóval ez a szaki egy baromság, megcsúfolja BÁRMELYIK fantasy-játék harcrendszerét (pedig a legtöbbet alaposan letszteltem).
Hozzászólásodból látszik, hogy még SOHA nem játszottál a Rolemasterrel, Warhammer Fantasy Roleplay-jel vagy a RIFTS-szel. A BÁRMELYIK szót egy kicsit könnyelműen használtad.
Szóval ez a szaki egy baromság, megcsúfolja BÁRMELYIK fantasy-játék harcrendszerét (pedig a legtöbbet alaposan letszteltem).
Hozzászólásodból látszik, hogy még SOHA nem játszottál a Rolemasterrel, Warhammer Fantasy Roleplay-jel vagy a RIFTS-szel. A BÁRMELYIK szót egy kicsit könnyelműen használtad.
Dátum: 2009.01.09. 08:47:13
Idézet: Szasz89 - 2009.01.09. 08:41:03
Hány gombócot tud megenni egy óriás éhgyomorra?
50
1*
5
22
Ez most valami vicc, ugye?
Ősrégi kérdés, a "Meddig szalad a nyúl befelé az erdőbe? Félútig, mert onnan már kifelé szalad." variációja. Az óriás helyett szerepelhetne rozsomák vagy pigmeus is. Egyet tud megenni, mert a többit már nem éhgyomorra eszi.
Hány gombócot tud megenni egy óriás éhgyomorra?
50
1*
5
22
Ez most valami vicc, ugye?
Ősrégi kérdés, a "Meddig szalad a nyúl befelé az erdőbe? Félútig, mert onnan már kifelé szalad." variációja. Az óriás helyett szerepelhetne rozsomák vagy pigmeus is. Egyet tud megenni, mert a többit már nem éhgyomorra eszi.
Dátum: 2009.01.09. 08:30:01
Pontosítva 1996-ban:
Minden folyadékba vagy gázba merülő testre felhajtóerő hat, amelynek nagysága egyenlő a test által kiszorított folyadék vagy gáz súlyával.
Minden folyadékba vagy gázba merülő testre felhajtóerő hat, amelynek nagysága egyenlő a test által kiszorított folyadék vagy gáz súlyával.
Dátum: 2009.01.08. 16:28:36
A kényszer-gázbevezetésről én sem hallottam, de az olajkályhás balhékra még emlékszem. Hogy egy avatottabb személyt, Hofi Gézát idézzem:
"Na, ugye a szénbányáink egy része terv szerint kiapadt. Terv szerint, persze... Ne viccelj, nálunk terv szerint semmi sem történik! Erre az ország összes lyukát telerakták olajkályhával. Ez a rohadék olajkályha mit eszik? Olajat a nyüves, jól mondod! Agáca fába bele se kóstol! Na, ezt odafent nem tudták, hogy az agáca fát nem eszi az olajkályha. Mit csináltak? Kitalálták, hogy holnaptól megint szénnel kell fűteni! Most honnan lett megint szén? Valamelyik okos elégette a falábát?"
"Na, ugye a szénbányáink egy része terv szerint kiapadt. Terv szerint, persze... Ne viccelj, nálunk terv szerint semmi sem történik! Erre az ország összes lyukát telerakták olajkályhával. Ez a rohadék olajkályha mit eszik? Olajat a nyüves, jól mondod! Agáca fába bele se kóstol! Na, ezt odafent nem tudták, hogy az agáca fát nem eszi az olajkályha. Mit csináltak? Kitalálták, hogy holnaptól megint szénnel kell fűteni! Most honnan lett megint szén? Valamelyik okos elégette a falábát?"
Dátum: 2009.01.08. 16:15:47
Idézet: Texex - 2009.01.08. 15:57:28
Attól tartok, a SZOPhia a ludas... A Sophiával nem lett volna gond.
