Na megérkezett a válasz az ügyfélszolgálattól, idézem:
"Szia.
Javitottuk a hibát tegnap kora délután. Sajnos, azokkal nem tudunk mit tenni, akik esetleg emiatt lemaradtak pár tégláról. Elnézést az átmeneti kellemetlenségért.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető"
300 energiatégla az pár darab??? És ennyi az összes amit tesznek az ügy érdekében???
Hozzászólások - Zoole
Dátum: 2013.11.26. 09:01:53
Dátum: 2013.11.26. 08:44:05
Szándékos...azért nem kapsz annyi LE-t a drakonokért mint ha normál vadászatként menne, akár ősdrágaköves vadászat akár nem, mert az event végén a különbözet megjelenik majd a kapott jutalomban.
Inkább az érdekelne hogy mi lesz az energiatéglákkal amit tegnap nem kaptunk meg?
Inkább az érdekelne hogy mi lesz az energiatéglákkal amit tegnap nem kaptunk meg?
Dátum: 2013.11.25. 22:12:14
Sokkal jobban mutat a nevem az első 10ben, így szükséges volt
Nem utolsó sorban meg van még némi tartalékom vadászat italokból is, ha nem akarom hogy rajtam maradjanak akkor igyekezni kell
Nem utolsó sorban meg van még némi tartalékom vadászat italokból is, ha nem akarom hogy rajtam maradjanak akkor igyekezni kell
Dátum: 2013.11.25. 22:02:45
Akkor én egyenesen csirketáp vagyok, mert én sem hozom a fél évvel ezelőtti teljesítményt. 7-14 drakónt tudok leverni mielőtt nullára ütnek. Nem is volt olcsó játék kiütni az eddigi 260 dögöt, 20 ősköves és számolatlan, de nagyságrendileg raklapnyi hagyományos gyógyital, 7 pihenés és 4 mágikus regeneráció ami ezekre ráment.
Dátum: 2013.11.25. 20:57:42
Na írtam az ügyfélszolgálatra hogy legyen valami azzal a ~300 téglával, mert azért az nem elhanyagolható mennyiség...Remélem lesz is valami eredménye rövidesen.
Dátum: 2013.11.25. 20:32:12
Na számszerűsítve, jelenleg 194 energiatéglám van. 231 drakónt öltem + némi vadászat előtte, úgy 30valamennyi. Egy drakón 2 energiatéglát ér. Akkor valaki elmagyarázná hogy mi is lett kijavítva?
Örülnék neki ha ez valahogy megoldódna végre, mert az utóbbi órákban nem sok mindent hallottam ezzel kapcsolatban, eltekintve attól hogy minden remekül működik. Vagy törődjek bele magam csendességében hogy megközelítőleg 300 energiatéglával kevesebbem van?
Örülnék neki ha ez valahogy megoldódna végre, mert az utóbbi órákban nem sok mindent hallottam ezzel kapcsolatban, eltekintve attól hogy minden remekül működik. Vagy törődjek bele magam csendességében hogy megközelítőleg 300 energiatéglával kevesebbem van?
Dátum: 2013.11.25. 19:40:43
Konstruktív, de ettől függetlenül nálam még mindig nincs rendben a dolog. Reggel még összefogdostam pár állatot hogy az event alatt legyen mit tenyészteni mert vadászni nem szándékozom ez idő alatt, ha jól emlékszem 30valamennyi energiatéglával kezdtem neki az eventnek. 10:00kor elkezdtem tolni a LE-t meg a csp-t ezerrel, amíg nem szólt valaki a fórumon hogy gebaszos az energiatégla nem is figyeltem. Gondoltam visszamenőleg is jóvá lesz írva, ha már egyszer logolják az eseményeket. Onnan gondolom hogy logolják, hogy szabad szemmel is jól látható a 202 eddigi leölt sárkányom. Bár ha 2 drakón ér egy téglát akkor rendben van.
Dátum: 2013.11.25. 19:23:32
Eddig is így volt ez az event hogy több LE kell általában a töltéshez mint amit kapsz, Utolso_Lovag, nem kell ezen kiakadni. Nem az az event célja hogy hülyére keressed magad LEvel.
Amúgy meg fejlesszed a szerencséd és nem apró sárkányok fognak jönni túlnyomórészt hanem normál/nagyobbak, azzal meg vagy kisebb a deficited vagy nem számottevő.
Viszont ami még mindig nincs kijavítva, az az energiatégla! Nem 136 energiatéglát szedtem ma össze, úgy érzem. Vagy aki 10kor kezdte az eventet és ölte bele a csp-t az így járt, csak az lesz jóváírva ami a javítás után lett levadászva?
Amúgy meg fejlesszed a szerencséd és nem apró sárkányok fognak jönni túlnyomórészt hanem normál/nagyobbak, azzal meg vagy kisebb a deficited vagy nem számottevő.
Viszont ami még mindig nincs kijavítva, az az energiatégla! Nem 136 energiatéglát szedtem ma össze, úgy érzem. Vagy aki 10kor kezdte az eventet és ölte bele a csp-t az így járt, csak az lesz jóváírva ami a javítás után lett levadászva?
