Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2008.12.10. 00:48:35
magas szinten most is gyorsabban csökken a morál.
Dátum: 2008.12.09. 13:14:20
A kínaiak szerencseszámáról van szó, az a nyolcas. 2008. nyolcadik hó 8-án 8 óra 8 perckor gyújtották meg a lángot.
Dátum: 2008.12.09. 10:45:29
De hogy másképp nézzük: a karaktereknél az egy szintlépéshez szükséges vadászatok száma kb. 160-190, szinttől függően. Az állatok szintlépéséhez 5. szint után 50 vadászat kell alapesetben. Mivel a karakterek napi 30-37 CSP-t kapnak, vadászatokból, és némi portyából kb. 5 nap alatt lépnek szintet. 15 PP-vel számolva (a karakterek döntő többsége ezen a beállításon van), a portyák döntő többségének megnyerésével számolva az állatok kb. 4 nap alatt lépnek egy szintet.
Ezen adatok alapján törvényszerű, hogy az állat mindig gyorsabban fog a karakternél szintet lépni. Ez szerintem már a játék kitalálásakor okkal lett így megalkotva. Miért csodálkozunk akkor ezen?
Ezen adatok alapján törvényszerű, hogy az állat mindig gyorsabban fog a karakternél szintet lépni. Ez szerintem már a játék kitalálásakor okkal lett így megalkotva. Miért csodálkozunk akkor ezen?
Dátum: 2008.12.09. 10:16:45
"Sharpa ötlete már alapvetően nem rossz, de még így is erősebb egy alacsonyabb alapszintű de régi állat."
Csak és kizárólag azoknál, akik foglalkoznak a karakterükkel, sok időt szánnak a játékra, sokat támadnak. (Támadások szempontjából te is a legfelső egytized százalékba számítasz bele.) A többieknél nem! Ha a lecserélést ennyire nyomjuk, akkor azáltal a sokat támadók nemhogy jól, de kifejezetten hátrányosan jönnek ki a változtatásból. Ez cél?
Csak és kizárólag azoknál, akik foglalkoznak a karakterükkel, sok időt szánnak a játékra, sokat támadnak. (Támadások szempontjából te is a legfelső egytized százalékba számítasz bele.) A többieknél nem! Ha a lecserélést ennyire nyomjuk, akkor azáltal a sokat támadók nemhogy jól, de kifejezetten hátrányosan jönnek ki a változtatásból. Ez cél?
Dátum: 2008.12.09. 08:42:37
A háborúpontokkal az a baj, hogy amikor még a szövetség "kis" fázisban van, folyamatosan gyűlik, azaz mire "nagy" lesz, tagjai megerősődnek, és háborúzni tudnak kezdeni, addigra annyi lesz, hogy semmiben nem korlátozza őket.
Dátum: 2008.12.09. 08:21:20
Ha nem számolod ki, miért írod, hogy megéri ? Olvasd el ezt:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,33.220#hsz227
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,33.220#hsz227
Dátum: 2008.12.09. 07:13:46
1. Geralt. Nem lehet a saját neved, fixen benne van a dialógusokban.
2. A Galaxis Útikalauz Stopposoknak című Douglas Adams regényben van, melyet meg is filmesítettek. A válasz ("42") általános műveltség.
3. Magyarországon élünk, itt ez jó kérdés.
2. A Galaxis Útikalauz Stopposoknak című Douglas Adams regényben van, melyet meg is filmesítettek. A válasz ("42") általános műveltség.
3. Magyarországon élünk, itt ez jó kérdés.
Dátum: 2008.12.09. 07:11:43
Olvasgasd a játékleírást, nézd meg a Wikit (aláírásom).
Dátum: 2008.12.09. 07:08:53
Igen, csak azért van, hogy lassítsa a karaktered. A legjobban teljesítők így is nagyon elhúztak. Lesz ilyen még több is, 6 szintenként.
Nézd meg az aláírásom.
Nézd meg az aláírásom.
Dátum: 2008.12.08. 17:55:45
Bénítsd.
Dátum: 2008.12.08. 17:28:40
Sehogy.
Dátum: 2008.12.08. 16:19:19
Mert ha kiszámolod, veszteséges szakértelem, ha nem rabolsz iszonyat sokat. (Ne csak a bekerülési költségét számold, hanem hogy minden egyebet is drágít.) Indulj ki a saját rablási egyenlegedből, és nézd meg, mikor jön be az ára.
Dátum: 2008.12.08. 11:57:29
A játék más részeivel kapcsolatban sincs információnk, pl. hogy mi az Akadémia építési feltétele. Egyenlőek az esélyek, gond akkor lenne, ha egy szűk kör tudná, de mások nem. (Egyébként Miklós a találkozón közölte, hogy 100% esetén sem törlödik a karakter, szóval ha valakinek kedve van hozzá, kipróbálhatja. Csak akkor lesz bármi eredmény, ha valaki eléri valamelyik végpontot.)
Dátum: 2008.12.08. 11:17:08
Nehezen, mivel nem is szerepel a válaszok között.
