Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2008.12.26. 19:47:01
Igen. A fórumon minden topik mellett kell látnod egy villanykörtét. Rákattintasz világít (kiemelted), újra kattintasz eloltod (nincs kiemelve). A piros X pedig a topik törlése
Dátum: 2008.12.26. 16:47:52
Ki lehet, de kell hozzá 5 db szavazati jog. A topikok törléséhez is ez az út.
Dátum: 2008.12.25. 22:53:14
Jól beszélsz Tiha. Nagyon jól! Ne add fel légyszi.
Dátum: 2008.12.25. 22:42:01
Oksa!
Hókuszpókra hasonlító, de Rubin kivitelű egyén keres olyan hölgyeményt, aki szikrázó gyémántjaként becsempészi miniszoknyája alatt személyemet a buliba!
Jelige: pici cici gyémántos szikrázású bimbókkal előny, de semmiképpen nem akadály!
Hókuszpókra hasonlító, de Rubin kivitelű egyén keres olyan hölgyeményt, aki szikrázó gyémántjaként becsempészi miniszoknyája alatt személyemet a buliba!
Jelige: pici cici gyémántos szikrázású bimbókkal előny, de semmiképpen nem akadály!
Dátum: 2008.12.25. 01:40:22
Izé, ez most valóban bonyolult kérdés?
2002 és 2008 között ki volt az MTA elnöke?
Pálinkás József
Glatz Ferenc
Vizi E. Szilveszter*
Kosáry Domokos
A kérdésre eddig 12 jó és 28 rossz válasz érkezett.
Hihetetlen....
2002 és 2008 között ki volt az MTA elnöke?
Pálinkás József
Glatz Ferenc
Vizi E. Szilveszter*
Kosáry Domokos
A kérdésre eddig 12 jó és 28 rossz válasz érkezett.
Hihetetlen....
Dátum: 2008.12.24. 23:50:00
Zaccmester keres olcsó mandibulátort, aki elvégzi a mellnagyobbító műtétet! Rubinként más esélyt nem látok bejutni (50 őskő a földön sincs...)
Dátum: 2008.12.24. 10:47:48
Ühüm, biztosan. Szóval ezek alapján szerinted helye van itt, mint műveltségi kérdés. Most már valóban sajnállak. Komolyan.
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Dátum: 2008.12.24. 10:35:39
Idézet: YoghDemer - 2008.12.24. 10:31:21
Zaccmester: Látom egyre többeket vonz a téma kár, hogy csak böfögni tudnak. Mutasd már meg azt a lexikont amiben benne van egy 3 éve futó rajzfilm az Avatár. Ha megmutatod kapsz pirospontot. De ne netes legyen mert szerintem a lexikális tudás alatt a könyveket érti a rendszer. Amúgy neten is nehéz megtalálni, bár fenn van.
Miről beszélsz? Értelmezd újra amit írtam! Nem nehéz, két mondat...
Nem vagyok 10 éves, hogy kövessem a rajzfilmtrendet mint alapkövetelmény.
Zaccmester: Látom egyre többeket vonz a téma kár, hogy csak böfögni tudnak. Mutasd már meg azt a lexikont amiben benne van egy 3 éve futó rajzfilm az Avatár. Ha megmutatod kapsz pirospontot. De ne netes legyen mert szerintem a lexikális tudás alatt a könyveket érti a rendszer. Amúgy neten is nehéz megtalálni, bár fenn van.
Miről beszélsz? Értelmezd újra amit írtam! Nem nehéz, két mondat...
Nem vagyok 10 éves, hogy kövessem a rajzfilmtrendet mint alapkövetelmény.
Dátum: 2008.12.24. 10:28:58
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Remélem sokkal többen tölthetik szeretteikkel ezt a 3 napot, mint amennyien a csatákat kénytelenek gép előtt figyelgetni, mint "ajándék".
Remélem sokkal többen tölthetik szeretteikkel ezt a 3 napot, mint amennyien a csatákat kénytelenek gép előtt figyelgetni, mint "ajándék".