Dátum: 2013.11.25. 17:44:13
Úgy tapasztaltam hogy nem számolja a kisebb méretű szörnyes küldit, vagy legalábbis nekem 50 sárkányból egy sem volt akkor kisebb.
Az energiatéglákkal lesz majd valami? Látom egy ideje már számolja, de ami azelőtt történt mint ha nem jelenne meg a mennyiségében...
Az energiatéglákkal lesz majd valami? Látom egy ideje már számolja, de ami azelőtt történt mint ha nem jelenne meg a mennyiségében...
Dátum: 2013.11.03. 23:30:54
Na igen, ebben egyet kell értsek(csak az anyagiakra való részre gondolok ), mert már tényleg kezd kicsit irreális méreteket ölteni a dolog. Úgy terveztem eddig, hogy a saját szintemen belül a legjobbak közé kerüljek idővel, ez viszont meglehetősen költséges tevékenység, mindezt azért hogy 3-4 embernél erősebb karim lehessen. Ami őskőért vehető, és segítséget nyújt ebben azt rendszerint meg is veszem, de akárhonnan nézem ez mégiscsak egy böngészős játék, aminél azért egy normális mmo kicsit más feelinget tud nyújtani, és lassacskán olcsóbb lesz nála. Már akinek persze. Régen a runes of magicbe 2-3kilót öltem alaphangon, előtte a metin2be kb a felét, de nem okozott különösebb problémát dönteni az abbahagyásukról mikor felhúztak valami baromsággal. Böngészősből az első volt a bitefight amibe számolatlanul öltem a pénzt, össze nem tudnám számolni mennyimbe került hogy a szerón csak Am@zon legyen nálam erősebb, aki egyébként egy meglehetősen csinos lány volt akivel jóban voltam, és szerencsére nem konkurencia. Neki viszont nem kellett dolgoznia, így jobb volt az időbeli előnye miatt. A mágia mestereit is elkezdtem, magamnak és az asszonynak is megvettem mindent amit lehetett az elején, aztán abbamaradt néhány lehetetlen küldetés miatt. Rengeteg játékra költöttem irreális összegeket, ha nagyon megerőltetném magam talán fel is tudnám mind sorolni, de amikor valamiért megelégeltem egy perc se kellett a karakter/account törlése opció aktiválásához, illetve az egyszerűen otthagyásához. Szeretek játszani, jelenleg is egy raklap játékot tolok nem csak ezt. Hagy ne mondjam hogy a warthunderrel fele ennyi pénzből el lehet játszani(már akinek, egy két kivétellel minden prémgépem megvan+465 nap prém, ilyenek ), nem utolsó sorban mint nemrég rájöttem azok képesek visszahozni az árukat is. Láttam már az enyémnél hitványabb wot accountot 700 euróért is elmenni, ez bizony elgondolkodtatott^^ Egy böngészőst viszont csak törölni tudsz, nem képvisel értéket. A lényeg hogy arra akartam csak kilyukadni, hogy senkit nem fog a játékhoz kötni az hogy mennyit költött rá, de egy idő után az ár/érték arány gondolkodóba ejtheti. Nem azt mondom, nem rossz játék a VU, kimondottan szeretem, és kitartóan tolom évek óta. Vannak hosszútávú céljaim benne, de minél több a vásárlási lehetőség, ami ahogy mondod kényszertáp, annál inkább taszít engem is az egész dolog. Kéthavonta 5pénz+amikor jutalom jár a befizetés mellé 10az elméleti határ amit egy böngészősre elköltenék,mostmár(válság van, mit csináljak? ) de az utóbbi időkben ezt kénytelen vagyok átlépni ami nem tetszik, cserébe csak egy adott szinten stagnálok azokhoz képest akik ennek a dupláját beletolják, mert ez az egyetlen játék amivel játszanak. Annyiból viszont "értékálló", befektetés gyanánt is megfelelő felsőkategóriás szórakozást is megengedhet magának az ember, mert ez akármilyen jó játék, böngészős marad, egy lassan kihaló kategória.
Dátum: 2013.11.03. 22:33:19
Bpetya75!
A kritikus varázslatom turbózva jelenleg 641, a kritikus ütés 739, ez szerintem nem kevés, a turbó ezekből mindössze 101 pontot számít jelenleg. Lehet hogy ez a probléma valóban, mert ez nem számottevő része a szakértelmeknek. A turbóra, akárcsak az egyes tevékenységekhez való öltözködésre azért szoktam figyelni, amit az engem támadó kevesek előszeretettel ki is szoktak használni mert amikor átöltözök a mostanában már fél napokat is igénybe vevő epikusölésnek(ami szintén stagnált az event miatt), akkor érdekes mód megszaporodik a látogatási rátájuk irányomban.
