"más farmkarakteréből élek"
Ez szimpla csalás, teljesen mindegy, hogy a másé.
"így csinál a multis 10-et"
Azoban jóval magasabb szintre kell felvinni őket, mert csökkent a támadhatósági szint is.
"Ezekből a farmkarikból más is tudott fejlődni"
Ettől még csalás.
"akkor minek játszak, ha nincs rá lehetőség, hogy jobb legyen mint a másik"
De igen van, okos játékkal.
Összegezve, egyszerűen megdöbbentő a hozzáállásod. Csalsz, megszüntetik ennek a lehetőségét, és még van képed reklamálni, hogy "nem jelentették be előre". Ilyen beismerő nyilatkozat után téged is zárolni kellene néhány napra.
Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.01.16. 08:29:54
Dátum: 2009.01.15. 15:41:28
Úgy, hogy ti sem győztetek 9-nél többször.
Dátum: 2009.01.15. 15:22:10
Őskőért, lásd kapcsolódó topik. De csak tervben van, sokára lesz belőle valóság.
Dátum: 2009.01.15. 13:13:41
"ha lehetnek játékosok, akik 1 millió LE felett raboltak már"
A baj nem azzal van, hogy a te stratégiád le van korlátozva, hanem hogy az övék nincsen, illetve csak tervezik. (Szerintem már rég elkéstek vele.) Tudod, ez az a játék, ahol mindenki a másik rabszolgáját üti, ezt kellene megszüntetni, nem pedig azt megcsinálni, hogy neked lehessen 300-as spektrálisod.
A baj nem azzal van, hogy a te stratégiád le van korlátozva, hanem hogy az övék nincsen, illetve csak tervezik. (Szerintem már rég elkéstek vele.) Tudod, ez az a játék, ahol mindenki a másik rabszolgáját üti, ezt kellene megszüntetni, nem pedig azt megcsinálni, hogy neked lehessen 300-as spektrálisod.
Dátum: 2009.01.15. 12:39:43
Lord Shalack feltámad hamvaiból?
Dátum: 2009.01.15. 12:31:49
Egyébként 60-as sajtolással már most is 5e LE az átlag.
Dátum: 2009.01.15. 12:24:00
Nem olyan nagy ördöngösség, tekintve, hogy vadászatból átlagban szinted * 10 LE-t kapsz, és a spektrális manipuláció maximális szintje 100, azaz kétszeresénél többet nem érhetsz el. Ehhez számolj hozzá mondjuk +15%-ot (+10 a helyesért, és egy-két kvíz medál, végzetúr medál), máris kaptál egy egyszerű egyenletet.
Dátum: 2009.01.15. 10:43:24
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,82.40#hsz43
Dátum: 2009.01.14. 23:35:36
Maximálva azért van, hogy ne tudj nagyon kiugrani a játék keretei közül, és/vagy megőrizzük a realitásokat. Például a csapdakészítésnél már 10 után belép egy komoly korlát - 5% esély után már nehezebb az állatot befogni. Ez valahol érthető is. A vadászatnál pedig az az ok, hogy ne csak azt told, ne lehessenek szakbarbárok, akik utána esetlegesen felborítják a játékegyensúlyt, és behozható legyen a többiek számára a hátrányuk. Ugyanígy elementárisnál, gondold már el mi történne, ha korlátlanul növelhető lenne bármeddig. A játékélményt nem növelné az biztos.
Magadnak is ellentmondasz, előbb azért panaszkodtál, hogy csak vadászni tudsz, most meg a vadászatot kevesled... Miért várod el, hogy portyában is sikeres legyél, ha nem is foglalkozol, és nem azt növeled? Sírás rulz.
Magadnak is ellentmondasz, előbb azért panaszkodtál, hogy csak vadászni tudsz, most meg a vadászatot kevesled... Miért várod el, hogy portyában is sikeres legyél, ha nem is foglalkozol, és nem azt növeled? Sírás rulz.
Dátum: 2009.01.14. 23:16:22
"ezen a szinten van jópár karakter, aki elszállt nagyon a harci szakértelmekkel, és tulajdonságokkal"
Nem teljesen értelek. Elköltesz 300ezer LE-t a vadászat fejlesztésére, utána panaszkodsz, hogy a többiek elszálltak a harci tulajdonságokkal. Egy klasszíkust idézve: És ezt így hogy?
Nem teljesen értelek. Elköltesz 300ezer LE-t a vadászat fejlesztésére, utána panaszkodsz, hogy a többiek elszálltak a harci tulajdonságokkal. Egy klasszíkust idézve: És ezt így hogy?
