Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sleeper Cell

Oldal: 1234
Dátum: 2010.03.18. 17:02:40
Ezzel csak az a gond, hogy heti egy alkalom nem elég egy heti csp levadászásához.
Dátum: 2010.03.15. 18:07:17
Idézet: Vidámhalál - 2010.03.15. 16:24:15
Miért reklámozod a tudatlanságodat? Kockát láttál már? Na, a dobókocka annyiban tér el ettől, hogy ezen egytől hatig vannak rajta pontok (a Te, azaz gyengébbek kedvéért, néha számok). Ebből kifolyólag nincs értelme a siránkozásnak.
És segítségképpen: bármely nem kocka alakú dobókockát kockának nevezni hiba, de ez az elterjedt megnevezése szerepjátékos körökben. A dobótest furán hangzik (bár teljes mértékben helyes), a dodekaéder, ikozaéder és társai pedig még inkább, főleg számodra...

Mint az te is leírtad, az x oldalú dobókockát is dobókockának nevezik, tehát nézz magadra, mielőtt mást mondasz tudatlannak.
Dátum: 2010.02.21. 20:21:46
Ha valamit fejlesztesz, az lélekenergiába kerül, mit nem értesz ezen? Van amihez 2 szint tanulást kell fejleszteni, ennyi.
Nézz utánna ennek és kérj elnézést szerintem:
http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek

Ráadásul a tanulásnál ez is ott van:
"Minél magasabb a tanulás szakértelmed, annál több új szakértelmet sajátíthatsz el. Magasabb szinten többet kell növelni rajta, hogy egy új szakértelmet kapj"

Békés ember: bruhaha!

Módosítás: bocs, már látom Maximuss, hogy válaszoltál, sajnos a hülye spam között elveszett.
Dátum: 2010.02.21. 19:31:34
Idézet: Csuby - 2010.02.21. 19:16:48
A kiégett ősköveket hogyan tudom egyesiteni 1másikkal?

Azt nagyon akarni kell...

Mikor veszel őskövet, automatikusan átalakul annyi, amennyit vettél.
Ez gyors volt

a Harmadik Világ Üldözöttjei szövetség tagja
A karakter átmenetileg zárolva van.
Harmadik Világ Üldözöttjei
http://vilag3.vegzetur.hu/index.php? m=szovetseg&szovi=1416&sub=reszletes_statisztikak

Szerintem felesleges bármit hozzáfűzni.
Dátum: 2010.01.24. 20:31:08
Idézet: Rics555 - 2010.01.24. 20:22:43
Ha kimaxolom a Lélekenergia sajtolás szakértelmet vagyis kifejlesztem 60as szintig, és befogok egy állatot aminek 6000Lélek energia kell a beidomítására.és kisajtolom mennyi Lélek energiát kapok ???

Itt lenne az ideje megtanulni számolni és olvasni, az eddigi hozzászólásaid csak hasonló kérdésekből állnak. Ez különben sem az a fórum, ahol kérdezned kellene.
Dátum: 2010.01.17. 20:55:05
Idézet: Cosmo - 2010.01.17. 18:08:44
Melyik híres fizikus "macskájáról" nem lehet eldönteni, hogy él-e vagy nem.
Werner Karl Heisenberg
Max Planck
Albert Einstein
Erwin Schrödinger

Gratulálok.