Annyira elvetemült meg nem vagyok hogy 4 percenként kétszer váltsak öltözetet órákon át, aki támad azt így se, úgy se fogom tudni legyőzni, legfeljebb nagyobb kárt okozok neki célirányos öltözékben. Egyelőre
A kritikus varázslatom turbózva jelenleg 641, a kritikus ütés 739, ez szerintem nem kevés, a turbó ezekből mindössze 101 pontot számít jelenleg. Lehet hogy ez a probléma valóban, mert ez nem számottevő része a szakértelmeknek. A turbóra, akárcsak az egyes tevékenységekhez való öltözködésre azért szoktam figyelni, amit az engem támadó kevesek előszeretettel ki is szoktak használni mert amikor átöltözök a mostanában már fél napokat is igénybe vevő epikusölésnek(ami szintén stagnált az event miatt), akkor érdekes mód megszaporodik a látogatási rátájuk irányomban.
Annyira elvetemült meg nem vagyok hogy 4 percenként kétszer váltsak öltözetet órákon át, aki támad azt így se, úgy se fogom tudni legyőzni, legfeljebb nagyobb kárt okozok neki célirányos öltözékben. Egyelőre
Dátum: 2013.11.03. 22:22:16
Szerintem nem csak én nem tudtam az első csatánál mire lehet számítani hanem senki, gyanítom sajnos beleértve ebbe a fejlesztőket is. Az első néhány nap ha jól emlékszem a hibák többé-kevésbé sikerült javításáról, a portyalimit változtatgatásáról és a jutalmakhoz való harcok számának állítgatásáról szólt, esetleg tévednék? Vagy csak neked nem rémlik az event ezen jelentéktelen részlete? Netán én tehetnék erről is, valamint ezek után ne reménykedjek benne hogy a végére megpróbálnak valami normális eventet/annak jutalmazását összehozni ebből az elfuserált izéből? Nincs kőbe vésve egyelőre ennek a félkész egyúttal félresikerült eventnek a programkódja, és mivel alapvetően ésszerűtlen hogy így maradjon úgy érzem joggal reméltem hogy lesz majd valami hajlandóság az eddigi színvonalra való felhozatalára. Eddig az égvilágon semmi kifogásom/problémám nem volt a játékkal, úgy láttam megpróbálják a lehető legmagasabb színvonalon működtetni, de akkor tévedtem, sajnálom hogy hangot adtam az elégedetlenségemnek.
A kompenzálást hogy oldanám meg ki kapja? Tök egyszerűen kiírnám a napi rutinoknál a hírekhez hogy aki kimaradt az eventből taktikai megfontolás miatt, és 1 héten belül regisztrálja magát(beírja a nicknevét az egyszerűség kedvéért, és a világot) egy erre nyitott topicba, az kap 20 templomkristályt, 20 kiégett őskövet 20 dukátot, egyet a jelenlegi leggyengébb jutalomból, azt csókolom. Aki ezt sem tudja kivitelezni, mert éppen nyaral ez alatt a hét alatt aminek rendkívül nagy a valószínűsége, és nem azért nem lép be a játékba ez időszak alatt mert nem érdekli, az megkapja a fentebb említett cuccok 1/4 részét, -medál. A jelenlegi jutalom tulajdonságösszeg bónuszát megkétszerezik és végleges lesz nem átmeneti. Nem utolsó sorban egy 1300-1400 győzelmes szinttel elérhetővé teszik a legmagasabb jutalmat a rubin horda tagjai számára is, ami szerintem egyáltalán nem minősül annak mint ha ingyen kapnánk. Mindez talán kivitelezhetetlen? Mi az ami akadályt állítana ennek megvalósításában? Nem lenne jobb érzés ez bármely játékosnak, mint a mostani anomália? Kerülne ez bárkinek is bármibe, okozna neki fájdalmat? Ha nem, akkor mi a probléma?
Pisztolyt nem fogtak senki tarkójához, ez így van. De ha van valami esemény, akkor jóhiszeműen, reménykedve annak kiegyensúlyozottságában és ésszerűségében(netán hibátlan működésében) részt szeretne venni rajta a játékosok azon rétege akit a legkisebb mértékben is foglalkoztat ez a játék, nem pedig pihenőre rakni a kariját egy hónapra amíg felhalmozza a szükséges csp-t, amit utána lezavar egy nap alatt és újabb egy hónap pihenő. És még egyszer mondom, egy a már működése közben is módosított, erősen prototípus jellegű event esetében szerintem joggal várhattam el hogy a végére normális szintre javítják, nem lehetetlen dolgokban reménykedtem hogy egy évek óta jól működő eseményen csak úgy hipp-hopp változtassanak kizárólag az én kedvemért.
A kompenzálást hogy oldanám meg ki kapja? Tök egyszerűen kiírnám a napi rutinoknál a hírekhez hogy aki kimaradt az eventből taktikai megfontolás miatt, és 1 héten belül regisztrálja magát(beírja a nicknevét az egyszerűség kedvéért, és a világot) egy erre nyitott topicba, az kap 20 templomkristályt, 20 kiégett őskövet 20 dukátot, egyet a jelenlegi leggyengébb jutalomból, azt csókolom. Aki ezt sem tudja kivitelezni, mert éppen nyaral ez alatt a hét alatt aminek rendkívül nagy a valószínűsége, és nem azért nem lép be a játékba ez időszak alatt mert nem érdekli, az megkapja a fentebb említett cuccok 1/4 részét, -medál. A jelenlegi jutalom tulajdonságösszeg bónuszát megkétszerezik és végleges lesz nem átmeneti. Nem utolsó sorban egy 1300-1400 győzelmes szinttel elérhetővé teszik a legmagasabb jutalmat a rubin horda tagjai számára is, ami szerintem egyáltalán nem minősül annak mint ha ingyen kapnánk. Mindez talán kivitelezhetetlen? Mi az ami akadályt állítana ennek megvalósításában? Nem lenne jobb érzés ez bármely játékosnak, mint a mostani anomália? Kerülne ez bárkinek is bármibe, okozna neki fájdalmat? Ha nem, akkor mi a probléma?