Dátum: 2008.12.24. 00:23:55
Most erre mit mondhatnék? Ahol eddig játszottam, ott minden fontosabb ünnepen általános tűzszünet volt. Itt nincs...
Dátum: 2008.12.24. 00:19:54
Az ilyen barom kérdésektől kapok kiütést. Minimum speciális és érdektelen lexikális tudás!
Remélem a többi is hasonlóan színvonalas...
Remélem a többi is hasonlóan színvonalas...
Dátum: 2008.12.24. 00:14:31
Idézet: ATILA2 - 2008.12.23. 17:35:43
Rossz hírem van: a Karácsonyi béke az ELIT (tiszteletre méltó) kezdeményezése, amit a megfelelő topikban meg is találsz. Nem kötelező érvényű, akik csatlakoznak a tűzszünethez, azok feltüntetik a szövetségi profiljukban. Megnéztem kedvedért, de a Tökéletes Gyémánt nem írta ki. Szóval Ők nem ünnepelnek...
Ha valóban 2008.12.24-25-26-ára békét hirdettek, akkor hogyan lehet, hogy a Tökéletes Gyémánt hadat üzent a Rónin szövetségnek, mely háború 2008.12.24-én hajnali fél négykor indul?
A Békéről ennyit, az ilyeneket ki kellene zárni!!!
Világbéke, legalább ezeken a napokon!
Ha nem lehet ellene semmit tenni, remélem igen, akkor hirdettessék ki a terroristák neve!
A Békéről ennyit, az ilyeneket ki kellene zárni!!!
Világbéke, legalább ezeken a napokon!
Ha nem lehet ellene semmit tenni, remélem igen, akkor hirdettessék ki a terroristák neve!
Rossz hírem van: a Karácsonyi béke az ELIT (tiszteletre méltó) kezdeményezése, amit a megfelelő topikban meg is találsz. Nem kötelező érvényű, akik csatlakoznak a tűzszünethez, azok feltüntetik a szövetségi profiljukban. Megnéztem kedvedért, de a Tökéletes Gyémánt nem írta ki. Szóval Ők nem ünnepelnek...
Dátum: 2008.12.22. 23:39:28
Igazuk volt? valóban?
Csupán kíváncsi vagyok, nem akarok rájuk szokni!
Csupán kíváncsi vagyok, nem akarok rájuk szokni!
Dátum: 2008.12.22. 22:57:13
MULTIIIIIIIIIIIIIII!!!
(Vicc volt, a komoraknak mondom! )
A vita:
kritikus ütés és szívósság szakértelem a varázslóknak is létezik. Szintén a támadás és védelem tulajdonság. Én nem viszem túlzásba a varázslat fejlesztést (viszont bizonyos szintre felhúztam!), mert a Smaragd akkorát tud pukkantani, hogy néha csak lesek. Mintha mindig sólet lenne a vacsijuk...
Ellenben a többi tulajdonságára nem fektet a többség hangsúlyt, ami nagy hiba. Amennyiben megtenné, ráadásul nagyot is sebezne a varázslata, úgy máris meglenne az áhított - nem is kicsi - előnye. Összefoglalva: mindenben illik valamennyire jónak lenni, a specializált tulajdonságot pedig azoknál is magasabbra húzni. Így van értelme a dolognak. Szerintem...
(Vicc volt, a komoraknak mondom! )
A vita:
kritikus ütés és szívósság szakértelem a varázslóknak is létezik. Szintén a támadás és védelem tulajdonság. Én nem viszem túlzásba a varázslat fejlesztést (viszont bizonyos szintre felhúztam!), mert a Smaragd akkorát tud pukkantani, hogy néha csak lesek. Mintha mindig sólet lenne a vacsijuk...
Ellenben a többi tulajdonságára nem fektet a többség hangsúlyt, ami nagy hiba. Amennyiben megtenné, ráadásul nagyot is sebezne a varázslata, úgy máris meglenne az áhított - nem is kicsi - előnye. Összefoglalva: mindenben illik valamennyire jónak lenni, a specializált tulajdonságot pedig azoknál is magasabbra húzni. Így van értelme a dolognak. Szerintem...
