A JV döntése megkérdőjelezhetetlen!
Valszeg rossz volt a mintavételezés, vagy túl nagy hatással voltam a megkérdezettek véleményére?
A jövő eldönti a relikek a valóságban mekkora "felhasználással" bírnak majd
Köszi a gyors reakciót!
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2009.12.11. 09:17:48
Dátum: 2009.12.11. 07:38:09
Elég egyszerű szerintem mit kéne adni a 100-as ferőnek.
Egy relikvia, ami a kaland küszöböket a maximalizált szakiknál lejjebb tolja 5-el, ezzel megvehetnék azt az előnyt, amit a sterilek automatikusan élveznek a kalandok során! (Csak ők ugye +5-ig növelhetik, miközben a maxxal számol küszöbre a szaki...)
Egy relikvia, ami a kaland küszöböket a maximalizált szakiknál lejjebb tolja 5-el, ezzel megvehetnék azt az előnyt, amit a sterilek automatikusan élveznek a kalandok során! (Csak ők ugye +5-ig növelhetik, miközben a maxxal számol küszöbre a szaki...)
Dátum: 2009.12.11. 07:34:24
Nézegettem a mostani 5-öst, és beszélgettünk róla skypeon is a sracokkal:
-Tudatpajzs: Jó cucc, de mért fizessen valaki azért erőforrást, mert valami a játék alapelveivel ellentétben mutatja azt hogy vadászik?
-Bestiák könyve: Konkrétan használhatatlan, duplázza az időfüggést, mostmár 15 percenként kelél klikkelni (Miért nem lehetett azt csinálni, hogy ezentúl dupla vagy tripla idejű idomítást és gyógyítást indít az illető, ha megveszi, miert a szakikat degradálta a relikvia, és mért nem az időfüggést csökkenti?)
-Barátság karkötő: Vicces cucc, bár még nem jöttünk rá mire. Egy poénért meg a 20 őskő rengeteg...
-Feketepiaci tagság: korrekt cuccos, de egyszerűbb 1 szintet meglépni, semmint kiadni ezért 14k gyémántot. Addigra mire ez érdekes lenne már úgy is széthúzódott annyira a mezőny, hogy 5 napot ki lehet várni, és az ingyen van. (Ha mondjuk mellékhatásként ezentúl az eladott LGY-s tárgyak LGY költségének x%-át visszaadná, mint anevéből tippelni lehetett, de így...)
-Alkalmazkodás tekercse: Messzemenően a legértelmesebb relikvia, de mire ezt megveheted már 3 "besárgult" szakid van! Azaz ami létfontosságú azt úgy is megnövelted már, és a 25k-s LGY mennyisége felér egy 35 milliós LEDTV árával
Sajnos azt hoztuk le végeredményként, hogy a jelenlévő tagok egydöntetü véleménye alapján maximum a tudatpajzsot veszi meg valaki
Így viszont az 5 relikvia fölöslegesen kidobott fórum, és programozási kapacitás volt, csak elvette az időt más értelmes dolgok elől
-Tudatpajzs: Jó cucc, de mért fizessen valaki azért erőforrást, mert valami a játék alapelveivel ellentétben mutatja azt hogy vadászik?
-Bestiák könyve: Konkrétan használhatatlan, duplázza az időfüggést, mostmár 15 percenként kelél klikkelni (Miért nem lehetett azt csinálni, hogy ezentúl dupla vagy tripla idejű idomítást és gyógyítást indít az illető, ha megveszi, miert a szakikat degradálta a relikvia, és mért nem az időfüggést csökkenti?)
-Barátság karkötő: Vicces cucc, bár még nem jöttünk rá mire. Egy poénért meg a 20 őskő rengeteg...
-Feketepiaci tagság: korrekt cuccos, de egyszerűbb 1 szintet meglépni, semmint kiadni ezért 14k gyémántot. Addigra mire ez érdekes lenne már úgy is széthúzódott annyira a mezőny, hogy 5 napot ki lehet várni, és az ingyen van. (Ha mondjuk mellékhatásként ezentúl az eladott LGY-s tárgyak LGY költségének x%-át visszaadná, mint anevéből tippelni lehetett, de így...)