Pisztolyt nem fogtak senki tarkójához, ez így van. De ha van valami esemény, akkor jóhiszeműen, reménykedve annak kiegyensúlyozottságában és ésszerűségében(netán hibátlan működésében) részt szeretne venni rajta a játékosok azon rétege akit a legkisebb mértékben is foglalkoztat ez a játék, nem pedig pihenőre rakni a kariját egy hónapra amíg felhalmozza a szükséges csp-t, amit utána lezavar egy nap alatt és újabb egy hónap pihenő. És még egyszer mondom, egy a már működése közben is módosított, erősen prototípus jellegű event esetében szerintem joggal várhattam el hogy a végére normális szintre javítják, nem lehetetlen dolgokban reménykedtem hogy egy évek óta jól működő eseményen csak úgy hipp-hopp változtassanak kizárólag az én kedvemért.
Dátum: 2013.11.03. 19:55:42
Koklerke!
Akkor aki ésszerű döntés miatt(nulla jutalom, ami még mindig kimondottan frusztrál), az kapjon kompenzációt, már amennyiben legalább annyi fáradtságot vesz magán hogy majd egy erre a célra nyitott topicban bejelenti ez iránti igényét. Ha ez nem sikerül záros határidőn belül akkor nem foghatja arra hogy csak azért nem vett részt az eventen mert mérlegelte az ár/érték arányt, egyszerűen nem érdekli az egész. A jutalmazás viszont legyen megváltoztatva mert ez röhej, nem győzöm hangsúlyozni.
Azazel!
Tudom hogy az 1400 győzelem is már a vicc kategória, és keveseket érint, de aki olyan beállítottságú mint én és nem szeret abszolút vesztesként levonulni a harcmezőről annak ez a hajszálnyi és egyben irreális esély is jó érzéssel tölti el a lelkivilágát, függetlenül attól hogy ahogyan azt mondod, az 1100 győzelem is erősen túlzó és határozottan nehezen teljesíthető.
Ariel!
Neked csak gratulálni tudok,hogy egyike vagy azon keveseknek, akik profitálni tudtak ezen a nevetséges eventen.
A vesztes csatáim száma részemről bőven elfogadható volt, de amíg normál portyákból nem ritka a 16000LE bevétel, addig itt ennyiket kaptam:
Te nyerted a csatát, jutalmad 3675 lélekenergia és 43 TP!
Számoljunk csak átlag 10000/portyával, az 1200 csata alatt 12millió.
3675*1200 az 4410000. A deficitem az ~7,6 millió, ami igencsak húzós összeg, nem utolsó sorban igen rövid idő alatt léptem közben 2 szintet, ami megint csak eléggé idegesítő. Szerintem bőven túlsúlyban van a hozzám hasonló deficittel végzők száma, mint a hozzád hasonló nagy nyerteseké.
LanMaffia!
A küldetések pörögnek? Egy kritikus ütés/varázslat küldit portyákból percek alatt lezavarok, itt soha nem tudtam egy nap alatt a kettőt letudni, kivéve ha másnapra 2 kritikus ütés kellett még a küldiből, és kezdhettem a varázslatost. Én ezt nem nevezném pörgésnek.
A relikviák nekem is megvannak, mert megvettem őket(legalábbis az egyiket, ami kellett).
A medál jutalom senkit nem hat meg, ha dupla ennyi végleges TÖ-t adna, akkor lenne normális egyébként de akkor sem ez a lényeg. Sokkal inkább az, hogy ha valaki egy versenyt elkezd, és megtesz minden tőle telhetőt ami jelen esetben átlagon felüli teljesítményt kíván minden téren, akkor jól esik neki ha azt értékelik. Ez esetben nem a díj minősége a fontos, hanem az hogy az első helyen végezhess.
Amúgy ahogy az előbb is, most is csak a BU eventet tudnám példaként felhozni. Két napom ment rá, nem három hetem. A két nap úgy ment el, hogy érdekes és izgalmas, folyamatos tevékenységet igényelt, nem azzal hogy 12-14csata, utána egy óra állatgyógyítás, majd megint 12-14csata és még egy óra állatgyógyítás(meg persze a saját gyógyításom), mindezt 65 csatáig, három héten keresztül minden nap. Ez nem event, ez szenvedés.
A Bolygó ura eventen korrekt jutalmazás volt, itt egy jó nagy lópikula. Nem utolsó sorban a BU nem igényelt majd 500 őskövet, mint ez...
