Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.01.05. 14:34:11
Nem sűrűn, csak 10-ből 9-szer... 

Dátum: 2009.01.04. 16:41:49
Ezzel a válasszal kinek és mi baja lehetett?
Pfff, vannak dolgok a világban, melyre emberi elme válaszokat találni képtelen. Ez itt egy külön világ...

Pfff, vannak dolgok a világban, melyre emberi elme válaszokat találni képtelen. Ez itt egy külön világ...

Dátum: 2009.01.04. 15:30:55
Szia! Érvényes a prémium tagságod? 

Dátum: 2009.01.04. 14:25:25
Nagyjából semmi. Meg kell várnod, amíg valaki közülük szintet lép. Vagy pedig így jártál... 

Dátum: 2009.01.04. 14:09:56
Hu-húúúú!
Bocs, akarom mondani igazad van.
Ugyan a reklám úgy szól, hogy ez bármikor játszható, az sem baj, ha kihagysz napokat. A valóság teljesen más...
Előnyben van az, aki barát-barátnő helyett is PC-t ölelget.
Üdv,
Bagoly
Bocs, akarom mondani igazad van.

Ugyan a reklám úgy szól, hogy ez bármikor játszható, az sem baj, ha kihagysz napokat. A valóság teljesen más...
Előnyben van az, aki barát-barátnő helyett is PC-t ölelget.

Üdv,
Bagoly

Dátum: 2009.01.04. 11:55:04
Pontosan idézd a kérdést, válaszokkal együtt. Légyszi!
Dátum: 2009.01.03. 04:45:02
Csakis a fórumra, úgymond jópofi mérce. 

Dátum: 2009.01.03. 04:42:36
Szia!
Jól értelmezed.
Az igazi biztonságban van. Nem tökéletesben, mert hamar elfogynak általad. 
Jól értelmezed.

Dátum: 2009.01.03. 01:24:48
Hümm, ha figyelmetlen az ember, akkor már értem miért a beugratós jelző.
Dobj valami linket, hátha lenne jelentkező képzésre!

Dobj valami linket, hátha lenne jelentkező képzésre!

Dátum: 2009.01.03. 00:37:49
Izé, Káin megölte Ábelt. Itt egy Biblia magyarázó idézet, amiből Ádám és Éva szerepe is kiderül:
"Isten óvása, figyelmeztetése ellenére is bekövetkezett az újabb bűn, méghozzá a legkirívóbb formában - gyilkosság, testvérgyilkosság formájában. Milyen megrázkódtatás lehetett Ádámnak és Évának látni, hogy egyik fiuk meghal a másik kezétől! Ekkor érthették meg azt, amit máig is sokan hitetlenkedve fogadnak: látszólag jelentéktelen volt az első engedetlenség, mégis alkalmas volt arra, hogy megnyissa a zsilipeket a rossz áradata előtt, ami egyre rohamosabban burjánzott el, mint egy „gazdag lombozatú vadfa” (Zsolt 37,35). Nem kellett hozzá sok idő, csupán egyetlen emberöltő, és máris a legsúlyosabb formában jelent meg a bűn!
Miért ölte meg Kain Ábelt? Mi az, ami az ő számára is igazolhatott egy ilyen súlyos tettet? A Biblia válasza leleplezi a bűn irracionális, értelmetlen és méltánytalan voltát: „Mivel az ő cselekedetei gonoszok voltak, a testvérééi pedig igazak.” (1Ján 3,12) Azaz nincs válasz, nincs logikus magyarázat. A rossz egyszerűen nem tudja elviselni a jó jelenlétét (vö. 2Tim 3,12)."
Az én időmben még hittanra sem volt "gáz" járni
"Isten óvása, figyelmeztetése ellenére is bekövetkezett az újabb bűn, méghozzá a legkirívóbb formában - gyilkosság, testvérgyilkosság formájában. Milyen megrázkódtatás lehetett Ádámnak és Évának látni, hogy egyik fiuk meghal a másik kezétől! Ekkor érthették meg azt, amit máig is sokan hitetlenkedve fogadnak: látszólag jelentéktelen volt az első engedetlenség, mégis alkalmas volt arra, hogy megnyissa a zsilipeket a rossz áradata előtt, ami egyre rohamosabban burjánzott el, mint egy „gazdag lombozatú vadfa” (Zsolt 37,35). Nem kellett hozzá sok idő, csupán egyetlen emberöltő, és máris a legsúlyosabb formában jelent meg a bűn!
Miért ölte meg Kain Ábelt? Mi az, ami az ő számára is igazolhatott egy ilyen súlyos tettet? A Biblia válasza leleplezi a bűn irracionális, értelmetlen és méltánytalan voltát: „Mivel az ő cselekedetei gonoszok voltak, a testvérééi pedig igazak.” (1Ján 3,12) Azaz nincs válasz, nincs logikus magyarázat. A rossz egyszerűen nem tudja elviselni a jó jelenlétét (vö. 2Tim 3,12)."
Az én időmben még hittanra sem volt "gáz" járni

Dátum: 2009.01.03. 00:27:40
Mi? Káin és Ábel története a beugratós? Esetleg Káin volt a kígyó, és Ádám hirtelen felindulásból agyonverte?
Ugye most ugratsz Te is minket?