-Alkalmazkodás tekercse: Messzemenően a legértelmesebb relikvia, de mire ezt megveheted már 3 "besárgult" szakid van! Azaz ami létfontosságú azt úgy is megnövelted már, és a 25k-s LGY mennyisége felér egy 35 milliós LEDTV árával
Sajnos azt hoztuk le végeredményként, hogy a jelenlévő tagok egydöntetü véleménye alapján maximum a tudatpajzsot veszi meg valaki
Így viszont az 5 relikvia fölöslegesen kidobott fórum, és programozási kapacitás volt, csak elvette az időt más értelmes dolgok elől
Dátum: 2009.12.11. 00:26:52
Ja még valami, nem kell hozzá egy Nasdif, hogy 70. szint környékén bekapj egy 4k sebzést!
Szaros 250-300 közti taumaturgiákkal rohangálunk v3-on:
1. Sy Web 4283
2. Dorina Snowflake 4158
3. Wart 3968
Tudom, hogy ez a kisebb káoszsújtás nagy szórású maximuma miatt van, de ha lejebb nézed, a tauk még kisebbek, és eltörléssel a rekordok:
5. XARDAS THE MAGIER 2857
6. NoVan 2808
7. Althar 64 2687
8. Valdimir 2685
9. Sátánfajzat 2655
10. Blade 2642
11. Wood 2600
Saját tapasztalatom, hogy szaros thrax halálcsapással 1600-1900 közt sebeztem (ellenfél elnyelésétől függöt...) 190-es alap tauval.
Ekkor körönként a kritikussal duplázott blökisebzéssel se kaptam be 600 felett soha!
Most egy átlagos harc így indul nálunk varázsló ellen (Ugye "kicsi" a vari alap sebzése a rengeteg extra hatás miatt!):
Míg egy top harci kör valahogy így (Ha 3x eltalál, már örömünnepet űl ):
Ne mond nekem, hogy alátámasztva érzed az állításodat, mely szerint esélytelen a varázsló...
Szaros 250-300 közti taumaturgiákkal rohangálunk v3-on:
1. Sy Web 4283
2. Dorina Snowflake 4158
3. Wart 3968
Tudom, hogy ez a kisebb káoszsújtás nagy szórású maximuma miatt van, de ha lejebb nézed, a tauk még kisebbek, és eltörléssel a rekordok:
5. XARDAS THE MAGIER 2857
6. NoVan 2808
7. Althar 64 2687
8. Valdimir 2685
9. Sátánfajzat 2655
10. Blade 2642
11. Wood 2600
Saját tapasztalatom, hogy szaros thrax halálcsapással 1600-1900 közt sebeztem (ellenfél elnyelésétől függöt...) 190-es alap tauval.
Ekkor körönként a kritikussal duplázott blökisebzéssel se kaptam be 600 felett soha!
Most egy átlagos harc így indul nálunk varázsló ellen (Ugye "kicsi" a vari alap sebzése a rengeteg extra hatás miatt!):
Sy Web int, mire egy dimenziókifordítás sújt le rád. 2379 pontnyit sebzett. Kritikus sebzés! A varázslat hatással van rád: -19 Támadás, -18 Védekezés, -18 Erő. Az állataid 238 életpontot sebződtek.
Míg egy top harci kör valahogy így (Ha 3x eltalál, már örömünnepet űl ):
McPaul az Árnypengével a felsőtestedet célozza! 379 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-6 lélekenergia) Végzeted, Tanngniostr, Megkövesedett óriássün és Nekromanta vezér is rádtámadnak. 4 támadással 155 sebzés!
Ne mond nekem, hogy alátámasztva érzed az állításodat, mely szerint esélytelen a varázsló...
Dátum: 2009.12.11. 00:10:50
100%-ban egyet értek.
Varázsló szemszögből teljesen jó az amit leírtál, de te csak a TOP varázslót hasonlítod össze a TOP harcossal.
Ha tetszik, ha nem Galmuszk félbe fog törni közelharcban, és ha tetszik ha nem te is szét fogsz lőni bárkit, ha bejön a spelled rendesen.
Az igen erős csúsztatás, hogy Galmuszk fixen 1500-kat szól harci körönként, megnéztem 4 vele kapcsolatos csatát így hirtelen, összesen 4 találatot vitt be ezek alatt:
Ezek után ne mondd nekem azt, hogy akár 5 ilyen találattal is fixen szétszedi az 5k-s vari sebzést, mert a valóság nagyon nem ezt mutatja...