A hasonlítás alapja pedig azért a BU, mert az az event kívánta meg eddig a legtöbb belefektetett munkát/erőforrást, de ott volt is miért. Ez a jelenlegi event ellenben a Végzetúr játék szégyene, és ha korrekció nélkül marad akkor részemről az első szög a koporsójában. Nem fogok ez miatt karitörléssel fenyegetőzni, stbstb, de részemről ezzel az eventtel a játék eddigi varázsa megtört. Ezt teszi 3 hét szenvedés, amit játékkal is tölthetne az ember. És még ha a szándék legkisebb jele sem látszik hogy ezt valahogyan is kárpótolják, az egy újabb pofáncsapással ér fel, ami nem jó ómen általában. Nem csak én érzem ezt, mert nem csak én játszottam ezzel az eventtel. Sok játékkal játszottam eddigi pályafutásom alatt, sokat hagytam abba egy idő után, mert miután az első ilyen "töréspontot" megéli az ember egy játékban, az után valahogy sokkal kritikusabban tekint az egészre. Aztán jön még egy melléfogás, utána előbb-utóbb egy utolsó. Így lehet szép lassan a süllyesztőbe juttatni egy játékot, a teszteletlen azonnal kiadott újításokkal(teljesen mindegy hogy hanyagság vagy jó szándék által vezérelve), a hibák nem, vagy nem megfelelő javításával(mint például hogy az állataim eddig a percig brutális mértékben sebződnek, de miért???), és az eredeti koncepcióhoz való makacs és értelmetlen ragaszkodással. Jobb lett volna egy újabb térkép, majd valamikor később egy tisztességesen elkészített és kiegyensúlyozott hordák harca a későbbiekben, mert ezt most nagyon kár volt így berakni.
Akkor aki ésszerű döntés miatt(nulla jutalom, ami még mindig kimondottan frusztrál), az kapjon kompenzációt, már amennyiben legalább annyi fáradtságot vesz magán hogy majd egy erre a célra nyitott topicban bejelenti ez iránti igényét. Ha ez nem sikerül záros határidőn belül akkor nem foghatja arra hogy csak azért nem vett részt az eventen mert mérlegelte az ár/érték arányt, egyszerűen nem érdekli az egész. A jutalmazás viszont legyen megváltoztatva mert ez röhej, nem győzöm hangsúlyozni.
Azazel!
Tudom hogy az 1400 győzelem is már a vicc kategória, és keveseket érint, de aki olyan beállítottságú mint én és nem szeret abszolút vesztesként levonulni a harcmezőről annak ez a hajszálnyi és egyben irreális esély is jó érzéssel tölti el a lelkivilágát, függetlenül attól hogy ahogyan azt mondod, az 1100 győzelem is erősen túlzó és határozottan nehezen teljesíthető.
Ariel!
Neked csak gratulálni tudok,hogy egyike vagy azon keveseknek, akik profitálni tudtak ezen a nevetséges eventen.
A vesztes csatáim száma részemről bőven elfogadható volt, de amíg normál portyákból nem ritka a 16000LE bevétel, addig itt ennyiket kaptam:
Te nyerted a csatát, jutalmad 3675 lélekenergia és 43 TP!
Számoljunk csak átlag 10000/portyával, az 1200 csata alatt 12millió.
3675*1200 az 4410000. A deficitem az ~7,6 millió, ami igencsak húzós összeg, nem utolsó sorban igen rövid idő alatt léptem közben 2 szintet, ami megint csak eléggé idegesítő. Szerintem bőven túlsúlyban van a hozzám hasonló deficittel végzők száma, mint a hozzád hasonló nagy nyerteseké.
LanMaffia!
A küldetések pörögnek? Egy kritikus ütés/varázslat küldit portyákból percek alatt lezavarok, itt soha nem tudtam egy nap alatt a kettőt letudni, kivéve ha másnapra 2 kritikus ütés kellett még a küldiből, és kezdhettem a varázslatost. Én ezt nem nevezném pörgésnek.
A relikviák nekem is megvannak, mert megvettem őket(legalábbis az egyiket, ami kellett).
A medál jutalom senkit nem hat meg, ha dupla ennyi végleges TÖ-t adna, akkor lenne normális egyébként de akkor sem ez a lényeg. Sokkal inkább az, hogy ha valaki egy versenyt elkezd, és megtesz minden tőle telhetőt ami jelen esetben átlagon felüli teljesítményt kíván minden téren, akkor jól esik neki ha azt értékelik. Ez esetben nem a díj minősége a fontos, hanem az hogy az első helyen végezhess.
Amúgy ahogy az előbb is, most is csak a BU eventet tudnám példaként felhozni. Két napom ment rá, nem három hetem. A két nap úgy ment el, hogy érdekes és izgalmas, folyamatos tevékenységet igényelt, nem azzal hogy 12-14csata, utána egy óra állatgyógyítás, majd megint 12-14csata és még egy óra állatgyógyítás(meg persze a saját gyógyításom), mindezt 65 csatáig, három héten keresztül minden nap. Ez nem event, ez szenvedés.
A Bolygó ura eventen korrekt jutalmazás volt, itt egy jó nagy lópikula. Nem utolsó sorban a BU nem igényelt majd 500 őskövet, mint ez...
