Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Nabil

Oldal: 123456789
Dátum: 2012.03.13. 00:31:15
Fejezd már be ezt a fellengzős ki ha én nem hozzáállást!
Meg mások leminősítését, mert nem egy véleményen van veled.
A hülye gyerekezést, meg tartsd meg törölt társaidnak akik egy játékban való fejlesztés miatt, aminek a végkimenetelét sem várják meg törölnek.
Szinte a játék elejétől játszom, elején több világon ma már csak V1-en folyamatos prémium tagság mellett az összes általam érdemesnek talált ősköves tárgy megvételével.A 4. aukciós tételemet viszem el, szóval gondolhatod, hogy a küldetéseket is pörgetem. Több toplista elején vagy élmezőnyében helyezkedek el.
És érintett vagyok, mert én is rendelkezem egy reflexek könyvével.
És láss csodát támogatom, hogy megszerezhetővé váljanak az említett relikviák!
Próbálj kicsit leszállni a lovadról és a kellő tisztelettel szólni, különben neked sem lesz részed benne...
Dátum: 2012.03.12. 19:17:21
Ne vegyetek ki semmit, ha random kiegyenlítő része elkészül akkor tökéletes fejlesztés
Nekem meg van a reflexek könyve, de szó nélkül lenyelem a dolgot, hisz megszerezhetek más relikviákat.
Persze ideálisabb lenne, ha meg lenne még a ráköltött dukát és kipörgetném, de hát ilyen egy folyamatosan fejlődő játék a többség javáért szemet hunyok a saját sérelmeimen.

Szerintem maradjon így.
Viszont ha már kivesztek valamit akkor vegyétek ki az összes kerék által megszerezhető AH-s relikviát, különben mi jogon marad a tudás könyve egyedi a többi meg nem, ebben az esetben már jogos lenne az én sérelmem is!
Dátum: 2012.03.12. 15:33:18
Az első lehetőség nagyon jó ötlet!

A 2. lehetőségre meg szerintem nincs szükség. Támogatom, hogy eshessen relikvia a kerékből, mondom ezt úgy, hogy legutoljára egy reflexek könyvét szereztem az aukciósházban.
Azt viszont j lenne tudni, hogy mely relikviákat lehet ilyen módon megszerezni.
Dátum: 2012.03.12. 10:43:37
Akkor egy bug és a hibajelentés topicba írd, de ha gyorsabb reakciót szeretnél akkor írj egy e-mailt a játék vezetőségnek.
Dátum: 2012.03.12. 09:29:43
Versenyt valóban nem lehet nyerni, de értem már be így final tablere persze kizárólag élő játékról beszélek.
Online pókernél lehet igaz az állításod ahhoz nem értek.
De részemről ennyi az off, csak allergiás vagyok rá, ha szerencse játéknak titulálják a pókert
Dátum: 2012.03.12. 09:25:14
Mert újonnan csatlakoztál a szövetségbe és folyamatban van a küldetéssor.
Nem fogsz jutalmat kapni, csak az ezt követő küldetéssor után.
Dátum: 2012.03.12. 09:16:20
A pókert azért módosítanám valami csak szerencse függő játékra.
Mert ha szar lapjaid vannak akkor is tudott befolyásolnia játék menetét, de egyébként egyet értek
Dátum: 2012.03.12. 09:12:01
Mióta bekerült az aukciósház részt veszek a licitekben.
Nem a legerősebb tárgyakkal rendelkezem, de akkori stratégiámhoz igen erősekkel.
Sorban Lélekszipolyozó, pókbölcsessége, kristálygömb és legutoljára a reflexek könyvét szereztem meg.
Furcsa volt elsőre látnom, hogy ilyen relikviákat dob a kerék, az egyikkel rendelkezem is és nem kevés dukátért szereztem be.
De személy szerint nem zavar, max irigyelni tudom a szerencséseket
A probléma szerintem is ott van, mint Birka mond.
Ha már ősköves egy olyan módosítás mindenképp el kéne, hogy ha X ősköves pörgetés után nem kaptál UR tárgyat akkor X+1 -re mindenképp kapjál.
Ill. ha az utolsó UR tárgy óta X pörgetés alatt nem kaptál újabbat akkor X+1-re kapjál.
Még így is előfordulhatnak különbségek, viszont az örök peches szerepe ki lenne küszöbölve.