Neked elég 1 blökit fejleszteni, hogy elnyeld a sebzést, neki 4-et, hogy sebezzenek a blökijei. Azaz neked még gyorsabban is nő az a blöki, mint neki a 4!
Nasdif, ha nem fejlesztesz védelmet, és blöki nélkül várod a csapást, akkor ne csodálkozz, hogy szétkapnak! Jelenleg az a baj, hogy a nem totál specializált karakterek körében 98%-osan a varázslat kör dönti el a csata kimenetelét, és ez az ami iszonyat stratégia és játékélmény romboló! (Különösen ha nem vagy smaragd hordás )
Varázsló szemszögből teljesen jó az amit leírtál, de te csak a TOP varázslót hasonlítod össze a TOP harcossal.
Ha tetszik, ha nem Galmuszk félbe fog törni közelharcban, és ha tetszik ha nem te is szét fogsz lőni bárkit, ha bejön a spelled rendesen.
Az igen erős csúsztatás, hogy Galmuszk fixen 1500-kat szól harci körönként, megnéztem 4 vele kapcsolatos csatát így hirtelen, összesen 4 találatot vitt be ezek alatt:
Galmuszk egy gyors támadást indít a Gintak pengéjével a lábad felé. 738 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-465 lélekenergia) Az állatod 15 életpontot sebződött. őrjöngő vérfarkas, Kinetikus morf, Dombi óriás és Tomboló óriás is rád vetik magukat. 4 támadással 344 sebzés!
Galmuszk egy gyors támadást indít a megkínzott buzogánnyal a lábad felé. Eltalált, sérültél 453 pontnyit. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-45 lélekenergia) Az állatod 9 életpontot sebződött. őrjöngő vérfarkas, Kinetikus morf, Dombi óriás és Tomboló óriás is támadnak. 3 támadással 142 életpontot sebeztek.
Galmuszk egy gyors támadást intéz feléd. 138 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-21 lélekenergia) Az állataid 3 életpontot sebződtek. őrjöngő vérfarkas, Kinetikus morf és Dombi óriás is támadnak. 2 támadással 55 sebzést okoztak.
Galmuszk rád veti magát, a Fényhozóval sebezhető pontot keres. 192 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-29 lélekenergia) Az állataid 3 életpontot sebződtek. őrjöngő vérfarkas, Kinetikus morf és Dombi óriás is rád vetik magukat. 3 támadással 116 sebzés!
Ezek után ne mondd nekem azt, hogy akár 5 ilyen találattal is fixen szétszedi az 5k-s vari sebzést, mert a valóság nagyon nem ezt mutatja...
Neked elég 1 blökit fejleszteni, hogy elnyeld a sebzést, neki 4-et, hogy sebezzenek a blökijei. Azaz neked még gyorsabban is nő az a blöki, mint neki a 4!
Nasdif, ha nem fejlesztesz védelmet, és blöki nélkül várod a csapást, akkor ne csodálkozz, hogy szétkapnak! Jelenleg az a baj, hogy a nem totál specializált karakterek körében 98%-osan a varázslat kör dönti el a csata kimenetelét, és ez az ami iszonyat stratégia és játékélmény romboló! (Különösen ha nem vagy smaragd hordás )
Dátum: 2009.12.10. 22:47:09
Let. szerintem egyszerűen elfelejtődött, mint az is, hogy a kritikus duplázta a blökik sebzését. (E már megkapta a bugfixet ugye!)
De mivel eddig minden teszt és elemzés kritikus blökikkel ment, meg kéne vizsgálni ezt az elfelejtődött mágia elnyelést is szerintem...
De mivel eddig minden teszt és elemzés kritikus blökikkel ment, meg kéne vizsgálni ezt az elfelejtődött mágia elnyelést is szerintem...
Dátum: 2009.12.10. 22:42:58
Kiakasztó, azt hittem edig az enyém a top sírós cím, de Rikkel leköröztetek
Csak a kritikus lett leszedve, és az erő bónusz szorzó csökkent valamelyest (igen magas szinten!), ami eddig is a fegyver sebzésétől független rnd szám volt.