A hasonlítás alapja pedig azért a BU, mert az az event kívánta meg eddig a legtöbb belefektetett munkát/erőforrást, de ott volt is miért. Ez a jelenlegi event ellenben a Végzetúr játék szégyene, és ha korrekció nélkül marad akkor részemről az első szög a koporsójában. Nem fogok ez miatt karitörléssel fenyegetőzni, stbstb, de részemről ezzel az eventtel a játék eddigi varázsa megtört. Ezt teszi 3 hét szenvedés, amit játékkal is tölthetne az ember. És még ha a szándék legkisebb jele sem látszik hogy ezt valahogyan is kárpótolják, az egy újabb pofáncsapással ér fel, ami nem jó ómen általában. Nem csak én érzem ezt, mert nem csak én játszottam ezzel az eventtel. Sok játékkal játszottam eddigi pályafutásom alatt, sokat hagytam abba egy idő után, mert miután az első ilyen "töréspontot" megéli az ember egy játékban, az után valahogy sokkal kritikusabban tekint az egészre. Aztán jön még egy melléfogás, utána előbb-utóbb egy utolsó. Így lehet szép lassan a süllyesztőbe juttatni egy játékot, a teszteletlen azonnal kiadott újításokkal(teljesen mindegy hogy hanyagság vagy jó szándék által vezérelve), a hibák nem, vagy nem megfelelő javításával(mint például hogy az állataim eddig a percig brutális mértékben sebződnek, de miért???), és az eredeti koncepcióhoz való makacs és értelmetlen ragaszkodással. Jobb lett volna egy újabb térkép, majd valamikor később egy tisztességesen elkészített és kiegyensúlyozott hordák harca a későbbiekben, mert ezt most nagyon kár volt így berakni.
Dátum: 2013.11.03. 13:50:34
Nem lenne rossz egyébként ha a vesztes csapatnak legalább azt a lehetőséget megadnák hogy ha 1300-1400 csatájuk megvan akkor vihessék a gyémánt medált, mert ez így eléggé elkeserítő hogy időt és erőforrást nem kímélve értelmetlenül görcsöl az ember. Azért az már elég nagy áldozat lenne a legnagyobb jutalomért, amit még mindig remélem hogy az event végére végleges tulajdonságösszeg növekedés bónusszal kapunk meg, nem ezzel az átmenetivel, ami gyakorlatilag csak látszatjutalom. Ez eddig a legidőigényesebb, leginkább erőforrás igényes, és legpénzigényesebb event. Sokat görcsölt rajta szerintem mindenki aki játszott vele, feltételezem nem csak nekem emésztette fel a fél napom az event ideje alatt amíg a 65 csatákat lenyomtam, felhasználva szinte a teljes portyaital készletemet+a háborús csomagban található minimális mennyiséget. Egyáltalán nem volt egyszerű dolog mindig számítógép/telefon/internet közelébe kerülni, és erre nem két napot kellett rááldozni mint a bolygó urára ami egyébként korrekt jutalommal járt, hanem három hetet. Átlagon felüli teljesítményt követelt mindenkitől, és szerintem mindenki egyetért vele ha a jutalmazás radikális módosítását kérem az ő nevükben is, valamint a mindenki számára elérhető maximális jutalmat(teljesítményarányosan természetesen) erre, és az elkövetkező eventekre is. Ha kell lenyomom az 1400 csatát zokszó nélkül, viszont azt nagyon nehezen tolerálom hogy amíg én megteszek mindent a győzelem érdekében addig más akár laza félórákkal viheti a maximum jutalmat úgy hogy se egy portyaitalt se egy fillért nem ölt bele, amiről nem ő tehet, csak jó hordába került és annyi. Nem azért a +3(nevetséges átmeneti) tulajdonságösszegért sírok, hanem azért mert ez így abszolút inkorrekt. Nem érdekel a mellébeszélés, hogy az összes horda összes tagja akár személyes találkozón is megbeszélhette volna a saját taktikáját, mert egyértelmű hogy egyrészt ez kivitelezhetetlen, másrészt mert egy versenyben mindig van vesztes csapat akárki akármit csinál. Az viszont messzemenően nem hozzáállás ha egy csapat veresége miatt az egyéni eredmények magas ívből vannak le*****. Ez nem foci, paintball, vagy hasonló ahol tényleges csapatmunka van, itt mindenki a saját/kölcsönkért internetezésre alkalmas eszköze segítségével nyújtotta az adott teljesítményét mikor épp ideje volt, így nem is célszerű a standard csapatjátékokhoz mérten díjazni. És ismételten kérném a jutalmazások újratervezését még azok kiosztása előtt, ettől függetlenül.
Dátum: 2013.10.28. 15:22:30
Kedves Maszk!