Dátum: 2008.12.08. 11:13:47
olvasd el ezt:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,79.0
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,79.0
Dátum: 2008.12.08. 10:46:54
Mi a Google közösségi oldalának neve?
Orkut
Facebook
iWiW
MyVip
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Valaki megmondaná, hogy miért speciális kérdés a mindenki által ismert Google egy több tízmillió ember által használt szolgáltatásának neve? A többi válasz mellé ráadásul direkt beraktam két magyart, azokat BIZTOS, hogy minden magyar netező ismeri - attól féltem, hogy emiatt ráadásul túl könnyű lesz. Mellesleg index címlap tetején is megtalálható a válasz, a vezércikk bevezetőjében... Mi ezen a speciális?
Orkut
iWiW
MyVip
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Valaki megmondaná, hogy miért speciális kérdés a mindenki által ismert Google egy több tízmillió ember által használt szolgáltatásának neve? A többi válasz mellé ráadásul direkt beraktam két magyart, azokat BIZTOS, hogy minden magyar netező ismeri - attól féltem, hogy emiatt ráadásul túl könnyű lesz. Mellesleg index címlap tetején is megtalálható a válasz, a vezércikk bevezetőjében... Mi ezen a speciális?
Dátum: 2008.12.08. 09:37:32
Ha valaki a szövetségben átadott nekem egy szavazatot, hogy tudom azt visszaadni? (Tehát nem a saját szavazatomat neki.)
Dátum: 2008.12.08. 09:19:14
Miklós: Egyoldalú verésnek nevezem azt hogy a két-három top szövetség rendszeresen hadat üzen, majd begyűjti a lélekkút termelését. (Tökéletesek 2x, Azúrok szintén 2x jöttek eddig, de már az Elit is bejelentkezett hozzánk. Az ellenállásnak nincs értelme.)
Az épület a középszövetségeknek (10-50e LE közötti kútméret) nem megoldás. A háború épületével a topszövetségek még többet vinnének, tehát értelmetlen felépíteni, a béke csarnoka pedig az ő általuk indított háborúkat lehetetleníti el. Utóbbi ráadásul csak "teríti" a dolgot, a topszövetségek még kisebb szövetségekre fanyalodnának, mert hogy folyamatosan 5 háborújuk lenne, mint most, az is biztos.
A középszövetségek valószínűleg egyiket sem építenék fel, és mivel a szövetségek zöme ebben a tartományban van, az ötleteddel sajnos nem lehet megoldani ezt a helyzetet.
Az épület a középszövetségeknek (10-50e LE közötti kútméret) nem megoldás. A háború épületével a topszövetségek még többet vinnének, tehát értelmetlen felépíteni, a béke csarnoka pedig az ő általuk indított háborúkat lehetetleníti el. Utóbbi ráadásul csak "teríti" a dolgot, a topszövetségek még kisebb szövetségekre fanyalodnának, mert hogy folyamatosan 5 háborújuk lenne, mint most, az is biztos.
A középszövetségek valószínűleg egyiket sem építenék fel, és mivel a szövetségek zöme ebben a tartományban van, az ötleteddel sajnos nem lehet megoldani ezt a helyzetet.
Dátum: 2008.12.08. 09:02:13
Tippem szerint ezt úgy lehet megcsinálni (én úgy próbálkoznék), hogy lebeszélném egy másik emberkével, hogy mindketten veszünk vakító fényt, a lehető legerősebb páncélt, mellé buzogányt. Állat pihentetve. Ha szerencsénk van, bejön a vakító fény, egyikünk se találja el a másikat, és így kijöhet döntetlen. Napi 2 próbálkozás, talán két hét alatt össze lehet hozni.
"Eredetileg azért jöttem be a topicba, hogy megkérdezzem egy gyémánt mennyi LE-vel kell támadjon, hogy 1500 LE-t raboljon, mennyi kell legyen a másiknál és mindehhez mennyi kreatív affinitás ideális. Hátha vki tudja. Thx."
A gyémántnak legalább 1200-al illene támadnia, kreativ affinitás felesleges. A másiknál kb. 8-10e az optimális. Persze a szintkülönbségtől is függ, a másik hordájától, a szerencsétől, meg hogy ki prémiumos közületek. Sose fogsz erre egzakt értéket kapni.
"Eredetileg azért jöttem be a topicba, hogy megkérdezzem egy gyémánt mennyi LE-vel kell támadjon, hogy 1500 LE-t raboljon, mennyi kell legyen a másiknál és mindehhez mennyi kreatív affinitás ideális. Hátha vki tudja. Thx."
A gyémántnak legalább 1200-al illene támadnia, kreativ affinitás felesleges. A másiknál kb. 8-10e az optimális. Persze a szintkülönbségtől is függ, a másik hordájától, a szerencsétől, meg hogy ki prémiumos közületek. Sose fogsz erre egzakt értéket kapni.
Dátum: 2008.12.08. 08:53:38
Ricardo, ezekszerint a karaktered fejlődése szempontjából nem éri meg ott tagnak lenned, mert visszahúznak.