Te csak azért érzed drasztikusnak a változást, mert folyamatosan kritikusakat ütöttél kicsi erővel, és így a fegyver alap sebzését duplázta neked a kritikus.
Hogy érthető legyek:
Komoly fegyver átlag sebzés + elhanyagolható erő rnd sebzés, ez kritikusan: 2x komoly fegyver átlag+komolytalan erő rnd.
Ennek 20%-át sebzi a blöki ugye. Kapd le a blökiről a kritikust, és máris megérted miért tűnik drasztikusnak a sebzés visszaesésed!
Sajnos nem elég hogy az IQ 2 in 1 tul, de a taumaturgia nem konstans, hanem egy *2,5%, ezzel szemben a harcos erő bónusza nem szorzó a fegyver alapsebzésére, hanem egy +RND!
Ezért van az, hogy ha egy harcos lecseréli a fegyverét nagyobb alapsebzésűre, nem nő drasztikusan a sebzés, míg ha a varázsló cserél, akkor komoly százasokat ugrál az átlaga! Persze azt is nézni kell, hogy a varázslónak 1 köre van megnyerni a harcot, ahol bármikor beüthet a 20%+-10% esély a sikertelenségre, míg a harcosnak 6 köre van találni, és csökkenteni az rnd adta szivatást
Csak a kritikus lett leszedve, és az erő bónusz szorzó csökkent valamelyest (igen magas szinten!), ami eddig is a fegyver sebzésétől független rnd szám volt.
Te csak azért érzed drasztikusnak a változást, mert folyamatosan kritikusakat ütöttél kicsi erővel, és így a fegyver alap sebzését duplázta neked a kritikus.
Hogy érthető legyek:
Komoly fegyver átlag sebzés + elhanyagolható erő rnd sebzés, ez kritikusan: 2x komoly fegyver átlag+komolytalan erő rnd.
Ennek 20%-át sebzi a blöki ugye. Kapd le a blökiről a kritikust, és máris megérted miért tűnik drasztikusnak a sebzés visszaesésed!
Sajnos nem elég hogy az IQ 2 in 1 tul, de a taumaturgia nem konstans, hanem egy *2,5%, ezzel szemben a harcos erő bónusza nem szorzó a fegyver alapsebzésére, hanem egy +RND!
Ezért van az, hogy ha egy harcos lecseréli a fegyverét nagyobb alapsebzésűre, nem nő drasztikusan a sebzés, míg ha a varázsló cserél, akkor komoly százasokat ugrál az átlaga! Persze azt is nézni kell, hogy a varázslónak 1 köre van megnyerni a harcot, ahol bármikor beüthet a 20%+-10% esély a sikertelenségre, míg a harcosnak 6 köre van találni, és csökkenteni az rnd adta szivatást
Dátum: 2009.12.10. 22:28:37
De csak azért, mert nem éri meg lecserélni a blökiket. És iszonyatos elnyelést adnak a közelharcra, miközben a varázslat ellen semmit.
Gondolj bele van egy x-es védelme az ellenfelednek, ez levonódik a sebzésedből. Minden blöki 20%-át sebzi a te sebzésednek, azaz ha mind a 4 blöki talál, akkor x*1,8 elnyelés érvényesül minden körben.
Namost, ha van egy 6 körös csata, és te CSAK 4x találsz, akkor mondjuk 1,4 1,8 1,6 1,8 az érvényesülése az ellenfél elnyelésének.
Laza 6,6-os szorzó a jelen példában, ha egy blöki szett ad átlagban "csak" 200 elnyelést, a felszerelés mellé "csak" 70-et, akkor máris 270*6,6 azaz 1782 sebzést felfogtak a közelharcból, míg a varázslat elnyelések kőkemény 300 környéki nagyságrendben mozognak...
Igen is abnormális volt, hogy a kritikus duplázta a sebzést, de az is abnormális, hogy a blökiket nem érdemes lecserélni (Miklós nem akar változtatni ezen!), de az is, hogy CSAK közelharci elnyelést adnak, és azt is 5-8X-osan érvényesítik egy csatában harcossal szemben... Amíg a blökik kevés elnyelést adnak (50-100 közt) addig még csak-csak lehet valamit kezdeni vele, de amint a szintjük és a karakter szintje elkezd felmászni, és ilyen 250-es elnyeléseket ad 1 blöki, meggajdul a rendszer.