Teljesen egyetértek azzal(mint gondolom szinte mindenki), hogy az event jutalmazása enyhén szólva is gyalázatos. Az lenne a minimum, hogy permanens tulajdonságösszeg növekedést adjanak a medálok, mert ez így egy vicc. Rengeteg erőforrást emészt fel mindenkinél ez az event, gyakorlatilag egy nulla jutalomért. Nyomtam én is mint a hülyegyerek, mert reménykedtem benne hogy ezen azért korrigálnak, mert kissé hihetetlennek tűnt hogy ilyen bagatell díj várható mindössze az event végén. Tévedtem, úgy tűnik. Tanultam belőle, a következő hordák harcából, és az azt követő összes többiből is kimaradok. Szeretem az eventeket, szeretek versengeni is, nem utolsó sorban játszani, de az nem normális hogy az összes felhalmozott erőforrás szükséges ahhoz hogy normális helyen végezzen az ember, és a jutalom cserébe csak egy nagy nulla, ami még annak a feelingjét is jelentősen lerontja hogy megint sikerült a lehetséges maximumot kihoznom az eventből. Persze kizárólag akkor, ha a rubin horda nem kerül az utolsó helyre mint ahogy az jelen állás szerint nagyon is esélyes. Az se annyira szimpatikus hogy ennyi őskövet emészt fel ez az esemény,mert bár minden nap megveszem a háborús csomagokat, de annak tartalmát szépen bele is kell ölni az eventbe. Nagyon kéne ezen az egészen korrigálni, mert lassan már magára a játékra is káros hatása van ennek az elfuserált eventnek.
Teljesen egyetértek azzal(mint gondolom szinte mindenki), hogy az event jutalmazása enyhén szólva is gyalázatos. Az lenne a minimum, hogy permanens tulajdonságösszeg növekedést adjanak a medálok, mert ez így egy vicc. Rengeteg erőforrást emészt fel mindenkinél ez az event, gyakorlatilag egy nulla jutalomért. Nyomtam én is mint a hülyegyerek, mert reménykedtem benne hogy ezen azért korrigálnak, mert kissé hihetetlennek tűnt hogy ilyen bagatell díj várható mindössze az event végén. Tévedtem, úgy tűnik. Tanultam belőle, a következő hordák harcából, és az azt követő összes többiből is kimaradok. Szeretem az eventeket, szeretek versengeni is, nem utolsó sorban játszani, de az nem normális hogy az összes felhalmozott erőforrás szükséges ahhoz hogy normális helyen végezzen az ember, és a jutalom cserébe csak egy nagy nulla, ami még annak a feelingjét is jelentősen lerontja hogy megint sikerült a lehetséges maximumot kihoznom az eventből. Persze kizárólag akkor, ha a rubin horda nem kerül az utolsó helyre mint ahogy az jelen állás szerint nagyon is esélyes. Az se annyira szimpatikus hogy ennyi őskövet emészt fel ez az esemény,mert bár minden nap megveszem a háborús csomagokat, de annak tartalmát szépen bele is kell ölni az eventbe. Nagyon kéne ezen az egészen korrigálni, mert lassan már magára a játékra is káros hatása van ennek az elfuserált eventnek.
Dátum: 2013.10.26. 21:43:56
Zzzzzz!
Mi is nemrég fejeztük be a nagymesteri II-t, Kb 5-6 nappal az event kezdete után. Részemről szinte semmi különbséget nem tapasztaltam, 10-15győzelemre ugyanúgy 1-2 vereség jutott, mint előtte. -90 védekezés bőven számítana nálam is, észrevettem volna ha számít a csatákban. Természetesen arról nem tudok nyilatkozni hogy egy nálam gyengébb karinál(nem mint ha olyan tápos lennék, épp ellenkezőleg sajnos) ez mennyire mutatkozik meg, de a szövitársaim sem panaszkodtak ez miatt eddig. Ellenben megvan az az előnye, hogy mivel mindenki az eventre koncentrál minimális a támadások száma, és mire vége az eventnek bőven felépül a védőfal és a gyakorlótér is.
Mi is nemrég fejeztük be a nagymesteri II-t, Kb 5-6 nappal az event kezdete után. Részemről szinte semmi különbséget nem tapasztaltam, 10-15győzelemre ugyanúgy 1-2 vereség jutott, mint előtte. -90 védekezés bőven számítana nálam is, észrevettem volna ha számít a csatákban. Természetesen arról nem tudok nyilatkozni hogy egy nálam gyengébb karinál(nem mint ha olyan tápos lennék, épp ellenkezőleg sajnos) ez mennyire mutatkozik meg, de a szövitársaim sem panaszkodtak ez miatt eddig. Ellenben megvan az az előnye, hogy mivel mindenki az eventre koncentrál minimális a támadások száma, és mire vége az eventnek bőven felépül a védőfal és a gyakorlótér is.
Dátum: 2013.10.20. 14:27:59
Számolgassad jó alaposan hogy véletlenül se jöjjön ki rossz eredmény, utána olvasd el még egyszer az event ismertetőjét(ajánlanám figyelmedbe az utolsó sorokat, azon belül is azt ami eme megjegyzést tartalmazza:"Az esemény alatt NEM LEHET hordát váltani!"), majd nyiss egy ásványvizet mert ha ilyen alapon vársz a sörre akkor szomjas maradsz
Dátum: 2013.10.19. 21:46:21
Noodlee, szerintem ne visszafelé haladjunk a fejlesztéssel. Jó lesz ez az event is majd következőre, ez most elég hirtelen jött, tele van hibával, nehéz mint a disznó de legalább nem két kufárcsata van egymás után, mert akkor meg az lenne a baj. Én se élvezem hogy meglehetősen hosszú időt vesz igénybe a 65 csata lenyomása, azt végképp nem hogy az állatsebződés még mindig horrorisztikus mértékű, maximum 12 csatát tudok lenyomni úgy hogy az állataim az ájulás szélére kerülnek. De legalább ez miatt böngésztem kicsit a leltáramban és lett egy állatgyógyítás öltözetem is amivel már 3600akat gyógyítok a dögökön. Így is meglehetősen sokára gyógyulnak fel, de más esetekben jól fog jönni.