Nálam például a bekerülése napja óta pörgetek napi hármat.
Eddig első pörgetésre 2 alkalommal nyertem valamit, az összes többin semmit.
Azon kívül sisakszilánk, kiégett őskő, egy gyógyital, egy dukát tekercs, egy lélekgyémánt csomag és a legtöbbet a fehér kristály italból kaptam.
Egyetlen valamire való nyereményem + 1 kritikus varázslat 31 TP.
Dátum: 2012.03.11. 20:47:15
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,21.260#hsz274

Csütörtökön 3 körül kerültek be.
Dátum: 2012.02.20. 13:15:08
Teljes mértékben támogatom!
Nekem is jól jönne még pár slot
Dátum: 2012.01.17. 12:40:34
Aki részt vesz az eseményben nem tudod sima portyával támadni, csak akkor ha te nem veszel részt:

"A kufárok csatája során bármelyik sereghez csatlakozhatsz, de ha akarod, semleges is maradhatsz a konfliktus során. Ha csatlakozol egy sereghez, akkor viszont a háború végéig már nem szállhatsz ki - viszont bármikor elárulhatod uradat, átálhatsz egy másik csapathoz!

A csata a normál portyázás szabályai szerint zajlik, lehet küldetést teljesíteni, kínzókamrába vinni, azonban nem a játékosnál levő lélekenergia alapján rabolsz, hanem fix mennyiségű LE-t kapsz, amit az ellenfél nem veszít el, az energiahasznosításhoz hasonlóan.

A normál portya ablak továbbra is elérhető lesz, ahol a normál portyázás szabályai szerint lehet harcolni azokkal, akik nem vesznek részt az eseményben. Ha egy portya során az egyik harcoló fél nem nevezett be az eseménybe, akkor a portya normál szabályai érvényesülnek."
Dátum: 2012.01.17. 12:16:20
Ez már a második kufárok csatája.
Előre lehetett tudni, hogy fog kinézni az esemény, ebben a topicban is le vannak írva a szabályok.
Ne az eseményt hibáztasd amiatt, mert nem gondoltad elég jól át, hogy a te stratégiádnak mi kedvez jobban, hogy nevezel vagy sem.
Dátum: 2011.12.14. 20:53:47
Stílusod változatlansága miatt befejeztem a veled való további bárminemű beszélgetést!
További sértő megjegyzéseid, csak téged minősítenek, mint ahogy eddig is tették.
Egyet viszont leszögezek, nem vagyok verhetetlen.
Többször is kaptam ki teljes harci díszben állatokkal és segítségnyújtással.
Hátba szúrás a titok nyitja 20k ÉP felett is végeztek már ki.
Dátum: 2011.12.14. 20:02:42
Idézet: Xena - 2011.12.14. 17:58:54

V1-en pl. a top rabló 1000 tö-s segítségnyújtást kap a nap 24 órájában és még meg is tudja magyarázni miért is jár/kell neki.
Sokat gyengült az utóbbi időben! Ne sajnáljunk tőle 1000 harci tö-t?
Mannás cuccba is öltözik (ki nem?), melyben már kapott ám ki a segítő kéz dacára is! Szegény! Adjunk neki még 1000 harci tö-et (nincs még egy-két inaktív szövetségi társ? csak abbahagyja még valaki a bandából és lehet az 2000 is!), hogy mannás cuccban is elverjen mindenkit???
Van hogy állat nélkül van kint, úgy is elverhetik a segítő kéz dacára. Milyen meglepő!
De! Legjobb cuccban -a mannás cuccot leszámítva a 24 órából 22-23 órán át- legyőzhetetlen, mannás cuccban se sokan mennek rá 1000 feletti harci tö bónuszával, hiszen az még magas szinten is jelentős.

Lehet veled érdemben kommunikálni?
Komolyan kérdezem. És megkérlek még egyszer, hogy ne forgasd ki a szavaimat.
Mutasd meg hol sajnáltattam magamat egyszer is.
Vagy ha tényleg így fogod fel írásaim akkor ajánlom, hogy dolgozz az olvasásértés készségeden.
Azt az általad tényként kezelt marhaságot döntöttem le érveimmel, hogy nem lehet leverni.
Mily meglepő, hogy teljesen elkerülte a figyelmed, hogy teljes harci díszben állatokkal és segítőkézzel is vertek már el.

Nem tudom, hogy mire vezethető vissza a modorod, de szépen kérlek ilyen formában ne nyilatkozz többet rólam.
Dátum: 2011.12.14. 16:49:14
Kábitó öltözék, lélekszívó öltözék, manás cucc amit te is említettél.