Dátum: 2009.01.14. 23:04:24
Miklós már hetekkel ezelőtt beígérte, hogy csökkentik eggyel a támadható szintek számát, de azóta sajnos letett róla, mivel gyakorlatilag nagyon kevés LE-t veszít az áldozat, és szerinte nem rombolja a játékélményeteket. Lásd nyers lélekenergia topik:
"A lélekenergiától függetlenül, sokakat zavar, hogy akár egy nagyon erős ellenfél magas szintről fél ép-jüket leveri (esetleg csak azért, hogy az állatát fejlessze, hiszen le-t és tp-t nemigen kap). Beígértem a szintkülönbség-támadás kis csökkentését is, de ez hosszútávon nem megoldás. Én még mindig a "handicappelésben" hiszek, hogy az alacsony szintűek, ha akarnak védekezhessenek a felülről érkező támadások ellen a maguk módján (ld. védelem itala). Egyébként, én úgy érzem, a játékosoknak "nem fáj", ha nem lehet ezerszám vinni a lélekenergiát vinni tőlük, mert vannak metódusok az elrejtésére - szóval ettől még nem lesz rosszabb számukra a játék, és ez megnyugtató."
"A lélekenergiától függetlenül, sokakat zavar, hogy akár egy nagyon erős ellenfél magas szintről fél ép-jüket leveri (esetleg csak azért, hogy az állatát fejlessze, hiszen le-t és tp-t nemigen kap). Beígértem a szintkülönbség-támadás kis csökkentését is, de ez hosszútávon nem megoldás. Én még mindig a "handicappelésben" hiszek, hogy az alacsony szintűek, ha akarnak védekezhessenek a felülről érkező támadások ellen a maguk módján (ld. védelem itala). Egyébként, én úgy érzem, a játékosoknak "nem fáj", ha nem lehet ezerszám vinni a lélekenergiát vinni tőlük, mert vannak metódusok az elrejtésére - szóval ettől még nem lesz rosszabb számukra a játék, és ez megnyugtató."
Dátum: 2009.01.14. 15:22:25
Vidd rá a kurzort az őskövek száma mellett lévő kérdőjelre, és kattints.
Dátum: 2009.01.14. 14:49:46
1. a spektrálisnak nincs kihatása a szörnyek méretére, csak a belőlük származó LE-re
2. amikor én a 7 óriási küldetést csináltam, hirtelen nekem is eltűntek az óriás lények. Két teljes szint, azaz 350-400 vadászat kellett hozzá, hogy 7-et összeszedjek. Egyébként 100-150-ből össze szokott jönni. Szerintem direkt van valami lassítás benne.
2. amikor én a 7 óriási küldetést csináltam, hirtelen nekem is eltűntek az óriás lények. Két teljes szint, azaz 350-400 vadászat kellett hozzá, hogy 7-et összeszedjek. Egyébként 100-150-ből össze szokott jönni. Szerintem direkt van valami lassítás benne.
Dátum: 2009.01.14. 14:23:17
Ahogy én észrevettem, főként a szinttől függ, hogy mi és milyen gyakran pottyan. Nekem már tucatnyi kihullott, van alacsonyabb szintű a szövetségben, akinek meg semmi (15. szint felettiről van szó).
Dátum: 2009.01.14. 13:19:58
És az excel táblába a varázslat sebzésén kivül azt is beírtad, hogy az ellenfélnek hányas varázslat elnyelése volt?
Dátum: 2009.01.14. 12:44:11
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,26.100#hsz117
Mondjuk így utólag visszaolvasva kevésnek tartom, szerintem számolhatunk pontonként 2%-kal.
Mondjuk így utólag visszaolvasva kevésnek tartom, szerintem számolhatunk pontonként 2%-kal.
Dátum: 2009.01.14. 10:37:16
Érvelésed jó lenne, csak éppen - mint írtam is - a kérdés a játékban van már gyakorlatilag a játék kezdete óta, és ez alatt biztos vagyok benne, hogy már több százan (akár ezren is) válaszoltak rá. Ekkora mennyiségből ért el 50%-os eredményt.
Dátum: 2009.01.14. 10:16:35
Egy fantasy rajongókból élő cég honlapján miért is speciális egy szerepjátékos kérdés? Egyébként ugyanígy nem értem, hogy a végzetúrhoz kapcsolódó alapkérdések hogy lehetnek azok. Szánalmas, hogy a játékosok többsége a játékszabályokat sem ismeri. (Lásd kivégzés miatti reklamálások, "miért nem tudok lefelé támadni?", meg a "neki miért lehet a szintjénél magasabb szintű fegyvere?") Ezeket már csak azért is bennhagynám, hogy aki ezt nem tudja, biztosan utánanézzen. Egyből nem lenne ilyen irreális a LE rablási toplista.
Dátum: 2009.01.14. 09:58:34
A sárkányost én raktam be még a játék indulásánál, az volt a második kérdésem. Tekintve, hogy már három hónapja benn van, és majdnem 50% helyesen válaszolt, nem tekinthető nehéznek. Egyébként advanced dungeons and dragons, a leghíresebb szerepjátékok egyike.
Dátum: 2009.01.14. 09:54:08
Nézd meg az aláírásom, és ott a kereskedelem szakértelmet.