Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2008.12.21. 16:25:47
Nem kell ahhoz bug, hogy akármennyi lehessen Nála. Elég 15% alatt maradni...
A maximum vesztésem 1 alkalommal 232 LE, mert elbambultam vadászat közben, és üthetővé váltam
Wow! Tényleg érdekes...
Dátum: 2008.12.21. 14:37:34
Idézet: Miklós - 2008.12.21. 12:55:02

Nem tudom egyébként, mit szóltok Simon javaslatához, hogy a nagyon negativ kariktól ne csak a nagyon pozitivban levő karik, hanem mindenki kevesebbet tudjon zsákmányolni.

Tiltakozom!
Kb. 1 hete portyamenüből választva megtaláltam valaki rabszolga karakterét. Nem lehet más, mert 0 fejlődése és mindig újratöltött erszénye van. Most én is élvezném vendégszeretetét...
A szomorú viszont ebben az, hogy az említett karakter igen magas szintű! Aki "megcsinálta", az mostanra simán millás LE-t szívott át.
Ezeket kellene megszűntetni, amire Miklós mostani javaslatánál sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módszerek vannak. Nem én találtam ki azokat, más karakter játékokban már alkalmazzák (én is javasoltam már korábban, de semmi reakció...) :
-azonos géphasználat szűrése és tiltása (vagy egymással ne csatázhasson)
-két karakter közötti csaták % figyelése a rendszerben. Azaz pl. ha multizónk 100 csatájából 50 egyetlen karakterre irányul, akkor ne hozhasson LÉt attól. Kivéve háború persze, ahol ez előfordulhat.

Két általánosan használt példát ragadtam ki, a teljesség és alapos kifejtés igénye nélkül. Lehet még ezeket finomítani, de véleményem szerint ez lenne a jó irány a becsületes és egy karakterrel játszók érdekében. A multik kiszűrésével pedig megoldott lenne a gyengék segítése is, hiszen sokkal kevesebb extrém kigyúrt karakter járna a nyakukra, több eséllyel védenék meg magukat.
Dátum: 2008.12.20. 20:06:43
Van egy megoldás:
amíg 15% alatt ücsörög, addig vadászik veszettül, és rákölti (!) a védekezés tulajdonságra.
Előbb-utóbb meglesz a hatása, és mivel nem tart magánál ugyebár 10-20K LÉt, ütni sem fogják. Legalábbis rendszeresen. Én sem megyek többet szándékosan oda, ahol nincs egy vas sem...
Ennyit nem bír kitalálni magától, akkor miért kellene támogatni?
Mondjanak valamit.
Viszont akárki akármit is mond, ennek a játéknak (is) nagyon fontos eleme a portyázás. Nélküle az élelmesebb játékosok nem tudnak tömegből kiemelkedőbb fejlődést produkálni. Amennyiben pedig ezt a lehetőséget faragjuk pl. a béke csarnokával, úgy eléggé megkérdőjelezhetővé válik a játék harci szelleme.
Aki nem viseli jól a harcokat, annak van lehetősége kvízelős, vagy állatka nevelős játékokat keresni, abban biztosan jobban érezné magát.
Ez a véleményem, egész nyugodtan lehet ismét lepontozni.
Dátum: 2008.12.19. 15:07:28
Kivégzés szakértelemmel (természetesen ne vedd véglegesnek a "kivégzés" szót) ezt kell látnod csata után:
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 118 sebzést okoztál, és 120 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 383 lélekenergia és 13 TP!

Ennyi.
Dátum: 2008.12.19. 15:00:37
Remekül kidolgozott hsz-ek, gratula!
Mert akit sűrűn ütnek, annak oka is van. Mondjuk ül a rengeteg LE mennyiségen, és gyenge a védekezése. Költse inkább a védekezés tulajdonságra...
Miért én vagyok büntetve azért, mert 20 sebzést kapva -20%-on elhozok 1-1,5K LE-t??? Ráadásul akármikor, ha arra járok. Most vegyen őskövet, hátha azzal kivédi a saját hülyeségét? Ehhh
Eh, ez a fejlesztés nagyon nem jött be. Törölni kellene az egészet, nem foltozgatni. Aki már felépítette esetleg, az kapja vissza a LÉt a kútba, oszt jónapot.
Dátum: 2008.12.19. 12:42:02
Ajjaj, ezek szerint sikerült túlzottan általánosítósra fogalmaznom. Sajnálom!
Amit leírtál, ahhoz kell nagy adag szerencse is, hogy jó helyre menjél portyázni. Nekem is van belőle, de nem ekkora. Valamint 8 szintet léptem háborús körülmények között, amikor nagy luxus a portyázás. Értem ez alatt, hogy 5 támadó szövetségből van kit ütni bőven, kb. 0 LE nyereség fejében... Nekem ott sántít a matek, amikor folyamatosan háborúzó szövetségben látok mondjuk 11. szintű karaktert, aki 4-500 csatából szedett össze csaknem 200k LE nyereséget. Tapasztalataim alapján ekkora malac nincs. Talán ha nem háborúra fordítanám a PP mennyiségem, és hoznám az említett átlagodat, akkor menne. Ja, és én szerintem extrém időt fordítok játékra.
Összefoglalva azt mondom, hogy korántsem minden profi multizik, de minden multizó profi!