Mivel Miklós nem akarja ösztönözni a blökik lecserélését, de a sebzés drasztikusan visszaesett a kritikus ütés javításával, mindenképpen ésszerű lenne, hogy a blökik a varázslat elé is blokkoljanak, ne csak a közelharc elé. laza 4-6x-os (lehet rnd is a mértéke, amit a szerencse befolyásol, mint a találatok és a blokkok számát harci körök tekintetében!) elnyelést adjanak varázslatok ellen mint közelharc ellen pl...
2 legyet ütünk egy csapásra:
-csökken a sebződés, több a portyacélpont
-a harcos kariknak lesz értelme (jelenleg sajnos nincs)
Pont az előbb volt egy érdekes csatám:
Sátánfajzat feléd dob egy eltörlés varázslatot. 1466 pontnyit sebzett.
Futás közben egy kisebb káoszsújtás igéjét mormolod. (-240 VP). Sátánfajzat futás közben kitérni próbál. Csak 441 életpontot vesztett.
.
.
.
A csatában összesen 1116 sebzést okoztál, és 2048 sebzést kaptál.
Ő 1x talált el közelharcban, én 4x ebből 1 ütés kritikus...
Gondolj bele van egy x-es védelme az ellenfelednek, ez levonódik a sebzésedből. Minden blöki 20%-át sebzi a te sebzésednek, azaz ha mind a 4 blöki talál, akkor x*1,8 elnyelés érvényesül minden körben.
Namost, ha van egy 6 körös csata, és te CSAK 4x találsz, akkor mondjuk 1,4 1,8 1,6 1,8 az érvényesülése az ellenfél elnyelésének.
Laza 6,6-os szorzó a jelen példában, ha egy blöki szett ad átlagban "csak" 200 elnyelést, a felszerelés mellé "csak" 70-et, akkor máris 270*6,6 azaz 1782 sebzést felfogtak a közelharcból, míg a varázslat elnyelések kőkemény 300 környéki nagyságrendben mozognak...
Igen is abnormális volt, hogy a kritikus duplázta a sebzést, de az is abnormális, hogy a blökiket nem érdemes lecserélni (Miklós nem akar változtatni ezen!), de az is, hogy CSAK közelharci elnyelést adnak, és azt is 5-8X-osan érvényesítik egy csatában harcossal szemben... Amíg a blökik kevés elnyelést adnak (50-100 közt) addig még csak-csak lehet valamit kezdeni vele, de amint a szintjük és a karakter szintje elkezd felmászni, és ilyen 250-es elnyeléseket ad 1 blöki, meggajdul a rendszer.
Mivel Miklós nem akarja ösztönözni a blökik lecserélését, de a sebzés drasztikusan visszaesett a kritikus ütés javításával, mindenképpen ésszerű lenne, hogy a blökik a varázslat elé is blokkoljanak, ne csak a közelharc elé. laza 4-6x-os (lehet rnd is a mértéke, amit a szerencse befolyásol, mint a találatok és a blokkok számát harci körök tekintetében!) elnyelést adjanak varázslatok ellen mint közelharc ellen pl...
2 legyet ütünk egy csapásra:
-csökken a sebződés, több a portyacélpont
-a harcos kariknak lesz értelme (jelenleg sajnos nincs)
Pont az előbb volt egy érdekes csatám:
Sátánfajzat feléd dob egy eltörlés varázslatot. 1466 pontnyit sebzett.
Futás közben egy kisebb káoszsújtás igéjét mormolod. (-240 VP). Sátánfajzat futás közben kitérni próbál. Csak 441 életpontot vesztett.
.
.
.
A csatában összesen 1116 sebzést okoztál, és 2048 sebzést kaptál.
Ő 1x talált el közelharcban, én 4x ebből 1 ütés kritikus...
Dátum: 2009.12.10. 21:57:18
Let ne szólj semmit, ha én akár egy üres postot beteszek, akkor is jönnek a rajongók, és tolják a magukét
Amúgy egy vf-es optimalizert hallhattunk az idézetben, jóhogy nem ő a célközönség. Neki nem azért van maxon a pp-je, mert nem tudná elkölteni, hanem mert nem optimális, max megtölti a kamrát...
