Hozzászólások - Phobosz
Dátum: 2010.10.02. 14:56:52
Tudjuk mi is hogy jó különben nem játszanánk minden nap vele, a helyett hogy mosolygunk a fórum kommentjeiteken..
Dátum: 2010.10.02. 13:35:03
Gyere Dozer, menjünk inkább Rizikózni...
Dátum: 2010.09.30. 02:49:31
Azért ha valaki 40-50. szinten kezd el VF-el láthatatlanban vadászni valamint kellő szakik nélkül (és ez a legtöbb átlagos karira igaz), az ne is várjon már csodát..
Dátum: 2010.09.30. 02:00:03
Hope , rólam utalsz itt? Csak 8 hónap volt!:D
Tetszik amúgy az ötlet, nagyon is.Csokit annak akinek a fejéből kipattant.
Egy kérdés: Átkokat ki fogja megírni?Lenne 1-2 ötletem, de már így is elég hülyének hisz itt mindenki ergo nem akarnám közszemlére tenni az ötleteimet
Tetszik amúgy az ötlet, nagyon is.Csokit annak akinek a fejéből kipattant.
Egy kérdés: Átkokat ki fogja megírni?Lenne 1-2 ötletem, de már így is elég hülyének hisz itt mindenki ergo nem akarnám közszemlére tenni az ötleteimet
A fene egye meg .. kíváncsi voltam a többi szerveren hogy áll az Event horda versenye.. hát 1-es szintű karakternek nincs egyéb füle a menüben. (puff)
Dátum: 2010.09.30. 00:49:03
Imádom ezt a topicot, ha rossz kedvem van, mindig felnézek ide
Nem is azon jó röhögni milyen frappáns idézeteket találtok a játékban, hanem hogy hogyan oltjátok utána egymást.. Stand up Comedy , Doomlord Edition.
Nem is azon jó röhögni milyen frappáns idézeteket találtok a játékban, hanem hogy hogyan oltjátok utána egymást.. Stand up Comedy , Doomlord Edition.
Dátum: 2010.09.30. 00:29:06
Az első kérdésnél nálam sem jelentek meg először a válaszok, de pár másodperc után 4-5 bejött és lehetett válaszolni rájuk.
Tűzfal beállítás:
Asztal-> Alul Start menü jobb széle, felhuzod a fület kikeresed a vírusírtód/tűzfalad ikonját, jobb click rajta, majd tiltás.
Tűzfal beállítás:
Asztal-> Alul Start menü jobb széle, felhuzod a fület kikeresed a vírusírtód/tűzfalad ikonját, jobb click rajta, majd tiltás.
Dátum: 2010.09.30. 00:20:39
Idézet: PottomPanna - 2010.09.29. 19:43:32
Csokit neki!!!
De ha lehet én bevenném az eltörlendő szakik közé a projekciót is.
Csokit neki!!!
Dátum: 2010.09.30. 00:15:56
Van benne igazság.A pókkarakter tud úgyis lassan fejlődni, hogy csak azokat a megszokott farmokat támadja akitől mindig sokat is hoz.
Viszont a vadászatnál nincs olyan lehetőség , hogy én teszem azt napi 5 vadászatot indítok csak, de mind az 5 állat óriási...
Viszont a vadászatnál nincs olyan lehetőség , hogy én teszem azt napi 5 vadászatot indítok csak, de mind az 5 állat óriási...
Dátum: 2010.09.29. 22:19:54
De lehet egyszerűbb megoldás lenne, ha egy kvíz játék keretében Miklós feláldozná magát:
Bárki feltehet neki 1 db kvízkérdést, ha nem tudja a választ, megdobja a delikvens egy kiégett őskővel...
Bárki feltehet neki 1 db kvízkérdést, ha nem tudja a választ, megdobja a delikvens egy kiégett őskővel...
Dátum: 2010.09.29. 22:12:23
Valamilyen kaszkadőr ruhában tetőtől talpig golyóálló öltözetben
Dátum: 2010.09.29. 22:03:31
Hát erre szerintem egyetlen logikus megoldás létezik
Szerezz barátokat!
Szerezz barátokat!
Dátum: 2010.09.29. 21:49:51
Azta hétszázát! Ilyen tééényleg van???
És ez ellen mit tennél?törölnéd a pénzes végzetúr társadalom egy oszlopos tagját?
Mert ha ilyen van, valószinű sok őskő elmegy X db karakter prémiumára..
És ez ellen mit tennél?törölnéd a pénzes végzetúr társadalom egy oszlopos tagját?
Mert ha ilyen van, valószinű sok őskő elmegy X db karakter prémiumára..
Dátum: 2010.09.29. 21:30:51
Ez a szemszög viszont vitathatatlan.. olyan karakternél nézve, aki eddig nem tette meg , mert például nem is tudott róla.. de biztos hogy a megoldás rá hogy ha így hadják?
Mi lenne ha ezt így hagynák, viszont az EH hoz is lenne egy alternatíva?Már csak azt kéne kitalálni hogy az mi lenne..
Mi lenne ha ezt így hagynák, viszont az EH hoz is lenne egy alternatíva?Már csak azt kéne kitalálni hogy az mi lenne..
