Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.01.05. 14:34:11
Nem sűrűn, csak 10-ből 9-szer...
Dátum: 2009.01.04. 16:41:49
Ezzel a válasszal kinek és mi baja lehetett?

Pfff, vannak dolgok a világban, melyre emberi elme válaszokat találni képtelen. Ez itt egy külön világ...
Dátum: 2009.01.04. 15:30:55
Szia! Érvényes a prémium tagságod?
Dátum: 2009.01.04. 14:25:25
Nagyjából semmi. Meg kell várnod, amíg valaki közülük szintet lép. Vagy pedig így jártál...
Hu-húúúú!
Bocs, akarom mondani igazad van.
Ugyan a reklám úgy szól, hogy ez bármikor játszható, az sem baj, ha kihagysz napokat. A valóság teljesen más...
Előnyben van az, aki barát-barátnő helyett is PC-t ölelget.

Üdv,
Bagoly
Pontosan idézd a kérdést, válaszokkal együtt. Légyszi!
Dátum: 2009.01.03. 04:45:02
Csakis a fórumra, úgymond jópofi mérce.
Dátum: 2009.01.03. 04:42:36
Szia!

Jól értelmezed. Az igazi biztonságban van. Nem tökéletesben, mert hamar elfogynak általad.
Hümm, ha figyelmetlen az ember, akkor már értem miért a beugratós jelző.

Dobj valami linket, hátha lenne jelentkező képzésre!
Izé, Káin megölte Ábelt. Itt egy Biblia magyarázó idézet, amiből Ádám és Éva szerepe is kiderül:

"Isten óvása, figyelmeztetése ellenére is bekövetkezett az újabb bűn, méghozzá a legkirívóbb formában - gyilkosság, testvérgyilkosság formájában. Milyen megrázkódtatás lehetett Ádámnak és Évának látni, hogy egyik fiuk meghal a másik kezétől! Ekkor érthették meg azt, amit máig is sokan hitetlenkedve fogadnak: látszólag jelentéktelen volt az első engedetlenség, mégis alkalmas volt arra, hogy megnyissa a zsilipeket a rossz áradata előtt, ami egyre rohamosabban burjánzott el, mint egy „gazdag lombozatú vadfa” (Zsolt 37,35). Nem kellett hozzá sok idő, csupán egyetlen emberöltő, és máris a legsúlyosabb formában jelent meg a bűn!

Miért ölte meg Kain Ábelt? Mi az, ami az ő számára is igazolhatott egy ilyen súlyos tettet? A Biblia válasza leleplezi a bűn irracionális, értelmetlen és méltánytalan voltát: „Mivel az ő cselekedetei gonoszok voltak, a testvérééi pedig igazak.” (1Ján 3,12) Azaz nincs válasz, nincs logikus magyarázat. A rossz egyszerűen nem tudja elviselni a jó jelenlétét (vö. 2Tim 3,12)."

Az én időmben még hittanra sem volt "gáz" járni
Mi? Káin és Ábel története a beugratós? Esetleg Káin volt a kígyó, és Ádám hirtelen felindulásból agyonverte?
Ugye most ugratsz Te is minket?
Dátum: 2009.01.03. 00:18:13
Ég áldjon, mi a neved?
Dátum: 2009.01.02. 15:49:55
Idézet: Atack - 2009.01.02. 15:38:44
mikor lessz a 3 madik világ hány orakkor?

Sziasztok!

Mikor lesz 3.világ, hány órakor?

Egyébként fogalmam sincs, de érdemes figyelni a kezdőoldalt és fórumot.
Dátum: 2009.01.02. 15:42:39
Basszus, (hosszas gondolkodás után) átengedtem egy ilyet:

Kinek lehet őskövet vásárolni emelt díjas hívással:
bárkinek bármikor, korlátozás nélkül
mindenkinek, aki elmúlt 18 éves
jelenleg a szolgáltatás nem elérhető*
aki szépen kéri

Elsősorban elnézést kérek tettemért!
Mentségemre szolgáljon, hogy fogalmam sem volt mit jelölt be helyesnek, szőrős szívű pedig ritkán vagyok.
Mindenesetre az a minimum, hogy a kérdés feltevője kapja be! A bal bokámat...
Ez a nem semmi!

Nekem is esnek ki folyamatosan, illetve újabban már be sem kerülnek kérdéseim. Fel is adom, mert néha bizony valóban malac viseli a zsebórát errefelé...
Vagy rászokok a délelőtti matinéra, eljárok Pákó koncertekre, aztán lesznek tuti kérdés témáim!

Most lehet mondani rám: "hule kocsog!"

(bakker, ezt kellett volna kvízkérdésbe raknom, hátha közérdekű és általános műveltségnek megfelelő idézet...)
Dátum: 2008.12.30. 21:13:31
Talán annyira kevés LE van otthon, hogy még az első idomítás szintjéhez is kevés
Dátum: 2008.12.30. 16:02:34
Lehetőség. A Nálad alacsonyabb szintűeken segíthetsz vele, amikor gondolod, avagy kérik
Dátum: 2008.12.30. 16:00:05
Megkérdeztem egy rutinosabb versenyzőt, aki szerint a szintkülönbség miatt lehetett. Mivel alaposan felfelé ütés történt, ezért valószínűsíthetően jóval nagyobb % részesedése lehet a kisebbnek győzelem esetén, mint fordítva.
Dátum: 2008.12.30. 11:54:52
Halihó!

Tudtok két ünnep közti őskő-stoppról? Tegnap dél óta Beholder számlán az ára (visszaigazolás megjött), de még mindig bánatos arccal kocogtatom egymáshoz a kiégetteket.
Sehogy nem lehet velük "szikrát" csiholni...
Dátum: 2008.12.29. 21:52:50
A részletek ismerete nélkül mondom: gondolkodj el a katakombán. Feltéve persze, hogy miattad megy el a sok pont.