Éppen ezért mondtam, hogy én a vesztest támogatnám ezerrel baráti portyában, de Miklós szerint túl sok benne a visszaélési lehetőség, így várom mi sül ki az egészből.
Szerintem a barátságos portya azoknak van kitalálva, akik úsznak a pp*-ben, mert egyszerűen nem tudják elkölteni hp hiány miatt. Ezért nem tudják fejleszteni a blökijeiket, azaz esik a morál, azaz még inkább homokzsákok...
Amúgy egy vf-es optimalizert hallhattunk az idézetben, jóhogy nem ő a célközönség. Neki nem azért van maxon a pp-je, mert nem tudná elkölteni, hanem mert nem optimális, max megtölti a kamrát...
Éppen ezért mondtam, hogy én a vesztest támogatnám ezerrel baráti portyában, de Miklós szerint túl sok benne a visszaélési lehetőség, így várom mi sül ki az egészből.
Szerintem a barátságos portya azoknak van kitalálva, akik úsznak a pp*-ben, mert egyszerűen nem tudják elkölteni hp hiány miatt. Ezért nem tudják fejleszteni a blökijeiket, azaz esik a morál, azaz még inkább homokzsákok...
Dátum: 2009.12.10. 21:08:56
Csak egy véleményt copyznék skyperol
-pár bekezdésig eljutva már látom, hog nagy baromság
-nem, ez nem nekem való
-én harcolok
-rendesen
-nem akarom a fütyimet másokéhoz méregetni
-pár bekezdésig eljutva már látom, hog nagy baromság
-nem, ez nem nekem való
-én harcolok
-rendesen
-nem akarom a fütyimet másokéhoz méregetni
Dátum: 2009.12.10. 19:03:37
Mai relikekkel bővítve...
http://vegzetur.wikidot.com/relikviak
http://vegzetur.wikidot.com/kalandtargy
Dátum: 2009.12.10. 19:02:53
Megfelelő oldalak updatelve...
Dátum: 2009.12.10. 18:40:27
Részleges tudatpajzs
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l12.jpg
Típus: relikvia
Szint: 40
Ha kémgömbbel vizsgálnak, a tapasztalati pontod nem fog látszani
Ár: 2000 Lélekgyémánt és 5 Őskő
Bestiák könyve
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l13.jpg
Szint: 55
Az idomítás és sebgyógyítás ideje felére csökken
Ár: 5000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Barátság karkötő
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l14.jpg
Szint: 80
A szövetségedben bárkinek adhatsz segítő kezet, szinttől függetlenül, a segítség harmadannyi idő alatt odaér, és a segítő kéz nem múlik el rólad, ha alacsonyabb szintűt támadsz
Ár: 7000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Feketepiaci tagság
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l15.jpg
Szint: 90
Kereskedelmed maximuma mostantól 180
Ár: 14000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Alkalmazkodás tekercse
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l16.jpg
Szint: 100
Ha 0-s fertőzésed van, eggyel több szakértelmet növelhetsz meg 5-tel, mint egyébként
Ár: 25000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l12.jpg
Szint: 40
Ha kémgömbbel vizsgálnak, a tapasztalati pontod nem fog látszani
Ár: 2000 Lélekgyémánt és 5 Őskő
Bestiák könyve
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l13.jpg
Szint: 55
Az idomítás és sebgyógyítás ideje felére csökken
Ár: 5000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Barátság karkötő
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l14.jpg
Szint: 80
A szövetségedben bárkinek adhatsz segítő kezet, szinttől függetlenül, a segítség harmadannyi idő alatt odaér, és a segítő kéz nem múlik el rólad, ha alacsonyabb szintűt támadsz
Ár: 7000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Feketepiaci tagság
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l15.jpg
Szint: 90
Kereskedelmed maximuma mostantól 180
Ár: 14000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Alkalmazkodás tekercse
http://images.vegzetur.hu/pic/relikviak/l16.jpg
Szint: 100
Ha 0-s fertőzésed van, eggyel több szakértelmet növelhetsz meg 5-tel, mint egyébként
Ár: 25000 Lélekgyémánt és 20 Őskő
Dátum: 2009.12.10. 09:19:32
Jól látom, hogy ezek a spellek kaptak csak lélekszívást?
eltörlés 3%
kozmikus vákum 5%
megarobbanás 5%
kozmikus csillagcsapás 10%
eltörlés 3%
kozmikus vákum 5%
megarobbanás 5%
kozmikus csillagcsapás 10%
Dátum: 2009.12.10. 09:07:15
Az effektív elszívott lé összessége azért csökkent nem?