Elnézést a nem ideillő témáért, kissé elkanyarodtunk.
Dátum: 2008.12.18. 23:12:37
Nincs igazad, láttam én már karón varjút.
Lefordítom: alattam 4 szinttel erősebbet, és felettem 4 szinttel gyengébbet. Szóval semmiféle egyenlőség nem lenne véleményem szerint.
Valami viszont segítene:
ki kellene szűrni (és zárni) a multizókat! Ez szinte minden hasonló játékban ALAP!
Nyakam rá, hogy máris kisebbek lennének a különbségek...
Dátum: 2008.12.18. 19:09:18
Végigolvastam a topikot, és az a véleményem alakult ki, hogy ennek nem sok teteje van. Igaz, hogy a feltételeknek nem felelek meg ( ), de valahogy nem lesz túlzottan népszerű ez a megoldás, én úgy érzem.
Jóval fontosabb és több játékost érintő problémák és javaslatok vannak még szerte a fórumon, amik nagyságrendekkel magasabb prioritást kellene élvezzenek...

Egyetlen dolog szól Miklós javaslata mellett, mégpedig az őskő vásárlásának ösztönzése azok felé, akik eddig még nem kaptak rá. Üzleti szempontból pedig ez mindenképpen fontos dolog, és senkinek rossz szava sem lehet miatta. Senki nem a pénze ellensége, és persze a Beholder sem kell közhasznú alapítványként működjön.
Dátum: 2008.12.18. 13:14:44
Talán az ünnepre való tekintettel bevezetődött a "szeretkezz, ne háborúzz" irányelv?!
Hipp-hipp hurrá!
Dátum: 2008.12.18. 12:21:18
Szia!

Nem olvasol alaposan fórumot, pedig rengeteg helyen fent van:
2 jó értékelésnyi "jutalmat" kap Miklóséktól minden játékos, a szerverhiba miatti kárpótlás okán.
Vedd át nyugodtan.
Dátum: 2008.12.18. 02:32:08
Mert?
Kedvedért utánanéztem, de nem találtam okot szégyenre. Jelenleg mindkét szóhasználat benne van a köznyelvben, de ha erre jár véletlenül egy nyelvészprofesszor, akkor majd megmondja a tutit.
Továbbá én nem most vagyok iskolaköteles, és évtizedekkel ezelőtt más volt a nyelvi trend is...
Remélem elnézitek nekem, ha nem iratkozom vissza az elemibe.
Dátum: 2008.12.17. 22:56:22
Ehhh, a szálka és gerenda tipikus esete, ráadásul nem is jó helyen.
Dátum: 2008.12.17. 22:55:25
Nem minden esetben, de legtöbbször én sem látom a szövetségének nevét.
Karakterlapjára kattintáskor viszont már igen!
Dátum: 2008.12.17. 22:20:03
Nem azt mondtam, hogy portyáz. Támadgat rendszeresen, ami eleve irritál.
Semmi baj, majd elintézem ha nem lesz jobb dolgom. A nevem pedig mindenhol ez, én nem szégyenlem...
Dátum: 2008.12.17. 21:49:35
Szia Darkshade!

Teljesen igazad van a háború limittel, teljesen felesleges háromnál többet vívni egyszerre. A megtámadottnak pedig főleg nagyon nyomasztó a dömping.
Viszont valahol ne csodálkozz annyira, hiszen már én is napi rendszerességgel látom szövetségetek nevét a támadáslistánkon. Amint végeztünk a jelenlegi háborúval, szerintem viszonzom sk. a kedvességet, nem szeretek adós maradni.

Jó játékot:
Zaccmester
Dátum: 2008.12.17. 19:44:54
Nézd, rajtam pl. 4 szinttel + 50-60 tulajdonságösszeggel magasabb végzeturak véreznek el. Ja, a szakértelmük is néha a duplája. Nagyjából 10 esetből 7-8 alkalommal tudom megvédeni magam.
Egyetlen magyarázat pedig csak az lehet, hogy jó dologra gyúrtam rá, de véletlenül sem mindenre!
Azt hiszem ennél többet már nem tudok segíteni, olvass a sorok között bátran.
Nincs más, kénytelenek vagyunk a becsületre hagyatkozni.
Miért meredtek most ilyen arccal a monitorra? Esküszöm, hogy létezik!
Én mindenképpen hiszek benne, és szeretnék a többséghez tartozni ezzel.