És igen amikor manás felszerelésben vagyok vertek már le segítőkézzel együtt, te lehet, hogy csak gyűrűt váltasz,de én rá öltözöm a mágiára.

"Nem elég az, hogy sérthetetlenné válsz általa?"

Már többször írtam, hogy nem egyszer és nem kétszer vertek le segítőkézzel, nem tesz sérthetetlenné.
Még azt is leírtam, hogy milyen módszerrel lehet, egy hozzám hasonlóval elbánni...
Most már a tényeket is kiforgatod?

"szabadon gyűjtheted a lét"

Ez a kedvencem
Ki nem teheti meg. És minek gyűjteném?
Mindig meg van mit fejlesztek éppen, ha elérem a szükséges mennyiségét elköltöm rá, ilyen egyszerű.
Minek halmozzam a lélekenergiát? Nincs rá szükségem!

Szeretek értelmes emberekkel társalogni, akik meghallgatják, hogy mint mond a másik és értelmes érveket hoznak fel.
Ha jövőben is csak a magadét mondod anélkül, hogy esélyt sem adj annak felfogására amit a másik ír nem fogok többet reagálni, mert van jobb dolgom is
Dátum: 2011.12.14. 11:49:10
Rendesen kiforgattad a szavaimat, de kérdéseidre szívesen válaszolok.

Csak védekezéskor hat, nem folyamatosan, vagyis nem reális TÖ növekedés ami rendjén is van, látszik a portya listában,meg egyéb helyeken amit már írtam.
Azok a szűk látókörűek akik itt lobbiznak ahelyett, hogy a játékban keressék a megoldást.
Jogot formálok? Ne essünk túlzásokba, csak élek a játék által nyújtott lehetőségekkel, ami viszont tény és való, hogy társaim nélkül erre nem lenne lehetőségem.
"Szerencsére vannak játékosok az ütőtávodban (kétlem és te sem gondolod komolyan!)
akiket nem zavar hogy te 1000 tö-el bebetonozva játszol?"
Én ilyet nem mondtam nem tudom mire érted.

Hátba szúrás Af képesség például az egyik megoldás, az ellen nem segít semmi.
Állat nélkül vagy nem harci felszerelésben simán megvernek velem egy erősségű, vagy erősebb karakterek.
És ahogy írtad a 15% is jó megoldás

Nerf lenne igen! Egy játékban már meglévő lehetőség korlátozása, ez tény. Korlátozza mind azokat akik barátság karkötőt vásároltak, vagy a jóságköpenyét megnyerték az aukciósházban, és azokat akiknek átadják.

A személyeskedésre direkt nem reagálok, próbálj objektív maradni hitelesebb leszel
Dátum: 2011.12.13. 13:43:53
Nem tudom, hogy mi, vagy miért sántítana?

Igen KH tag még sosem támadott meg. Nem hiszed el?
Hallottam a térkifordítóitalról, de ahhoz lefele kéne ütnöm, mert az Eh kiegészítő AF képességek nélkül felfelé ütve nem sokat ér.
És igen a csak PP használat a jelenlegi igényeimhez képest túl lassú.
Ha ütő távodban van egy Ős VF-es, mint Gaizika akkor képzeld nem elég a 3800 TÖ.
Nem vagyok gyenge, ne értsd félre, de magamhoz képest az lettem.
És, mint írtam fel vállaltam a karakterem gyengülését a játékélményért cserébe.
Ismerem a játék által nyújtott stratégiák egész tárházát, és ki is használom őket, céljaim elérésében.
Én nem kérek új lehetőséget, csak a meglévőket ne korlátozzák.

Nekem csak a szűk látókörűekkel van a bajom akik, ahelyett, hogy a játékban keresnék a megoldást, a fórumon próbálnak kiharcolni, újabb nerfeket.
Ez nem ellened szólt személy szerint, hanem mind azoknak akik a segítőkéz miatt panaszkodnak.
Szerencsére vannak olyan játékosok is akik az én stratégiám ellen is találnak megoldást, amit szomorúan kellett tapasztalnom saját bőrömön.
De ettől jó és lesz még jobb ez a játék az egyre bővülő lehetőségek miatt.
Dátum: 2011.12.13. 12:08:41
Azt tudom, hogy tulajdonos váltás történt, de akkor is folyamatosan nőtt az Le diffi aránya. Az elmúlt időszakban, meg csak akkor nőtt, mikor harcban álltak a kristállyal. Viszont a győzelmei konstansan nőnek. Ebből gondolom, hogy VF-re váltott.