Dátum: 2008.12.22. 22:36:36
Remek ötlet, tuti sikere lenne!
Dátum: 2008.12.22. 22:14:39
Ejnye, kíváncsi lettem volna a megkérdezett válaszára, ha már félreérthetően fogalmazott.
Nem baj, majd kérek valami kritikus jutalmat, mint multi ellenes karakter!
Rugalmasság, csipetnyi humor, ez a lényeg.
Nem baj, majd kérek valami kritikus jutalmat, mint multi ellenes karakter!
Rugalmasság, csipetnyi humor, ez a lényeg.
Dátum: 2008.12.22. 21:24:30
Braka: izé, az nekem tegnapig ki sem volt fejlesztve. Most is csak a küldi miatt lett. Erősen elkeserítesz, ha szerinted ez a Rubin előnye, nekem meg nem is volt... Szóval maradjunk abba, hogy nincs előny. Lehet másnak sincs, vagy ami pici pluszt kapunk, arra érdemes rágyúrni. Én azt tettem mindenféle humbugok nélkül. Ennyi.
Érdekelne még, hogy mit jelent az "egyik karakterem"? Mennyi van?
Érdekelne még, hogy mit jelent az "egyik karakterem"? Mennyi van?
Dátum: 2008.12.22. 20:24:30
Lassan ideje lenne a Rubinoknak is valamilyen kritikus izét követelni!
Tényleg, most hogy említem, nekünk semmi nincs? Kellene valami kritikus protektor, vagy mifene...
Tényleg, most hogy említem, nekünk semmi nincs? Kellene valami kritikus protektor, vagy mifene...
Dátum: 2008.12.22. 02:05:41
Idézet: Tosca - 2008.12.22. 01:32:44
Szerintem csak akkor lennél "veszélyben", ha ezek a karakterek egymással játszanak, illetve mondjuk 2-3 csak adja a LÉt. Gondolom én, de remélem Miklós válaszol pontosan.
Ehhez én csak a következőt tenném hozzá:
ezzel a módszerrel tudjátok csak szűrni, hogy ki multikarakterezik, ezzel nincs is semmi bajom. Csak attól félek, hogy én ok nélkül leszelk ennek az áldozata, leírom miért: Én a szövetségemből több embert személyesen is ismerek, és elég gyakran találkozom is velük. Ha összejövünk 4-5-en, több órára, előfordul, hogy fellépünk a karaktereinkhez (mindenki a sajátjához,mind2 világban), de nyilván ugynarról a gépről... Ez a ti szemszögetekből úgy néz ki hogy 1 címről több karakterhez is léptek fel...
Csak érdeklődésként (mert erre max. a ti tapazstalatotok alapján kaphatok választ): előfordul, hogy baráti összeröffenések miatt én is vlmikor "fennakadok a hálón"?
ezzel a módszerrel tudjátok csak szűrni, hogy ki multikarakterezik, ezzel nincs is semmi bajom. Csak attól félek, hogy én ok nélkül leszelk ennek az áldozata, leírom miért: Én a szövetségemből több embert személyesen is ismerek, és elég gyakran találkozom is velük. Ha összejövünk 4-5-en, több órára, előfordul, hogy fellépünk a karaktereinkhez (mindenki a sajátjához,mind2 világban), de nyilván ugynarról a gépről... Ez a ti szemszögetekből úgy néz ki hogy 1 címről több karakterhez is léptek fel...
Csak érdeklődésként (mert erre max. a ti tapazstalatotok alapján kaphatok választ): előfordul, hogy baráti összeröffenések miatt én is vlmikor "fennakadok a hálón"?
Szerintem csak akkor lennél "veszélyben", ha ezek a karakterek egymással játszanak, illetve mondjuk 2-3 csak adja a LÉt. Gondolom én, de remélem Miklós válaszol pontosan.
Dátum: 2008.12.21. 17:52:15
Szuper! Akkor jó halászást a zavarosban, van még pár cápa tutira.
Köszi a választ!
Köszi a választ!