Lehet röhögcsélni ezeken, de egy amerikai barátnőm a NetNanny cégnek dolgozik, és napi nyolc órán keresztül különböző disznó szavakat meg perverziókat keres olyan weboldalakon, amiket gyerekek is látogathatnak. Munkájának keretében figyelmeztetnie kell a cégeket, hogy a "sucker" szó helyett a "lollipop" szót használják a nyalókákra...
Nem teljesen ide de egy érdekesség
Az egyik válaszra amit irtam, írta ki a progi:
A 4. válaszban nem megengedett szó szerepel!
Ez volt a válaszban:
A Hagia Szophia
(görögül: Ἁγία Σοφία, latinul: Sancta Sophia, törökül: Ayasofya; újgörögösen: Ajía Szofía) egy hajdani bizánci ortodox bazilika Isztambulban, Törökországban.
Az egyik válaszra amit irtam, írta ki a progi:
A 4. válaszban nem megengedett szó szerepel!
Ez volt a válaszban:
A Hagia Szophia
(görögül: Ἁγία Σοφία, latinul: Sancta Sophia, törökül: Ayasofya; újgörögösen: Ajía Szofía) egy hajdani bizánci ortodox bazilika Isztambulban, Törökországban.
Attól tartok, a SZOPhia a ludas... A Sophiával nem lett volna gond.
Lehet röhögcsélni ezeken, de egy amerikai barátnőm a NetNanny cégnek dolgozik, és napi nyolc órán keresztül különböző disznó szavakat meg perverziókat keres olyan weboldalakon, amiket gyerekek is látogathatnak. Munkájának keretében figyelmeztetnie kell a cégeket, hogy a "sucker" szó helyett a "lollipop" szót használják a nyalókákra...
Dátum: 2009.01.08. 15:56:51
Idézet: Konky - 2009.01.08. 15:27:59
A focistákat (és a rajongóikat) nem az eszükért szeretjük...
Melyik csapatban focizik az Aranylabdás Cristoano Ronaldo????
Juventus
Porto
Manchester United *
DVSC
Kuka.
Rögtön a következő kérdés pedig:
Milyen nemzetiségű Christiano Ronaldo, a fiatal focista sztár?
Dél-Afrikai
Angol
Elefántcsontparti
Portugál *
Ez igazából még el is menne, csak hát ha már ekkora sztár, ennyien rajonganak érte, akkor a nevét miért nem tudja helyesen leírni senki?
Juventus
Porto
Manchester United *
DVSC
Kuka.
Rögtön a következő kérdés pedig:
Milyen nemzetiségű Christiano Ronaldo, a fiatal focista sztár?
Dél-Afrikai
Angol
Elefántcsontparti
Portugál *
Ez igazából még el is menne, csak hát ha már ekkora sztár, ennyien rajonganak érte, akkor a nevét miért nem tudja helyesen leírni senki?
A focistákat (és a rajongóikat) nem az eszükért szeretjük...
Dátum: 2009.01.08. 15:40:57
Neked talán nem. Én eladó vagyok egy hipermarketben, és mi akkor is nyitva vagyunk szombat- vasárnap, ha beüt a zombiinvázió, ha atomot dobnak a városra, vagy ha egy aszteroida tart a Föld felé, hogy elpusztítson minden életet.
Dátum: 2009.01.08. 15:09:48
Na, a Daytona XP egy iszonyú vadállat oprendszer! Kölcsönkaptam, az új gépemre feltelepítettem (kb. 25 perc volt), kipróbáltam-és megőrültem. Félelmetesen gyors volt, hibaüzenetek és fagyások nélkül. Tudtam futtatni rajta a régi játékaimat. Az internetes fel/letöltési sebességem kb. 20%-kal javult. Persze mindezek után letöröltem, a lemezt felgyújtottam, a készítőt pedig feljelentettem, mert törvénytisztelő állampolgár vagyok...