Xena Nofear ötletének semmi értelme. Mi köze az ismételhető küldetések pörgetésének és a portyának ahhoz, hogy van e rajtam segítőkéz vagy sem?
Így is támadhatnak közben és győzni is tudnak akár egy nálam alap esetben sokkal gyengébb karakter is. Tapasztalatból beszélek. Ezért nem is halmozom sosem a Le-t. Mert nagyon könnyen rá lehet fázni. A legbénább az, ha segítőkéz által legyőzhetetlennek tartja magát, mert szimplán nincs így.
Dátum: 2011.12.13. 10:34:35
Mivel már többször szó eset rólam, hozzászólok a témához
Régebben p.o.k. voltam, az Le diffi toplista helyezésem ennek tudható be. Majdnem, hogy a játék elejétől folyamatosan a top 10-ben vagyok.
Jelenlegi vezetésem nem az én érdemem, értsd Begginer törlése, Galmuszk vélhetőleg VF-re váltott, Csaby meg korántsem olyan aktív, mint régebben.

Meguntam, az egy helyben toporgást ezért mikor játékba került az EH rögtön lecseréltem rá a visszafogott fejlődésem. Továbbá meg kell jegyeznem, hogy az indított portyáim 90% felfelé irányult, szimplán nem szimpatizálok a lefelé támadás ötletével. Egy ideje kb. tavasz óta, meg az EH-s egy helyben toporgást is meguntam ezért el kezdtem vadászni. Tudatosan rontom az Le/TP arányom a játékélményért cserébe. Szóval a szinguláris ismereteken kívül mindent megteszek a gyors haladásért. De ahogy éreztem karakterem gyengülését kértem segítségül társaim ez kb. nyár közepére tehető. Mi ellen védekezek? Egy állandósult programhiba ellen minek a neve VF. Miklós többszöri bevallása szerint maximum az Alapos tanulás AF képesség mértékűnek kellett volna lennie a VF-nek, de mivel későn jöttek rá így maradt. Mit csinálok csak felfelé támadok és lépem a szinteket, mint a villám.

Craslorg érvelése jogos a KH ellen az említett példában jogtalan előnyhöz juttat az SK. Ez jelen esetemben, még nem áll fent. 3 szinttel vagyok az utolsó KH-s alatt és még sosem támadtak meg. Nem érzem úgy, hogy jogtalanul bármi előnyt nyújtana nekem a segítőkéz. Nem vagyok legyőzhetetlen, így is kaptam már ki többször, ennek módján csak el kell gondolkozni. Mindenre van megoldás, de ha a nagyon nem megy elárulhatom, hogy lehet megverni. Ha az én általam indított támadásnál hatna, vagy ha nem lenne jelölve a portya listában (a harag itala sehol sincs jelölve), vagy ha a gömbözés nem mutatná ki a pontos mértékét, változtatni kéne rajta, de ezek már mind megvannak.

Xena hozzászólásain érezhető a szubjektív hozzáállása, csak azért van kiborulva, hogy egy személyt nem tud megütni, az indulatai nem engedik, hogy objektívan tekintsen a témára, vagy esetleg a játék keretein belül megoldást találjon.

Nem szokásom semmiért sem lobbizni a nagy fórumon, mindig az adott igényeimhez mérten próbálom a játék keretein belül a szabályokat nem áthágva, megtalálni a megoldást.
Mi lesz, ha módosul a dolog, szintén megtalálom a helyem. Valószínűleg félre dobom az etikai mércémet VF és lefelé ütésre váltva. Annyi biztos, hogy ilyen módon sem fogom behozni a szintlépés projekt által való karakterem gyengülését, de már hozzászoktam, hogy minden nerf negatívan érint

ui.:
Ha bárkit megsértett, hogy említettem a hozzászólásomban, kérem jelezze nekem és módosítom!
Dátum: 2011.12.05. 12:08:38
Idézet: Miklós - 2011.11.29. 17:51:41
Az állat TP-s cuccot meg fogom nézni, szerintem tuningolunk rajta azért valamit, mert tényleg elég halovány lett.

Mikor és milyen mértékben javítjátok a motivációs jogart?
Oldal: 123456789