Az volt a rinya tárgya eddig, hogy a kh folyton le van "szopva", most ez az effekt drasztikusan csökkent szerintem.
Ha %-os lenne, vagy fix, akkor aki rengeteg erőforrást áldozott a lélekszívás növelésére bátran mondhatna hogy pfuj, nerf, és mért csak nekem? Most a KH lett picit erősítve, nem a lélekszívás nerfelve...
Kivi leszek mennyit változik a KH helyzete, ha megkapják a fókuszokat is...
Az volt a rinya tárgya eddig, hogy a kh folyton le van "szopva", most ez az effekt drasztikusan csökkent szerintem.
Ha %-os lenne, vagy fix, akkor aki rengeteg erőforrást áldozott a lélekszívás növelésére bátran mondhatna hogy pfuj, nerf, és mért csak nekem? Most a KH lett picit erősítve, nem a lélekszívás nerfelve...
Kivi leszek mennyit változik a KH helyzete, ha megkapják a fókuszokat is...
Dátum: 2009.12.10. 07:55:18
Hány csütörtök lesz idén áprilisban?
3
2
4
5
Melyik évben?
3
2
4
5
Melyik évben?
Dátum: 2009.12.09. 21:58:17
2 havonta -1 medál?
Dátum: 2009.12.09. 20:14:22
A legfelső kategóriából kimarad, vagy abban a kategóriában a második nyer automatikusan...
Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális
Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális
Dátum: 2009.12.09. 20:03:59
A TF-es modell miért nem jó?
Aki nyert egy kategóriában, az legközelebb autómatikusan a következő kategóriában indul?
Aki nyert egy kategóriában, az legközelebb autómatikusan a következő kategóriában indul?
Dátum: 2009.12.09. 18:50:47
Épp ez a trükk benne, hogy baráti portyánál a vesztes fél is kapjon jutalmat, ne csak nyertes.
Sőt, én többet adnék a vesztesnek, mert "jobb" szakistol lesheti el a trükköt, azaz többet tanul.
Persze így mindenki elindul kenődni, szóval kell bele egy csavar...
Nézzük hogy lehet megoldani, hogy ne csak "hent" legyen:
-Ha a támadó nyer, csak akkor kap jutalmat, ha maximum 2x akkora az sző-je.
-Ha a támadó veszít, akkor egyszerűen nincs jutalom.
-Ha a támadott veszít és a támadó sző-je legalább akkora mint a támadotté, akkor sző aránnyal korrigált jutalmat kap a vesztes is.
A jutalom arányosítása:
-Ha azonos az sző, akkor 100%-os a jutalom
-Ha 2x akkora az sző, akkor 200% a vesztesnek, 0% a nyertesnek
-2x nagyobb sző-k találkozása esetén CSAK morált kapnak a blökik...
Vélemény?
Sőt, én többet adnék a vesztesnek, mert "jobb" szakistol lesheti el a trükköt, azaz többet tanul.
Persze így mindenki elindul kenődni, szóval kell bele egy csavar...
Nézzük hogy lehet megoldani, hogy ne csak "hent" legyen:
-Ha a támadó nyer, csak akkor kap jutalmat, ha maximum 2x akkora az sző-je.
-Ha a támadó veszít, akkor egyszerűen nincs jutalom.
-Ha a támadott veszít és a támadó sző-je legalább akkora mint a támadotté, akkor sző aránnyal korrigált jutalmat kap a vesztes is.
A jutalom arányosítása:
-Ha azonos az sző, akkor 100%-os a jutalom
-Ha 2x akkora az sző, akkor 200% a vesztesnek, 0% a nyertesnek
-2x nagyobb sző-k találkozása esetén CSAK morált kapnak a blökik...
Vélemény?