Ugyan kinek és mihez?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger_macsk%C3%A1ja
Dátum: 2010.01.17. 20:32:11
Idézet: Balupapa - 2010.01.17. 16:07:15
köszönöm a felvilágosítást most nincs energiám bemásolni a tankönyvből mi is az ék mivel utánanéztem ezt döntse el mindenki maga de akkor is hibás nem jó a válasz és a link sem teljesen igaz na mindegy azért thx és kösz a tippet ha ilyen lesz nem válaszolok

Alap fizika: a legegyszerűbb gép az ék, mit nem lehet ezen érteni? Nem a kérdés hibája ha nincs elég sütnivalód a megválaszolásához! Olyan nehéz azt mondani, hogy bocs, hülye voltam, másnak van igaza?
Szintén remélem... Attól, hogy én SG-A fan vagyok még szerintem senki nem szeretne itt kérdéseket látni róla. Függetlenül attól milyen a rajongótábora.
Dátum: 2010.01.16. 23:01:09
Ennek semmi köze a játék megbízhatóságához (nem mintha ismerném). Inkább hoznám kapcsolatba a naivitással.
Dátum: 2010.01.14. 12:54:47
Tehát folyamatosan "erősebbeket" támadsz és több nyertes csatád van mint vesztes.
3 lehetőséget látok:
1. szerinted az az erősebb, aki a top-listában feletted van
2. olyan szerencséd van a randomnál, hogy vadászatkor nem óriási, hanem gigantikus állatokat kapsz
3. hülyének nézed a kedved olvasót
Dátum: 2010.01.14. 12:51:02
OFF:

Teljesen igazad van! Attól leszek erős, hogy a TOP25-ben vagyok! Kit érdekelnek azok a fura SZÖ meg TÖ számok, felszerelés! Micsoda sikerélmény, ha a random miatt sikerül legyőzni egy olyat, aki szerencsétlen a játék kezdete óta megdolgozik azért, hogy olyan értékek legyenek a karakterlapján mint amilyenek!

Ja hogy közben a szintemen mindeki alázva elver? Persze tisztelet a kivételnek. Izé... a randomnak.
Az nem gond, az vele jár!

Gondolom a karácsonyi ajándékot is előre megkeresed (igen, most sarkítok). Legyen meg minél előbb (entiták, kaland)! Hogy utánna már nem fogom élvezni? Ez van.

OFF vége - ha van kedved folytassuk máshol, ennek nem erről kellen szólnia (ha van fórumadmin - ami nincs, törölje nyugodtan).
Dátum: 2010.01.13. 19:28:50
Hát igen, miért is látjuk, ha egyszer láthatatlan
Dátum: 2010.01.13. 18:13:19
Miért zavar a puska? Ha valaki annyira ráér és annyira számít neki miért ne kereshetné ki? Legalább tanul közben és szerintem ez a lényeg. (A lényeg, hogy így valószinűleg több embernek fog tetszeni a játék és több pénz van belőle, de most nem erre gondoltam)
Dátum: 2010.01.12. 11:26:16
Attól függetlenül, hogy én sem olyat támadok, akinél nincs LE a tény megmarad: lefelé éri meg támadni. Ami szerintem nem jó.
(Félreértés ne essék, nem a v3-as Sleeper Cell az első karakterem, vele most valóban nehéz lenne portyázni )
Dátum: 2010.01.12. 10:55:59
Bocs, nem értettem meg a táblázatodat. OFF-os: a témától független.
Azt akartam bemutatni rajta, hogy v3-on is nagyon megéri lefele ütni a maxos korlát miatt. Persze semmi köze a szakihoz.

Ettől még nem lesz "semmire se jó" .
Szerintem ebből a két táblázatból egyértelmű lesz:

by Birka

v3 a maxos korlátozás miatt:
Dátum: 2010.01.12. 10:23:07
Birka táblázatát alapul véve megcsináltam a v3-as verziót, a maxos képlettel: 10+10 *vesztes szintje *( A VESZTES nyert / vesztett csatái , de minimum 0,2!)
Az egyszerűség kedvéért 1-es vesztett/nyert csatát vettem alapul, de nem számít, mivel csak szorzó.

Itt még láthatóbb a különbség!
Dátum: 2010.01.12. 10:00:19
Aki hosszú távon jó akar maradni, az csak ilyen számokat nézhet. Vagy eljátsza a hőst, támadja a nagyokat és természetesen elbukik.
Oldal: 1234