Dátum: 2010.09.29. 21:16:59
Nem hinném , hogy ez a "nerf" annyira elrontaná a játékot, szerintem pont hogy lendítene rajta, ugyanis a PVP nélkül dög unalmas, senki semmit se tesz, a játékra sem költesz annyit és Miklósék sem élnek meg: Ergó nem fog fejlődni a játék sem..
mod* Elrontottam egy szórendet.
mod* Elrontottam egy szórendet.
Dátum: 2010.09.29. 21:07:47
A VF nekem úgy rémlik kb 2 éve került be a játékba. Aki akkor utána számolt (optimalizátor hogyne számolt volna), az rájöhetett már akkor hogy "Hinnye , kevesebb a TP!!... he!". És ennyi a történet.
Dátum: 2010.09.29. 20:57:46
A vita kimenetele szerintem lassan egyértelművé válik mindenki számára, szerintem ez a láthatatlanságban vadászgatás igenis hiba kihasználásnak számít, mivel ez egy olyan dolog volt, amivel jó pár ember , előnyre tett szert.. bevallom köztük én is.
Viszont azt ne akarjátok már nekem bemesélni, hogy valaki van akkora észkombájn, hogy újonnan elkezdi a játékot, és van annyira naiv, hogy olyan karaktert képzel el magának, ami 2-3év múlva a top40 es listán fog szerepelni, ugyan olyan erőt képviselve, mint a már meglévő karakterek.Ennek sem a top nem örülne, sem pedig az aki már 2-3 éve nevelgeti a 26. szintű szintjén bivaly erős pókkarakterét.
Tanács: Aki ezt elakarja kerülni, ott a v5! Hasonló jó társaság mint a többi szerveren, nincs VF és belehet érni a top karaktereket.
Másik: Hiába a Nerf, ha utánna számoltok, minimálisan attól függően hogy amúgy hány állatot sikerült a szinteden láth.-ban befogni, még pár TP-vel mindig jobban jársz, ugyanis így is fogsz be állatot láthatatlanságban és az a tp kiesik most is.
Más tészta megéri-e ilyen lassan fejlődni azért a pár tp mínuszért.
Megoldás még mindig van, mindenki más taktikát alkalmaz, én is változtatok (VF felejtés ... EH)
Miklós:
Végre ez az ötleted tetszik, ugyanis a szintemen minden erős karakter láthatatlanságban tolta, így én is rá voltam kényszerülve, ha nem akartam lemaradni a többi optimalizátortól.Így viszont nincs számottevő előny így újra portyázhatok nyereségesen!
Talán még a háború probléma is jobb lesz, ha több lesz az EH-s.
Mivel a többi szerveren nem játszok, így csak a v3 on ismerem a helyzetet , ott siralmas.
Senki nem akar háborúzni!
Ha mitámadunk: Citadella, ki-be lépkedés!Aztán köpködés az arcunkba, hogy milyen aljasak vagyunk , meg hogy merészeljük mi őket megtámadni.Ez egy pvp játék nem? Ez elszomorít, és kívánom hogy hasonló ötletekkel újra éleszted a pvp jellegét a játéknak!
Viszont azt ne akarjátok már nekem bemesélni, hogy valaki van akkora észkombájn, hogy újonnan elkezdi a játékot, és van annyira naiv, hogy olyan karaktert képzel el magának, ami 2-3év múlva a top40 es listán fog szerepelni, ugyan olyan erőt képviselve, mint a már meglévő karakterek.Ennek sem a top nem örülne, sem pedig az aki már 2-3 éve nevelgeti a 26. szintű szintjén bivaly erős pókkarakterét.
Tanács: Aki ezt elakarja kerülni, ott a v5! Hasonló jó társaság mint a többi szerveren, nincs VF és belehet érni a top karaktereket.
Másik: Hiába a Nerf, ha utánna számoltok, minimálisan attól függően hogy amúgy hány állatot sikerült a szinteden láth.-ban befogni, még pár TP-vel mindig jobban jársz, ugyanis így is fogsz be állatot láthatatlanságban és az a tp kiesik most is.
Más tészta megéri-e ilyen lassan fejlődni azért a pár tp mínuszért.
Megoldás még mindig van, mindenki más taktikát alkalmaz, én is változtatok (VF felejtés ... EH)
Miklós:
Végre ez az ötleted tetszik, ugyanis a szintemen minden erős karakter láthatatlanságban tolta, így én is rá voltam kényszerülve, ha nem akartam lemaradni a többi optimalizátortól.Így viszont nincs számottevő előny így újra portyázhatok nyereségesen!
Talán még a háború probléma is jobb lesz, ha több lesz az EH-s.
Mivel a többi szerveren nem játszok, így csak a v3 on ismerem a helyzetet , ott siralmas.
Senki nem akar háborúzni!
Ha mitámadunk: Citadella, ki-be lépkedés!Aztán köpködés az arcunkba, hogy milyen aljasak vagyunk , meg hogy merészeljük mi őket megtámadni.Ez egy pvp játék nem? Ez elszomorít, és kívánom hogy hasonló ötletekkel újra éleszted a pvp jellegét a játéknak!
Én megmondtam!
Mivel pihenés közben nem lehet így szerintem láthatatlanban sem igazán.. de próbáld ki
Sört neki!Jól beszél!