Ahogy néztem, V3on nagyjából mindenki nyomja a támadási és támadhatósági határaimon belül, úgyhogy összességében azért nem olyan népszerűtlen event.
Misi12, gyémánttal azért én már nyertem pár eventet, egyáltalán nem rossz horda. Ha zavar akkor válts hordát, én rendszeresen szoktam ha szükségét érzem bár elsősorban ez az üthető célpontok miatt van. Jelenleg rubin vagyok, egy darabig maradok is mert eddig ez vált be a leginkább. Nem mondanám kifizethetetlennek, vagy elérhetetlen lehetőségnek a hordaváltást főleg annak tekintetében hogy ingyenes őskőszerzésre azért van néhány lehetőség a játékon belül. Az 1100 győzelem valóban sok, de teljesíthető. Más kérdés, hogy érdemes-e görcsölni rajta. +8 minden tulajdonságra ÁTMENETILEG egy lópikula. Ráadásul aki ez miatt százszámra issza a gyógyitalokat, az csinálja a legjobban, főleg hogy ennyiből kétszer több maradandó tulajdonságösszeget vehet akár. Egyedül a hordatrófeák és a templomkristály az, amiért megéri szenvedni.
Ahogy néztem, V3on nagyjából mindenki nyomja a támadási és támadhatósági határaimon belül, úgyhogy összességében azért nem olyan népszerűtlen event.
Misi12, gyémánttal azért én már nyertem pár eventet, egyáltalán nem rossz horda. Ha zavar akkor válts hordát, én rendszeresen szoktam ha szükségét érzem bár elsősorban ez az üthető célpontok miatt van. Jelenleg rubin vagyok, egy darabig maradok is mert eddig ez vált be a leginkább. Nem mondanám kifizethetetlennek, vagy elérhetetlen lehetőségnek a hordaváltást főleg annak tekintetében hogy ingyenes őskőszerzésre azért van néhány lehetőség a játékon belül. Az 1100 győzelem valóban sok, de teljesíthető. Más kérdés, hogy érdemes-e görcsölni rajta. +8 minden tulajdonságra ÁTMENETILEG egy lópikula. Ráadásul aki ez miatt százszámra issza a gyógyitalokat, az csinálja a legjobban, főleg hogy ennyiből kétszer több maradandó tulajdonságösszeget vehet akár. Egyedül a hordatrófeák és a templomkristály az, amiért megéri szenvedni.
Dátum: 2013.10.16. 15:46:37
Ennél szolidabb előnyért senki nem fizetne, már ez is a meggondolandó kategória.
Dátum: 2013.10.16. 15:36:15
Valóban nem normális dolog a zsarolósdi, de ha már egynél több ember jön elő ilyesmivel akkor érdemes elgondolkodni azon hogy itt még baj lehet. Nekem ez nem stílusom, ha annyira nem tetszik valami szólok, aztán részemről ennyi volt(Volt rá példa hogy jött a bocsi-bocsi mail, meg egy raklapnyi táp, de ha valamiből elegem lesz, abból elegem lesz. Egyébként ez szépen tükrözi a szolgáltatók hozzáállását némelyik esetben, nagyon nem sz@rják ám le azt amiből élnek). Akik üzemeltetik a játékot többnyire tudják ki az aki csak sírdogál hogy ő bizony lelép, de le se lehet irtani a szerverről, és ki az aki komolyan gondolja. Nem utolsó sorban gondolom van logfile is arról ki mennyit tett már a játékba, mert fizetősnek mondhatja magát bárki, csak mert 2 év alatt 1x vett fizetős tartalmat.
Amúgy McMad, miért tetszik annyira ez a két relikvia? Ami az életet növeli az az olyanoknak jó mint én, aki egyedül öli a 270valahányszintű epikust, és nem mindegy hogy 64K vagy 71K élettel megyek neki, és hogy az ősköves ital 24K gyógyítást eredményez vagy 48K-t. Ha nem veszel köves italt sokat nem ér. A másik meg jelentéktelen, arra jó hogy 1 küldihez elegendő kalandot raktározz.
Amúgy McMad, miért tetszik annyira ez a két relikvia? Ami az életet növeli az az olyanoknak jó mint én, aki egyedül öli a 270valahányszintű epikust, és nem mindegy hogy 64K vagy 71K élettel megyek neki, és hogy az ősköves ital 24K gyógyítást eredményez vagy 48K-t. Ha nem veszel köves italt sokat nem ér. A másik meg jelentéktelen, arra jó hogy 1 küldihez elegendő kalandot raktározz.