Ugye most ugratsz Te is minket?

Dátum: 2009.01.03. 00:18:13
Ég áldjon, mi a neved? 

Dátum: 2009.01.02. 15:49:55
Idézet: Atack - 2009.01.02. 15:38:44
Sziasztok!
Mikor lesz 3.világ, hány órakor?
Egyébként fogalmam sincs, de érdemes figyelni a kezdőoldalt és fórumot.
mikor lessz a 3 madik világ hány orakkor?
Sziasztok!
Mikor lesz 3.világ, hány órakor?
Egyébként fogalmam sincs, de érdemes figyelni a kezdőoldalt és fórumot.

Dátum: 2009.01.02. 15:42:39
Basszus, (hosszas gondolkodás után) átengedtem egy ilyet:
Kinek lehet őskövet vásárolni emelt díjas hívással:
bárkinek bármikor, korlátozás nélkül
mindenkinek, aki elmúlt 18 éves
jelenleg a szolgáltatás nem elérhető*
aki szépen kéri
Elsősorban elnézést kérek tettemért!
Mentségemre szolgáljon, hogy fogalmam sem volt mit jelölt be helyesnek, szőrős szívű pedig ritkán vagyok.
Mindenesetre az a minimum, hogy a kérdés feltevője kapja be! A bal bokámat...
Kinek lehet őskövet vásárolni emelt díjas hívással:
bárkinek bármikor, korlátozás nélkül
mindenkinek, aki elmúlt 18 éves
jelenleg a szolgáltatás nem elérhető*
aki szépen kéri
Elsősorban elnézést kérek tettemért!
Mentségemre szolgáljon, hogy fogalmam sem volt mit jelölt be helyesnek, szőrős szívű pedig ritkán vagyok.
Mindenesetre az a minimum, hogy a kérdés feltevője kapja be! A bal bokámat...

Dátum: 2009.01.02. 14:13:50
Ez a nem semmi!
Nekem is esnek ki folyamatosan, illetve újabban már be sem kerülnek kérdéseim. Fel is adom, mert néha bizony valóban malac viseli a zsebórát errefelé...
Vagy rászokok a délelőtti matinéra, eljárok Pákó koncertekre, aztán lesznek tuti kérdés témáim!
Most lehet mondani rám: "hule kocsog!"
(bakker, ezt kellett volna kvízkérdésbe raknom, hátha közérdekű és általános műveltségnek megfelelő idézet...)

Nekem is esnek ki folyamatosan, illetve újabban már be sem kerülnek kérdéseim. Fel is adom, mert néha bizony valóban malac viseli a zsebórát errefelé...

Vagy rászokok a délelőtti matinéra, eljárok Pákó koncertekre, aztán lesznek tuti kérdés témáim!

Most lehet mondani rám: "hule kocsog!"

(bakker, ezt kellett volna kvízkérdésbe raknom, hátha közérdekű és általános műveltségnek megfelelő idézet...)
Dátum: 2008.12.30. 21:13:31
Talán annyira kevés LE van otthon, hogy még az első idomítás szintjéhez is kevés 

Dátum: 2008.12.30. 16:02:34
Lehetőség. A Nálad alacsonyabb szintűeken segíthetsz vele, amikor gondolod, avagy kérik 

Dátum: 2008.12.30. 16:00:05
Megkérdeztem egy rutinosabb versenyzőt, aki szerint a szintkülönbség miatt lehetett. Mivel alaposan felfelé ütés történt, ezért valószínűsíthetően jóval nagyobb % részesedése lehet a kisebbnek győzelem esetén, mint fordítva. 

Dátum: 2008.12.30. 11:54:52
Halihó!
Tudtok két ünnep közti őskő-stoppról? Tegnap dél óta Beholder számlán az ára (visszaigazolás megjött), de még mindig bánatos arccal kocogtatom egymáshoz a kiégetteket.
Sehogy nem lehet velük "szikrát" csiholni...
Tudtok két ünnep közti őskő-stoppról? Tegnap dél óta Beholder számlán az ára (visszaigazolás megjött), de még mindig bánatos arccal kocogtatom egymáshoz a kiégetteket.

Sehogy nem lehet velük "szikrát" csiholni...

Dátum: 2008.12.29. 21:52:50
A részletek ismerete nélkül mondom: gondolkodj el a katakombán. Feltéve persze, hogy miattad megy el a sok pont.