Ha már a fejlesztegésnél tartunk(ez most off lesz)akkor lehetne egy kivégzés reformot is beiktatni. X szint felett kaphatna egy szintből eredő szorzót, mert igazából ez a szaki magasabb szinten semmit nem ér...
mód: vagy egy attól függő szorzót, hogy az adott csatában mennyit sebeztél közelharcban, vagy valami. De nonszensz, hogy 200as szakival 1k épnél tudsz kivégezni, úgy, hogy 40k ép-vel rohangálnak az emberek...
Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2011.04.06. 12:22:59
Dátum: 2011.04.05. 17:40:57
Akkor érne többet a szimpa TP, mint a LE/TP arány, ha semmilyen módosítója nem lenne a LE/TP aránynak...
Dátum: 2011.04.05. 15:17:14

Dátum: 2011.04.05. 15:03:14
VF-esnek nincs KH és nincs 30 millió raboltja az npc szarokból 
mód: nem hiszem, hogy olyan sokan szeretnének felzárkózni...

mód: nem hiszem, hogy olyan sokan szeretnének felzárkózni...
Dátum: 2011.04.04. 11:10:51
Sajnos ezt a lépést bevezetni, hogy legyen egy max szint, minden szempontból baromi hibás döntés lenne bevezetni. Sok helyen így sincs egyesnyúl a játékban, ez meg aztán teljesen felborítaná...
Dátum: 2011.04.03. 20:35:12
Azért ez nem teljesen így van. Aki eléri a max szintet az a lehető legmagasabb bejövetelből tápolja magát folyamatosan a játékban, tulajdonképpen ingyen. Mire odaér a VF-es nem hiszem, hogy felveszi a harcot a szinthuszárral. Lassabban jut el arra a szintre de kevesebb LE-t kap. Ez lenne a baj a max szinttel. Aki eléri az tlkp ingyen tápolhat...
Dátum: 2011.04.01. 22:02:55
Én ezért már egy ideje jártatom a pofámat, de mindenki csak lefújolt. A kedvencem még mindig a random, amikor 100+ támadóval és nagyobb szerencsével 7ből 4* mellé ütök és még bejött a varija is....
btw, kapott a közelharc egy-két tápot, de még mindig finomításra és kiegyensúlyozásra szorul a rendszer.
mód: amúgy meg így, hogy 7 harci köröm van, azért nyeregetem a csatákat éppenhogy...de akinek 6 harci köre van és közelharcra ment(mint ahogyan Craslorg is említette) nem sok esélye van...

btw, kapott a közelharc egy-két tápot, de még mindig finomításra és kiegyensúlyozásra szorul a rendszer.
mód: amúgy meg így, hogy 7 harci köröm van, azért nyeregetem a csatákat éppenhogy...de akinek 6 harci köre van és közelharcra ment(mint ahogyan Craslorg is említette) nem sok esélye van...
Dátum: 2011.03.31. 18:00:23
Azzal, hogy a TP-t kétszeresére szorzod semmi nem fog változni, max annyi, hogy több őskő fog fogyni, de nem hinném, hogy ezt olyan sokan támogatnák... 

Dátum: 2011.03.31. 00:29:23
Mi lenne akkor, ha lenne külön egy portyaszintje a játékosoknak a tapasztalati szint mellett? Aki nagyon bika a szintjén azt könnyebben elérnék a nagyobbak. Persze ehhez az egész ütőtávolságot át kéne alakítani, de szerintem baráti megoldás lenne. Talán kevesebb lenne a portya, de valamennyire stabilizálódna a helyzet.
mód: lehetne nagyobb hatásfoka az EH-nak, ha egy ilyen átalakítás miatt kevesebb lenne a portya és kaphatnának kevesebb PP-t a játékosok. Ígyis elviszi minden szir-szar az ÉP-t pillanatok alatt
mód: lehetne nagyobb hatásfoka az EH-nak, ha egy ilyen átalakítás miatt kevesebb lenne a portya és kaphatnának kevesebb PP-t a játékosok. Ígyis elviszi minden szir-szar az ÉP-t pillanatok alatt

Dátum: 2011.03.30. 16:27:26
Az én apukámnak két fütyije van! Eggyel pisil a másikkal meg anyu fogat mos! 
mód: gratulálok annak a csicskának aki ezt is lepontozta

mód: gratulálok annak a csicskának aki ezt is lepontozta

Dátum: 2011.03.27. 11:22:39
Told ki azt az AF-et, ami növeli a pihenés hatékonyságát. Zafír bónusszal így tök hamar maxon leszel. Nem kell hp poti...
Dátum: 2011.03.26. 18:12:13
Nem tudom, hogy ki milyen kondiban van, de kezdjetek el készülni, ma futottam 10,5 km-et bemelegítésként edzés előtt 

Dátum: 2011.03.25. 20:14:05
Amúgy nem arról beszélek, hogy LE-vel mennek vadászni az emberek vagy sem, hanem arról, hogy feljön vlk ÉP alól nem ez a szaki fogja megmenteni 

Dátum: 2011.03.25. 20:13:06
Szerintem ami jó lenne: projekció kivétele, plusz a kivégzés kapna egy szintfüggő szorzót és máris lenne értelme. V5ön hogy működik? Nem tudom.
Dátum: 2011.03.25. 20:00:33
Ez egy olyan szaki amit még mindig ki lehet venni. Miklóst próbáltam meggyőzni, de lehetetlen volt. Ezt kifejleszti az ember és ennyi. Pihen sok LE-vel, amit levéd a projekció, fenn akadnak rajta otthagyva egy csomó LE-t(ha van még vlk rajtam kívül aki egyáltalán LE-vel megy portyázni:)) és ennyi. Lobbizni kéne a megszűntetéséről.
mód: a vadászat közbeni lerablástól meg úgysem ez fog megmenteni.
mód: a vadászat közbeni lerablástól meg úgysem ez fog megmenteni.
Dátum: 2011.03.25. 19:47:46
Egy pvp játékba berakni egy olyan elemet amivel a használója kb csak nyerhet oltári nagy hiba, szerintem...csak a gyengébbet ütni ergó nem veszíthetek LE-t, viszont amint nem támadok elköltöm a LE-met projekció határa alá és nem tudnak tőlem vinni semmit. Aki támad az jól megszívja, mert csak TP-t kap. Ha nem lenne projekció az EH-t sem kellett volna bevezetni, tartottak volna maguknál a játékosok LE-t annak reményében, hogy fennakadhat valaki. De teljesen megölte a portyát ez a szaki(most nem a pókokról beszélek akik egész nap nyomják az f5-t
)

Dátum: 2011.03.25. 15:09:25
Szvsz egy ilyen játékban, mint ez, semmi helye egy olyan szakértelemnek, mint a projekció 

Dátum: 2011.03.24. 14:02:28
Nekem mind1, csak érjek rá
hétvéd szerepet bevállalom az még jól ment, de volt 1-2 ablak ami bánta a suliban azt, hogy focizom
:D

Dátum: 2011.03.24. 13:40:49
Ha nem számít, hogy falábaim vannak akkor megyek én is, ha ráérek 

Dátum: 2011.03.24. 13:34:46
Maxos a spekim. IV-vel is ugyanilyen szar volt