"Miért van, hogy a hivatalos Microsoft szoftver lefagy a különböző hardverek-drájverek dzsuvájában, a hackertermék meg elketyeg?"
Mert a Windows-t több száz amerikai programozó hegesztette, a Daytona modot meg egyetlen magyar...
"Miért van, hogy a hivatalos Microsoft szoftver lefagy a különböző hardverek-drájverek dzsuvájában, a hackertermék meg elketyeg?"
Mert a Windows-t több száz amerikai programozó hegesztette, a Daytona modot meg egyetlen magyar...
Dátum: 2009.01.08. 14:25:14
Melyik cég nem gyárt autót?
Opel
Samsung*
Suzuki
Ford
A Samsung bizony gyárt autót. Igaz, Renault-Samsung néven, és nem sokat, de gyárt.
MElyik típust NEM gyártja a BMW?
M3
M5
M2*
M6
Így, ebben a formában helyes a kérdés, de nemrég még létezett az M2 modell.
Hoppá, amíg bemásoltam, megelőztek...Mindkettőnk kifogása időhöz köthető: a régi M2-t MÁR nem gyártják, az újat MÉG nem gyártják.
Opel
Samsung*
Suzuki
Ford
A Samsung bizony gyárt autót. Igaz, Renault-Samsung néven, és nem sokat, de gyárt.
MElyik típust NEM gyártja a BMW?
M3
M5
M2*
M6
Így, ebben a formában helyes a kérdés, de nemrég még létezett az M2 modell.
Hoppá, amíg bemásoltam, megelőztek...Mindkettőnk kifogása időhöz köthető: a régi M2-t MÁR nem gyártják, az újat MÉG nem gyártják.
Dátum: 2009.01.08. 13:53:01
Micsoda egy dagadt disznó lehet...
Dátum: 2009.01.08. 13:51:16
Prémiumos karakterem van, benne vagyok az első 200-ban, mégis minden napot 15% alá ütve töltök. Van értelme a prémium felszerelésemnek és a 424-es tulajdonságösszegemnek? Semmi.
Csak azért írtam, Doktordikhed, hogy lásd: magasabb szinten sem változik semmi.
Csak azért írtam, Doktordikhed, hogy lásd: magasabb szinten sem változik semmi.
Dátum: 2009.01.08. 13:39:48
Mit jelent az AEP kifejezés?
Akumlátoros Elsődleges Pisztoly
Automata Elemes Pisztoly
Akumlátoros Elektromos pisztoly
Automata Elektromos Pisztoly*
AKKUMULÁTOR.
Egyébiránt nem vagyok fegyvermániás, de a katonaságnál minden automata pisztolyt AEP-nek rövidítenek (géppisztoly SMG, gépkarabély AR, stb.).
Akumlátoros Elsődleges Pisztoly
Automata Elemes Pisztoly
Akumlátoros Elektromos pisztoly
Automata Elektromos Pisztoly*
AKKUMULÁTOR.
Egyébiránt nem vagyok fegyvermániás, de a katonaságnál minden automata pisztolyt AEP-nek rövidítenek (géppisztoly SMG, gépkarabély AR, stb.).
Dátum: 2009.01.08. 12:10:33
Kikerestem a szüleim bakelitjai közül az ominózus lemezt, és annak a szövegkönyvében bizony Peti szerepel. Arra már nem bírtam rávenni magam, hogy meghallgassam...
Dátum: 2009.01.08. 12:01:28
Hogy hívták paff barátját?
Feri
Sanyi
Jani*
Tomi
Ha a 100 Folk Celsius "Paff, a bűvös sárkány" című daláról van szó (Paff nagy betűvel), az abban szereplő kisfiút Petinek hívták.
Feri
Sanyi
Jani*
Tomi
Ha a 100 Folk Celsius "Paff, a bűvös sárkány" című daláról van szó (Paff nagy betűvel), az abban szereplő kisfiút Petinek hívták.